Második Eljövetelem rövidesen a Nagyfigyelmeztetés után következik be

Friss hírek a linkek menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/linkek/

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

„Második Eljövetelem rövidesen a Nagyfigyelmeztetés után következik be

2011. december 14. szerda, 19:15

Drága leányom, neked mindig bíznod kell Bennem, és tudnod kell, hogy sohasem lesz beszennyezve egyetlen egy Üzenet sem, melyek neked adatnak.

Te szorosan Legszentebb Szívemhez tartozol, és kezedet az Én Kezem vezeti.

Te kizárólag Szent Szavamat tudod és fogod mindig is leírni, hogy Üzeneteimet az egész emberiséghez eljuttasd.

Továbbra sem szabad a Nagyfigyelmeztetés időpontjának meghatározásával próbálkoznod. Ezt az időpontot nem nyilatkoztathatom ki, mert nem egyezik meg Örök Atyám Akaratával. A Nagyfigyelmeztetés a legváratlanabb időpontban fog bekövetkezni, amikor nem is várná az ember.

Az idő nagyon rövid, ezért egyre több időt kell a kitartó imára szánni a lelkek megmentése érdekében. Minden lélek megmentésére.

A büntetés, ami már eddig is vissza volt tartva, csak akkor fog bekövetkezni, ha a Nagyfigyelmeztetés után az emberek tömegesen újból a bűn útját választják.

Atyám engedélyt adott Második Eljövetelem meghirdetésére, mely nagyon rövid időn belül be fog következni. Ez rövidesen a Nagyfigyelmeztetés után fog bekövetkezni. Minden léleknek teljes mértékben készen kell állnia erre az eseményre.

A Keresztes Imahadjárat következő imája (14) a lelkek megmentésére a következő:

„Ó, Mindenható Atya, Legmagasságosabb Isten! Kérlek, légy irgalmas minden bűnöshöz. Nyisd meg a szívüket, hogy elfogadják megváltásukat, és hogy a kegyelmek bőségében legyen részük. Hallgasd meg a családomért végzett könyörgésemet, és biztosítsd, hogy mindegyikük védelmet találjon Szerető Szívedben. Ó, Mennybéli Atyaisten, védd meg minden gyermekedet a Földön, és védj meg minket mindenféle Atomháborútól és más olyan tettől, amellyel azt tervezik, hogy elpusztítsák gyermekeidet. Tarts távol tőlünk minden veszélyt, és védj meg minket. Világosíts meg minket, hogy félelem nélkül a lelkünkben tudjuk megnyitni a szemünket, meghallgatni és elfogadni Megváltásunk Igazságát. Ámen.”

Menj békével,

Szerető Megváltód, Jézus Krisztus”

http://masodikeljovetel.hu/masodik-eljovetelem-rovidesen-nagyfigyelmeztetes-utan-kovetkezik-be

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

“8 Tudjuk, hogy a Törvény jó, ha helyesen alkalmazzák. 9 Azt is tudjuk, hogy a Törvényt nem azokra kell alkalmazni, akik igazságosan élnek, hanem azokra, akik törvényszegők, lázadók, istentelenek, bűnözők, hitetlen gonoszok, elvetemültek, apagyilkosok, anyagyilkosok, emberölők, 10 paráznák, homoszexuálisok, emberrablók, hazugok, hamisan tanúskodók, vagy más olyan dolgot tesznek, ami az egészséges tanítással ellenkezik. 11 Ez a tanítás pedig része annak a dicsőséges örömüzenetnek, amely áldott Istenünktől származik, s amelynek hirdetésével engem megbízott.

Hálaadás Isten kegyelméért

12 Hálát adok Urunknak, Krisztus Jézusnak, aki engem megerősített, megbízhatónak tartott, és rám bízta ezt a szolgálatot. 13 Megbízott bennem, annak ellenére, hogy régebben gyaláztam Jézust, üldöztem a tanítványait, és erőszakos voltam. Isten mégis könyörült rajtam, mert tudatlan és hitetlen voltam, amikor ezeket tettem. 14 Urunk bőségesen árasztotta rám kegyelmét, és megajándékozott azzal a hittel és szeretettel, amely Krisztus Jézusban található.”

 

 

 

„Jézus meggyógyít egy vakot Bétsaidában

22 Azután megérkeztek Bétsaidába. Ott néhányan egy vakot hoztak Jézushoz, és kérték, hogy érintse meg. 23 Jézus kézen fogva kivezette őt a faluból, majd a nyálával megkente a vak szemét, rátette a kezét, és megkérdezte: „Látsz-e valamit?”

24 A vak felnézett: „Látom az embereket, de olyanok, mintha járkáló fák lennének.”

25 Jézus ismét rátette a kezét a vak szemére. Amikor a férfi ismét felnézett, és már mindent tisztán és élesen látott: teljesen meggyógyult. 26 Jézus hazaküldte, és ezt mondta neki: „Még a faluba se menj be!””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=1+Timothy+1%3A8-14%3B++++Mark+8%3A22-26&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

https://www.oca.org/readings/daily/2021/12/14

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-12-14

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra: