Atyám, mentsd meg ezeket a szegény lelkeket az örök kárhozattól

Friss hírek a linkek menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/linkek/

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

„Isten, az Atya: A védettség ígérete azok számára, akik Jézust elutasítják

2011. december 11., vasárnap, 15:30

Drága leányom, köszönöm, hogy válaszoltál a Mennyei Birodalom eme fontos hívására, arra a kérésre, hogy elfogadd a misztikus egyesülést drága Fiammal, Jézus Krisztussal.

Én Jelen Vagyok Fiamban, Jézusban, amint Ő is jelen van Bennem, egyesülvén a Szentlélek Szeretetével. Lelked most összefonódott az Enyémmel, és minden sokkal tisztább lesz számodra.

Gyermekem, te azzá a lénnyé lettél formálva, hogy teljesen méltó lehess erre az Isteni Küldetésre, amelyre oly nagyon vágyakoztam. Az Isteni beavatkozás könnyei adattak neked, hogy azonnal felismerd ezt az új, váratlan elhívatást. Most, hogy elhullattad könnyeidet, többé ne sírj, mert ezentúl csak a boldogság fog a lelkedben uralkodni.

Leányom, elszomorít Engem, hogy a világon már senki sem ismer fel Engem. Sokan teljesen elfelejtettek. Oly sok gyermekemnek Én már semmit sem jelentek.

Segítened kell Nekem, leányom, hogy az ima által felismerjenek Engem akkor, amikor kinyilvánítom a Jelenlétemet.

Kérlek, imádkozz, hogy az egész emberiség elfogadja az Új Élet Ajándékát, amelyet szeretett Fiam, Jézus Krisztus fog most az emberiségnek adni.

Senki sem érti igazán aggodalmamat azon lelkek iránt, akik elutasítanak Engem, vagy a Megváltó Létezését, akit Én küldtem a világba.

Ezek a szegény lelkek annyira tele vannak logikai magyarázatokkal, amelyekkel Létezésem Igazságát elutasítják, hogy ők ezekben az időkben el fognak veszni Számomra. Mivel a Nagyfigyelmeztetés alatt a felajánlott Isteni Irgalmasságot sokan vissza fogják utasítani, az egyetlen menekülést számukra azok imája jelenti majd, akik az Atyát szeretik.

Oly sokan vannak, akik nem ismernek Engem, vagy oly keveset tudnak Rólam. Én az apai szeretet Istene vagyok, egy olyan Mennyei Atya, aki minden egyes gyermekére vigyáz: az erősre, a gyengére, a betegre, a jó és a rossz gyermekre egyaránt. Egyetlenegy sincs végtelen szeretetemből kizárva, az sem számít, hogy milyen fekete a lelke.

Arra sürgetlek benneteket, gyermekeim, hogy Fiam nevében imádkozzatok Hozzám az emberiség bűneinek engeszteléséért.

Fiam most Irgalmasságával betakarja az egész emberiséget, és amikor a lelkiismeret megvilágítása már bekövetkezett, akkor ebben a szakaszban imáitokra nagy szükség lesz. Imáitok, gyermekeim, segíteni fognak azon emberek megmentésében, akik továbbra is nyíltan elutasítják azt az Irgalmasságot, melyet Fiam fog megmutatni nekik.

Az Én ünnepélyes ígéretem gyermekeim az, hogy mindazok, akik szeretett Fiam, Jézus Krisztus Nevében hívnak Engem testvéreik megmentésére, azonnali védettségben részesülnek. Különleges kegyelemben fognak részesülni mindazok közületek, akik egy teljes hónapon keresztül felajánlják imáikat e lelkek üdvösségéért. Az alábbi imát kérem tőletek:

A Keresztes Imahadjárat 13. imája:

(13) Ima a védettség kegyelméért

„Ó, Mennyei Atya, szeretett Fiad, Jézus Krisztus szeretete által, kinek kereszthalála megmentett minket a bűntől, kérlek, mentsd meg mindazokat, akik még mindig visszautasítják Irgalmassága Kezét. Áraszd el lelküket, drága Atyám, Szereteted jelével. Esedezem Hozzád, Mennyei Atyám, hallgasd meg imámat, és mentsd meg ezeket a szegény lelkeket az örök kárhozattól. Irgalmasságod által engedd meg nekik, hogy legyenek ők, akik majd elsőként lépnek be a földi Béke Új Korszakába. Ámen.”

Mennyei Atyátok, a Legmagasságosabb Isten

Megjegyzés: Azok részesülnek majd a védettség kegyelmében, akikért imádkoznak.”

http://masodikeljovetel.hu/isten-az-atya-vedettseg-igerete-azok-szamara-akik-jezust-elutasitjak

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2021/12/11

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-12-11

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/sedrot/vayechi-20211218