Fiam a világhoz szól, hogy felkészítse nagy Irgalmasságára, amelyet a Nagyfigyelmeztetés alatt mutat majd meg, hogy minden bűnös még egy esélyt kaphasson arra, hogy élvezhesse az Új Földi Paradicsomot

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

„Az első üzenet az Isteni Atyától: eljött Számomra az az idő, amikor visszakövetelem dicsőséges Királyságomat – az Új Paradicsom 1000 évig fog tartani

2011, jun.25, szombat,; 16:00

A látnoknő megjegyzése: röviddel azelőtt, hogy ezt az üzenetet kaptam, éppen az irgalmasság Rózsafüzérét imádkoztam el, akkor hirtelen a Szentlélek jelezte nekem, hogy mindjárt egy üzenetet fogok Istentől, az Atyától kapni. Az idegfeszültségtől reszkettem. Aztán feltettem a kérdést: Kinek a Nevében jöttél? A válasz a következő volt:

Szeretett Fiam, Jézus Krisztus Nevében jöttem, Aki az emberiség Megváltója. Én, az Isten, az Atya Vagyok, és első ízben szólok most hozzád. Kiválasztott leányom, ma azért szólok hozzád, hogy az emberiséget arról a szeretetről tájékoztassam, amelyet mindenki iránt érzek.

Sokan nem ismernek Engem. Csak azt gondolják, hogy ismernek, de millió gyermekem számára csak egy arcnélküli lény Vagyok. Olyan kevesen ismerik azon óhajomat, mely által meg szeretném engedni, hogy úgy szeressenek Engem, ahogyan azt mindig is szerettem volna.

A világban sokan könnyedén kezelik a Nevemet, azok, akik nem ismerik be, hogy a világ és annak teremtményei Kezeim által lettek megalkotva. Mindazok, akik nincsenek tisztába azzal, hogy Ki is Vagyok valójában, össze vannak zavarodva, és kissé félnek is Tőlem.

Tőlem nem kell félni, mert az Én Szeretetem Tiszta Szeretet minden gyermekem iránt. Olyan nagyon szeretlek benneteket, hogy a legnagyobb áldozatot hoztam értetek, csakhogy visszahozzalak a Karjaimba benneteket, és hogy a csaló karmaiból megmentselek titeket. Ezért szeretett Fiamat, Jézus Krisztust a világba küldtem, hogy megérthessétek mi az Igaz Szeretet. Ez a szeretet, ha ti is elfogadjátok, mindnyájatokat meg fog menteni.

Megszakad a Szívem, mert nagyon sokan közületek nem fognak Hozzám fordulni, és nem fognak szeretetet mutatni Irántam. Egyszerűen arra vágyódom, hogy Hozzám forduljatok, és a segítségemet kérjétek. A Szeretetemtől nem kell félnetek, hiszen az első lélegzetvételt szeretetem által kaptátok. Mindenkit közületek az Én Képmásomra teremtettem azért, hogy egy családom lehessen. A világot Tiszta Szeretetből teremtettem, hogy ti, gyermekeim, ezt a Paradicsomot megoszthassátok Velem. Olyan szeretettel lett ez megteremtve, hogy benne minden egyes részlet óvatosan lett felépítve.

Olyan boldog voltam, amikor megteremtettem a Földi Paradicsomot, hogy azt egy emberi lénynek lehetetlen lenne elképzelnie, még az angyalok is ujjongtak örömükben, és a Mennyországot a szeretet lángja világította be. Aztán a bűn mindent lerombolt, a bűn, amelyet a kígyó okozott.

Gyermekeim, hagyjátok, hogy megmagyarázzam. Eljött Számomra az idő, hogy visszaköveteljem azt a Paradicsomot, amelyet szeretettel megalkottam, és hogy újra egy család lehessünk.

Egy család, ami szorosan összetartozik majd a szeretet erős köteléke által.

Ez az új Paradicsom a Földön most már meg van tervezve minden gyermekem számára.

Ez ezer évig fog tartani a Földön, és ebből senkinek sem szabad kimaradnia, különben megszakadna a Szívem. Szeretett Fiam, Jézus Krisztus és a Szentlélek nagy igyekezettel próbálnak szeretett nyájamhoz visszahozni benneteket, hogy a kezdetek kezdetén megteremtett Paradicsom újra kiemelkedhessen, mint a legnagyobb Ajándék gyermekeim számára, hogy örömüket leljék majd benne.

Ez a Paradicsom a szeretet, a szépség és a dicsőség helye lesz, és otthont fog nyújtani mindazoknak, akiknek tiszta a szívük és a lelkük.

Ez a cél a Földön minden egyes lélek számára, beleértve azokat is, akik mindezt még nem tudják felfogni.

Miközben Fiam a világhoz szól, hogy felkészítse nagy Irgalmasságára, amelyet a Nagyfigyelmeztetés alatt mutat majd meg, hogy minden bűnös még egy esélyt kaphasson arra, hogy élvezhesse az Új Földi Paradicsomot, halljátok meg a Hangomat: Mindenkit figyelemre szólítok fel. Térjetek vissza Hozzám. Fogadjátok el, hogy valóban Létezem, hogy Én Vagyok minden élet Forrása, minden teremtményé és dicsőségé. Ha ezt teszitek, akkor üdvözölve lesztek az Én Földi Paradicsomomban, ami mindent felkínál majd nektek, olyat is, amiről valaha álmodni sem tudtatok volna. Hallgassatok Fiamra és Üzeneteire, amelyeket a világnak ad, hogy mindnyájatokat megváltoztasson. Azok számára nem lesz Irgalom, akik nem akarják ezt meghallani, vagy továbbra is a bűn förtelmes ösvényén maradnak.

Én vagyok minden Teremtmény Istene. A szeretet és az együttérzés Istene vagyok. De ugyanakkor Én Vagyok az Igazságosság Istene is. Kezeim le fognak sújtani az emberiségre, azokra, akik a gonosz iránti hűségük miatt nem akarják követni a Szeretet és az Igazság ösvényét.

Mert elérkezett Számomra az idő, hogy visszaköveteljem Dicsőséges Királyságomat, amelyet egyetlen ember sem tud megállítani a bűneivel. Ha mégis megpróbálnák, akkor örökre el fognak veszni.

Én vagyok a ti Istenetek és Teremtőtök. Szeretetem nem hal meg sohasem, lángokban áll, és tele van mély gyöngédséggel irántatok, hogy visszahozzon benneteket Hozzám, a ti örökségetekbe, amely oly nagy szeretettel lett megteremtve. A bűnök miatt sok gyermekem elveszti azt a jogot, hogy visszatérjen ebbe az örökségbe, így visszalépnek, átadván a jogot azoknak, akik valóban szeretnek Engem, hogy azok akadálytalanul beléphessenek kapuin.

Kérlek benneteket, gyermekeim, ne utasítsátok vissza az emberiséghez intézett Kérésemet. Fogadjátok el azt az Irgalmasságot, amelyet most szeretett Fiam fel fog nektek ajánlani.

Fogadjátok azt tárt karokkal.

Isten, az Atya, Minden Dolog Megteremtője és Alkotója

A látnoknő megjegyzése: az üzenet ideje alatt megszakítás nélkül sírtam, miközben kezem csak írt és írt, anélkül, hogy megállna.”

https://masodikeljovetel.hu/az-elso-uzenet-az-isteni-atyatol-eljott-szamomra-az-az-ido-amikor-visszakovetelem-dicsoseges

———-

Igaz élet Istenben:

EGYESÍTSÉTEK A HÚSVÉT DÁTUMÁT!

EGYHÁZAM EGYIK RÉSZE VAKKÁ VÁLT

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum847.html

————-

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html

MÉG MINDIG VÁROK HÚSVÉT DÁTUMAINAK EGYESÍTÉSÉRE!

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum1040.html

A TI SZÍVETEKBEN FOGOM ÚJJÁÉPÍTENI EGYHÁZAM EGYSÉGÉT

1991. május 2.
Üzenet egy lélek számára:
Béke legyen veled! Országom eljövetele hamarosan bekövetkezik, és akaratom is teljesülni fog a Földön éppúgy, ahogy a mennyben 1 , és a ti szívetekben fogom újjáépíteni Egyházam egységét.

Nem várok tovább emberi jóváhagyásra, és menyasszonyomat újból ragyogó dicsőségbe öltöztetem.

Fel fogják oldani a megosztottság átkát. …

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum617.html

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

Az Úr Izsákot ígéri Ábrahámnak

15 Azután ezt mondta Isten Ábrahámnak: Szárajt, a feleségedet ne nevezd többé Szárajnak, hanem Sára legyen a neve!

16 Mert megáldom őt, sőt fiút adok tőle neked; megáldom őt, és népek támadnak belőle, népek királyai származnak tőle.

17 Ábrahám arcra borult, de nevetett, és azt mondta magában: Százesztendős embernek lehet-e gyermeke? Vagy Sára kilencven éves létére szülhet-e?”

 

„… Miközben Fiam a világhoz szól, hogy felkészítse nagy Irgalmasságára, amelyet a Nagyfigyelmeztetés alatt mutat majd meg, hogy minden bűnös még egy esélyt kaphasson arra, hogy élvezhesse az Új Földi Paradicsomot, halljátok meg a Hangomat: Mindenkit figyelemre szólítok fel. Térjetek vissza Hozzám. …”

 

 

„19 De Isten ezt mondta: Nem! Sára, a feleséged szül neked fiút, akit Izsáknak fogsz nevezni. Szövetségre lépek vele is, örök szövetségre, meg utódaival is. „

11 Ábrahám és Sára élemedett korú öregek voltak, és Sáránál már megszűnt a női életfolyamat.

12 Sára nevetett magában, és azt gondolta: Miután megvénültem, lehet-e gyönyörűségem? Meg az uram is öreg!

13 De az Úr megkérdezte Ábrahámot: Miért nevetett Sára, és miért mondta: Ugyan, hogy szülhetnék öreg létemre?

14 Van-e valami lehetetlen az Úr számára? Egy esztendő múlva visszatérek hozzád, és fia lesz Sárának.”

 

 

 

Izsák születése

21.1 Azután meglátogatta az Úr Sárát, ahogyan megmondta, és úgy cselekedett az Úr Sárával, ahogy megígérte.

2 Sára teherbe esett, és fiút szült Ábrahámnak öregkorára, abban az időben, amelyet megígért neki Isten.

3 Ábrahám Izsáknak nevezte el újszülött fiát, akit Sára szült neki.

4 Azután körülmetélte Ábrahám a fiát, Izsákot nyolcnapos korában, ahogyan megparancsolta neki Isten.

5 Ábrahám százesztendős volt, amikor fia, Izsák megszületett.

6 Akkor ezt mondta Sára: Nevetségessé tett engem az Isten, kinevet mindenki, aki csak hallja.

7 Ezt is mondta: Ki jósolta volna meg Ábrahámnak, hogy fog még Sára fiakat szoptatni? Mert fiút szültem öregkorára.

8 Amikor a gyermek nagyobb lett, elválasztották. Ábrahám pedig nagy lakomát készített azon a napon, amelyen elválasztották Izsákot.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Genesis+17%3A15-17%2C+19%3B+18%3A11-14%3B+21%3A1-8&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

.

.

…”

https://www.oca.org/readings/daily/2021/06/24

 

 

„… Én vagyok a ti Istenetek és Teremtőtök. Szeretetem nem hal meg sohasem, lángokban áll, és tele van mély gyöngédséggel irántatok, hogy visszahozzon benneteket Hozzám, a ti örökségetekbe, amely oly nagy szeretettel lett megteremtve. A bűnök miatt sok gyermekem elveszti azt a jogot, hogy visszatérjen ebbe az örökségbe, így visszalépnek, átadván a jogot azoknak, akik valóban szeretnek Engem, hogy azok akadálytalanul beléphessenek kapuin.

Kérlek benneteket, gyermekeim, ne utasítsátok vissza az emberiséghez intézett Kérésemet. Fogadjátok el azt az Irgalmasságot, amelyet most szeretett Fiam fel fog nektek ajánlani. …”

———-

Római katolikus:

06-24

Keresztelő Szent János születése – FÜ

OLVASMÁNY Izajás próféta könyvéből
Íme, a nemzetek világosságává tettelek.
Halljátok, szigetek, és figyeljetek távoli népek! Az Úr hívott meg, mielőtt még születtem; anyám méhétől fogva emlékezetében él nevem. Számat éles kardhoz tette hasonlóvá, kezének árnyékával oltalmazott engem. Olyanná tett, mint a kiválasztott nyíl és tegezébe rejtett engem, és ezt mondta: „A szolgám vagy, Izrael, benned fogok megdicsőülni!”
De én azt gondoltam: „Hiába fáradoztam, haszontalanul tékozoltam erőmet.” Ám igaz ügyem az Úr előtt van, és munkám Istenem előtt.
És most ezt mondja az Úr, aki már anyám méhétől fogva szolgájává tett, hogy visszavezessem hozzá Jákobot, és Izraelt köréje gyűjtsem – így lettem becses az Úr szemében, és Istenem lett az erőm –, aki ezt mondotta: „Kevés az, hogy a szolgám légy, s fölemeld Jákob törzseit, és visszatérítsd Izrael maradékát. A nemzetek világosságává teszlek, hogy üdvösségem eljusson a föld határáig.”
Ez az Isten igéje.
Iz 49,1-6

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Hálát adok neked, * hogy oly csodásan alkottál! (14a. vers. – 5. tónus)
Előénekes: Uram, te megvizsgálsz, és jól ismersz engem, * tudod, ha leülök, vagy ha fölkelek.
Gondolataimat messziről is ismered, † szemmel tartod jártomat-keltemet, * jól látod minden utamat.
Hívek: Hálát adok neked, * hogy oly csodásan alkottál!
E: Egész bensőmet te alkottad, * anyám méhében te szőttél egybe engem.
Magasztallak, hogy oly csodásan alkottál, † csodálatos minden műved, * lelkem jól tudja mindezt.
H: Hálát adok neked, * hogy oly csodásan alkottál!
E: Csontjaim nem voltak rejtve előtted, † amikor létrejöttem a rejtek ölén, * és megformáltál az anyaföld mélyében.
H: Hálát adok neked, * hogy oly csodásan alkottál!
138,1-3.13-14ab.14c-15

SZENTLECKE az Apostolok Cselekedeteiből
Jézus eljövetele előtt János a bűnbánat keresztségét hirdette.
Amikor Pál apostol a pizidiai Antiochiába érkezett, a zsinagógában szólásra emelkedett. Kezével csendet parancsolt, és beszélni kezdett: „Isten Dávidot támasztotta királyul. Róla így nyilatkozott: »Rátaláltam Dávidra, Izáj fiára, a szívem szerint való férfiúra. Ő majd teljesíti minden szándékomat.«
Ígéretéhez híven az ő utódai közül támasztotta Isten Izrael számára a Megváltót, Jézust. Az ő érkezése előtt János Izrael egész népének a bűnbánat keresztségét hirdette. Amikor János befejezte küldetését, így szólt: »Nem az vagyok, akinek engem hisztek. De íme, itt jön már az, akinek a saruját sem vagyok méltó leoldani.«
Férfiak, testvérek! Ábrahám nemzetségének fiai és ti, istenfélők, az üdvösség híre nekünk szól.”
Ez az Isten igéje.
ApCsel 13,22-26

ALLELUJA
Téged pedig, gyermek, a fölséges Isten prófétájának fognak mondani, * mert az Úr előtt jársz, egyengetni az ő útját. Lk 1,76 – 6. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Keresztelő Szent János születése.
Amikor elérkezett Erzsébet szülésének ideje, fiúgyermeket szült. Szomszédai és rokonai meghallották, hogy milyen irgalmas volt hozzá az Úr, és együtt örült vele mindenki.
A nyolcadik napon jöttek, hogy körülmetéljék a gyermeket. Atyja nevéről Zakariásnak akarták hívni. De anyja ellenezte: „Nem, János legyen a neve.” Azok megjegyezték: „Hiszen senki sincs a rokonságodban, akit így hívnának!”
Érdeklődtek erre atyjától, hogyan akarja őt nevezni. Atyja írótáblát kért, és ezeket a szavakat írta rá: „János a neve.” Erre mindnyájan meglepődtek. Neki pedig megnyílt az ajka, és megoldódott a nyelve: szólni kezdett, és magasztalta Istent.
Akkor félelem szállta meg az összes szomszédokat, és Júdában meg az egész hegyvidéken erről az eseményről beszéltek. Aki csak hallott róla, elgondolkodva mondta: „Mi lesz ebből a gyermekből? Hiszen nyilván az Úr van vele.”
A gyermek pedig növekedett, lélekben erősödött és mindaddig a pusztában élt, amíg Izrael előtt nyilvánosan fel nem lépett.
Ezek az evangélium igéi.
Lk 1,57-66.80

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-06-24