Imádkozzatok, hogy ez a megtisztulás, amellyel ők a Nagyfigyelmeztetés alatt szembesülnek, végül a Szívemhez hozza őket.

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

„A megkeményedett lelkek nem fogják a Nagyfigyelmeztetést könnyűnek találni

2011. szeptember 30. péntek; 21:15

Drága szeretett leányom, most a lelkek megtérésére vonatkozó feladatom intenzitásában növekszik.

Megkérlek, hogy annyi embert figyelmeztess, amennyit csak tudsz, hogy a Nagyfigyelmeztetésre felkészíthessék a lelküket.

Értesíts minden papot, apácát, püspököt és más vallási felekezetet, mindazokat, akik Örök Atyámban hisznek, hogy hallgassanak Szavamra. Nagyon sok gyermekem olyan sötétségben van, hogy Isteni Dicsőségem Fénye fájdalmat fog a lelküknek okozni. Ők valódi fájdalmat fognak érezni, mert nem lesznek képesek elviselni Irgalmasságom eme Nagy Cselekedetét.

Egyes emberek szórakozva mosolyognak ezeken a Szent Üzeneteken. Ez elszomorít Engem. Nem azért, mert nem hiszik el, hogy Én ilyen módon szólok hozzájuk, hanem azért, mert nem akarnak hinni Bennem. Mindnyájatoknak mondom, akik aggódtok szeretteitekért: imádkozzatok, hogy ez a megtisztulás, amellyel ők a Nagyfigyelmeztetés alatt szembesülnek, végül a Szívemhez hozza őket.

Az a kérésem, hogy most minden követőm védekezzen a Sátán ellen. Meg kell hinteniük Szenteltvízzel lakásaik minden sarkát, Benedek keresztet kell hordaniuk, és mindig legyen Rózsafüzér náluk. Imádkozzatok Szent Mihály Arkangyalhoz is. A Sátán és követőinek hadserege mindent meg fognak tenni, hogy meggyőzzenek arról benneteket, hogy nem Én szólok hozzátok. A Sátán és démonai elkezdenek kínozni benneteket, és elmétekbe szörnyű kétségeket ültetnek. Ti, gyermekeim, megállíthatjátok őket azáltal, hogy követitek Utasításaimat. Sajnos, a gyenge lelkek elméit annyira megzavarja, hogy teljesen elutasítanak Engem.

A megkeményedett lelkek nem fogják a Nagyfigyelmeztetést könnyűnek találni. Ők érvelni fognak, hogy hogyan és miként bántottak meg Engem. Még az égő pokol tüze sem fogja eltörölni Létezésem minden kétségét, amelyet a Nagyfigyelmeztetéskor fognak megtapasztalni.

Sokan hazugságokat fognak a Nagyfigyelmeztetésről terjeszteni, miután már beteljesedett. Ők, a pogányok, akik a Sátán rabszolgái, egy olyan hazugságot fognak kitalálni, amelyet mindenfelé terjeszteni fognak. Tudományos érveket fognak előhozni, hogy az eseményt kimagyarázzák. Ők nem akarják hallani az Igazságot. Ezért értük imádkozni kell. A Sátán olyan erősen tartja a markában a világot, hogy a Nevemet nem fogják nyilvánosan kiejteni. Amint az már nyilvánvaló, a földi Létezésem megvitatása egy kellemetlen beszédtéma lett.

Manapság a Nevemet legfőképpen a „rossz nyelvek” használják, vagy az átkozódáskor, a megszólók nyelve által. De most hallgassatok meg Engem. A Nevemet újból meg fogják hallani, és el fogják ismerni a Nagyfigyelmeztetés után mindazok, akik meg fognak térni. Azután, akkor fogják Nevemet használni, ha gyermekeim imádkozni fognak Hozzám.

Szeretett Jézusotok”

https://masodikeljovetel.hu/megkemenyedett-lelkek-nem-fogjak-nagyfigyelmeztetest-konnyunek-talalni

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

„23 Mielőtt pedig eljött a hit, a törvény őrzött bennünket, egybezárva az eljövendő hit kinyilatkoztatásáig.

24 Tehát a törvény nevelőnk volt Krisztusig, hogy hit által igazuljunk meg.

25 De miután eljött a hit, többé nem vagyunk a nevelőnek alávetve.

26 Mert mindnyájan Isten fiai vagytok a Krisztus Jézusban való hit által.

27 Akik Krisztusba keresztelkedtetek meg, Krisztust öltöttétek magatokra.

28 Krisztusban tehát nincs zsidó, sem görög, nincs szolga, sem szabad, nincs férfi, sem nő, mert ti mindnyájan egyek vagytok a Krisztus Jézusban.

29 Ha pedig Krisztuséi vagytok, akkor Ábrahám utódai vagytok, és ígéret szerint örökösök.

Krisztus által Isten fiai vagyunk

4 Azt mondom pedig, hogy ameddig az örökös kiskorú, addig semmiben sem különbözik a szolgától, jóllehet ura mindennek,

2 hanem gyámok és gondozók fennhatósága alatt áll az apa által megszabott ideig.

3 Így mi is, amikor kiskorúak voltunk, a világ elemei alá voltunk vetve szolgaságra.

4 De amikor eljött az idő teljessége, Isten elküldte Fiát, aki asszonytól született a törvénynek alávetve,

5 hogy a törvény alatt levőket megváltsa, hogy Isten fiaivá legyünk.”

 

 

„A tizenkét tanítvány elhívása

12 Történt azokban a napokban, hogy kiment a hegyre imádkozni, és Istenhez imádkozva virrasztotta át az éjszakát.

13 Amikor megvirradt, odahívta tanítványait, és kiválasztott közülük tizenkettőt, akiket apostoloknak is nevezett:

14 Simont, akit Péternek nevezett el, Andrást, a testvérét, Jakabot és Jánost, Fülöpöt és Bertalant,

15 Mátét és Tamást, Jakabot, az Alfeus fiát és Simont, akit Zélótának neveztek,

16 Júdást, a Jakab fiát, és Júdás Iskáriótest, aki árulóvá lett.

Jézus tanít és gyógyít

17 Azután lement velük, megállt egy sík helyen, vele együtt tanítványainak nagy sokasága és nagy néptömeg egész Júdeából, Jeruzsálemből, a Tenger mellékéről, Tíruszból és Szidónból. Azért jöttek, hogy hallgassák őt, és meggyógyuljanak betegségeikből.

18 Akiket tisztátalan lelkek gyötörtek, meggyógyultak.

19 Az egész sokaság igyekezett őt megérinteni, mert erő áradt ki belőle, és mindenkit meggyógyított.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Galatians+3%3A23-4%3A5%3B++++Luke+6%3A12-19&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

https://www.oca.org/readings/daily/2021/09/30

 

———-

Római katolikus:

2021-09-30

26. évközi hét csütörtök

OLVASMÁNY Nehemiás könyvéből
A babiloni fogságból való visszatérés örömére nagy hálaünnepet ült a választott nép:
meghallgatta Isten tanítását, és boldog örömében nem feledkezett meg a szűkölködőről sem.

Azokban a napokban, amikor a zsidók visszatértek a babiloni fogságból, az egész nép egy emberként összegyűlt a Víz-kapu előtti téren. Akkor Ezdrás pap a gyülekezet elé tárta a Törvényt, a férfiak, a nők és mindazok elé, akik meg tudták érteni. A hetedik hónap első napja volt. A Víz-kapu előtti térségen reggeltől délig felolvasott a férfiaknak, a nőknek és mindazoknak, akik meg tudták érteni. Az egész nép figyelt a Törvény könyvére.
Ezdrás írástudó felállt egy erre a célra készített faemelvényre. Kinyitotta a könyvet az egész nép szeme láttára – magasabban állt ugyanis, mint a nép –, és amikor kinyitotta, az egész nép felállt. Akkor Ezdrás áldotta az Urat, a nagy Istent, s az egész nép felemelt kézzel ráfelelte: „Ámen, ámen.” Majd mélyen meghajoltak, és a földre borulva imádták az Urat. Azután a nép állva maradt a helyén, miközben szakaszonként felolvastak az Isten törvényének könyvéből, megmagyarázva az értelmét, úgyhogy meg is értették, amit felolvastak. Akkor Nehemiás, a kormányzó, Ezdrás, a pap és írástudó, valamint a leviták, akik a népet tanították, így szóltak az egész néphez: „Ez a nap az Úrnak, a ti Isteneteknek van szentelve. Ne szomorkodjatok hát és ne sírjatok!” Amikor ugyanis a Törvény szavait hallotta, sírt az egész nép. Ezután Ezdrás így szólt hozzájuk: „Menjetek, egyetek jó falatokat, és igyatok édes bort! Küldjetek belőle azoknak is, akik nem készítettek! Mert a mi Urunk szent napja ez. Ne szomorkodjatok, hiszen az Úrban való örvendezés a ti erősségetek.” Majd csendre intették a leviták az egész népet, ezekkel a szavakkal: „Hallgassatok el, szent ez a nap, ne szomorkodjatok!” Erre az egész nép eltávozott, hogy egyék-igyék, s az étel-italból juttasson a szegényeknek, és nagy örömünnepet üljön, mert megértették a szavakat, amelyekre oktatták őket.
Ez az Isten igéje.
Neh 8,1-4a.5-6.7b-12

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Amit az Úr megszabott, * öröm a szívnek. 9a. vers.
Előénekes: Tökéletes az Úr törvénye, * megújítja a lelket.
Az Úr tanúságában bízhatunk, * bölcsességet ad a kicsinyeknek.
Hívek: Amit az Úr megszabott, * öröm a szívnek.
E: Az Úr végzése igaz, * megvidámítja a szívet.
Az Úr parancsa világos, * fényt gyújt a szemnek.
H: Amit az Úr megszabott, * öröm a szívnek.
E: Az Úr félelme tiszta, * örökké megmarad.
Az Úr ítéletei igazak, * és mind egyaránt jogosak.
H: Amit az Úr megszabott, * öröm a szívnek.
E: Értékesebb az aranynál, * és a legdrágább drágakőnél.
Édesebb a méznél, * a csorduló lépes méznél.
H: Amit az Úr megszabott, * öröm a szívnek.
Zsolt 18,8-11

ALLELUJA
Közel van az Isten országa, * tartsatok bűnbánatot, és higgyetek az evangéliumban. Mk 1,15 – 2. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Jézus apostoli munkára küldi a hetvenkét tanítványt.
Az apostolok kiválasztása után Jézus kiválasztott más hetvenkét tanítványt, és elküldte őket kettesével maga előtt minden városba és helységbe, ahová menni szándékozott.
Így szólt hozzájuk: „Az aratnivaló sok, de a munkás kevés. Kérjétek hát az aratás Urát, küldjön munkásokat aratásába.
Menjetek! Úgy küldelek titeket, mint bárányokat a farkasok közé. Ne vigyetek magatokkal se erszényt, se tarisznyát, se sarut. Az úton senkit se köszöntsetek. Ha betértek egy házba, először is ezt mondjátok: »Békesség e háznak!« Ha békesség fia lakik ott, rászáll a ti békességtek, ha nem, visszaszáll rátok. Maradjatok ugyanabban a házban, és azt egyétek és igyátok, amijük van. Mert méltó a munkás a maga bérére. Ne járjatok házról házra.
Ha egy városba érkeztek, és szívesen látnak titeket, egyétek, amit elétek adnak. Gyógyítsátok meg ott a betegeket, és hirdessétek: »Elérkezett hozzátok az Isten országa!«
De ha betértek valamelyik városba, és nem látnak titeket szívesen, menjetek ki az utcára, és mondjátok: »Még a port is lerázzuk, ami városotokban a lábunkra tapadt, de tudjátok meg: Elérkezett hozzátok az Isten országa!« Bizony, mondom nektek: Szodomának könnyebb sorsa lesz azon a napon, mint ennek a városnak.”
Ezek az evangélium igéi.
Lk 10,1-12

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-09-30