Készülj fel a Nagyfigyelmeztetésre, és mondd meg a családodnak és gyermekeidnek is

Friss hírek a linkek menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/linkek/

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

„Az Irgalmasság cselekedete nélkül a nemzetek tönkretennék egymást

2011. december 31., 12:00

Kivonat az Isteni Irgalmasságról nevezett Máriának adott magánkinyilatkoztatásból, amely a Keresztes Imahadjárat 16. imáját tartalmazza. Az ima segíteni fog abban, hogy az emberek elfogadják azokat a kegyelmeket, amelyeket Jézus fog nekik adni a Nagyfigyelmeztetés alatt, és hogy ígéretük által hirdetni tudják majd Legszentebb Szavát a világon.

Leányom, a Nagyfigyelmeztetés bizonyítani fogja ezen Szent Üzeneteim hitelességét, amelyet a világnak adok. Neked sohasem szabad kételkedned ezekben. Egyetlen egy sem lett beszennyezve közülük, semmiféleképpen.

Készülj fel a Nagyfigyelmeztetésre, és mondd meg a családodnak és gyermekeidnek, hogy mondjanak el egy rövid imát bűneik bocsánatáért.

A Keresztes Imahadjárat egy különleges imáját adom most neked, és általad az egész világ számára segítségül, hogy a lelkek erősek maradhassanak az Irgalmasság nagy eseménye alatt, amelyet most mutatok be a világnak.

A Keresztes Imahadjárat 16. imája:

Segítségül, hogy a lelkek erősek maradhassanak az Irgalmasság nagy eseménye alatt

„Ó, Jézusom, tarts erőben engem Nagy Irgalmasságod ezen megpróbáltatásának ideje alatt. Add meg nekem a kegyelmeket, amelyekre szükségem van, hogy kicsi lehessek Szemeidben. Nyisd meg a szemem az Örök Üdvösség Ígéretének Igazságára. Bocsásd meg bűneimet, mutasd meg nekem Szereteted és Barátságod Kezét. Végy a Szentcsalád karjaiba engem, hogy ismét eggyé válhassunk. Szeretlek, Jézus, és a mai naptól kezdve megígérem, hogy Szent Szavadat félelem nélkül a szívemben és lelkem tisztaságával örökkön-örökké hirdetni fogom. Ámen.”

Sohase féljetek Irgalmasságom eme nagy eseményétől, amelynek meg kell történnie, különben a nemzetek tönkretennék egymást.

A legtöbb ember meg fog térni, de a lelkekért folytatott harc még erőteljesebb lesz.

Szeretett Jézusod,

Az emberiség Megváltója”

http://masodikeljovetel.hu/az-irgalmassag-cselekedete-nelkul-nemzetek-tonkretennek-egymast

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2021/12/31

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-12-31

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra: