Sokan örömkönnyeket fognak sírni, mert ők tudni fogják, hogy Én azért jöttem, hogy a Megváltás kegyelmével árasszam el a lelküket.

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

„ Követőimnek bátorságot kell mutatniuk, hogy másokat felkészíthessenek a Nagyfigyelmeztetésre

2011. jún. 14.; kedd; 19:00

Drága, szeretett leányom, követőimnek még sok munka elvégzésére van szükségük, hogy felvilágosítsák az embereket arról, ami a Nagyfigyelmeztetéskor vár rájuk.

Mondjátok el a részleteket nekik, hogy amikor a vörös égboltot meglátják, ami Irgalmasságom tükörképe lesz, nincs mitől félniük. Inkább örvendjenek, mert ez sok gyermekem számára, az egész világon, bizonyíték lesz arra, amit eddig az egész életükben kerestek.

Amire vágyom, az a Gyermekeim nagy öröme és nem a szomorúság könnyei. Amikor Keresztemet látni fogjátok, akkor fogjátok megismerni a mindnyájatok iránti Szeretetem Passióját.

Sokan örömkönnyeket fognak sírni, mert ők tudni fogják, hogy Én azért jöttem, hogy a Megváltás kegyelmével árasszam el a lelküket. Azoknak, akik nem ismernek Engem, azt mondom, hogy ők tele lesznek félelemmel, mert amint súlyos bűneik nyilvánvalóvá lesz számukra, igaz felismerésben lesz részük.

Követőim, szerte a világon, felkérlek benneteket: mutassatok nagy bátorságot azáltal, hogy megmondjátok gyermekeimnek, hogy nem kell félniük, amikor az emberek iránti Isteni nagy Irgalmasságom látványos bemutatásában lesz részük.

Hozzátok vissza őket nyájamhoz, azáltal, hogy felkészítitek őket. Ha nem akarnak benneteket meghallgatni, imádkozzatok értük.

Örök Megváltótok és az emberiség Megmentője, Jézus Krisztus”

https://masodikeljovetel.hu/kovetoimnek-batorsagot-kell-mutatniuk-hogy-masokat-felkeszithessenek-nagyfigyelmeztetesre

———-

Igaz élet Istenben:

EGYESÍTSÉTEK A HÚSVÉT DÁTUMÁT!

EGYHÁZAM EGYIK RÉSZE VAKKÁ VÁLT

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum847.html

————-

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html

MÉG MINDIG VÁROK HÚSVÉT DÁTUMAINAK EGYESÍTÉSÉRE!

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum1040.html

A TI SZÍVETEKBEN FOGOM ÚJJÁÉPÍTENI EGYHÁZAM EGYSÉGÉT

1991. május 2.
Üzenet egy lélek számára:
Béke legyen veled! Országom eljövetele hamarosan bekövetkezik, és akaratom is teljesülni fog a Földön éppúgy, ahogy a mennyben 1 , és a ti szívetekben fogom újjáépíteni Egyházam egységét.

Nem várok tovább emberi jóváhagyásra, és menyasszonyomat újból ragyogó dicsőségbe öltöztetem.

Fel fogják oldani a megosztottság átkát. …

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum617.html

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

8 Másnap elindultunk, és megérkeztünk Cézáreába. Bementünk Fülöp evangélista házába, aki a hét közül való volt, és nála maradtunk.

9 Neki volt négy hajadon leánya, akik prófétáltak.

10 Több napon át tartózkodtunk ott, miközben lejött Júdeából egy Agabosz nevű próféta.

11 Odajött hozzánk, levette Pál övét, megkötözte vele saját kezét és lábát, és ezt mondta: “Így szól a Szentlélek: Azt a férfit, akié ez az öv, így kötözik meg Jeruzsálemben a zsidók, és pogányok kezébe adják.”

12 Amikor ezt meghallottuk, a helybeliekkel együtt arra kértük Pált, hogy ne menjen fel Jeruzsálembe.

13 De Pál így felelt: “Miért sírtok, és miért keserítitek meg a szívemet? Hiszen én nemcsak megkötöztetni, hanem meghalni is kész vagyok Jeruzsálemben az Úr Jézus nevéért.”

14 Amikor pedig nem hagyta magát meggyőzni, megnyugodtunk és azt mondtuk: “Legyen meg az Úr akarata!””

 

 

„ Követőimnek bátorságot kell mutatniuk, hogy másokat felkészíthessenek a Nagyfigyelmeztetésre

2011. jún. 14.; kedd; 19:00

Drága, szeretett leányom, követőimnek még sok munka elvégzésére van szükségük, hogy felvilágosítsák az embereket arról, ami a Nagyfigyelmeztetéskor vár rájuk.

Mondjátok el a részleteket nekik, hogy amikor a vörös égboltot meglátják, ami Irgalmasságom tükörképe lesz, nincs mitől félniük. Inkább örvendjenek, mert ez sok gyermekem számára, az egész világon, bizonyíték lesz arra, amit eddig az egész életükben kerestek.

Amire vágyom, az a Gyermekeim nagy öröme és nem a szomorúság könnyei. Amikor Keresztemet látni fogjátok, akkor fogjátok megismerni a mindnyájatok iránti Szeretetem Passióját.

Sokan örömkönnyeket fognak sírni, mert ők tudni fogják, hogy Én azért jöttem, hogy a Megváltás kegyelmével árasszam el a lelküket. Azoknak, akik nem ismernek Engem, azt mondom, hogy ők tele lesznek félelemmel, mert amint súlyos bűneik nyilvánvalóvá lesz számukra, igaz felismerésben lesz részük. …”

 

 

 

 

„27 Békességet hagyok nektek: az én békességemet adom nektek; de nem úgy adom nektek, ahogyan a világ adja. Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, ne is csüggedjen.

28 Hallottátok, hogy én megmondtam nektek: elmegyek, és visszajövök hozzátok. Ha szeretnétek engem, örülnétek, hogy elmegyek az Atyához, mert az Atya nagyobb nálam.

29 Most mondom ezt nektek, mielőtt megtörténik, hogy ha majd megtörténik, higgyetek.

30 Már nem sokat beszélek veletek, mert eljön e világ fejedelme, bár felettem nincs hatalma.

31 Hogy azonban megtudja a világ, hogy szeretem az Atyát, és úgy cselekszem, ahogyan az Atya parancsolta: keljetek fel, menjünk el innen.”

Az igazi szőlőtő

15 “Én vagyok az igazi szőlőtő, és az én Atyám a szőlősgazda.

2 Azt a szőlővesszőt, amely nem terem gyümölcsöt énbennem, lemetszi; és amely gyümölcsöt terem, azt megtisztítja, hogy még több gyümölcsöt teremjen.

3 Ti már tiszták vagytok az ige által, amelyet szóltam nektek.

4 Maradjatok énbennem, és én tibennetek. Ahogyan a szőlővessző nem teremhet gyümölcsöt magától, ha nem marad a szőlőtőn, úgy ti sem, ha nem maradtok énbennem.

5 Én vagyok a szőlőtő, ti a szőlővesszők: aki énbennem marad, és én őbenne, az terem sok gyümölcsöt, mert nélkülem semmit sem tudtok cselekedni.

6 Ha valaki nem marad énbennem, kivetik, mint a lemetszett vesszőt, és megszárad, összegyűjtik valamennyit, tűzre vetik és elégetik.

7 Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Acts+21%3A8-14%3B+++++John+14%3A27-15%3A7&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

https://www.oca.org/readings/daily/2021/06/14

 

 

———-

Római katolikus:

2021-06-14

11. évközi hét hétfő

SZENTLECKE Szent Pál apostolnak a korintusiakhoz írt második leveléből
Minden helyzetben úgy viselkedjünk, amint Isten szolgáihoz illik; példaképül szolgáljon Pál apostol áldozatos élete!
Testvéreim!
Krisztus munkatársaként figyelmeztetünk titeket: Ne legyen bennetek hiábavaló az Isten kegyelme!
Ezt mondja ugyanis az Úr: „Amikor az időt alkalmasnak látom, meghallgatlak. Ha eljön az üdvösség napja, megsegítlek.” Most van itt az alkalmas idő, most van itt az üdvösség napja. Mi nem adunk semmiféle okot megütközésre, hogy ne gúnyolhassák szolgálatunkat! Úgy viselkedünk minden helyzetben, mint Isten szolgái! Nagy türelemmel viseljük a nyomorúságot, a szükséget, és a szorongatást! Vállaljuk, hogy megverjenek, börtönbe zárjanak és tüntessenek ellenünk!
Fáradunk, virrasztunk, böjtölünk! Szolgálunk feddhetetlen élettel, tudással, türelemmel, a Szentlélekben, őszinte szeretettel! Hirdetjük az igazságot Isten erejével, harcolunk az igaz ügyért, és védjük minden erőnkkel: akár siker ér, akár kudarc, akár gyalázat, akár dicséret!
Csalónak mondhatnak, mégis igazak vagyunk; ismeretlenek lehetünk, mégis jól ismernek; meghalhatunk, és mégis élünk; megfenyíthetnek, mégsem halunk bele.
Megszomoríthatnak, mégis folyton derűsek vagyunk; szegények vagyunk, mégis sok embert gazdagítunk; semmink sincsen, mégis a miénk minden.
Ez az Isten igéje.
2Kor 6,1-10

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Megmutatta az Úr nékünk * üdvözítő jóságát. (2a. vers. – 6. tónus)
Előénekes: Zengjetek az Úrnak új éneket, * csodálatra méltó, amit művelt.
Diadalt aratott jobbjával, * győzelmet Szentséges karjával.
Hívek: Megmutatta az Úr nékünk * üdvözítő jóságát.
E: Az Úr megmutatta szabadító erejét, * igazságosságát feltárta a népek előtt.
Emlékezetébe idézte jóságát és hűségét * Izrael népe iránt.
H: Megmutatta az Úr nékünk * üdvözítő jóságát.
E: Meglátta a föld minden határa, * szabadulást Istenünk hozott nekünk.
Minden földek, zengjetek az Úrnak öröméneket, * ujjongjatok és zsoltárt mondjatok.
H: Megmutatta az Úr nékünk * üdvözítő jóságát.
Zsolt 97,1.2-3ab.3cd-4

ALLELUJA
Lámpás a te igéd lábam előtt, * és ösvényem világossága. Zsolt 118,105 – 4 g. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
A rosszindulatot ne viszonozd rosszindulattal!
Jézus a hegyi beszédben így szólt tanítványaihoz:
Hallottátok, hogy a régieknek ezt mondták: „Szemet szemért, fogat fogért.” Én pedig azt mondom nektek: Ne szálljatok szembe a gonosszal, hanem ha valaki arcul üt téged jobb felől, tartsd oda neki a bal arcodat. Aki perbe fog, hogy elvegye a ruhádat, annak add oda a köntösödet is. És ha valaki egy mérföldnyire kényszerít, menj vele kétannyira. Adj annak, aki kér, és aki kölcsönt akar, el ne fordulj tőle.
Ezek az evangélium igéi.
Mt 5,38-42

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-06-14