Ima a globális uralkodókért

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

„Keresztes Imahadjárat (2) – Ima a globális uralkodókért

2011. november 18., péntek, 9:00

Drága, szeretett leányom, ma arra sürgetem követőimet, hogy ezt az imát azokért a szegény gyermekekért ajánlják fel, akiket a saját országuk vezetői gyötörnek, akiknek jelenleg a globális erők parancsolnak, nem Isten.

„Örök Atyám, szeretett Fiad, Jézus Krisztus Nevére kérlek, védd meg gyermekeidet az üldöztetéstől, amelyet a globális erők terveznek az ártatlan nemzetek ellen. Azon lelkek bűneinek a megbocsátásáért imádkozom, akik ennek a nehézségnek az okozói, hogy alázatos és töredelmes szívvel visszatérhessenek Hozzád. Kérlek, adj erőt megkínzott gyermekeidnek, hogy el tudják viselni ezeket a szenvedéseket engesztelésül a világ bűneiért, a mi Urunk Jézus Krisztus által. Ámen.””

https://masodikeljovetel.hu/keresztes-imahadjarat-2-ima-globalis-uralkodokert

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2021/11/18

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-11-18

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

Ld még:

linkek