Én Megbocsátó Vagyok, minden Irgalommal teljes, és üdvözölni fogom őket kitárt szerető Karjaimban

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

„ Egyetlen bűn sem olyan súlyos, hogy ne lehetne megbocsátani

  1. augusztus 23. kedd; 23:45

Leányom, te most elkezdted a szenvedés valóságát megérteni. Amikor a választott lelkeket arra kérem fel, hogy szenvedjenek, akkor ők úgy szenvednek, amint Én szenvedtem a Keresztre feszítésem kínjainak átélésekor. Amint Halálom által az embereket megváltottam a bűntől, úgy a ti szenvedésetek is megmentheti az emberiséget az örök kárhozattól. Azáltal, hogy önként felajánljátok a szenvedéseteket, áldozatot hoztok, ennek köszönhetően az Isteni Irgalmasság is bemutatásra kerül az emberiség számára.

Ha még több lelket kérnék fel arra, hogy ezt tegyék, talán félelmet mutatnának, és elutasítanák. Ugyanakkor sok olyan lélek szenved, akik nincsenek tudatában annak, hogy ők is választott lelkek. Sok gyermekem azt kérdezheti, hogy egyes emberek miért szenvednek és mások pedig miért nem? A válaszom az, hogy Én azokat az igaz szívűeket választom ki, akik alázatosak ebben az életben, akik mások szükségleteit a sajátjuk elé helyezik. Egy gyengéd szívű lélek felveszi az Értem való szenvedés szerepét. Ez egy Ajándék Tőlem. Lehet, hogy nem tűnik ajándéknak, de amikor ezt az ajándékot megkapjátok, akkor a lelkek ezreit mentitek meg naponta a Nevemben.

Most fel szeretném szólítani követőimet, hogy hozzanak naponta egy áldozatot, mely hasonló a szenvedéshez, hogy ez által segítsenek azon lelkek megmentésében, akik a Nagyfigyelmeztetéskor halálos bűnben fognak meghalni. Kérlek benneteket, hogy kérjétek Tőlem ezt az Ajándékot.

Kérem az alázatos lelkeket, hogy hozzanak egy személyes áldozatot a Dicsőségemre. Azok a lelkek pedig, akik úgy érzik, hogy ezt nem tudják megtenni, azt mondom, hogy különleges kegyelemmel áldlak meg benneteket, mert tudom, hogy az Irántam való szeretetetek és imáitok által megmentitek testvéreitek lelkét.

Gyermekeim, tudnotok kell a következőt: az Üzenetek hatására követőim hadserege naponta növekszik. Nemsokára milliós nagyságúvá nő. Csak azokat szólítom fel, hogy a páncélkesztyűt felvegyék, akik ehhez elég bátrak. A bátorság a szeretetből fakad. A bátorság értelmezése minden embernél más. Egyszerűen arra kérlek benneteket, hogy beszéljetek a világnak a Szeretetemről. Emlékeztessétek őket arra az Igazságra, amelyet a Szentírás tartalmaz. Mondjátok meg nekik, hogy nemsokára Visszatérek, hogy felajánljam Irgalmasságom nagy Ajándékát. Mert ha hamarosan ítélni jönnék vissza ítélni a világba, akkor a Mennyország kihalt lenne, mivel ma a bűn annyira elterjedt.

Terjesszétek Örömhíremet. Emlékeztessétek arra őket, hogy amikor valaki iránt szeretetet éreznek, őszinte, tiszta szeretetet, még akkor is, ha csak egy futó pillantás, vagy egy jó tett lenne az, aminek tanúi vagytok, akkor Én ott Jelen Vagyok.

Mondjátok el nekik, hogy szeretet nélkül kiszáradnának, és semmivé válnának.

Mondjátok el nekik, hogy amikor rájuk nézek, akkor ők a Szemem előtt mezítelenek és vagyontalanok. Én csak a jóságot, vagy a romlottságot látom a lelkükben.

Mondjátok el azoknak a szegény, félelemmel telt lelkeknek, akik szégyenkeznek életvitelük miatt, hogy Én Megbocsátó Vagyok, minden Irgalommal teljes, és hogy üdvözölni fogom őket kitárt szerető Karjaimban. Csak annyit kell tenniük, hogy Hozzám jönnek, és kérjék a segítségemet. Sohasem fogom elutasítani a bűnösök könyörgéseit, nem számít, milyen sötétek a bűneik. Megbocsátok mindazoknak, akik őszintén bűnbánóak minden eddig elkövetett vétkükért.

Szívük meg fog könnyebbülni, és szeretetem vissza fogja hozni a világosságot az életükbe. Én újra Dicsőségben fogok eljönni, gyermekeim, nem azért, hogy megijesszelek benneteket, hanem hogy Ajándékaimat elhozzam nektek, ugyanazokat az ajándékokat, amelyeket a sátán munkálkodása miatt visszautasítottatok.

Jöjjetek. Hajtsatok fejet. Tegyétek félre szégyenkezéseteket, és most kérjetek megbocsátást Tőlem. Semmi sem botránkoztat meg Engem, gyermekeim. Egyetlen bűn sem olyan nagy, amit Én ne tudnék megbocsátani, ha őszinte bűnbánatot tartotok. Ne késlekedjetek. Most a Megváltást keressétek, még mielőtt túl késő lenne.

A ti szerető Jézus Krisztusotok,

Az Emberiség Megváltója”

https://masodikeljovetel.hu/egyetlen-bun-sem-olyan-sulyos-hogy-ne-lehetne-megbocsatani

———-

Igaz élet Istenben:

EGYESÍTSÉTEK A HÚSVÉT DÁTUMÁT!

EGYHÁZAM EGYIK RÉSZE VAKKÁ VÁLT

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum847.html

————-

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html

MÉG MINDIG VÁROK HÚSVÉT DÁTUMAINAK EGYESÍTÉSÉRE!

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum1040.html

A TI SZÍVETEKBEN FOGOM ÚJJÁÉPÍTENI EGYHÁZAM EGYSÉGÉT

  1. május 2.
    Üzenet egy lélek számára:
    Béke legyen veled! Országom eljövetele hamarosan bekövetkezik, és akaratom is teljesülni fog a Földön éppúgy, ahogy a mennyben 1 , és a ti szívetekben fogom újjáépíteni Egyházam egységét.

Nem várok tovább emberi jóváhagyásra, és menyasszonyomat újból ragyogó dicsőségbe öltöztetem.

Fel fogják oldani a megosztottság átkát. …

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum617.html

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

„… Most fel szeretném szólítani követőimet, hogy hozzanak naponta egy áldozatot, mely hasonló a szenvedéshez, hogy ez által segítsenek azon lelkek megmentésében, akik a Nagyfigyelmeztetéskor halálos bűnben fognak meghalni. Kérlek benneteket, hogy kérjétek Tőlem ezt az Ajándékot. …”

————
Ortodox (Görög keleti):

5 Az az indulat legyen bennetek, ami Krisztus Jézusban is megvolt:

6 mert ő Isten formájában lévén nem tekintette zsákmánynak, hogy egyenlő Istennel,

7 hanem megüresítette önmagát, szolgai formát vett fel, emberekhez hasonlóvá lett, és magatartásában is embernek bizonyult;

8 megalázta magát, és engedelmeskedett mindhalálig, mégpedig a kereszthalálig.

9 Ezért fel is magasztalta őt Isten mindenek fölé, és azt a nevet adományozta neki, amely minden névnél nagyobb,

10 hogy Jézus nevére minden térd meghajoljon, mennyeieké, földieké és földalattiaké;

11 és minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére.”

 

 

 

„Mária és Márta

38 Amikor továbbhaladtak, betért egy faluba, ahol egy Márta nevű asszony a házába fogadta.

39 Volt ennek egy Mária nevű testvére, aki leült az Úr lábához, és hallgatta beszédét.

40 Márta pedig teljesen lefoglalta magát a sokféle szolgálattal. Ezért előállt Márta, és így szólt: “Uram, nem törődsz azzal, hogy a testvérem magamra hagyott a szolgálatban? Mondd hát neki, hogy segítsen!”

41 Az Úr azonban így felelt neki: “Márta, Márta, sok mindenért aggódsz és nyugtalankodsz,

42 pedig kevésre van szükség, valójában csak egyre. Mária a jó részt választotta, amelyet nem vehetnek el tőle.””

 

 

 

„27 Amikor ezt mondta, a sokaságból egy asszony felemelte szavát, és így szólt hozzá: “Boldog az az anyaméh, amely téged hordozott, és boldogok azok az emlők, amelyek tápláltak!”

28 Erre ő így felelt: “De még boldogabbak azok, akik hallgatják az Isten beszédét, és megtartják.””

 

 

 

„… Gyermekeim, tudnotok kell a következőt: az Üzenetek hatására követőim hadserege naponta növekszik. Nemsokára milliós nagyságúvá nő. Csak azokat szólítom fel, hogy a páncélkesztyűt felvegyék, akik ehhez elég bátrak. A bátorság a szeretetből fakad. A bátorság értelmezése minden embernél más. Egyszerűen arra kérlek benneteket, hogy beszéljetek a világnak a Szeretetemről. Emlékeztessétek őket arra az Igazságra, amelyet a Szentírás tartalmaz. Mondjátok meg nekik, hogy nemsokára Visszatérek, hogy felajánljam Irgalmasságom nagy Ajándékát. Mert ha hamarosan ítélni jönnék vissza ítélni a világba, akkor a Mennyország kihalt lenne, mivel ma a bűn annyira elterjedt. …”

 

 

 

„Krisztus feltámadt, mi is feltámadunk

12 Ha pedig Krisztusról azt hirdetjük, hogy feltámadt a halottak közül, hogyan mondhatják közületek némelyek, hogy nincs halottak feltámadása?

13 Hiszen ha nincs a halottak feltámadása, akkor Krisztus sem támadt fel.

14 Ha pedig Krisztus nem támadt fel, akkor hiábavaló a mi igehirdetésünk, de hiábavaló a ti hitetek is.

15 Sőt Isten hamis tanúinak is bizonyulunk, mert akkor Istennel szemben arról tanúskodtunk, hogy feltámasztotta a Krisztust, akit azonban nem támasztott fel, ha csakugyan nem támadnak fel a halottak.

16 Mert ha a halottak nem támadnak fel, Krisztus sem támadt fel.

17 Ha pedig Krisztus nem támadt fel, semmit sem ér a ti hitetek, még bűneitekben vagytok.

18 Sőt akkor azok is elvesztek, akik Krisztusban hunytak el.

19 Ha csak ebben az életben reménykedünk a Krisztusban, minden embernél nyomorultabbak vagyunk.”

 

 

 

„A fügefa elszáradása

18 Amikor korán reggel a város felé ment, megéhezett.

19 Meglátott egy fügefát az út mellett, odament, de semmit sem talált rajta, csak levelet. Ekkor így szólt hozzá: “Ne teremjen rajtad gyümölcs soha többé!” És hirtelen elszáradt a fügefa.

20 Amikor látták ezt a tanítványok, elcsodálkoztak, és azt kérdezték: “Hogyan száradt el ez a fügefa ilyen hirtelen?”

21 Jézus így válaszolt nekik: “Bizony, mondom néktek, ha van hitetek, és nem kételkedtek, nem csak a fügefával tehetitek meg ezt, hanem ha ennek a hegynek azt mondjátok: Emelkedj fel, és vesd magad a tengerbe! – az is meglesz.

22 És mindazt, amit imádságban hittel kértek, megkapjátok.””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Philippians+2%3A5-11%3B+++++Luke+10%3A38-42%3B+11%3A27-28%3B+++++1+Corinthians+15%3A12-19%3B+++++Matthew+21%3A18-22&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

https://www.oca.org/readings/daily/2021/08/23

 

———-

Római katolikus:

„2021-08-23

21. évközi hét hétfő

SZENTLECKE Szent Pál apostolnak a tesszaloniki hívekhez írt első leveléből
A tesszaloniki egyházközség példakép számunkra az igaz hit és szeretet gyakorlásában.
Testvéreim!
Imádságainkban megemlékezünk rólatok, és szüntelenül gondolunk Istenünk és Atyánk előtt tevékeny hitetekre, áldozatos szeretetetekre és Urunkba, Jézus Krisztusba vetett szilárd reményetekre.
Testvéreim, kiket az Úr szeret! Jól tudjátok, hogy választottak vagytok! Hiszen az evangéliumot nemcsak szóval hirdettük köztetek, hanem erővel, Szentlélekkel és mélységes meggyőződéssel!
Mindnyájan tudjátok, hogy hogyan viselkedtünk körötökben a ti szolgálatotokra.
Istenbe vetett hitetek mindenütt ismertté vált, ezért nem is kell róla beszélnünk. Az emberek maguktól mondják el, hogyan fogadtatok minket, hogyan fordultatok a bálványoktól az Istenhez, hogy az élő és igaz Istennek szolgáljatok és várjátok a mennyből Fiát, Jézust, akit a halálból feltámasztott, s aki megment minket az eljövendő haragtól.
Ez az Isten igéje.
1Tessz 1,2b-5.8b-10

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Népében az Úr kedvét találja, * üdvösségre vezeti a szelídeket. 4a. vers.
Vagy: Alleluja. 3. szám.
Előénekes: Az Úrnak új dalt énekeljetek, * a szentek közösségében zengjen dicsérete.
Teremtőjének örvendjen Izrael, * és Sion gyermekei ujjongjanak királyuknak.
Hívek: Népében az Úr kedvét találja, * üdvösségre vezeti a szelídeket.
Vagy: Alleluja.
E: Nevét körtánccal dicsérjék: * zengjen a zsoltár dobbal és citerával.
Népében az Úr kedvét találja, * üdvösségre vezeti a szelídeket.
H: Népében az Úr kedvét találja, * üdvösségre vezeti a szelídeket.
Vagy: Alleluja.
E: Örvendjenek a szentek dicsőségükben, * pihenőhelyükön is ujjongjanak.
Isten magasztalása zeng az ajkukon, * összes szentjeinek ez lesz dicsősége.
H: Népében az Úr kedvét találja, * üdvösségre vezeti a szelídeket.
Vagy: Alleluja.
Zsolt 149,1-2.3-4.5 és 6a és 9b

ALLELUJA
Jézus mondja: † „Juhaim hallgatnak szavamra; * ismerem őket, és ők a nyomomban járnak.” Jn 10,27 – 8 G. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Jézus elítéli a vak vezetőket.
Jézus egyszer így korholta a farizeusokat:
Jaj, nektek, képmutató írástudók és farizeusok! Elzárjátok a mennyek országába vezető utat az emberek elől. Ti magatok nem mentek be oda, és azokat sem engeditek odajutni, akik be szeretnének menni.
Jaj, nektek, képmutató írástudók és farizeusok! Tengert és szárazföldet bejártok, hogy egyetlen pogányt megtérítsetek, és ha megtért, a kárhozat fiává teszitek, kétszerte inkább, mint magatokat.
Jaj, nektek, vak vezetők! Azt mondjátok: „Ha valaki a templomra esküszik, az semmi; ha azonban a templom aranyára esküszik, az kötelez.” Ti, esztelenek és vakok! Hát mi nagyobb: az arany vagy a templom, amely megszenteli az aranyat? – Továbbá azt mondjátok: „Ha valaki az oltárra esküszik, az semmi, de ha a rajta lévő áldozati ajándékra esküszik, az kötelez.” – Ti, vakok! Hát mi nagyobb: az áldozati ajándék vagy az oltár, amely megszenteli az ajándékot? Aki tehát az oltárra esküszik, az esküszik az oltárra és mindarra, ami rajta van. Aki a templomra esküszik, az esküszik a templomra és arra, aki ott lakik. Végül aki az égre esküszik, az az Isten trónjára esküszik és arra, aki a trónon ül.
Ezek az evangélium igéi.
Mt 23, 13-22”

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-08-23