0212_mariae_

Itt az ideje annak, hogy drága, szeretett Édesanyám Szeplőtelen Szívének szenteljétek magatokat

http://masodikeljovetel.hu/szuzanya-elso-uzenete

https://metropolita.hu/2017/05/montforti-szent-grigon-lajos-a-tokeletes-maria-tisztelet/

Noverber 8-át kiemelték a Budapesti plakáton!

https://remnant-army.org/wordpress/hu/2020/07/25/bosz-haragjat-kardda-elesiti-vele-harcol-az-egesz-vilag-az-esztelenek-ellen/

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

„Sokan bűnhődésként fogják a tisztítótűz kínjait elszenvedni

2011. november 9., szerda, 30:32

Hallgassátok meg sürgős kérésemet, gyermekeim. Itt az ideje annak, hogy drága, szeretett Édesanyám Szeplőtelen Szívének szenteljétek magatokat.

Ő, a kegyelmek közvetítője, aki azzal volt megbízva, hogy Szent Szívemhez hozzon benneteket, hogy ezáltal megmentse az emberiséget attól a pusztulástól, mely rájuk vár, ha nem távolodnának el a sátán munkálkodásaitól.

Most már nagyon sürgős, hogy a lelkek megmentéséért mindnyájan nagyon odaadóan imádkozzatok. Minden lélek a Színem elé fog járulni, és sokak számára ez nagyon nehéz lesz. Sokan a Tisztítótűz kínjait fogják elszenvedni, de számukra ez lesz örök üdvösségük egyetlen útja. Sokkal jobb még itt a Földön megérteni, hogy mit is jelent ez, mint a halál után megtapasztalni. Mikor ezek a lelkek elszenvedik majd ezt a bűnhődést, meg fognak tisztulni, és alkalmasak lesznek arra, hogy a földi Új Paradicsomba beléphessenek. Erre csak a tiszta lelkek lesznek képesek. Sürgetnem kell benneteket, hogy fogadjátok el ezt az Ajándékot, és nézzetek ezzel szembe az elme, a test és a lélek erejével. De ezt olyannak kell megismernetek és felismernetek, mint amilyen az valójában, mert ez az örök élethez vezető út. Ez egy lehetőség Isteni Irgalmasságom megértésére.

Itt az ideje, hogy máris felkészítsétek a lelketeket. Amennyiben megbocsátást kerestek bűneitekre még a Nagyfigyelmeztetés előtt, akkor másokért is imádkoznotok kell. Nekik szükségük lesz arra, hogy erősek legyenek.

Mostantól mindennap imádkozzátok az Isteni Irgalmasság imáját. Mindannyian. Az ima segíteni fog azoknak a szegény lelkeknek a megmentésében, akik e természetfölötti esemény alatt a sokktól meghalnának. Ez most rövidesen meg lesz mutatva a világnak.

Sohase veszítsétek el a reményt, gyermekek. Higgyétek el Nekem, amikor azt mondom, hogy szeretlek benneteket. Ez által a Szeretet által hozom ezt az Ajándékot nektek.

Szerető Üdvözítőtök”

https://masodikeljovetel.hu/sokan-bunhodeskent-fogjak-tisztitotuz-kinjait-elszenvedni

„Téged sok helyen gyűlölni fognak, máshol pedig félni fognak tőled

2011. november 7., hétfő 20:50

Drága, szeretett leányom, meg kell hallgatnod, amit mondok. Miközben próféciáim kezdenek kibontakozni és Szent Szavamat is kezdik már elfogadni és meghallgatni, neked óvatosnak kell lenned. Téged, leányom, sok helyen gyűlölni fognak, máshol pedig félni fognak tőled.

Próféciáim, melyeket kapsz majd, biztosítani fogják, hogy többé ne legyen kétség gyermekeim elméjében, mert akkor megértik végre az örök megváltás ígéretét.

Leányom, te elszigeteltnek, elutasítottnak fogod magad érezni, tele leszel félelemmel, és nagyon fogsz szenvedni az Én Nevemben.

A te áldozatod nélkül nem tudnám beteljesíteni az emberiség megmentésére tett ígéretemet, hogy minden lélek lehetőséget kapjon arra, hogy az őt megillető örökségét élvezhesse.

Felszólítom felszentelt szolgáimat, hogy védjenek meg téged, leányom, mert ez lesz az ő szent feladatuk. Idővel meg fogják érteni, hogy mi a szerepük. Közben felszólítom minden drága követőmet is, imádkozzanak érted, hogy védve lehess a gonosz erőivel szemben, melyet a sátán vezet, és aki a saját nyereségére el akarja pusztítani a világot.

Légy erős. Imádkozz a védelemért, és hagyatkozz minden időben Szent Édesanyám segítségére.

Jézusod

Az emberiség Megmentője és Megváltója”

https://masodikeljovetel.hu/teged-sok-helyen-gyulolni-fognak-mashol-pedig-felni-fognak-toled

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

„13 Amikor Józsué Jerikónál volt, föltekintett, és látta, hogy egy férfi áll előtte, kivont karddal a kezében. Odament hozzá Józsué, és megkérdezte tőle: Közénk tartozol, vagy ellenségeinkhez?

14 Az pedig így felelt: Nem, hanem az Úr seregének a vezére vagyok. Most jöttem. Ekkor Józsué arccal a földre borult előtte, és ezt mondta neki: Mit akar mondani szolgájának az én Uram?

15 Az Úr seregének a vezére ezt felelte Józsuénak: Oldd le sarudat a lábadról, mert szent az a hely, ahol állsz. Józsué pedig úgy tett.”

 

 

„2 Midján pedig kemény kézzel bánt Izráellel. Izráel fiai rejtekhelyeket készítettek maguknak a hegyekben, meg barlangokat és hegyi erődöket Midján miatt. „

 

 

„7 Amikor Izráel fiai segítségért kiáltottak az Úrhoz Midján miatt, „

 

 

„Az Úr elhívja Gedeont

11 Azután eljött az Úr angyala, és leült Ofrában a cserfa alatt, amely az Abíezer nemzetséghez tartozó Jóásé volt. A fia, Gedeon, éppen búzát csépelt a présházban, hogy megmentse Midján elől.

12 Az Úr angyala megjelent előtte, és így szólt hozzá: Az Úr veled van, erős vitéz!

13 Gedeon azonban ezt mondta neki: Kérlek, Uram, ha velünk van az Úr, miért ért bennünket mindez? Hol vannak mindazok a csodák, amelyekről atyáink beszélnek nekünk, hogy hogyan hozott ki bennünket az Úr Egyiptomból? Most meg eltaszított bennünket az Úr, és Midján kezébe adott!

14 Az Úr ekkor odafordult hozzá, és azt mondta: Menj, és a te erőddel szabadítsd meg Izráelt Midján markából! Én küldelek téged!

15 Gedeon ezt mondta neki: Kérlek, Uram, hogyan szabadítsam meg Izráelt? Hiszen az én nemzetségem a legszegényebb Manasséban, és én a legkisebb vagyok atyám házában.

16 Az Úr így válaszolt neki: Majd én veled leszek, és úgy megvered Midjánt, mintha csak egy ember volna.

17 Erre ő így szólt hozzá: Ha elnyertem jóindulatodat, add nekem valami jelét annak, hogy valóban te beszélsz velem!

18 Ne távozz el innen, míg vissza nem jövök hozzád, és ki nem hozom ajándékomat, hogy eléd tegyem. – Az ezt mondta: Itt fogok ülni, amíg vissza nem térsz.

19 Ekkor Gedeon elment, és elkészített egy kecskegidát, meg egy véka lisztből kovásztalan kenyeret. A húst egy kosárba tette, a hús levét meg egy fazékba, azután kivitte hozzá a cserfa alá, és odatette eléje.

20 Az Isten angyala ezt mondta neki: Vedd a húst és a kovásztalan kenyereket, tedd le erre a sziklára, és öntsd rá a levét! Ő úgy cselekedett.

21 Ekkor az Úr angyala kinyújtotta a kezében levő botot, és a végével megérintette a húst meg a kovásztalan kenyereket. Erre a sziklából tűz csapott ki, és megemésztette a húst meg a kovásztalan kenyereket. Az Úr angyala pedig eltűnt a szeme elől.

22 Amikor Gedeon látta, hogy az Úr angyala volt az, ezt mondta: Jaj nekem Uram, ó Uram, mert az Úr angyalát láttam színről színre!

23 Az Úr azonban ezt mondta neki: Békesség neked, ne félj, nem halsz meg!

24 Ezért Gedeon oltárt épített ott az Úrnak, és így nevezte el: Az Úr a békesség. Még ma is ott van ez Ofrában, Abíezer nemzetségének a földjén.”

 

 

„7 Megnyugodott, csendes az egész föld, ujjongásba törtek ki az emberek.

8 Még a ciprusok is így örülnek, meg a Libánon cédrusai: Mióta elterültél, nem jön favágó ellenünk!

9 Megrendült ott lent a holtak hazája, látva jöttödet. Felkölti miattad az árnyakat, a föld összes hatalmasait, fölkelti trónjukról a nemzetek királyait.

10 Rákezdik mindnyájan, és ezt mondják neked: Te is erőtlen lettél, mint mi, hozzánk hasonlóvá lettél!

11 Sírba omlott gőgöd, lantjaid zengése! Férgek a derékaljad, pondrók a takaród!

12 Leestél az égről, fényes hajnalcsillag! Lehulltál a földre, népek legyőzője!

13 Pedig ezt mondtad magadban: Fölmegyek az égbe, Isten csillagai fölé emelem trónomat, odaülök az istenek hegyére a messze északon.

14 Fölmegyek a felhők csúcsára, hasonló leszek a Felségeshez!

15 De a sírba kell leszállnod, a gödör mélyébe.

16 Akik csak meglátnak, bámulnak, elgondolkoznak rajtad: Ettől az embertől reszketett a föld, ettől remegtek az országok?

17 Ez az, aki pusztává tette a világot, lerombolta a városokat, és nem engedte haza a foglyokat?

18 A nemzetek királyai mind tisztességben nyugszanak sírboltjukban.

19 Téged azonban temetetlenül dobnak el, mint valami hitvány gazt, mint eltaposott hullát; elborítanak a meggyilkoltak, akiket karddal öltek meg, és kőhalom alatt lesz a sírjuk.

20 Nem temetnek el úgy, mint a királyokat, mert pusztítottad országodat, gyilkoltad népedet. Nem emlegetik soha többé a gonosztevők ivadékát.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Joshua%205:13-15;%20%20%20%20Judges%206:2,%207,%2011-24;%20%20%20%20Isaiah%2014:7-20&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

.

.

https://www.oca.org/readings/daily/2021/11/08

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-11-08

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra: