Gyermekeim imái, sok lelket mentenek meg a Földet behálózó sötétség erőitől

Friss hírek a linkek menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/linkek/

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

„A Mennyei Atya: Gyermekeim, egy dicsőséges jövő áll előttetek

2012.01.08 02.04

Én Vagyok az egész Teremtés Királya. Én Vagyok az Alfa és az Omega. Az egész emberiség tisztelni fog Engem, az Istent, a Mennyei Atyát, a Teremtőt és a Legmagasságosabb Királyt.

Drága szeretett leányom, végre, nagyon közel van már az idő az egész emberiség számára, hogy Teljes Dicsőségemben tiszteljenek Engem, Mennyei Atyjukat.

Szeretett gyermekeim imái, azoké, akik az Én alázatos szolgáim, sok lelket mentenek meg – az emberiség nagy részét – a Földet behálózó sötétség erőitől.

Íme, ezt mondom mindnyájatoknak, alázatos követőim, és azoknak, akik hisznek Bennem, az egész emberiség Teremtőjében, hogy egyesüljetek! Nektek egy erőt alkotván kell egyesülnötök, hogy együtt tiszteljetek Engem, Atyátokat.

A globális megtérésért most egységben kell imádkoznotok. 2011. május 10-én Szentlelkem kiáradt az egész világra. Már akkor sok jó léleknek adott jelet arra, hogy hirdessék Igéimet.

Most, amikor a sátán hatalma egyre csökken, annyi lelket fog megtámadni, amennyit csak lehetséges. A legkegyetlenebb támadásokat Egyházam ellen fogja intézni, és mindazok ellen, akik tisztelnek Engem, Mennyei Atyjukat.

Egyházam hite tovább fog gyengülni, de azok hite, akik meghajolnak Előttem, hatással lesz majd a jó keresztények gondolkodására, és közelebb hozza őket Hozzám.

Gyermekeim között sok zűrzavar fog napvilágot látni. Mindazok, akiket elvonnak az imáiktól, melyet Hozzám, a Legmagasságosabb Istenhez intéznek, hallgassák meg most az emberiséghez szóló kérésemet:

Ne engedjétek, hogy bárki is elvonjon benneteket Szent Szavam Igazságától, melyet az emberiségnek adok a lelkek megmentése érdekében!

Ne engedjétek, hogy bárki is megakadályozzon benneteket azon meggyötört lelkekért végzett imáitokban, akiket a sátán megszerzett magának!

Egyként egyesüljetek, gyermekeim, és imádkozzatok még utoljára Irgalmasságomért! Szükségem van imáitokra, amelyek segítenek Nekem abban, hogy megmentsem az emberiség nagy részét.

Leányom, te fogsz a legtöbbet szenvedni, aki a végidők prófétája vagy. Küldetésedre való tekintettel az utolsó ilyen Üzeneteket kapod a világ számára, és ezért elsődleges célpontja leszel a sátánnak és csatlósainak.

Jelenleg számos próféta van a világban, akiknek szent küldetés adatott, és akik az Én segítségemmel vezetik az emberiséget.

Miután küldetésedet befejezted, már nem fogok többé senkit küldeni, hogy Üzeneteimet ismertté tegye, mert ez a világ, ahogyan azt ti most ismeritek, örökre meg fog változni.

Lévén az utolsó idők prófétája, a te hangod lesz leginkább visszautasítva a hívők részéről, akik agresszív módon fognak ellent mondani ezeknek az Isteni Üzeneteknek, ami téged, leányom, megrémiszt és félelemmel tölt el.

A sátán támadni fogja ezeket a szegény lelkeket, hogy fájdalmat okozzon Nekem. Máris megvakította sok hívőm szívét az Igazság előtt.

Ő ki fogja forgatni az Igazságot azok fejében, akik tisztelnek Engem, Mennyei Atyjukat és szeretett Fiamat, Jézus Krisztust.

Mégis örüljetek a sok megtérésnek, amely más látnokoknak és prófétáknak köszönhetően következett be az egész világon.

Munkájuk által már nagyon sok katasztrófa hárult el.

Azonban egy bizonyos számú büntetés mégis sújtani fogja a világot azért, hogy a nemzetek megtisztuljanak.

Leányom, a kígyó hatalma meg lesz törve, mégpedig hamarosan. Ezért gyermekeimnek nem kell a jövőtől félniük. Gyermekeim, előttetek egy dicsőséges jövő áll!

Mindaz, amit most tennetek kell: imádkozzatok testvéreitekért, és teljes mértékben bízzatok Bennem!

Mivel a Nagyfigyelmeztetés hamarosan és váratlanul fog megtörténni, és lelkeket fog megmenteni, továbbra is sok imára van szükség.

Az imákat, amelyeket most kérek tőletek, különösképpen a világ minden táján élő fiatalokért ajánljátok fel!

Ezek azok a gyermekek, akik a sátán gonosz hazugságai által felállított csapdába estek. Ezek azok a gyermekek, akik idejük nagy részét hamis bálványok imádásával töltötték, és egy álomvilágban élnek.

Nekik van szükségük legjobban imáitokra.

Egyesüljetek, gyermekeim!

Emelkedjetek fölül nézeteltéréseiteken!

Vessétek le a büszkeség köntösét!

Szeretettel és alázattal boruljatok térdre, és kérjétek számotokra a szükséges kegyelmeket!

Ezek a kegyelmek – a Szentlélek által – elárasztják majd lelketeket.

Csak ily módon fognak majd imáitok meghallgatásra és válaszra találni.

Szeretett Mennyei Atyátok,

A Legmagasságosabb Isten”

http://masodikeljovetel.hu/mennyei-atya-gyermekeim-egy-dicsoseges-jovo-all-elottetek

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/01/07

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-01-07

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra: