Neked, leányom, ezen lelkek megmentéséért együtt kell harcolnod hadseregemmel

Friss hírek a linkek menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/linkek/

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

„Keresztes Imahadjárat (6) – Ima az Antikrisztus megállítására

2011. november 22. , 11:00

„Ó, Jézus, imádkozom, hogy Isten az Ő irgalmasságában akadályozza meg az Antikrisztust és aljas hadseregét abban, hogy rémületet és nehézségeket okozzanak Gyermekeidnek. Azért imádkozunk, hogy az Antikrisztus megállításra kerüljön, és hogy a büntetés keze elkerüljön minket a Nagyfigyelmeztetés során bekövetkező megtérések által. Ámen.””

https://masodikeljovetel.hu/keresztes-imahadjarat-6-ima-az-antikrisztus-megallitasara

„Keresztes Imahadjárat (7) – Ima azokért, akik elutasítják az Irgalmasságot

2011. november 22., kedd, 8:00

Drága, szeretett leányom, az Utolsó Ítélet előtti eljövetelem az emberiség megmentésére nagyon közel van. Örömömet mély szenvedés árnyalja be azon lelkek miatt, akik Irgalmasságomat el fogják utasítani.

Neked, leányom, ezen lelkek megmentéséért együtt kell harcolnod hadseregemmel, mely szeretett gyermekeimből, a kereszt gyermekeiből áll. Ezt az imát kell mondaniuk, hogy a sötétségben levő lelkek számára irgalomért könyörögjenek.

„Jézus, sürgetve kérlek Téged, hogy bocsáss meg azoknak a bűnösöknek, akiknek annyira sötét a lelkük, hogy vissza fogják utasítani az Irgalmasság Fényét. Könyörgöm hozzád, Jézus: kérlek, bocsáss meg nekik, és váltsd meg őket bűneiktől, melyektől – úgy találják – oly nehéz megszabadulniuk. Áraszd el lelküket Irgalmasságod Sugaraival, és add meg nekik azt a lehetőséget, hogy visszatérjenek nyájadhoz. Ámen.”

Szeretett Jézusotok”

https://masodikeljovetel.hu/keresztes-imahadjarat-7-ima-azokert-akik-elutasitjak-az-irgalmassagot

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2021/11/22

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-11-22

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra: