Az új világ a Nagyfigyelmeztetés után olyan hely lesz, ahol az Irántam és Isten, az Atya iránti szeretetet tisztelni fogják

Ld az alábbi új menüpontot is:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/a-het-pecset/

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

https://masodikeljovetel.hu/buntetesek-az-imak-hatasara-enyhulhetnek

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az új EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

„Az apostolok kiküldése

16 A tizenegy tanítvány pedig elment Galileába arra a hegyre, ahova Jézus rendelte őket.

17 Amikor meglátták őt, leborultak előtte, pedig kétségek fogták el őket.

18 Jézus hozzájuk lépett, és így szólt: “Nekem adatott minden hatalom mennyen és földön.

19 Menjetek el tehát, tegyetek tanítvánnyá minden népet, megkeresztelve őket az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek nevében,

20 tanítva őket, hogy megtartsák mindazt, amit én parancsoltam nektek; és íme, én veletek vagyok minden napon a világ végezetéig.””

 

 

 

„5 Az az indulat legyen bennetek, ami Krisztus Jézusban is megvolt:

6 mert ő Isten formájában lévén nem tekintette zsákmánynak, hogy egyenlő Istennel,

7 hanem megüresítette önmagát, szolgai formát vett fel, emberekhez hasonlóvá lett, és magatartásában is embernek bizonyult;

8 megalázta magát, és engedelmeskedett mindhalálig, mégpedig a kereszthalálig.

9 Ezért fel is magasztalta őt Isten mindenek fölé, és azt a nevet adományozta neki, amely minden névnél nagyobb,

10 hogy Jézus nevére minden térd meghajoljon, mennyeieké, földieké és földalattiaké;

11 és minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére.”

 

 

„Mária és Márta

38 Amikor továbbhaladtak, betért egy faluba, ahol egy Márta nevű asszony a házába fogadta.

39 Volt ennek egy Mária nevű testvére, aki leült az Úr lábához, és hallgatta beszédét.

40 Márta pedig teljesen lefoglalta magát a sokféle szolgálattal. Ezért előállt Márta, és így szólt: “Uram, nem törődsz azzal, hogy a testvérem magamra hagyott a szolgálatban? Mondd hát neki, hogy segítsen!”

41 Az Úr azonban így felelt neki: “Márta, Márta, sok mindenért aggódsz és nyugtalankodsz,

42 pedig kevésre van szükség, valójában csak egyre. Mária a jó részt választotta, amelyet nem vehetnek el tőle.””

 

 

 

„27 Amikor ezt mondta, a sokaságból egy asszony felemelte szavát, és így szólt hozzá: “Boldog az az anyaméh, amely téged hordozott, és boldogok azok az emlők, amelyek tápláltak!”

28 Erre ő így felelt: “De még boldogabbak azok, akik hallgatják az Isten beszédét, és megtartják.””

 

 

Pál saját kezével írt zárósorai

11 Nézzétek, mekkora betűkkel írok nektek a saját kezemmel!

12 Akik testi értelemben akarnak tetszést aratni, azok kényszerítenek arra titeket, hogy körülmetélkedjetek, csak azért, hogy a Krisztus keresztjéért ne üldözzék őket.

13 Mert akik körülmetélkednek, maguk sem tartják meg a törvényt, hanem azért akarják a ti körülmetéléseteket, hogy a ti testetekkel dicsekedhessenek.

14 Én azonban nem kívánok mással dicsekedni, mint a mi Urunk Jézus Krisztus keresztjével, aki által keresztre feszíttetett számomra a világ, és én is a világ számára.

15 Mert a Krisztus Jézusban sem a körülmetélkedés nem számít, sem a körülmetéletlenség; hanem csak az új teremtés.

16 Békesség és irgalmasság mindazoknak, akik e szabály szerint élnek, és az Isten Izráelének!

17 Ezentúl senki se okozzon nekem fájdalmat, mert én a Jézus bélyegeit hordozom a testemen!

18 A mi Urunk Jézus Krisztus kegyelme legyen a ti lelketekkel, testvéreim. Ámen.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+28%3A16-20%3B++++++Philippians+2%3A5-11%3B++++++Luke+10%3A38-42%3B+11%3A27-28%3B++++++Galatians+6%3A11-18&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

.

.

https://www.oca.org/readings/daily/2021/09/12

 

 

„A büntetések az imák hatására enyhülhetnek

2011. szept. 12., hétfő; 12:00

Drága, szeretett leányom, most már nagyon közel az idő, amikor a világ meg fog nyugodni, és a Nagyfigyelmeztetés utáni időszakban az emberek másként fogják azt látni. Az anyagi élvezetek és többletek soha többé nem fognak lelkesíteni. A hírességekből és jólétből eredő bálványokat az emberek többé nem fogják istenként kezelni. Többé nem fogják olyan gyorsan felebarátaikat elítélni, vagy kegyetlenül bánni velük.

Az új világ a Nagyfigyelmeztetés után olyan hely lesz, ahol az Irántam és Isten, az Atya iránti szeretetet tisztelni fogják. Sok ország vezetői, akik nem keresztény vallásúak, Atyám iránt hódolatukat fogják kifejezni. Mindazok, akik hatalmi pozícióban vannak, és az emberek pénzügyeit ellenőrzik, tömegesen fogják megbánni tetteiket. Sokan mások megválnak majd a hatalmi rétegektől, és testvéreikkel meg fogják osztani azt a kenyeret, amely az Atyától származik. Mert ez a kenyér mindenkié, és olyan szándékkal adatott, hogy az egyenlően legyen elosztva.

Sok jó dolog fog kialakulni a Nagyfigyelmeztetés eredményeként. Azonban sok lélek mégsem lesz elég erős a hitében. Ők sajnos vissza fognak térni régi útjaikra. Elcsábítva a hatalmi ígéretek, a gazdagság, az ellenőrzés és az önszeretet által, ők vissza fogják utasítani Istent, az Atyát. Ők ismerni fogják az Igazságot, de ez mégsem lesz elegendő számukra. Ezek a szegény bűnösök tövisek lesznek oldalatokban, gyermekeim. Imáitok nélkül pusztítást fognak okozni egy olyan világban, amely az új megtisztulása alatt magához térhetne.

Az ima, gyermekeim, nagyon fontos. Nektek meg kell kérnetek Istent, az Atyát, hogy fogadja el azon kéréseteket, hogy vessen véget az üldöztetésnek, amelyet ezek az emberek fognak tervezni. Az elegendő ima el tud, és el is fog sok borzalmat hárítani, amelyekkel ezek a bűnösök megpróbálnak majd ártani a világnak. Olyan sokan vakok közületek azzal a tervvel szemben, amelyet a hátatok mögött szőnek. A jelek következetesen nyilvánulnak meg, de nektek mégsem sikerül felismernetek.

Gyermekeim, ahogyan nő a hitetetek, úgy imádkozzatok, hogy a Szentlélek kiáradhasson ezekre a bűnösökre, és hogy betakarhassa lelküket. Én, a ti értékes Jézusotok, megvédelek benneteket, szeretett követőim. Az Én vezetésem alatt arra oktatlak benneteket, hogy nem csak ezekért az elesett lelkekért kell imádkoznotok, hanem azért is, hogy az egyszerű emberek, nők és gyermekek üldöztetése is megszűnjön. Ha ezek a tettesek, akik Atyámmal szemben dacolni fognak, és továbbra is ártatlan embereket fognak terrorizálni az új ellenőrzési módszer által, melyet a világra fognak szabadítani, akkor ők meg lesznek bűntetve.

Keresztrefeszítésem óta ezeknek a bűnösöknek a lehető legnagyobb Irgalmasságban lesz részük. Nekik köszönteniük kellene a Nagyfigyelmeztetést, mert ez lesz számukra az utolsó alkalom arra, hogy esélyt kapjanak a megváltásukra. Különben egy félelmetes büntetéssel kell majd szembe nézniük. Ez a büntetés, amely Atyám Isteni Igazságosságának Keze által fog bekövetkezni, nem valami kívánatos dolog. Habár ez a Nagy Büntetés meg volt jövendölve, mégis az imák erejének hatására meggyengülhet.

Szeretett Megváltótok, Az Irgalmasság Királya, Jézus Krisztus”

https://masodikeljovetel.hu/buntetesek-az-imak-hatasara-enyhulhetnek

———-

Római katolikus:

2021-09-12

Évközi 24. vasárnap

Kezdőének:
Adj békét, Urunk, nekünk, akik benned bizakodunk, hogy prófétáid igazmondóknak bizonyuljanak; hallgasd meg hűséges néped könyörgéseit. (Vö. Sir 36,18)

Könyörgés:
Urunk, mindenség teremtő és gondviselő Istene, tekints reánk és engedd megéreznünk irgalmas jóságodat, hogy egész szívvel szolgáljunk neked. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön örökké.

OLVASMÁNY Izajás próféta könyvéből
Prófétája által a Megváltó így beszél: „Isten, az Úr megnyitotta fülemet. Én nem álltam ellen, és nem hátráltam meg. Hátamat odafordítottam azoknak, akik vertek, arcomat pedig azoknak, akik tépáztak. Nem rejtettem el arcomat azok elől, akik gyaláztak és leköpdöstek. Isten, az Úr megsegít, ezért nem vallok szégyent. Arcomat megkeményítem, mint a kőszikla, s tudom, hogy nem kell szégyenkeznem. Közel van, aki igazságot szolgáltat nekem. Ki szállhat velem perbe? Álljunk ki együtt! Ki az ellenfelem? Jöjjön ide hozzám! Isten, az Úr segítségemre siet. Ki ítélhetne el?”
Ez az Isten igéje.
Iz 50,5-9a

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Az Úr színe előtt járok, * az élők földjén. 7. tónus.
Vagy: Alleluja, alleluja, alleluja.
Előénekes: Az Urat nagyon szeretem * mert könyörgésem szavát meghallgatta.
Fülét hozzám fordította, * amely napon hozzá kiáltottam.
Hívek: Az Úr színe előtt járok, * az élők földjén.
Vagy: Alleluja, alleluja, alleluja.
E: A halál kötelékei körül fontak, * elértek engem az alvilág gyötrelmei.
Szorongatás és fájdalom fogott el, † ámde az Úr nevét kiáltottam, * „Uram, mentsd meg az életemet.”
H: Az Úr színe előtt járok, * az élők földjén.
Vagy: Alleluja, alleluja, alleluja.
E: Az Úr jóságos és igazságos, * irgalmas a mi Istenünk.
Az Úr oltalmába fogadja a kicsinyeket; * nyomorult voltam, de ő megmentett.”
H: Az Úr színe előtt járok, * az élők földjén.
Vagy: Alleluja, alleluja, alleluja.
E: Lelkemet a haláltól megmentette, * szememet a könnyhullatástól, lábamat az elbukástól.
Az Úr színe előtt járok, * az élők földjén.
H: Az Úr színe előtt járok, * az élők földjén.
Vagy: Alleluja, alleluja, alleluja.
Zsolt 114,1-2.3-4.5-6.8-9

SZENTLECKE Szent Jakab leveléből
Testvéreim!
Mit használ, ha valaki azt állítja, hogy van hite, belőle fakadó tettei azonban nincsenek? Üdvözítheti a hite? Ha valamelyik testvérnek nem volna ruhája és nem volna meg a mindennapi tápláléka, és egyiketek így szólna hozzá: „Menj békében, melegedj, és lakjál jól!”, de nem adnátok meg neki, amire testének szüksége van, mit használna? Ugyanígy a hit is, ha tettek nem származnak belőle, magában holt dolog. Azt is mondhatja valaki: „Neked hited van, nekem meg tetteim.” Ha tettek nélkül megmutatod nekem hitedet, tetteim alapján én is bebizonyítom neked hitemet.
Ez az Isten igéje.
Jak 2,14-18

ALLELUJA
Nincs másban dicsekvésem, mint az Úr keresztjében, † általa a világ megfeszíttetett számomra, * és én a világ számára. Gal 6,14 – 4g. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Márk könyvéből
Abban az időben Jézus elment tanítványaival Fülöp Cezáreájának vidékére. Útközben megkérdezte tanítványait: „Kinek tartanak engem az emberek?” Azok így válaszoltak: „Némelyek Keresztelő Jánosnak, mások Illésnek, ismét mások valamelyik prófétának.” Erre megkérdezte tőlük: „Hát ti mit mondotok, ki vagyok?” Péter válaszolt: „Te vagy a Messiás!” Ekkor Jézus a lelkükre kötötte, hogy ne szóljanak erről senkinek. Ezután arra kezdte tanítani őket, hogy az Emberfiának sokat kell szenvednie, a vének, a főpapok és az írástudók elvetik, megölik, de harmadnapra feltámad. Ezt egészen nyíltan megmondta.
Erre Péter félrevonta és szemrehányást tett neki. De ő hátrafordult, ránézett tanítványaira, és így korholta Pétert: „Távozz tőlem, sátán, mert nem Isten szándéka szerint gondolkodsz, hanem emberi módon.” Majd összehívta a népet és tanítványait, s így szólt hozzájuk: „Ha valaki követni akar, tagadja meg magát, vegye fel keresztjét, és kövessen. Mert aki meg akarja menteni életét, elveszíti azt, de aki elveszíti életét értem és az evangéliumért, megmenti azt.
Ezek az evangélium igéi.
Mk 8,27-35

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-09-12