Szeretetem miatt fogom most a gonoszságot kiirtani a világból, úgy, hogy minden gyermekemet visszavihessem a benneteket örökké szerető Teremtőtök, Isten, az Atya ölelésébe.

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

https://masodikeljovetel.hu/ti-valasztott-fegyveretek-nem-mas-mint-az-irantam-valo-szeretetetek

„ Egyesítsétek családjaitokat, hogy élvezhessétek a földi Új Paradicsomot

  1. július 16. szombat; 23:00

Drága. szeretett leányom, amikor a lelkek el vannak veszve, a külvilág számára úgy tűnhet, hogy tele vannak boldogsággal, és hogy élvezik az életet. Sőt lehet, hogy még Számomra is el vannak veszve, és ez nagy szomorúságot okoz Nekem. Oly sok az a lélek, aki egyedül k csak a mindennapi életével törődik, tele tennivalóval; olyan nagyon elfoglaltak, hogy közben elfelejtik azt, hogy ez a föld csak agyagból van. Az itt töltött idő nagyon rövid. A személyes tulajdon végül is semmivé válik. Ezek az emberek, amikor meghalnak, porrá válnak. Mégis lelkük élni fog, és sohasem fog meghalni. A lélek az örökkévalóságban továbbra is létezni fog.

Most azt mondom nektek, gyermekeim, egyesítsétek családjaitokat és barátaitokat, mint egységet, közel Szívemhez, mert ha ezt teszitek, akkor az Új Paradicsomot a Földön ezer évig nyugalomban, egységben fogjátok élvezni. Ez az Én Ígéretem mindnyájatok számára. Éljétek felelősségteljesen életeteket. Elsősorban a családjaitokat tegyétek mindennek elé ezen a Földön. Bizalmatokat mindig belém vessétek.

Hozzátok Hozzám családjaitokat. Ha nem akarnak önként jönni, imádkozzatok Hozzám, és Én a szükséges bátorítást megadom nekik. Mindig válaszolni fogok azokra az imákra, melyek a lelkek megmentését kérik.

Szerető Megváltótok, Jézus Krisztus”

https://masodikeljovetel.hu/egyesitsetek-csaladjaitokat-hogy-elvezhessetek-foldi-uj-paradicsomot

———-

Igaz élet Istenben:

EGYESÍTSÉTEK A HÚSVÉT DÁTUMÁT!

EGYHÁZAM EGYIK RÉSZE VAKKÁ VÁLT

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum847.html

————-

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html

MÉG MINDIG VÁROK HÚSVÉT DÁTUMAINAK EGYESÍTÉSÉRE!

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum1040.html

A TI SZÍVETEKBEN FOGOM ÚJJÁÉPÍTENI EGYHÁZAM EGYSÉGÉT

  1. május 2.
    Üzenet egy lélek számára:
    Béke legyen veled! Országom eljövetele hamarosan bekövetkezik, és akaratom is teljesülni fog a Földön éppúgy, ahogy a mennyben 1 , és a ti szívetekben fogom újjáépíteni Egyházam egységét.

Nem várok tovább emberi jóváhagyásra, és menyasszonyomat újból ragyogó dicsőségbe öltöztetem.

Fel fogják oldani a megosztottság átkát. …

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum617.html

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

————
Ortodox (Görög keleti):

„14 Amint meghallotta Abrám, hogy unokaöccse fogságba esett, fölfegyverezte háromszáztizennyolc legényét, akik a házánál születtek, és Dánig üldözte őket.

15 Éjszaka azután csapatokra oszoltak, szolgáival együtt rájuk támadt, megverte, és üldözte őket egészen Hóbáig, amely Damaszkusztól északra van.

16 Visszahozott minden jószágot. Visszahozta unokaöccsét, Lótot is jószágával együtt, meg az asszonyokat és a népet is.

17 Miután így megverte Kedorláómert és a vele tartó királyokat, visszatért. Sodoma királya pedig kivonult eléje a Sávé-völgybe, azaz a Király-völgybe.

Ábrahám és Melkisédek

18 Melkisédek, Sálem királya kenyeret és bort vitt ki eléje. Ő a Felséges Isten papja volt,

19 megáldotta őt, és ezt mondta: Áldott vagy Abrám a Felséges Isten előtt, aki a mennyet és a földet alkotta!

20 És áldott a Felséges Isten, mert kezedbe adta ellenségeidet! Abrám pedig tizedet adott neki mindenből.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Genesis%2014:14-20&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

 

 

„ A ti választott fegyveretek nem más, mint az Irántam való szeretetetek

  1. július 19. kedd; 23:45

Drága, szeretett leányom, hálásan térsz vissza ahhoz a gyakorlathoz, amely egy rövid időre megszakadt. Ennek eredményeképpen erősebbé fogsz válni, de kérlek, ne feledd, hogy neked minden időben Rám kell összpontosítanod.

Nagyon erőteljes a Szeretetem gyermekeim iránt, és ez egészen más szeretet, mint amiről ebben a világban olyan könnyedén beszélnek. Az Én gyermekeim akkor érzik igazán Szeretetemet, amikor kopogtatásomra ajtót nyitnak. Amikor az ajtójukhoz jövök, akkor két választási lehetőségük van: vagy kinyitják ajtóikat, és beengednek, vagy kizárnak Engem. Amikor valóban megengedik, hogy beléphessek lelkükbe, Szeretetem átjárja a lényüket. Ez egy olyan szeretet, amit úgy találnak, hogy a meglepetés erejével elgyengítheti őket, mert olyan heves vagy olyannyira örömteli, hogy nem tudja őket megállítani abban, hogy másoknak is elmondják a jó hírt.

Az Én szeretett követőim, akik szeretnek Engem, ezt már tudják. Irántam való szeretetetek és odaadásotok által megengedem, hogy szeretetem úgy áradjon ki általatok, hogy az ragályos legyen, és hogy szétterjedjen, hogy a többi lelket átölelhesse. Ha egyszer beengedtek Engem a szívetekbe, a Szentlélek kegyelmével foglak eltölteni benneteket, hogy mindenkinek elmondhassátok, mi is az valójában, amit most el kell mondanom nektek.

Először is: mély gyengédséggel a Szívemben szeretlek benneteket. Másodszor: Szeretetem miatt fogom most a gonoszságot kiirtani a világból, úgy, hogy minden gyermekemet visszavihessem a benneteket örökké szerető Teremtőtök, Isten, az Atya ölelésébe.

Kérlek benneteket, odaadó követőim, ne engedje meg közületek senki sem, hogy félelem költözzön a szívébe, ahogy a Nagyfigyelmeztetés minden héttel egyre csak közeledik, hiszen amikor Irgalmasságom nagy Eseménye bekövetkezik, akkor ti örvendezni fogtok. Mert az Én Ajándékom számotokra az, hogy közelebb kerüljetek Szívemhez, mint ahogy az annak előtte volt. Ez olyan erőssé tesz majd benneteket, hogy minden tétovázás nélkül be fogtok vitorlázni a földi Új Paradicsomba, olyan egyszerű lesz majd az átmenet.

Szeretetem most erősebb, mint valaha, ti pedig, szeretett követőim, tegyetek meg mindent, amit csak tudtok, hogy Szavamat terjesszétek. Használjatok fel mindent, amit csak tudtok, és mondjátok el az embereknek, hogy a Nagyfigyelmeztetésre fel kell készülniük. Ti bátrak vagytok, gyermekeim, és örömet és boldogságot hoztok szomorú Szívemnek, mely minden pillanatban arra vágyik, hogy minden elveszett lélek megmeneküljön.

Most számítok rátok, hogy olyan nagy lendülettel fogtok imádkozni a bűnösökért, ahogyan csak tudtok, akik nem fogják kiállni a Nagyfigyelmeztetés megpróbáltatásait, amelyeknek ki lesznek téve. Menjetek most, Én erős, szerető kis hadseregem. A ti választott fegyveretek nem más, mint Irántam való szeretetetek. Tudni fogjátok szívetekben, hogy Én Vagyok az, aki szól, és Én vagyok az, aki az ajtóitokon kopogtat. Nektek most mindenütt a világon a felszentelt szolgáim ajtóin kell kopogtatnotok, hogy megbizonyosodjatok arról, hogy elolvassák Szent Szavamat.

A ti szerető Megváltótok és Megmentőtök, Jézus Krisztus”

https://masodikeljovetel.hu/ti-valasztott-fegyveretek-nem-mas-mint-az-irantam-valo-szeretetetek

8 Íme, én elétek tártam ezt a földet. Menjetek hát, és vegyétek birtokba azt a földet, amelyről megesküdött az Úr atyáitoknak, Ábrahámnak, Izsáknak és Jákóbnak, hogy nekik és utódaiknak adja.

9 Abban az időben ezt mondtam nektek: Nem tudok egyedül gondot viselni rátok.

10 Istenetek, az Úr, megsokasított benneteket, és most már oly sokan vagytok, mint az égen a csillag.

11 Szaporítson is meg benneteket az Úr, atyáitok Istene ezerszeresen, és áldjon meg, ahogyan megígérte nektek!”

 

 

15 Fogtam tehát törzseitek főembereit, a bölcs és tapasztalt embereket, és elöljáróitokká tettem őket: ezredesekké, századosokká, ötvenedesekké, tizedesekké és felügyelőkké minden törzsben.

16 Bíráitoknak pedig ezt parancsoltam abban az időben: Hallgassátok meg testvéreiteket, és igazságosan ítélkezzetek mindenkinek az ügyében, akár testvérével, akár jövevénnyel van dolga.

17 Ne legyetek személyválogatók az ítélkezésben, a kicsit éppúgy hallgassátok meg, mint a nagyot. Embertől ne tartsatok, mert az ítélet Isten ügye. Ami pedig nektek túl nehéz, azt hozzátok elém, és én meghallgatom azt.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Deuteronomy%201:8-11,%2015-17&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

14 Íme, az Úré, Istenedé az ég és az egeknek egei, a föld és minden rajta levő.

15 Mégis csak a te atyáidat kedvelte meg az Úr, őket szerette, és az ő utódaikat, titeket választott ki valamennyi nép közül. Így van ez ma is.

16 Metéljétek azért körül a szíveteket, és ne legyetek többé kemény nyakúak!

17 Mert Istenetek, az Úr, istenek Istene és uraknak Ura. Ő a nagy, erős és félelmes Isten, aki nem személyválogató, és akit nem lehet megvesztegetni.

18 Igazságot szolgáltat az árvának és az özvegynek, szereti a jövevényt, kenyeret és ruhát ad neki.

19 Szeressétek a jövevényt, mert ti is jövevények voltatok Egyiptom földjén!

20 Az Urat, a te Istenedet féld, őt szolgáld, hozzá ragaszkodj, és az ő nevére esküdj!

21 Őt dicsérje éneked, mert ő a te Istened, aki azokat a nagy és félelmes dolgokat tette veled, amelyeket saját szemeddel láttál.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Deuteronomy%2010:14-21&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

.

.

https://www.oca.org/readings/daily/2021/07/18

———-

Római katolikus:

„2021-07-18

Évközi 16. vasárnap

Kezdőének:
Isten megsegít engem, és az Úr oltalmazója életemnek. Készséges lélekkel áldozom neked, magasztalom nevedet, Uram, mert jó vagy. (Zsolt 53,6.8)

Könyörgés:
Urunk, Istenünk, könyörülj népeden, és add nekünk bőségesen kegyelmed ajándékait, hogy mindenkor élő hittel, reménységgel, szeretettel és állandó éberséggel teljesítsük parancsaidat. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön örökké.

OLVASMÁNY Jeremiás próféta könyvéből
Ezt mondja az Úr:
„Jaj a pásztoroknak, akik veszni hagyják és szétszélesztik legelőm juhait.” Ezért ezt mondja az Úr, Izrael Istene a pásztoroknak, akik népemet vezetik: „Szétszélesztettétek nyájamat, szétkergettétek, s nem törődtek vele. Nos, nekem majd gondom lesz rátok, mégpedig gonosz tetteitek szerint” – mondja az Úr.
„Nyájam maradékát viszont magam gyűjtöm össze azokból az S országokból, ahová elűztem őket: visszahozom őket legelőikre, ott gyarapodni fognak és megsokasodnak. Pásztorokat rendelek föléjük, hogy gondjukat viseljék és legeltessék őket: nem félnek és nem remegnek többé, és egy sem vész el közülük” – mondja az Úr.
„Íme, jönnek napok – mondja az Úr –,amikor igaz sarjat támasztok Dávidnak. Királyként uralkodik majd, bölcsen kormányoz, s gondja lesz az országban a jogra és az igazságra. Az ő napjaiban megszabadul Juda, és biztonságban él Izrael. Ez lesz a neve, amelyen szólítják: Az Úr a mi igazságunk.”
Ez az Isten igéje.
Jer 23,1-6

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Az Úr nékem pásztorom, * ínséget nem kell látnom. 9. tónus.
Előénekes: Az Úr nékem pásztorom, * ínséget nem kell látnom.
Zöldellő mezőkön, terelget engem, * csendes vizekhez vezet, és lelkemet felüdíti.
Hívek: Az Úr nékem pásztorom, * ínséget nem kell látnom.
E: Az igazság ösvényén vezet engem, * ahogyan ő megígérte.
A halál sötét völgyében sem félek, mert ott vagy vélem, * biztonságot ad vessződ és pásztorbotod.
H: Az Úr nékem pásztorom, * ínséget nem kell látnom.
E: Számomra asztalt terítettél, * hogy üldözőimet szégyen érje.
Fejemet megkented olajoddal, * serlegemet csordultig megtöltötted.
H: Az Úr nékem pásztorom, * ínséget nem kell látnom.
E: Jóságod és irgalmad nyomon követ, * életemnek minden napján.
Otthonom lesz az Isten háza, * mindörökké szünet nélkül.
H: Az Úr nékem pásztorom,* ínséget nem kell látnom.
Zsolt 22,1-3a.3b-4.5.6

SZENTLECKE Szent Pál apostolnak az efezusiakhoz írt leveléből
Testvéreim!
Ti, akik egykor „távol” voltatok, Krisztus Jézusban most „közel” kerültetek, Krisztus vére árán. Ő a mi békességünk, aki a kettőt (Izraelt és a pogányokat) eggyé forrasztotta, és a közéjük emelt válaszfalat ledöntötte, az ellenségeskedést kiküszöbölte saját testében. A törvényt ugyanis parancsaival és rendelkezéseivel együtt érvénytelenítette. Mint békességszerző a két népet magában eggyé, új emberré teremtette, és egy testben mind a kettőt kiengesztelte Istennel kereszthalála által, amellyel az ellenségeskedést megölte. Eljött, hogy békét hirdessen nektek, a távol levőknek, és békét a közel levőknek. Az ő révén van mindkettőnknek szabad utunk az egy Lélekben az Atyához.
Ez az Isten igéje.
Ef 2,13-18

ALLELUJA
Jézus mondja: † „Juhaim hallgatnak szavamra, * ismerem őket és a nyomomban járnak.” Jn 10,27 – 1D2 tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Márk könyvéből
Abban az időben az apostolok összegyűltek Jézushoz, és beszámoltak mindarról, amit tettek és tanítottak. Ő így szólt hozzájuk: „Gyertek ti is, (menjünk) a pusztaságba egy magányos helyre, hogy pihenjetek egy kicsit!” Mert olyan nagy jövés-menés volt körülöttük, hogy még evésre sem maradt idejük.
Bárkába szálltak tehát és elmentek egy elhagyatott helyre, hogy magukban legyenek. De sokan látták, amikor elmentek, és sokan megtudták. Erre minden városból gyalog odasiettek, és megelőzték őket.
Amikor kiszállt és látta a nagy tömeget, megesett rajtuk a szíve. Olyanok voltak, mint a pásztor nélküli juhok. Ezért tanítani kezdte őket sok mindenre.
Ezek az evangélium igéi.
Mk 6,30-34”

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-07-18