A hamis próféták megpróbálják félremagyarázni Szent Szavaimat

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

„A hamis próféták megpróbálják félremagyarázni Szent Szavaimat

2011. október 26., szerda, 15:30

Drága, szeretett leányom kérlek, mondd meg gyermekeimnek, hogy legyenek óvatosak azokkal a hamis látnokokkal szemben, akik az Én Nevemben beszélnek, de azok a Szavak, melyekért kiállnak, nem az Én Ajkaimról fakadnak.

Sokan, az önmagukat látnokoknak nevezők közül, akik látszatra katolikusoknak és mindenféle gyakorlattal rendelkezőknek tűnnek, akik úgy ebben, mint más Keresztény tanokban is jártasak, valójában a New Age hívei.

A New Age hívei most be fognak szivárogni a világba, hogy arról győzzék meg gyermekeimet, hogy ők Szent Szavam támogatásának küldöttei. Szavaik, felületesen nézve, igaznak fognak tűnni. Nyelvezetük, melyet használni fognak, kifinomult lesz, szeretetteljes, jól átgondolt, de ez által csak hazugságot fognak álcázni.

Ez a hamis próféták fellépésének időszaka, és sok gyermekemnek nehezére fog esni, hogy az igazság és a kitalált dolgok között különbséget tegyen.

Téged, leányom, ezek a látnokok célba fognak venni, akik azt tűzték ki maguk elé, hogy Szent Szavamat félremagyarázzák. Nem szabad engedned, hogy ez megtörténjék, különben gyermekeimet egy olyan sötétségbe fogják beszippantani, amelyből nehezen fognak tudni kiszabadulni.

Ne feledd, hogy a hamis próféták szintén az Én gyermekeim, tehát imádkozz értük. Sajnos arra vezették rá őket, hogy egy olyan kitalált hierarchiában és világmindenségben higgyenek, amely nem is létezik.

Légy óvatos azokkal szemben, akik kiemelkedett mesterekre hivatkoznak, vagy akik egy olyan új fénykorszakról beszélnek, amelyben Istent, az Atyát egyszerűen más szemszögből nézik. Ezek a lelkek nem Tőlem kapják az utasításokat. Ők a Csaló által sugalmazott hiedelmeket fogadták el. Sok esetben ezek a félrevezetett lelkek azt hiszik, hogy ők Isteni üzeneteket kapnak. Így dolgozik a sátán. Az ő, lágy nyugtató szavai mégis egy merev, hideg, de meggyőző szavak litániáját fogja eredményezni. Ezek nem a Legmagasságosabb Istentől származnak.

Amint azt már korábban mondtam neked, Én egyszerű módon beszélek a világhoz. Semmi értelmét sem látom a színes nyelvezetnek, egy hideg, felsőbbrendű hang formájában. Én nem azzal próbálkozom, hogy félelmet keltsek a szívetekben. Egyszerűen az Igazságra akarlak vezetni benneteket, és annak fontosságára, hogy szeressétek felebarátaitokat.

Milyen nehéz nektek, gyermekek, ezekben a zűrzavaros időkben!

Imádkozzatok, imádkozzatok, hogy ne legyetek a hazugságok sorozatainak áldozatai, melyeket a hamis próféták fognak terjeszteni. Amikor üzeneteik kitaláltnak tűnnek, vagy nehezen érthetőknek, és a szíveteket félelemmel töltik el, akkor ezek nem Tőlem származnak.

Gyermekeim, csakis Rám összpontosítsatok. Sok mondanivalóm van a számotokra. Egy percre se engedjétek, hogy összezavarjanak benneteket, mert ez vissza fog tartani benneteket a lelkek megmentésétől, akiknek pedig olyan nagy szükségük van az imáitokra.

Jézusotok”

https://masodikeljovetel.hu/hamis-profetak-megprobaljak-felremagyarazni-szent-szavaimat

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

Pál fogsága az evangélium terjedését szolgálja

12 Szeretném, ha tudnátok, testvéreim, hogy az én helyzetem inkább az evangélium terjedését szolgálja,

13 mert ismertté lett az egész testőrségben, és mindenki más előtt is, hogy Krisztusért viselem bilincseimet,

14 úgyhogy az Úrban testvéreink többsége fogságom körülményeiből bizalmat merítve félelem nélkül, bátran szólják Isten igéjét.

15 Némelyek ugyan irigységből és versengésből, de mások jóakaratból hirdetik a Krisztust:

16 ezek szeretetből, mert tudják, hogy az evangélium védelmére rendeltettem,

17 azok pedig számításból, nem tiszta lélekkel hirdetik a Krisztust, mert azt hiszik, hogy gyötrelmet okoznak nekem fogságomban.

Nekem az élet Krisztus!

18 Mert miről is van szó? Egyedül arról, hogy bármelyik módon, akár színlelésből, akár meggyőződésből: Krisztust hirdetik, és én ennek örülök. Sőt még inkább örülni fogok.

19 Mert tudom, hogy ez üdvösségemre válik a ti könyörgésetek és Jézus Krisztus Lelkének segítsége által.

20 Ezért várom és remélem, hogy semmiben sem fogok szégyent vallani, hanem mint mindenkor, úgy most is Krisztust egészen nyíltan fogják magasztalni énértem, akár életben maradok, akár meghalok.”

 

 

 

„9 “Én is azt mondom nektek: kérjetek, és adatik, keressetek, és találtok, zörgessetek, és megnyittatik nektek.

10 Mert mindaz, aki kér, kap; aki keres, talál; és aki zörget, annak megnyittatik.

11 Melyik apa az közületek, aki fiának kígyót ad, amikor az halat kér tőle,

12 vagy amikor tojást kér, skorpiót ad neki?

13 Ha tehát ti gonosz létetekre tudtok gyermekeiteknek jó ajándékokat adni, mennyivel inkább ad mennyei Atyátok Szentlelket azoknak, akik kérik tőle?””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=philippians+1%3A12-20%3B+++++Luke+11%3A9-13&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

https://www.oca.org/readings/daily/2021/10/27

 

———-

Római katolikus:

2021-10-27

30. évközi hét szerda

SZENTLECKE Szent Pál apostolnak a rómaiakhoz írt leveléből
Az istenszerető embernek minden a javára válik.
Testvéreim!
Gyöngeségünkben segítségünkre siet a Lélek, hisz mi még azt sem tudjuk, hogy hogyan kell helyesen imádkozni. A Lélek azonban maga könyörög bennünk, emberi szóval ki nem fejezhető fohászkodással. Isten pedig, aki a szíveket vizsgálja, tudja, hogy mit kíván bennünk a Lélek, mert ő Isten tetszése szerint jár közben a szentekért.
Tudjuk, hogy az Istent szeretőknek minden javukra válik, hiszen ő saját elhatározásából választotta ki őket. Akiket ugyanis előre ismert, azokat eleve arra rendelte, hogy Fiának képmását öltsék magukra. Így lesz ő elsőszülött a sok testvér között.
Akiket előre erre rendelt, azokat meg is hívta, akiket meghívott, azokat igazzá tette, akiket pedig igazzá tett, azokat meg is dicsőítette.
Ez az Isten igéje.
Róm 8,26-30

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Irgalmadban bízom, * én Uram, Istenem! 6a. vers.
Előénekes: Nézz rám, és hallgass meg, én Uram, Istenem! * Tartsd meg szemem ragyogását, ne jöjjön rám halálos álom.
Ne mondhassa ellenségem: „Legyőztem!” * Sanyargatóim se ujjongjanak, hogy ingadozom.
Hívek: Irgalmadban bízom, * én Uram, Istenem!
E: Én hűségedben bízom, * szabadíts meg engem, és örvend a szívem.
Énekelek majd neked, Uram, * mert gondomat viseled.
H: Irgalmadban bízom, * én Uram, Istenem!
Zsolt 12,4-5.6

ALLELUJA
Isten meghívott minket az evangélium által, * hogy részesüljünk Urunk Jézus Krisztus dicsőségében. 2Tessz 2,14 – 2. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Isten országában napkelettől napnyugatig mindenkinek helye van.
Abban az időben Jézus Jeruzsálem felé tartott. Útközben tanított a városokban és falvakban, melyeken áthaladt.
Valaki megkérdezte tőle: „Uram, kevesen vannak, akik üdvözülnek?”
Ő így válaszolt: „Törekedjetek bemenni a szűk kapun, mert mondom nektek, sokan próbálnak majd bejutni, de nem tudnak.
A ház ura felkel és bezárja az ajtót, ti kint rekedtek, és zörgetni kezdtek az ajtón: »Uram, nyiss nekünk ajtót!« Erre ő azt feleli nektek: »Nem tudom, honnan vagytok.«
Akkor ti bizonygatni kezditek: »Veled ettünk és ittunk, a mi utcánkban tanítottál.« De ő megismétli: »Nem tudom, honnan vagytok. Távozzatok tőlem mind, ti, gonosztevők!«
Ott majd sírás és fogcsikorgatás lesz, amikor látjátok Ábrahámot, Izsákot, Jákobot és mind a prófétákat az Isten országában, magatokat meg kitaszítva onnan.
Jönnek majd keletről és nyugatról, északról és délről, és helyet foglalnak az Isten országában, íme, így lesznek az utolsókból elsők, és az elsőkből utolsók!”
Ezek az evangélium igéi.
Lk 13,22-30

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-27