Imádkozzatok minden nap, mintha a holnap az utolsó napotok lenne, mert ti nem ismeritek Második Eljövetelem idejét. Ez váratlanul fog megtörténni.

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

„ Lelki vezetésem blokkolni fogja a sátán romboló akcióit

2011. jún. 11., szombat, 15:30

Drága szeretett leányom, ez egy újabb hete volt a megpróbáltatásnak, amikor Szavamat egyrészt sokan örömmel fogadták, másrészt pedig mások elutasították, és teljes csalásnak minősítették. Azok, akik elutasítják Szavamat, nem olvasták az Igazságot, azt az Igazságot, amely Szent Könyvemben található? A Jelenések Könyve minden gyermekem számára adatott, hogy segítségükre legyen a végidők zűrzavarának a megértésében, melyet a sátán és démonai okoznak. Ha nem értitek meg az Igazságot, amely a Jelenések Könyvében található, hogyan is érthetnétek meg mindazokat az Üzeneteket, amelyeket most adok nektek?

Azt hiszitek, hogy hátat fordítok nektek és a sátán meg a gonosz hadseregének az „irgalmasságára” hagylak benneteket? Nem fogjátok fel, hogy előbb figyelmeztetni akarlak benneteket, és aztán pedig segíteni nektek?

Nagy Irgalmasságom elpusztítja majd azt a hatást, amellyel a sátán gyermekeimet befolyásolja. Azért jöttem még egyszer, hogy kiszabadítsalak benneteket a sátán karmai közül. Ajándékom, a Nagyfigyelmeztetés, meg fogja a terrort gyengíteni, ami egyre csak növekedne, ha ez meg nem történne.

Nemcsak azért kommunikálok veletek, hogy Irgalmasságom nagy eseményére felkészítselek benneteket, hanem, hogy a rombolás labirintusából kivezesselek titeket, amelyet a gonosz csoportok terveztek, és akiknek a királya maga a gonosz. maga. Az Én lelki befolyásom jelentősen fogja blokkolni a sátán romboló akcióit.

Halljátok meg Szavamat. Kövessétek utasításaimat. Vezessétek és segítsétek egymást a hitben, és ehhez megkapjátok a szükséges erőt, hogy mielőbb követni tudjátok azt az ösvényt, amelyet megígértem nektek.

Sokan közületek félni fognak, drága gyermekeim, de kérlek benneteket, ne hagyjátok, hogy a félelem megakadályozza az Igazságot. A Sátán arra fogja használni a félelmeteket, hogy ne tudjátok Szeretetem Üzeneteit elfogadni.

Sok minden érthetetlen számotokra abból, amit most mondok nektek. De értsétek meg a következőket: ha nem jöttem volna, hogy megmutassam nektek az Igazságot, akkor mind elvesznétek. Akkor ezt a periódust, amit át kell élnetek, nagyon nehéznek tartanátok.

Mint ahogy annak idején a prófétáim által felkészítettelek benneteket, úgy most is fel akarlak készíteni benneteket, eme hírnököm által a visszajövetelem idejére.

Ez egy Ajándék, amelyet mély Szeretetem által adok minden gyermekemnek, hogy megosszam velük azt a tényt, hogy az Antikrisztus és csatlósai nemsokára hatalomra fognak lépni, és hogy fel fog lépni a hamis próféta is, aki földi Egyházamat félre fogja vezetni.

Tegyétek félre védekezéseiteket. Nyissátok meg az Igazság előtt a szemeteket. A Szavamat ma azért adom nektek, hogy egyszerűen emlékeztesselek benneteket Tanításaim Igazságaira. Az Én Szentírásom maga az Igazság. Az Igazságot a Szentírás tükrözi vissza. Ha most azon Ígéreteimre és a Megváltásotok ösvényére emlékeztetlek benneteket, amelyeket korábban tettem nektek, akkor az szent Igéimnek egyszerűen csak az ismétlése. Az Igazság mindig ugyanaz marad. Sohasem lehet azt megváltoztatni, és az Igazság sohasem fog az emberiséghez alkalmazkodni. Mindig ugyanaz marad.

Engedjétek, hogy segítsek megérteni mindazt, ami most történik. Ne burkoljátok be magatokat félelemmel. Mindnyájatokat szeretlek, és egyszerűen csak a kezeteket akarom fogni, gyermekeim, hogy megvédhesselek benneteket. Az a célom, hogy bizonyossá tegyem azt, hogy közületek mindenki Velem együtt éljen majd az Új Paradicsomban a Földön.

A ti örökké szerető Megmentőtök, Jézus Krisztus”

https://masodikeljovetel.hu/lelki-vezetesem-blokkolni-fogja-satan-rombolo-akcioit

———-

Igaz élet Istenben:

EGYESÍTSÉTEK A HÚSVÉT DÁTUMÁT!

EGYHÁZAM EGYIK RÉSZE VAKKÁ VÁLT

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum847.html

————-

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html

MÉG MINDIG VÁROK HÚSVÉT DÁTUMAINAK EGYESÍTÉSÉRE!

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum1040.html

A TI SZÍVETEKBEN FOGOM ÚJJÁÉPÍTENI EGYHÁZAM EGYSÉGÉT

1991. május 2.
Üzenet egy lélek számára:
Béke legyen veled! Országom eljövetele hamarosan bekövetkezik, és akaratom is teljesülni fog a Földön éppúgy, ahogy a mennyben 1 , és a ti szívetekben fogom újjáépíteni Egyházam egységét.

Nem várok tovább emberi jóváhagyásra, és menyasszonyomat újból ragyogó dicsőségbe öltöztetem.

Fel fogják oldani a megosztottság átkát. …

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum617.html

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

“Ünnepélyesen mondom nektek: A napok meg vannak számlálva, és az, akit vártatok, hirtelen jön el közétek! Ezért legyetek

felkészülve… és úgy éljetek mindennap, mintha az lenne utolsó napotok a Földön!” http://tlig.org/previous/hu/humsg/hum798.html

vö.:

” Amikor eltávolítjátok az Igazságot, vagy meghamisítjátok azt, akkor az már nem Igazság többé. Mindaz, ami marad, egy üres váz.

2013. január 9. szerda, 10:45

Imádkozzatok minden nap, mintha a holnap az utolsó napotok lenne, mert ti nem ismeritek Második Eljövetelem idejét. Ez

váratlanul fog megtörténni. Amikor az a nap felvirrad, kevés idő lesz arra, hogy visszatérjetek. Ti vagy elfogadtok Engem és

azon Ígéretemet, hogy a Királyságomba viszlek benneteket, vagy arra a helyre lesztek küldve, ahonnan nincs visszatérés.

Jézusotok”

https://masodikeljovetel.hu/amikor-eltavolitjatok-az-igazsagot-vagy-meghamisitjatok-azt-akkor-az-mar-nem-igazsag-tobbe-mindaz


————

Ortodox (Görög keleti):

2 Az utolsó napokban szilárdan fog állni az Úr házának hegye a hegyek tetején. Kimagaslik a halmok közül, és özönlik hozzá valamennyi nép.

3 Eljön a sok nép, és ezt mondják: Jöjjetek, menjünk föl az Úr hegyére, Jákób Istenének házához! Tanítson minket utaira, hogy az ő ösvényein járjunk. Mert a Sionról jön a tanítás, és az Úr igéje Jeruzsálemből.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Isaiah+2%3A2-3&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

 

 

 

„10 Vonuljatok, vonuljatok ki a kapukon, készítsetek utat a népnek! Töltsétek, töltsétek föl az országutat, hányjátok le róla a köveket, állítsatok útjelzőket a népek között!

11 Hírül adta az Úr a föld széléig: Mondjátok meg Sion leányának: Jön már Szabadítód, vele jön szerzeménye, előtte jön munkája eredménye.

12 Szent népnek nevezik őket, az Úr megváltottainak, téged pedig sokat látogatott városnak hívnak, nem leszel elhagyatott!

Ítélet a népek fölött

63.1 Ki jön ott Edómból, vérvörös ruhában Bocrából, pompás öltözetben, erőteljes léptekkel? – Én, aki igazat beszélek, és van erőm a szabadításhoz!

2 – Miért vörös az öltözeted, miért olyan a ruhád, mint azé, aki borsajtóban tapos?

3 – A sajtóban egyedül tapostam, a népek közül senki sem volt velem. Tapostam őket haragomban, tiportam őket felindulásomban. Levük a ruhámra fröccsent, egész öltözetemet beszennyeztem.”

 

 

 

 

„Bűnbánó imádság

7 Az Úr hűségét magasztalom, az Úr tetteit dicsérem: mindazt, amit az Úr tett értünk, sok jótéteményét Izráel háza iránt, mert irgalmasan bánt velünk, nagyon hűségesen.

8 Mert ezt mondta: Mégiscsak az én népem ez, fiaim, nem tudnak meghazudtolni. Ezért szabadította ki őket

9 minden nyomorúságukból. Nem követ vagy angyal, hanem ő maga szabadította meg őket: szeretetével és könyörületével ő váltotta meg őket. Felkarolta és hordozta őket ősidőktől fogva.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Isaiah+62%3A10-63%3A3%2C+7-9&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

.

.

…”

https://www.oca.org/readings/daily/2021/06/10

 

 

 

———-

Római katolikus:

2021-06-10

10. évközi hét csütörtök

SZENTLECKE Szent Pál apostolnak a korintusiakhoz írt második leveléből
Isten megvilágosította szívünket, hogy dicsőségének ismerete felragyogjon számunkra Jézus Krisztusban.
Testvéreim!
Izrael fiainak szívére mind a mai napig lepel borul, amikor Mózes törvényét olvassák. De amikor megtérnek az Úrhoz, elvétetik majd a lepel. Mert az Úr Lélek, ahol az Úr Lelke, ott a szabadság. Mi pedig mindnyájan, miközben fedetlen arccal szemléljük az Úr dicsőségét, ugyanarra a képmásra változunk át dicsőségről dicsőségre az Úr Lelke által.
Mivel tehát Isten irgalmából ilyen szolgálatunk van, nem csüggedünk el.
Ha a mi evangéliumunk mégis el van takarva, azok előtt van eltakarva, akik elvesznek. Ezeknek a hitetleneknek az értelmét elvakította ennek a világnak az istene, hogy az Isten képmásának, Krisztusnak dicsőségéről szóló evangélium fénye ne ragyogjon fel számukra. Mi ugyanis nem önmagunkat hirdetjük, hanem Jézus Krisztust, az Urat; önmagunkat pedig mint a ti szolgátokat Jézusért. Mert Isten, aki azt mondta: „A sötétségből világosság ragyogjon fel”, maga támasztott világosságot szívünkben, hogy felragyogjon számunkra Isten dicsőségének ismerete Jézus Krisztus arcán.
Ez az Isten igéje.
2Kor 3,15-4,1.3-6

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Isten dicsősége * lakik majd földünkön. (Vö. 10b. vers. – 1 D2 tónus)
Előénekes: Hadd halljam, mit mond az én Uram, Istenem, * mert népének és szentjeinek békét ígér.
Az istenfélőkhöz valóban közel az üdvösség, * hogy országunkba dicsőség költözzék.
Hívek: Isten dicsősége * lakik majd földünkön.
E: Irgalom és hűség majd egymásra lelnek, * csókot vált az igazság és a béke.
A földből a hűség kisarjad, * és az igazságosság tekint le az égből.
H: Isten dicsősége * lakik majd földünkön.
E: Az Úr jóságát megmutatja, * földünk is meghozza termését.
Igazság jár az Úr előtt, * és béke a lába nyomában.
H: Isten dicsősége * lakik majd földünkön.
Zsolt 84,9ab-10.11-12.13-14

ALLELUJA
Jézus mondja: † „Új parancsot adok nektek. * Szeressétek egymást, ahogyan én szeretlek titeket!” Jn 13,34 – 11. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Tartsuk tiszteletben embertársaink életét és becsületét!
Jézus a hegyi beszédben így szólt tanítványaihoz:
Mondom nektek: Ha igaz voltotok nem múlja felül az írástudókét és a farizeusokét, nem juthattok be a mennyek országába.
Hallottátok, hogy a régieknek ezt mondták: „Ne ölj! Aki öl, méltó az ítéletre.” Én viszont azt mondom nektek, hogy méltó az ítéletre mindaz, aki haragszik testvérére. Aki azt mondja testvérének: „Te esztelen!”, méltó a főtanács ítéletére. Aki pedig azt mondja: „Te istentelen!”, méltó a kárhozat tüzére.
Ha tehát ajándékot akarsz az oltáron felajánlani, és ott eszedbe jut, hogy testvérednek valami panasza van ellened, hagyd ott ajándékodat az oltár előtt, s menj, előbb békülj ki testvéreddel. Csak aztán térj vissza, hogy bemutasd áldozatodat. Ellenfeleddel szemben légy békülékeny, amikor még úton vagy vele, nehogy átadjon a bírónak, a bíró pedig a börtönőrnek, és a börtönbe vessenek. Bizony, mondom neked, ki nem jössz onnan, míg az utolsó garast is meg nem fizeted.
Ezek az evangélium igéi.
Mt 5,20-26

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-06-10