Most menjetek, és legyen nagyobb bizalmatok, adjátok át Nekem problémáitokat és gondjaitokat, mert Én itt várok rátok minden időben, hogy a Világosságra vezethesselek benneteket.

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

„ Adjátok át nekem nehézségeiteket és Én megkönnyítem terheiteket

2011. jún. 13., hétfő, 18:00

Drága, szeretett leányom, most az imádság egyre nagyobb ütemben növekszik, ami a Szentlélek Ajándékának köszönhető, mely áthatolta minden követőm lelkét az egész világon. Most füleik éberek lettek Szent Szavam meghallgatására.

Imádkozzatok azokért a meggyötört gyermekeimért, akik szenvednek világszerte, mert ők a gonosz tettek áldozatai lettek, mely az emberiség bűneinek köszönhető.

Hadd emlékeztessem minden gyermekemet szerte a világon arra, hogy naponta imádkozniuk kell az Irgalmasság Rózsafüzérét. Imádkozzátok szeretett Édesanyámhoz a Szent Rózsafüzért is – és ide sorolok minden keresztény vallású embert –, mert ez az erőteljes ima, meg fogja gyengíteni a sátán uralmát gyermekeim fölött.

Mindaz, amit mindnyájatoktól kérek, azoktól, akik a megpróbáltatásban szomorúak és nyugtalanok, hogy adjátok át ezeket Nekem, és hagyjátok, hogy Én törődjek ezekkel. Bízzatok Bennem, és akkor terhetek könnyebb lesz. Hagyjátok, hogy egy békésebb állapotba vezesselek benneteket. Lazítsatok, gyermekeim, és engedjétek, hogy az Én Békém elárassza törékeny, éhező lelketeket. Az a sötétség, amit éreztek, a félelemtől származik. A félelem pedig a bizalom hiányából keletkezik. Amint elvesztitek az Irántam való bizalmatokat, a sátán kétséget ültet a lelketekbe.

Soha ne becsüljétek alá azokat a tevékenységeit, amikor állandóan játékot űzvén belőletek, a felebarátjaitok ellen uszít benneteket. Ezeket a megtévesztéseket elsősorban mindig az Én legjámborabb követőimnek címezi. Ő utál benneteket, ha szerettek Engem. Sohasem fog addig nyugodni, amíg jól össze nem zavart benneteket. Amikor ti botladoztok, kinevet benneteket. Ne adjátok meg neki ezt a lehetőséget, mert ha megteszitek, akkor a Belém vetett hitetek is meggyengül.

A legnagyobb fegyveretek a sátán ellen a Szent Mihály Arkangyalhoz mondott ima és a Szent Rózsafüzér imádkozása.

Most menjetek, és legyen nagyobb bizalmatok, adjátok át Nekem problémáitokat és gondjaitokat, mert Én itt várok rátok minden időben, hogy a Világosságra vezethesselek benneteket.

Mindnyájatokat szeretlek, gyermekeim. Bízzatok jobban Bennem.

Szerető Megváltótok, Jézus Krisztus”

https://masodikeljovetel.hu/adjatok-nekem-nehezsegeiteket-es-en-megkonnyitem-terheiteket

———-

Igaz élet Istenben:

EGYESÍTSÉTEK A HÚSVÉT DÁTUMÁT!

EGYHÁZAM EGYIK RÉSZE VAKKÁ VÁLT

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum847.html

————-

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html

MÉG MINDIG VÁROK HÚSVÉT DÁTUMAINAK EGYESÍTÉSÉRE!

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum1040.html

A TI SZÍVETEKBEN FOGOM ÚJJÁÉPÍTENI EGYHÁZAM EGYSÉGÉT

1991. május 2.
Üzenet egy lélek számára:
Béke legyen veled! Országom eljövetele hamarosan bekövetkezik, és akaratom is teljesülni fog a Földön éppúgy, ahogy a mennyben 1 , és a ti szívetekben fogom újjáépíteni Egyházam egységét.

Nem várok tovább emberi jóváhagyásra, és menyasszonyomat újból ragyogó dicsőségbe öltöztetem.

Fel fogják oldani a megosztottság átkát. …

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum617.html

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

„14 Amint meghallotta Abrám, hogy unokaöccse fogságba esett, fölfegyverezte háromszáztizennyolc legényét, akik a házánál születtek, és Dánig üldözte őket.

15 Éjszaka azután csapatokra oszoltak, szolgáival együtt rájuk támadt, megverte, és üldözte őket egészen Hóbáig, amely Damaszkusztól északra van.

16 Visszahozott minden jószágot. Visszahozta unokaöccsét, Lótot is jószágával együtt, meg az asszonyokat és a népet is.

17 Miután így megverte Kedorláómert és a vele tartó királyokat, visszatért. Sodoma királya pedig kivonult eléje a Sávé-völgybe, azaz a Király-völgybe.

Ábrahám és Melkisédek

18 Melkisédek, Sálem királya kenyeret és bort vitt ki eléje. Ő a Felséges Isten papja volt,

19 megáldotta őt, és ezt mondta: Áldott vagy Abrám a Felséges Isten előtt, aki a mennyet és a földet alkotta!

20 És áldott a Felséges Isten, mert kezedbe adta ellenségeidet! Abrám pedig tizedet adott neki mindenből.”

 

 

 

„… Most menjetek, és legyen nagyobb bizalmatok, adjátok át Nekem problémáitokat és gondjaitokat, mert Én itt várok rátok minden időben, hogy a Világosságra vezethesselek benneteket.

Mindnyájatokat szeretlek, gyermekeim. Bízzatok jobban Bennem.

Szerető Megváltótok, Jézus Krisztus”

https://masodikeljovetel.hu/adjatok-nekem-nehezsegeiteket-es-en-megkonnyitem-terheiteket

8 Íme, én elétek tártam ezt a földet. Menjetek hát, és vegyétek birtokba azt a földet, amelyről megesküdött az Úr atyáitoknak, Ábrahámnak, Izsáknak és Jákóbnak, hogy nekik és utódaiknak adja.

9 Abban az időben ezt mondtam nektek: Nem tudok egyedül gondot viselni rátok.

10 Istenetek, az Úr, megsokasított benneteket, és most már oly sokan vagytok, mint az égen a csillag.

11 Szaporítson is meg benneteket az Úr, atyáitok Istene ezerszeresen, és áldjon meg, ahogyan megígérte nektek!”

 

 

 

„15 Fogtam tehát törzseitek főembereit, a bölcs és tapasztalt embereket, és elöljáróitokká tettem őket: ezredesekké, századosokká, ötvenedesekké, tizedesekké és felügyelőkké minden törzsben.

16 Bíráitoknak pedig ezt parancsoltam abban az időben: Hallgassátok meg testvéreiteket, és igazságosan ítélkezzetek mindenkinek az ügyében, akár testvérével, akár jövevénnyel van dolga.

17 Ne legyetek személyválogatók az ítélkezésben, a kicsit éppúgy hallgassátok meg, mint a nagyot. Embertől ne tartsatok, mert az ítélet Isten ügye. Ami pedig nektek túl nehéz, azt hozzátok elém, és én meghallgatom azt.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Genesis+14%3A14-20%3B+++++Deuteronomy+1%3A8-11%2C+15-17&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

.

.

…”

https://www.oca.org/readings/daily/2021/06/13

 

 

 

———-

Római katolikus:

2021-06-13

Évközi 11. vasárnap

OLVASMÁNY Ezekiel próféta könyvéből
Ezt mondja az Úr, az Isten: „Veszek egy hajtást a nagy cédrusfa tetejéről, a legmagasabb ágáról, és elültetem egy igen magas hegyen. Izrael magas hegyén ültetem el. Ágakat fejleszt, gyümölcsöt terem és pompás cédrussá fejlődik. Alatta lakik majd mindenféle madár, és ágai árnyékában pihen meg mindenfajta szárnyas.
S akkor megtudja majd a mező minden fája, hogy én, az Úr aláztam meg a magas fát, és emeltem föl az alacsony fát; én szárítottam ki a zöldellő fát, és én borítottam virágba a száraz fát. Én, az Úr mondtam ezt, és végbe is viszem.”
Ez az Isten igéje.
Ez 17,22-24

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Mennyire jólesik nékem, * tégedet, Uram, hálával dicsérnem. 5. tónus.
Előénekes: Jó dolog az Urat dicsérni, * nevednek, ó fölsége éneket zengeni.
Irgalmadat hajnalban hirdetni, * és egész éjszaka hűségedet.
Hívek: Mennyire jólesik nékem, * tégedet, Uram, hálával dicsérnem.
E: Virul az igaz, akár a pálma, * s úgy növekszik, mint a Libanon cédrusa.
Az Úr házában ültették el őket, * Istenünk csarnokában virágzanak.
H: Mennyire jólesik nékem, * tégedet, Uram, hálával dicsérnem.
E: Még öregkorukban is gyümölcsöt hoznak, * telve vannak bőséges élettel.
Hogy hirdessék: „Igaz az Isten, * ő a menedékem, hamisság nincsen benne.”
H: Mennyire jólesik nékem, * tégedet, Uram, hálával dicsérnem.
Zsolt 91,2-3.13-14.15-16

SZENTLECKE Szent Pál apostolnak a korintusiakhoz írt második leveléből
Testvéreim!
Bizalom tölt el minket, s nem feledkezünk meg arról, hogy míg e testben vándorként élünk, távol járunk az Úrtól. A hitben élünk, a szemlélet még nem osztályrészünk. Ám bizalom tölt el bennünket, így jobban szeretnénk megválni a testtől, és hazaérkezni az Úrhoz. Ezért is igyekszünk az ő kedvében járni, akár közel vagyunk hozzá, akár távol járunk tőle. Mindnyájunknak meg kell ugyanis jelennünk Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megkapja, amit testi életében kiérdemelt, aszerint, hogy jót vagy gonoszat cselekedett.
Ez az Isten igéje.
2Kor 5,6-10

ALLELUJA
Isten igéje a mag, Krisztus a magvető, * mindaz, ki reá talál, örökké élni fog. – 5. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Márk könyvéből
Abban az időben Jézus ezt mondta a tömegnek: „Isten országa olyan, mint amikor az ember magot vet a földbe. Utána akár alszik, akár ébren van, éjjel vagy nappal, a mag kicsírázik és szárba szökken, maga sem tudja hogyan. A föld magától hoz termést: Először szárat, aztán kalászt, majd telt szemet a kalászban. Mikor pedig a termés engedi, az ember mindjárt fogja a sarlót, mert itt az aratás.”
Majd folytatta: „Mihez hasonlítsuk az Isten országát? Milyen példabeszéddel szemléltessük? Olyan, mint a mustármag, amely, amikor elvetik a földbe, kisebb minden más magnál a földön. Mikor azonban elvetik, kikel és minden kerti veteménynél nagyobb lesz. Nagy ágakat hajt, úgyhogy az ég madarai az árnyékában laknak.” Sok hasonló példabeszédben hirdette nekik az igét, mert így tudták megérteni. Példabeszéd nélkül nem szólt hozzájuk. Mikor azonban egyedül volt tanítványaival, mindent megmagyarázott nekik.
Ezek az evangélium igéi.
Mk 4,26-34

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-06-13