Sürgetlek benneteket, hogy imádkozzatok azokért a gyermekeimért, akik olyan országokban élnek, amelyek nem fogják elkerülni ezt a büntetést.

Árvíz Tajvanon: a híd összeomlásának pillanatát rögzítette a kamera

https://www.youtube.com/watch?v=92YnKo_1d6g

A természet haragja úgy hull le, mint a kövek az égből! Vihar és jégeső Saladillóban, Argentínában

https://www.youtube.com/watch?v=RukD58aAubY

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

“Éghajlati káosz lesz tapasztalható most számos országban. Az Én Atyám haragos

2011. augusztus 25. csütörtök; 20:00

Drága szeretteim, a másokért való imádkozásra szólítom fel valamennyi Ima harcosomat. Ez magában foglalja a hitetleneket, és azokat, akik az erőszak és gyűlölet csapdájába estek. Ők kétségbeesve vándorolnak, próbálják megtalálni a szeretetet és békét az életükben, de ezt lehetetlennek érzik. Rendületlenül kell imádkoznotok értük, mert imáitok nélkül a Pokol tűzébe fognak elmerülni. Ne engedjétek, hogy ez megtörténjen. Ha bátorítva lennének, hogy egy kicsit közeledjenek Felém, és készek lennének Szavaim meghallgatására, akkor kegyelmeket kapnának Tőlem, hogy Karjaimba vehessem őket.

Leányom, a világnak most el kell csendesednie, és meg kell hallgatnia Engem. Nagyon rövid időn belül földrengések és áradások tanúja lesz a világ. Az éghajlati katasztrófák által okozott káoszt számos országban fogják megtapasztalni. Ezek büntetések, melyeket Atyám mér az emberiségre. A bűn meg lesz büntetve, leányom, és azok az országok, amelyek az abortusz előmozdításában vétkesek, nem fognak elmenekülni Atyám Keze elől, amely le fog sújtani. Az ima sok hasonló büntetést elhárított már, de az emberiség folytatja a bűn elkövetését, és undorító, ellenszenves bűnei által megbántja Atyámat, melyeket az ember ember ellen követ el, beleértve az anyaméhben levő ártatlan gyermekek ellen elkövetett förtelmes tetteket.

Sürgetlek benneteket, hogy imádkozzatok azokért a gyermekeimért, akik olyan országokban élnek, amelyek nem fogják elkerülni ezt a büntetést. Atyám Haragos. Nem fogja tovább tétlenül nézni, ahogyan az ember magát az emberiséget elpusztítja. Az egész Föld elpusztulna, ha az emberiséget nem állítaná meg. Szeretett Atyám visszatartja ezeknek a büntetéseknek nagy részét a Nagyfigyelmeztetés utánig. Ezt követően, annak ellenére, hogy az emberek megtérnek, mégis újra vétkezni fognak. A kimért büntetések megmutatják az emberiségnek, hogy Atyám szigorú is tud lenni. Ő minden gyermekét szereti; de ezt a világot Ő teremtette, ezért az ember olyan egyszerűen nem pusztíthatja azt el.

Imádkozzatok most, gyermekeim, minden testvéretekért.

Jézus Krisztus, Az Emberiség Királya”

https://masodikeljovetel.hu/eghajlati-kaosz-lesz-tapasztalhato-most-szamos-orszagban-az-en-atyam-haragos

———-

Igaz élet Istenben:

EGYESÍTSÉTEK A HÚSVÉT DÁTUMÁT!

EGYHÁZAM EGYIK RÉSZE VAKKÁ VÁLT

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum847.html

————-

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html

MÉG MINDIG VÁROK HÚSVÉT DÁTUMAINAK EGYESÍTÉSÉRE!

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum1040.html

A TI SZÍVETEKBEN FOGOM ÚJJÁÉPÍTENI EGYHÁZAM EGYSÉGÉT

1991. május 2.
Üzenet egy lélek számára:
Béke legyen veled! Országom eljövetele hamarosan bekövetkezik, és akaratom is teljesülni fog a Földön éppúgy, ahogy a mennyben 1 , és a ti szívetekben fogom újjáépíteni Egyházam egységét.

Nem várok tovább emberi jóváhagyásra, és menyasszonyomat újból ragyogó dicsőségbe öltöztetem.

Fel fogják oldani a megosztottság átkát. …

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum617.html

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

„4 Ha pedig érdemes lesz, hogy én is elmenjek, velem együtt fognak jönni.

Pál bejelenti látogatását

5 Hozzátok pedig akkor megyek, ha végigmentem Macedónián. Mert Macedónián átutazom,

6 de nálatok talán ott is maradok, vagy át is telelek, hogy ti indítsatok útnak, ahova majd megyek.

7 Mert nemcsak átutazóban akarlak meglátogatni titeket, hanem remélem, hogy egy ideig ott is maradok nálatok, ha az Úr megengedi.

8 Efezusban pünkösdig maradok,

9 mert nagy és sokat ígérő kapu nyílt ott előttem, de az ellenfél is sok.

Timóteus ajánlása. Apollós kimentése

10 Ha pedig megérkezik Timóteus, legyen gondotok rá, hogy félelem nélkül tartózkodhasson nálatok, mert az Úr munkáját végzi ő is, akárcsak én.

11 Senki se nézze le tehát, hanem indítsátok útnak békességgel, hogy eljöjjön hozzám, mert várom őt a testvérekkel együtt.

12 Ami pedig Apollós testvért illeti, nagyon kértem, hogy menjen el hozzátok a testvérekkel együtt, de semmiképpen sem akarta az Isten, hogy most elmenjen. De el fog menni, mihelyt alkalma lesz rá.”

 

 

 

„A két testvér példázata

28 “De mi a véleményetek erről? Egy embernek két fia volt, és az elsőhöz fordulva ezt mondta: Fiam, menj, dolgozz ma a szőlőben.

29 Ő így felelt: Nem akarok; később azonban meggondolta magát, és elment.

30 Azután a másikhoz fordulva annak is ugyanezt mondta. Ő azonban így felelt: Megyek, uram – de nem ment el.

31 Ki teljesítette a kettő közül az apja akaratát?” “Az első” – felelték. Jézus erre ezt mondta nekik: “Bizony, mondom néktek: a vámszedők és a parázna nők megelőznek titeket az Isten országában.

32 Mert eljött hozzátok János az igazság útján, de nem hittetek neki, a vámszedők és a parázna nők pedig hittek neki. Ti azonban ezt látva még később sem gondoltátok meg magatokat, hogy higgyetek neki.””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=1+Corinthians+16%3A4-12%3B+++++Matthew+21%3A28-32&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

https://www.oca.org/readings/daily/2021/08/25

 

„Éghajlati káosz lesz tapasztalható most számos országban. Az Én Atyám haragos

2011. augusztus 25. csütörtök; 20:00

Drága szeretteim, a másokért való imádkozásra szólítom fel valamennyi Ima harcosomat. Ez magában foglalja a hitetleneket, és azokat, akik az erőszak és gyűlölet csapdájába estek. Ők kétségbeesve vándorolnak, próbálják megtalálni a szeretetet és békét az életükben, de ezt lehetetlennek érzik. Rendületlenül kell imádkoznotok értük, mert imáitok nélkül a Pokol tűzébe fognak elmerülni. Ne engedjétek, hogy ez megtörténjen. Ha bátorítva lennének, hogy egy kicsit közeledjenek Felém, és készek lennének Szavaim meghallgatására, akkor kegyelmeket kapnának Tőlem, hogy Karjaimba vehessem őket. …”

———-

Római katolikus:

2021-08-25

21. évközi hét szerda

SZENTLECKE Szent Pál apostolnak a tesszaloniki hívekhez írt első leveléből
Az apostol éjjel-nappal dolgozik híveiért, és hirdeti nekik Isten evangéliumát.
Testvéreim!
Emlékezhettek fáradozásunkra és kemény munkánkra: éjjel-nappal dolgoztunk, hogy senkinek se legyünk a terhére. Így hirdettük nektek Isten evangéliumát.
Tanúim vagytok, ti és az Isten, milyen szentül, becsületesen és feddhetetlenül éltünk nálatok,
akik hívők lettetek. Azt is tudjátok, hogy mint az atya a gyermekét, úgy intettünk, buzdítottunk és kérve kértünk titeket, hogy méltóképpen éljetek Istenhez, aki dicsőséges országába meghívott titeket.
Ezért szüntelenül hálát adunk Istennek, hogy amikor Isten szavát hallottátok tőlünk,
nem úgy fogadtátok azt, mint emberi tanítást, hanem mint Isten szavát, amint valóban az is. Bennetek is, akik hittetek, hatékonynak fog bizonyulni.
Ez az Isten igéje.

1Tessz 2,9-13

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Te megvizsgáltál, Uram, * és ismersz engem. 1. vers.
Előénekes: Lelked elől ugyan hová mehetnék? * Színed elől hová futhatnék?
Ha fölszállnék az égbe, te ott vagy, * ha a holtak hazájában pihennék, ott is jelen vagy.
Hívek: Te megvizsgáltál, Uram, * és ismersz engem.
E: Ha felölteném a hajnal szárnyait, * és a tenger túlsó végén laknék,
oda is a te kezed vezetne, * és jobbod tartana engem.
H: Te megvizsgáltál, Uram, * és ismersz engem.
E: Ha azt mondom: † „Sötétség rejtsen el, * és a fény körülöttem boruljon éjbe!”
neked a sötétség akkor sem lesz sötét, * s az éj világos, akár a nappal.
H: Te megvizsgáltál, Uram, * és ismersz engem.
Zsolt 138,7-8.9-10.11-12ab

ALLELUJA
Aki megtartja Krisztus igéjét, * abban Isten szeretete valóban tökéletes. 1Jn 2,5 – 4 g. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
A képmutatást leleplezi majd Isten ítélete.
Jézus egyszer így korholta a farizeusokat:
Jaj, nektek, képmutató írástudók és farizeusok! Olyanok vagytok, mint a fehérre meszelt sírok, amelyek kívülről szépnek látszanak, belül azonban holtak csontjaival és mindenféle undoksággal vannak tele. Így ti is kívülről igaznak látszotok az emberek előtt, de belül tele vagytok képmutatással és gonoszsággal.
Jaj, nektek, képmutató írástudók és farizeusok! Sírboltokat emeltek a prófétáknak, feldíszítitek az igazak síremlékeit, és kijelentitek: „Ha atyáink napjaiban éltünk volna, nem lettünk volna bűnrészesek a próféták vérében.” Ezzel ti magatok tanúsítjátok, hogy a próféták gyilkosainak fiai vagytok. Nos, fejezzétek hát be, amit atyáitok elkezdtek!
Ezek az evangélium igéi.

Mt 23,27-32

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-08-25

„… Leányom, a világnak most el kell csendesednie, és meg kell hallgatnia Engem. Nagyon rövid időn belül földrengések és áradások tanúja lesz a világ. Az éghajlati katasztrófák által okozott káoszt számos országban fogják megtapasztalni. Ezek büntetések, melyeket Atyám mér az emberiségre. A bűn meg lesz büntetve (1), leányom, és azok az országok, amelyek az abortusz előmozdításában vétkesek, nem fognak elmenekülni Atyám Keze elől, amely le fog sújtani. Az ima sok hasonló büntetést elhárított már, de az emberiség folytatja a bűn elkövetését, és undorító, ellenszenves bűnei által megbántja Atyámat, melyeket az ember ember ellen követ el, beleértve az anyaméhben levő ártatlan gyermekek ellen elkövetett förtelmes tetteket.

Sürgetlek benneteket, hogy imádkozzatok azokért a gyermekeimért, akik olyan országokban élnek, amelyek nem fogják elkerülni ezt a büntetést. Atyám Haragos. Nem fogja tovább tétlenül nézni, ahogyan az ember magát az emberiséget elpusztítja. Az egész Föld elpusztulna, ha az emberiséget nem állítaná meg. Szeretett Atyám visszatartja ezeknek a büntetéseknek nagy részét a Nagyfigyelmeztetés utánig. Ezt követően, annak ellenére, hogy az emberek megtérnek, mégis újra vétkezni fognak. A kimért büntetések megmutatják az emberiségnek, hogy Atyám szigorú is tud lenni. Ő minden gyermekét szereti; de ezt a világot Ő teremtette, ezért az ember olyan egyszerűen nem pusztíthatja azt el.

Imádkozzatok most, gyermekeim, minden testvéretekért.

Jézus Krisztus, Az Emberiség Királya”

https://masodikeljovetel.hu/eghajlati-kaosz-lesz-tapasztalhato-most-szamos-orszagban-az-en-atyam-haragos

(1) “… XVI. Benedek pápa január 31-én Gerhard Wagner 54 éves windischgarsteni plébánost kinevezte a linzi egyházmegye segédpüspökévé, aki meglehetősen furcsa nézeteiről volt ismert. Úgy vélekedett, hogy a Harry Potter kötetek sátánizmust terjesztenek, a homoszexualitást gyógyítható betegségnek tartotta, a Katrina hurrikán pedig szerinte Isten büntetése volt, mert New Orleans környékén mind az öt „abortuszklinika” megsemmisült. …”

https://ujember.hu/visszalepett-a-linzi-segedpuspok/

———–

ld még:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/2018/05/29/isten-az-atya-utest-fogok-merni-minden-nemzetre-a-meggyilkolt-artatlanok-szamaranyanak-megfeleloen/

https://remnant-army.org/wordpress/hu/2019/12/04/udvosseg-anyja-isten-egy-termeszetes-rendet-teremtett-az-emberiseg-szamara/