A modern kommunikáció metódusait kell bevetni, hogy biztossá tegyék Szavam gyors terjesztését.

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

„ Kommunikáció egy fiatal, materialista és ingatag társadalommal

2011. jún. 15., szerda; 23:00

Drága, szeretett leányom, azokat a megpróbáltatásokat és azt a lelki szárazságot, amelyeket most el kell szenvedned, Én engedtem meg, hogy egyesülésünkben közelebb hozhassalak téged Magamhoz.

Néha, amikor szenvedsz, el kell fordulnom, hogy szomorúságodnak ne legyek tanúja. De azáltal, hogy kiállod a megpróbáltatásokat és a következő lépcsőfok felé haladsz, sokkal erősebb leszel, mint valaha is voltál. Minél mélyrehatóbb a szenvedésed, amelyet mások okoznak neked a kegyetlenségükkel és megbántásaikkal, miközben ezért a szent munkádért kigúnyolnak téged, annál több kegyelmet fogsz kapni.

Hogyan kell szenvedni az Én Nevemben

Azonban nem elég csak az Én Nevemben szenvedni. Nem szabad nyíltan ezekről a kínokról panaszkodnod. Engem, leányom, a csendes szenvedéseddel kell kielégítened. A külvilágnak azt kell mutatnod, hogy tele vagy örömmel. Csak így erősödik meg a lelked, és csak így lesz a szentség szintjére felemelve, amit ezért a küldetésért elvárok tőled. Ha ilyen módon fogsz fejlődni, akkor gyümölcsöt fog teremni, amikor Szent Igéimről beszélni fogsz, és üzeneteim hatásosabbak lesznek a világ minden sarkában.

Ez alkalommal, amikor a Keresztrefeszítésem óta a legnagyobb kihívásra készítem fel minden gyermekemet, életbevágóan fontos, hogy minél több ember meghallhassa Legszentebb Szavamat.

Az Igazságot, amelyet most kinyilatkoztatok, nemcsak a hívő emberek hallgatják meg, hanem azok is, akik nem akarnak Engem megismerni, vagy akik nem akarják elfogadni Isten, az Örök Atya Létezését.

Kommunikáció egy fiatal, materialista és ingatag társadalommal

Leányom, módszereket kell alkalmaznotok, hogy átadhassátok Szent Szavamat a fiatal, materialista és ingatag társadalomnak. Ügyeljetek arra, hogy olyan módon kommunikáljatok velük, hogy megértsék, oda figyeljenek és beszéljenek róla. Mire jó ez a Munka, ha Szent Szavam csak a hívő embereket erősítik meg? Igen fontos, hogy követőim emlékeztetve legyenek az Általam tett ígéretről, amikor azt mondtam, hogy vissza fogok jönni, de mindenáron el kell érnem azokat is, akik nem ismerik, nem értik, és nem is érdeklődnek az emberek iránti Könyörületességem felől. Nektek, leányom és követőim, most az a feladatotok, hogy az Igazságról világosítsátok fel az agnosztikusokat, az ateistákat és egy egész fiatal generációt. Szelíd hangon beszéljetek velük. Soha ne legyetek agresszívek. Bátorító szavakat használjatok. Tegyétek érdekessé Szavaimat.

Nem a világ vége

Beszéljetek nekik arról az Ígéretemről, amelyet a Földi Új Paradicsomról tettem. Ez nem azt jelenti majd, hogy vége lesz a világnak, sokkal inkább azt, hogy egy új korszak, a béke, az öröm és a boldogság korszaka fog elkezdődni. Nem fordíthatnak, és nem is szabad hátat fordítaniuk ennek a dicsőségnek. Imádkozzatok értük. Hozzátok Hozzám őket, és különleges vezetésben és kegyelmekben lesz részetek.

A választott fegyveretek legyen az egyszerűség és az Igazság

Példamutatás által vezessétek őket. Leányom, most meg kell terveznetek, hogy különböző és új módszereket alkalmazzatok Szavam átadásában. Segítséget küldök nektek, hogy mindezeket végre tudjátok hajtani.

A modern kommunikáció segítségével terjesszétek Igéimet

A modern kommunikáció metódusait kell bevetni, hogy biztossá tegyék Szavam gyors terjesztését. Most imádkozzatok. Kérlek, hogy adasd ki a könyveket annyi nyelven és országban, amennyiben csak lehetséges. Használjátok az audió és videó módszereket, hogy Szavam gyorsan terjedjen. Kérjetek fel önkénteseket, hogy mindenfele terjesszék Üzeneteimet.

Mert ez, leányom, lelkeket fog megmenteni. Szeretlek téged. Annak érdekében, hogy ez a munka sikerrel járjon, a te erőd és határozottságod, mely az Irántam és szeretett Édesanyám iránti tiszta szeretetedből fakad, olyan lelkeket hoznak majd vissza a Karjaimba és az örök üdvösségre, akik különben a pokolra jutnának.

Ne törődjetek azokkal, akik a Nevem iránt nem mutatnak tiszteletet.

Legyetek bátrak. Ne törődjetek a bántalmazásokkal. Ne válaszoljatok azoknak, akik megvetéssel vannak Nevem iránt. Az Én híveim lesznek azok, akik a legtöbb fájdalmat fognak okozni nektek, mert sok jóhiszemű tanítványom időről időre tévedésbe esik. Tanításaim ismeretei kihozzák belőlük a büszkeség érzelmét, ami arroganciához vezet. Így az intellektuális büszkésség lopódzik beléjük. Azok a szegény, szeretetteljes és komoly lelkek, akiknek nem kérdéses az Irántam való szeretetük, nem szabad lenézzék azokat, akik érzéseik szerint, a helytelen ösvényen járnak. Nekik nem szabad a sátán csapdájába esniük, azáltal, hogy fölényes és rideg komolyságot öltenek magukra. Ebből egy szellemi párbaj alakul ki, hogy kiderüljön, emberi szóval kifejezve, melyik okosabb a másiknál, vagy ki érti meg jobban Tanításaim Igazságait.

Ne feledjétek el azt, amit mindnyájatoknak tanítottam. Az Igazság egyszerű. Az Igazság maga a Szeretet. Amikor véleményetek szerint Szent Szavam értelmezésének bebizonyítására igyekeztek, de ezt szeretet és türelem nélkül teszitek, akkor a ti verziótok az Igazságról nem Tőlem való.

Szeressétek egymást. Az én Szememben ti mind egyformák vagytok. De azt mondom azoknak, akik a maguk módján mennek ki, hogy segítségemre legyenek az elveszett lelkek visszahozásában, hogy Szememben mind naggyá válnak.

A ti Isteni Megváltótok, Az egész világ Királya, Jézus Krisztus”

https://masodikeljovetel.hu/kommunikacio-egy-fiatal-materialista-es-ingatag-tarsadalommal

———-

Igaz élet Istenben:

EGYESÍTSÉTEK A HÚSVÉT DÁTUMÁT!

EGYHÁZAM EGYIK RÉSZE VAKKÁ VÁLT

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum847.html

————-

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html

MÉG MINDIG VÁROK HÚSVÉT DÁTUMAINAK EGYESÍTÉSÉRE!

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum1040.html

A TI SZÍVETEKBEN FOGOM ÚJJÁÉPÍTENI EGYHÁZAM EGYSÉGÉT

1991. május 2.
Üzenet egy lélek számára:
Béke legyen veled! Országom eljövetele hamarosan bekövetkezik, és akaratom is teljesülni fog a Földön éppúgy, ahogy a mennyben 1 , és a ti szívetekben fogom újjáépíteni Egyházam egységét.

Nem várok tovább emberi jóváhagyásra, és menyasszonyomat újból ragyogó dicsőségbe öltöztetem.

Fel fogják oldani a megosztottság átkát. …

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum617.html

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

„Pál beszéde a nagytanács előtt

23 Pál rátekintett a nagytanácsra, és így szólt: “Atyámfiai, férfiak, én teljesen jó lelkiismerettel szolgáltam Istennek, mind e mai napig.”

2 Anániás főpap ekkor megparancsolta a mellette állóknak, hogy üssék szájon.

3 Pál erre így szólt hozzá: “Megver téged az Isten, te meszelt fal! Itt ülsz, hogy ítélkezz felettem a törvény szerint, mégis a törvény ellenére azt parancsolod, hogy megüssenek?”

4 Erre az ott állók ezt mondták: “Isten főpapját gyalázod?”

5 Pál így válaszolt: “Nem tudtam, atyámfiai, hogy főpap.” Mert meg van írva: “Néped fejedelmét ne átkozd!”

6 Mivel pedig Pál tudta, hogy egyik részük a szadduceusok, másik részük pedig a farizeusok közül való, így kiáltott a nagytanács előtt: “Atyámfiai, férfiak, én farizeus vagyok, farizeus fia; a halottak reménysége és feltámadása miatt vádolnak engem.”

7 Mihelyt ezt mondta, vita támadt a farizeusok és a szadduceusok között, és a gyűlés véleménye megoszlott.

8 A szadduceusok ugyanis az állítják, hogy nincs feltámadás, sem angyal, sem lélek, a farizeusok pedig vallják mindegyiket.

9 Erre nagy kiáltozás támadt, a farizeuspárti írástudók közül néhányan felállva hevesen vitatkoztak, és így szóltak: “Semmi rosszat sem találunk ebben az emberben. Hátha Lélek szólt hozzá vagy angyal?”

10 Mivel a felfordulás egyre nagyobb lett, az ezredes attól félve, hogy Pált széttépik, megparancsolta, hogy a csapat menjen le, ragadja ki őt közülük, és vigye a várba.

11 A következő éjszaka pedig odaállt Pál mellé az Úr, és ezt mondta: “Bízzál, mert ahogyan bizonyságot tettél az én ügyem mellett Jeruzsálemben, úgy kell Rómában is bizonyságot tenned!””

 

„… A modern kommunikáció segítségével terjesszétek Igéimet

A modern kommunikáció metódusait kell bevetni, hogy biztossá tegyék Szavam gyors terjesztését. Most imádkozzatok. Kérlek, hogy adasd ki a könyveket annyi nyelven és országban, amennyiben csak lehetséges. Használjátok az audió és videó módszereket, hogy Szavam gyorsan terjedjen. Kérjetek fel önkénteseket, hogy mindenfele terjesszék Üzeneteimet. …”

 

 

 

 

„… Kommunikáció egy fiatal, materialista és ingatag társadalommal

Leányom, módszereket kell alkalmaznotok, hogy átadhassátok Szent Szavamat a fiatal, materialista és ingatag társadalomnak. Ügyeljetek arra, hogy olyan módon kommunikáljatok velük, hogy megértsék, oda figyeljenek és beszéljenek róla. Mire jó ez a Munka, ha Szent Szavam csak a hívő embereket erősítik meg? Igen fontos, hogy követőim emlékeztetve legyenek az Általam tett ígéretről, amikor azt mondtam, hogy vissza fogok jönni, de mindenáron el kell érnem azokat is, akik nem ismerik, nem értik, és nem is érdeklődnek az emberek iránti Könyörületességem felől. Nektek, leányom és követőim, most az a feladatotok, hogy az Igazságról világosítsátok fel az agnosztikusokat, az ateistákat és egy egész fiatal generációt. Szelíd hangon beszéljetek velük. Soha ne legyetek agresszívek. Bátorító szavakat használjatok. Tegyétek érdekessé Szavaimat. …”

 

„15 Mindaz, ami az Atyáé, az enyém; ezért mondtam, hogy az enyémből merít, és azt jelenti ki nektek.”

Jézus közeli visszatérését ígéri

16 “Egy kis idő még, és nem láttok engem, de ismét egy kis idő, és megláttok engem.”

17 A tanítványai közül egyesek ezt kérdezték egymástól: “Mi az, amit mond nekünk: Egy kis idő, és nem láttok engem, és ismét egy kis idő, és megláttok engem, és ez: Mert én elmegyek az Atyához?”

18 Így szóltak tehát: “Mi az a kis idő, amiről szól? Nem tudjuk, mit beszél.”

19 Jézus észrevette, hogy meg akarják kérdezni, és ezt mondta nekik: “Arról kérdezősködtök egymás között, hogy ezt mondtam: Egy kis idő még, és nem láttok engem, de ismét egy kis idő, és megláttok engem?

20 Bizony, bizony, mondom néktek, hogy ti sírni és jajgatni fogtok, a világ pedig örül; ti szomorkodtok, de szomorúságotok örömre fordul.

21 Amikor az asszony szül, fájdalma van, mert eljött az ő órája, de amikor megszülte gyermekét, nem emlékszik többé a gyötrelemre az öröm miatt, hogy ember született a világra.

22 Így most titeket is szomorúság fog el, de ismét meglátlak majd titeket, és örülni fog a szívetek, és örömötöket senki sem veheti el tőletek:

23 és azon a napon nem kérdeztek éntőlem semmit.”

Jézus az imádság meghallgatását ígéri

23 “Bizony, bizony, mondom nektek, hogy amit csak kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Acts+23%3A1-11%3B+++++John+16%3A15-23&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

https://www.oca.org/readings/daily/2021/06/16

 

„ Kommunikáció egy fiatal, materialista és ingatag társadalommal

2011. jún. 15., szerda; 23:00

Drága, szeretett leányom, azokat a megpróbáltatásokat és azt a lelki szárazságot, amelyeket most el kell szenvedned, Én engedtem meg, hogy egyesülésünkben közelebb hozhassalak téged Magamhoz.

Néha, amikor szenvedsz, el kell fordulnom, hogy szomorúságodnak ne legyek tanúja. De azáltal, hogy kiállod a megpróbáltatásokat és a következő lépcsőfok felé haladsz, sokkal erősebb leszel, mint valaha is voltál. Minél mélyrehatóbb a szenvedésed, amelyet mások okoznak neked a kegyetlenségükkel és megbántásaikkal, miközben ezért a szent munkádért kigúnyolnak téged, annál több kegyelmet fogsz kapni. …”

———-

Római katolikus:

2021-06-16

11. évközi hét szerda

SZENTLECKE Szent Pál apostolnak a korintusiakhoz írt második leveléből
Isten a jókedvű adakozót szereti.
Testvéreim!
Azt mondom nektek: Aki szűken vet, szűken is arat, aki pedig bőven vet, bőven is arat. Mindenki elhatározásának megfelelően adjon; ne kelletlenül vagy kényszerűségből, mert Isten a jókedvű adakozót szereti. Isten ugyanis elég hatalmas ahhoz, hogy minden kegyelmet bőven árasszon rátok, hogy mindenkor mindenben bővelkedve, készen legyetek minden jótettre. Hiszen ezt olvassuk a Szentírásban: „Bőségesen adakozik a szegényeknek, nagylelkűsége örökké megmarad.”
Aki pedig magot ad a magvetőnek, és kenyeret nyújt eledelül, az megsokasítja a vetésteket és megszaporítja jótékonyságtok gyümölcsét, hogy mindig gazdagon teljék nektek minden bőkezűségre, amely aztán a mi közvetítésünkkel hálát vált ki másokból az Isten iránt.
Ez az Isten igéje.
2Kor 9,6-11

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Boldog az az ember, * aki az Urat féli. (1a. vers. – 6. tónus)
Előénekes: Boldog ember, aki féli az Urat, * aki az Úr törvényében örömét leli.
Hatalmas lesz ivadéka a földön, * áldott lesz az igazak nemzetsége.
Hívek: Boldog az az ember, * aki az Urat féli.
E: Dicsőség és gazdagság tölti be házát, * igazsága örökre megmarad.
Az igaz világít, mint fény a sötétségben, * igazságos, jóságos és irgalmas.
H: Boldog az az ember, * aki az Urat féli.
E: Bőséges adományt oszt a szegényeknek, † igazsága megmarad örökre, * feje dicsőségesen felemelkedik.
H: Boldog az az ember, * aki az Urat féli.
Zsolt 111,1-2.3-4.9

ALLELUJA
Aki szeret engem, megfogadja szavamat. * Atyám is szeretni fogja, és hozzá költözünk. Jn 14,23 – 8 G. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Ne földi hiúságból, hanem Isten kedvéért tegyük a jót!
Jézus a hegyi beszédben ezt mondta tanítványainak:
Vigyázzatok! Jótetteitekkel ne hivalkodjatok az emberek előtt, mert így a mennyei Atyától nem kaptok értük jutalmat.
Amikor tehát alamizsnát adsz, ne kürtöltess magad előtt, mint a képmutatók teszik a zsinagógákban és az utcákon, hogy dicsérjék őket az emberek! Bizony, mondom nektek, ezzel már meg is kapták jutalmukat. Amikor tehát alamizsnát adsz, ne tudja bal kezed, mit cselekszik a jobb kezed, hogy adományod rejtekben legyen, és akkor Atyád jutalmaz meg érte, aki lát téged a rejtekben is.
Amikor pedig imádkoztok, ne legyetek olyanok, mint a képmutatók, akik szeretnek az emberek szeme láttára a zsinagógákban és az utcasarkokon állva imádkozni! Bizony, mondom nektek, már meg is kapták jutalmukat. Amikor imádkozol, menj be a szobádba, és zárt ajtó mögött, a rejtekben imádkozzál Atyádhoz! Atyád, aki a rejtekben is lát, megfizet neked.
Amikor böjtöltök, ne legyetek komorak, mint a képmutatók! Keserű arcot mutatnak, hogy az emberek meglássák rajtuk a böjtölést. Bizony, mondom nektek, ezzel már meg is kapták jutalmukat. Amikor tehát böjtölsz, illatosítsd be hajadat és mosd meg arcodat, hogy az emberek ne vegyék észre böjtölésedet, csak Atyád, aki a rejtekben jelen van! Atyád, aki a rejtekben is lát, megfizet neked.
Ezek az evangélium igéi.

Mt 6,1-6.16-18

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-06-16

„… Hogyan kell szenvedni az Én Nevemben

Azonban nem elég csak az Én Nevemben szenvedni. Nem szabad nyíltan ezekről a kínokról panaszkodnod. Engem, leányom, a csendes szenvedéseddel kell kielégítened. A külvilágnak azt kell mutatnod, hogy tele vagy örömmel. Csak így erősödik meg a lelked, és csak így lesz a szentség szintjére felemelve, amit ezért a küldetésért elvárok tőled. Ha ilyen módon fogsz fejlődni, akkor gyümölcsöt fog teremni, amikor Szent Igéimről beszélni fogsz, és üzeneteim hatásosabbak lesznek a világ minden sarkában. …”

https://masodikeljovetel.hu/kommunikacio-egy-fiatal-materialista-es-ingatag-tarsadalommal