Először jelek fognak megjelenni az égen – a nap forogni fog

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

„Először jelek fognak megjelenni az égen – a nap forogni fog

2011. november 11., péntek, 16:00

Imára van szükség, és ebből pedig nagyon sokra, hogy most a lelkek megmentésében segíthessen. Neked, leányom, fel kell készítened családodat, és meg kell mondanod mindazoknak, akiknek szükségük van nagy Irgalmasságomra, hogy legyenek készen.

Elsőként ismét a jelek fognak megjelenni. Sok ember fog felállni, és figyelni, amikor az égen változásokat észlelnek. A nap úgy fog forogni az égen, ahogy eddig még senki sem látta. Aztán a Keresztet fogják látni. Mindez röviddel a csillagok összeütközése előtt fog megtörténni, és amikor Isteni Irgalmasságom sugarai be fogják takarni a Földet.

A csend fogja mindezt követni, melyben minden lélek a teljes magány állapotába fog kerülni, amikor Színem elé fognak járulni. Mondd meg gyermekeimnek, hogy mi az, amire figyelniük kell, mivel nem szabad félniük. Ez nem olyan esemény, amitől félniük kellene. Helyette mindnyájatoknak üdvözölnötök kell ezt a találkozást.

Minden gyermekemnek el kell fogadnia, hogy Én Vagyok az, aki most el fog jönni hozzájuk. Nem szabad arra gondolniuk, hogy ez a világ vége. Mert ez nem az. Ez egy új időszak kezdete, melyben végül minden gyermekem megismeri az Igazságot.

Én örvendezem, és nagy gyengédséget érzek minden egyes lélek iránt, akiket meg lehet menteni, feltéve, ha megengedik Nekem, hogy ezt az Ajándékot átadhassam nekik.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok most minden lélekért, különösen azokért, akik nagyon fognak félni, mert lehet, hogy ők nem lesznek elég erősek ahhoz, hogy elfogadják Irgalmas Kezemet.

Megváltótok,

Jézus Krisztus”

https://masodikeljovetel.hu/eloszor-jelek-fognak-megjelenni-az-egen-nap-forogni-fog

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2021/11/11

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-11-11

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra: