A Globális Csoport, mely a bankrendszereteket lerombolta, szét fog hullani

WARNING‼️ Warning Dream: “Move Your Money Now” National BANKS Will Control It
(Figyelmeztető álom: “Vedd ki a pénzed most” A(z amerikai) nemzeti bankok ellenőrizni fogják azt)

https://www.youtube.com/watch?v=LPJOsAKvFIo&t=0s

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

„A Globális Csoport, mely a bankrendszereteket lerombolta, szét fog hullani

2011. november 4., 19:00

Legkedvesebb leányom, az Igaz Élet Tőlem származik, ez az egyetlen élet, amelyre az embernek mostantól mindig szüksége lesz az örökkévalóságig.

Gyermekek, tudnotok kell, hogy ez a szörnyű zűrzavar, amelyet magatok körül láttok, nem fog sokáig tartani.

Isten, az Én Örök Atyám, nem fogja megengedni, hogy drága gyermekei oly sokat szenvedjenek. Ti, gyermekeim, a csaló munkálkodásának vagytok áldozatai. Ő, aki a Globális Csoportot ellenőrzi, egyre gyengül. Az ő hatalma folyamatos megbuktatás alatt van Atyám Hatalma által. Ez a csoport, mely szándékosan rombolta le bankrendszereiteket, hogy koldussá tegyen benneteket, szét fog hullani. Nektek nem kell aggódnotok, mert Atyám Keze le fog sújtani gonosz útjaikra.

Imádkozzatok minden becsapott lélekért, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt megtérjenek, azokért, akik szolgai módon ragaszkodnak a gonoszsághoz, akiket ez a csoport a szívében hordoz.

Gyermekek, sohasem szabad a reményt feladnotok. Isten, a Legmagasságosabb iránti szeretetek által vissza fogtok térni családotok kebelére. A Szentháromság a ti otthonotok, gyermekeim. Mindazok közületek, akik megtérésük által elfogadják ezt a tényt, a Földi Paradicsom Dicsőséges Korszakát fogják örökölni.

Mindig bízzatok Bennem. Ajánljátok fel Nekem gondjaitokat, nehézségeiteket és félelmeiteket. Engedjétek, hogy megkönnyítsem fájdalmaitokat és szenvedéseiteket. Már nem fog sokáig tartani, amíg a világ megszabadul a szülési fájdalmaktól, amelyeket ezekben az időkben elszenved.

A reményt sohase adjátok fel. Bízzatok Bennem. Imádkozzatok kegyelmeimért, hogy erősebbé tegyelek benneteket. Hajtsátok fejeteket a vállamra, és engedjétek, hogy az Én Békém beburkolja a lelketeket. Csak ekkor fogjátok valóban megérteni az örök életről tett Dicsőséges ígéretem Igazságát.

Jézusotok, Az emberiség Megváltója”

https://masodikeljovetel.hu/globalis-csoport-mely-bankrendszereteket-lerombolta-szet-fog-hullani

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2021/11/04

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-11-04