Készüljetek most fel erre az eseményre, mert csak egy pár hónapotok maradt arra, hogy felkészíthessétek lelketeket.

Garabandal-a szemtanúk

https://www.youtube.com/watch?v=TKZ_rdZuu18

http://www.szentkoronatarsasag.hu/garabandal%20uzenete.htm


Igazság Könyve:

Mondd meg nekik, hogy szeretem őket, azt szeretném, hogy szóljanak Hozzám

2011. május 31., kedd, 10:00

Drága, szeretett leányom, ez számodra egy teljesen különleges utazás volt, ilyen rövid idő alatt. Belátom, hogy most már elfáradtál. Az üzeneteket nagy sebességgel kaptad, és több nyelven gyorsan terjesztik is ezeket, az egész világon, ami azt mutatja, hogy ezek az üzenetek mennyire sürgősek. Ez azt is megmutatja neked, hogy ez a munka Isteni vezetés alatt áll, ezért a formátuma a lehető legtökéletesebb.

Ezek az üzenetek, miközben tele vannak Tanításaimmal, valójában azért adattak, hogy még ebben az életben elmagyarázzák annak fontosságát nektek, hogy még ebben az életben kell a lelketek állapota után néznetek, amíg lehetőségetek van erre. Sok embert nyugtalanná tesznek ezek az üzenetek, amikor olvassák ezeket, különösen azokat nyugtalanítja, akik alig hisznek Istenben, az Örök Atyában. Sokan fognak megtérni. Egyesek aggódni fognak földi jövőjük miatt, akárcsak családjaik és barátaik miatt.

Ha megnyitják az elméjüket azelőtt a tény előtt, hogy Isten valóban Létezik, akkor lesznek felkészülve a második szakaszra. Ekkor kezdenek majd elcsodálkozni azon, hogy miért jön létre ilyen kapcsolat, miért tesz ilyen különleges lépést Jézus Krisztus, az Isten, az Örök Atya Fia; végül pedig egy végkövetkeztetésre fognak jutni.

Ez azért van, mert Én egyenként mindnyájatokat szeretlek, és meg akarlak menteni benneteket. Dédelgetni akarlak titeket, és el kell mennem a végsőkig, hogy közelebb tudjalak Szent Szívemhez hozni benneteket.

Meg akarom érinteni a szíveteket úgy, hogy lelketekben fény fakadjon. Ebben a világban nincs mitől félnetek, ha teljesen Rám bízzátok magatokat. Csodálatos terveim vannak mindannyitok számára, azoknak, akik Szent Szívemhez közelebb akarnak kerülni. A legkülönlegesebb Ajándékok várnak rátok. Ne féljetek a nyugtalan világtól, mert meg fogom védeni mindazokat, akik hisznek Bennem, és gondoskodni fogok a test szükségleteiről. Bízzatok Bennem, az emberiség Urában, aki még egyszer elküldetett, hogy megmentse az emberiséget az örök sötétségtől.

Úgy forduljatok Hozzám, mint ártatlan gyermekek

Nem kell imákat tanulnotok, ha járatlanok vagytok az imádságban. Igen, az ima nagyon hatékony, de minden, amire megkérlek benneteket az, hogy szóljatok Hozzám, beszélgessetek Velem, olyan módon, mint egy jó baráttal tennétek. Lazítsatok, és bízzatok Bennem. Kérjétek segítségemet. Irgalmasságom bőséges, és arra vár, hogy kiöntsem rátok. Bárcsak ismernétek együttérzésemet, amit a Földön mindnyájatok iránt érzek, még a bűnösök iránt is. Az Én gyermekeim akkor is gyermekeim maradnak, ha a bűn bemocskolja lelküket. Megvetem a bűnt, de szeretem a bűnöst.

Oly sokan félnek közületek attól, hogy rendszeresen könyörögjenek bocsánatért. Nem szabad nyugtalankodnotok. Soha. Ha őszintén megbánjátok bűneiteket, meg lesz nektek bocsátva.

A bűn, gyermekeim, egy állandó probléma lesz. Még a legjámborabb követőim is vétkeznek – és vétkeznek, újra és újra. Ez tény. Amint a sátán elszabadult, a bűn széles körben terjedt el. Sokan túlságosan szégyellnek Hozzám fordulni. Lehajtják fejüket, és becsukják a szemüket, ha rosszul viselkedtek. Túl büszkén és összezavartan újra elkövetik, mintha már el is lenne felejtve. Amit nem értenek az, hogy a sötétség sötétséget vonz maga után.

Vagyis, ha egyszer vétkeztetek, akkor sokkal egyszerűbb még egyszer vétkezni. Azáltal, hogy leblokkoljátok lelkiismereteteket, körbe és körbe forogtok szüntelen. Akkor a bűnös ki fog találni minden kifogást, csakhogy letagadhassa helytelen tettét. Továbbra is lejjebb és lejjebb esnek a spirálban, ez azért van, mert nem tudják, hogy hogyan kérjenek bocsánatot. Azért, mert az alázatosság fontosságát nem értették meg, lehetetlenek tartják, hogy Hozzám forduljanak.

Mint tudjátok, nem komplikált dolog bocsánatot kérni Tőlem. Ne féljetek Tőlem sohasem. Elvárom mindnyájatoktól, hogy legyen elég bátorságotok ahhoz, hogy elítéljétek saját bűneiteket. Ha ezt szokássá teszitek, akkor néhány különleges Ajándékban lesz részetek. Bűneitek beismerése után a kegyelem állapotába kerültök. Amikor az Eukarisztia Szentségét magatokhoz veszítek, egy olyan kiegyensúlyozott energiát fogtok érezni, ami meg fog lepni benneteket. Akkor, de csak akkor fogjátok megtalálni a valódi békét.

Semmi sem fog nyugtalanítani benneteket. Erősek lesztek, és nemcsak a lelketekben. Elmétek nyugodtabb és megfontoltabb lesz. Az életet másként, pozitív beállítottsággal fogjátok látni. Ki nem szeretne egy ilyen életet?

Gyertek vissza Hozzám, gyermekeim, a világban lévő eme szomorúság időszakában. Engedjétek, hogy megmutassam nektek a boldogságot, amelyben részetek lesz, ha visszatértek Hozzám.

Gondoljatok arra, hogy Életemet adtam értetek. Szeretetem nem ismer határt. Válaszolni fogok hívásaitokra. Minden, amit meg kell tennetek, hogy megkértek Engem.

A ti drága, szerető Megváltótok, Jézus Krisztus

https://masodikeljovetel.hu/mondd-meg-nekik-hogy-szeretem-oket-azt-szeretnem-hogy-szoljanak-hozzam

———-

Igaz élet Istenben:

EGYESÍTSÉTEK A HÚSVÉT DÁTUMÁT!

EGYHÁZAM EGYIK RÉSZE VAKKÁ VÁLT

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum847.html

————-

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html

MÉG MINDIG VÁROK HÚSVÉT DÁTUMAINAK EGYESÍTÉSÉRE!

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum1040.html

A TI SZÍVETEKBEN FOGOM ÚJJÁÉPÍTENI EGYHÁZAM EGYSÉGÉT

1991. május 2.
Üzenet egy lélek számára:
Béke legyen veled! Országom eljövetele hamarosan bekövetkezik, és akaratom is teljesülni fog a Földön éppúgy, ahogy a mennyben 1 , és a ti szívetekben fogom újjáépíteni Egyházam egységét.

Nem várok tovább emberi jóváhagyásra, és menyasszonyomat újból ragyogó dicsőségbe öltöztetem.

Fel fogják oldani a megosztottság átkát. …

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum617.html

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

„Mondd meg nekik, hogy szeretem őket, azt szeretném, hogy szóljanak Hozzám

2011. május 31., kedd, 10:00

Ha megnyitják az elméjüket azelőtt a tény előtt, hogy Isten valóban Létezik, akkor lesznek felkészülve a második szakaszra. Ekkor kezdenek majd elcsodálkozni azon, hogy miért jön létre ilyen kapcsolat, miért tesz ilyen különleges lépést Jézus Krisztus, az Isten, az Örök Atya Fia; végül pedig egy végkövetkeztetésre fognak jutni. …”

https://masodikeljovetel.hu/mondd-meg-nekik-hogy-szeretem-oket-azt-szeretnem-hogy-szoljanak-hozzam


————

Ortodox (Görög keleti):

12 Amikor feleszmélt, elment Mária házához. Ez anyja volt annak a Jánosnak, akit Márknak is neveztek. Itt sokan egybegyűlve imádkoztak.

13 Amikor megzörgette a bejárati ajtót, odament egy Rodé nevű szolgálóleány, hogy megtudja: Ki az?

14 Amikor megismerte Péter hangját, örömében nem nyitotta ki a kaput, hanem beszaladt, és hírül adta, hogy Péter áll a kapu előtt.

15 De azok azt mondták: “Elment az eszed!” Ő azonban bizonygatta, hogy úgy van. Azok erre így szóltak: “Az ő angyala az!”

16 Péter azonban tovább zörgetett. Amikor pedig kaput nyitottak, és meglátták őt, elámultak.

17 Akkor intett nekik a kezével, hogy hallgassanak, és elbeszélte nekik, hogyan vezette ki az Úr a börtönből, és így szólt: “Mondjátok el ezeket Jakabnak és a testvéreknek!” Azután kiment, és más helyre távozott.”

 

 

 

42 Jézus így szólt hozzájuk: “Ha az Isten volna a ti Atyátok, szeretnétek engem, mert én az Istentől indultam el, és tőle jövök; nem magamtól jöttem, hanem ő küldött el engem.

43 Miért nem értitek az én beszédemet? Mert hallani sem bírtátok az én igémet.

44 Ti atyátoktól, az ördögtől származtok, és atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Embergyilkos volt kezdettől fogva, és nem állt meg az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor a hazugságot szólja, a magáéból szól, mert hazug, és a hazugság atyja.

45 Mivel pedig én az igazságot mondom, nem hisztek nekem.

46 Közületek ki tud rám bűnt bizonyítani? Ha az igazságot mondom, miért nem hisztek nekem?

47 Aki az Istentől van, hallja az Isten beszédeit; ti azért nem halljátok, mert nem az Istentől valók vagytok.”

Jézus előbb volt, mint Ábrahám

48 Azután így szóltak hozzá a zsidók: “Vajon nem jól mondjuk, hogy samáriai vagy te, és ördög van benned?”

49 Jézus így válaszolt: “Bennem nincsen ördög, ellenben én tisztelem az én Atyámat, ti pedig gyaláztok engem.

50 Én nem keresem a magam dicsőségét: van, aki keresi, és ő majd ítéletet mond.

51 Bizony, bizony, mondom néktek, ha valaki megtartja az én igémet, nem lát halált soha.””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Acts+12%3A12-17%3B+++++John+8%3A42-51&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

https://www.oca.org/readings/daily/2021/05/31

 

Most válik valóra a Garabandáli jövendölés

2011. május 31., kedd, 15:30

Drága, szeretett leányom, nagy utat tettünk meg ilyen rövid idő alatt. Ennek oka volt. Ez az egész idő azért kellett, hogy Szent Szavamat közölni tudjad a világgal, mert az szomjazik a Szeretetemre. Mégsem hallgatnak meg, mert nem akarják azt megismerni. Miközben hűséges követőim közül sokan éberek a bekövetkezendő változásokkal szemben, addig sok emberben semmi érdeklődés sincs azok iránt a figyelmeztetések iránt, amelyeket szeretett Édesanyám adott eddig a világnak. A Garabandáli jövendölések most válnak valóra. Készüljetek most fel erre az eseményre, mert csak egy pár hónapotok maradt arra, hogy felkészíthessétek lelketeket.

Kérlek, ne aggódj, leányom, mert tudom, hogy ezek az események elszomorítottak téged, hiszen gyermekeid jövőjére gondolsz. A Nagyfigyelmeztetés mindent megváltoztat. De újaitokon útelágazások fognak mutatkozni. Akkor az ember, ha felismeri Isten létezésének Igazságát, szabad akarata által két ösvény között választhat: a megváltás ösvényét, vagy az elkárhozás ösvényét.

A büntetés sok embert el fog pusztítani

Imádkozzatok nagyon azért, hogy az ember az elsőt válassza, mert ha nem ezt teszi, akkor a világnak a legszigorúbb büntetéseket kell elviselnie, miközben sok ember el fog pusztulni. Miért is kívánnák ezt gyermekeim? Mégis az ember, a bűn miatt, Ígéretemet el fogja utasítani, és a csaló ösvényét fogja követni.

Amint azt már elmondtam, nem fogom a Nagyfigyelmeztetés dátumát megadni neked, ezt csak néhány kiválasztott lélek ismeri.

Mert ha ezt a dátumot nyilvánosságra hoznám, akkor az emberek hamis alázattal keresnék megmentésüket.

Bízzatok Bennem. Minden jó lesz, gyermekeim. Ti áldottak vagytok, mert megkaptátok a kinyilatkoztatás eme Csodás Ajándékát. A világ azokban az elkövetkezendő hónapokban, amelyek a Nagyfigyelmeztetéshez vezetnek, kissé el fog csendesedni, és különösnek fog tűnni. Amikor ez (a Nagyfigyelmeztetés) megtörténik, bár látványos lesz, mert látható lesz az égen, mégis olyan csendes misztikus élmény lesz, hogy erre a saját lelkiismeretetekkel való hangtalan találkozásra jobban fel szeretettek volna készülni.

Ne felejtsétek: minél több ember lesz figyelmeztetve erre az eseményre, annál több lélek fog megmenekülni. Imádkozzátok, imádkozzátok Irgalmasságom Rózsafüzérét azokért a lelkekért, akik a Nagyfigyelmeztetés ideje alatt meg fognak halni. Szükségük van imáitokra.

A ti Szerető Megváltótok Jézus Krisztus

https://masodikeljovetel.hu/most-valik-valora-garabandali-jovendoles

———-

Római katolikus:

2021-05-31

9. évközi hét hétfő

OLVASMÁNY Tóbiás könyvéből
Tobit jobban félte Istent, mint ahogy félt a királytól.
Tobit így kezdte élete történetét:
Én, Tobit egész életemben igaz úton jártam, és a jót tettem. Bőven osztottam alamizsnát testvéreimnek és honfitársaimnak, akik velem együtt kerültek az asszírok országába, Ninivébe.
Pünkösdkor, a mi ünnepünkön, amely a hetek ünnepe, nagy lakoma volt nálunk. Asztalhoz ültem, hogy étkezzem. Sok és bőséges ételt szolgáltak fel. Ekkor azt mondtam fiamnak, Tóbiásnak: „Menj, és ha nélkülözőkre akadsz testvéreink között, akiket idehurcoltak Ninivébe és akik hűségesek maradtak az Úrhoz egész szívükkel, azokat hozd ide, hogy velem étkezzenek. Én pedig megvárlak, fiam, amíg visszatérsz.”
Tóbiás el is ment, hogy szegényeket keressen a testvérek között. Amikor visszajött, így szólt: „Atyám!” „Hallgatlak, fiam” – feleltem neki. Ő így folytatta: „Valakit megöltek a mieink közül, megfojtották, aztán odadobták a piactérre, és még most is ott fekszik.”
Erre otthagytam az ételt, anélkül hogy megkóstoltam volna. Elindultam, és elhoztam azt az embert a térről. Bevittem egy házba, hogy majd napnyugta után eltemessem.
Azután hazamentem, megmosakodtam, és szomorúan ettem kenyeremet. Eszembe jutott, amit Ámosz próféta Bételben mondott: „Ünnepeitek gyászra fordulnak, és ujjongó dalaitok siratóénekké változnak.” Sírva fakadtam.
Napnyugta után elmentem, sírt ástam, és eltemettem a halottat. A szomszédok kicsúfoltak, és azt mondták: „Ez az ember már megint nem fél, pedig ilyen dolog miatt egyszer már halálra keresték! Akkor elmenekült, és lám most megint temeti a halottakat!” A temetés után még éjszaka megfürödtem (mivel tisztátalanná lettem), kimentem az udvarra, lefeküdtem a fal tövébe, és elaludtam. Mivel meleg volt, nem takartam be a fejemet.
Ez az Isten igéje.
Tób 1,3;2,1a-8

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Boldog az az ember, * aki az Urat féli. (1a. vers. – 6. tónus)
Vagy: Alleluja. 6. szám.
Előénekes: Boldog ember, aki féli az Urat, * aki az Úr törvényében örömét leli.
Hatalmas lesz ivadéka a földön, * áldott lesz az igazak nemzetsége.
Hívek. Boldog az az ember, * aki az Urat féli.
Vagy. Alleluja.
E: Dicsőség és gazdagság tölti be házát, * igazsága örökre megmarad.
Az igaz világít, mint fény a sötétségben, * igazságos, jóságos és irgalmas.
H: Boldog az az ember, * aki az Urat féli.
Vagy: Alleluja.
E: Boldog ember, aki irgalmas, † és szívesen ad kölcsön, * aki a törvény szerint intézi minden dolgát.
Nem tántorodik meg soha, * az igaz emléke örökké megmarad.
H: Boldog az az ember, * aki az Urat féli.
Vagy: Alleluja.
Zsolt 111,1-2.3-4.5-6

ALLELUJA
Jézus Krisztus, te hűséges tanú, † és elsőszülött a holtak közül! * Szerettél minket, és véreddel lemostad bűneinket. Vö. Jel 1,5ab – 9. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Márk könyvéből
Az ószövetségi választott nép nem fogadta be a Megváltót, ezért Isten új népet választott magának.
Jézus a szenvedését megelőző napokban példabeszédekben kezdett szólni a főpapokhoz és a nép elöljáróihoz: Egy ember szőlőt ültetett. Bekerítette sövénnyel; pincét is ásott, meg őrtornyot is épített benne. Aztán bérbe adta a szőlőmunkásoknak, és elutazott messze földre.
Amikor eljött az ideje, elküldte a szőlőmunkásokhoz egyik szolgáját, hogy beszedje a szőlő terméséből neki járó részt. Ezek azonban nekiestek, megverték, és üres kézzel elkergették.
Ekkor másik szolgát küldött oda hozzájuk: annak betörték a fejét, és gyalázatosan elbántak vele. Küldött egy harmadikat is: azt megölték. Küldött aztán még többet: közülük egyeseket megvertek, másokat pedig megöltek.
Ezután már csak az egyetlen fia maradt, akit nagyon szeretett. Végül őt küldte hozzájuk, mert így gondolkodott: „A fiamat csak becsülni fogják.” A szőlőmunkások azonban így biztatták egymást: „Itt az örökös. Gyerünk, öljük meg, és mienk lesz az öröksége!” Nekiestek tehát, megölték, és kidobták a szőlőből.
Vajon mit tesz majd erre a szőlő ura: Elmegy, elpusztítja a szőlőmunkásokat, és másoknak adja ki a szőlőt. Nem olvastátok az írást?
A kő, amelyet az építők félredobtak, szegletkővé lett. Az Úr tette azzá; csodálatos dolog ez a mi szemünkben.
Erre el akarták fogni Jézust, de féltek a néptől. Megértették ugyanis, hogy róluk mondta a példabeszédet. Otthagyták tehát, és eltávoztak.
Ezek az evangélium igéi.
Mk 12,1-12

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-05-31