Ezért kapjátok a Nagyfigyelmeztetést. Ez fogja mindnyájatoknak megmutatni – beleértve a közöttetek lévő szkeptikusokat is -, hogy pontosan mi fog történni az Utolsó Ítéleten.

Igazság Könyve:

„A szexuális erkölcstelenség a pokolba fog vezetni benneteket

2011. április 19. hétfő; 23:50

Leányom, miközben a világkülönböző osztályokra oszlik: azokra, akik egyszerű, rendezett életet élnek, néhányan jólétben és békében; azokra, akik elnyomástól vagy betegségektől szenvednek, vagy akik a hatalmon lévők és a háborúk áldozatai –mindannyian csodálkozó tanúi lesznek ugyanazoknak az eljövendő eseményeknek.

Sokan fogják a természeti katasztrófákban Isten kezét látni. Egyesek azt fogják mondani, ezek a végidők jelei, míg mások azt mondják majd, mindennek a globális felmelegedéshez van köze.

De ami a legfontosabb most, ezekben az időkben, hogy megértsétek: ha a bűn soha nem látott szintre fokozódik, akkor az mindenképpen pusztítást fog okozni a mindennapi életetekben. De amikor a jelenlegi szintre felerősödik, amelyet ma a világban mindannyian megtapasztaltok, és amelynek tanúi vagytok, akkor biztosak lehettek abban, hogy az ilyen katasztrófák esetében Isten Keze munkálkodik.

Isten, az Örök Atya már válaszolt és cselekedett ilyen módon. Most, hogy az idő a sátán és követőinek elpusztításához közeledik, további természeti csapások fognak bekövetkezni Isten Irgalmasságából. Ő, ezt azért fogja megtenni, hogy gátat vessen a sátánnak és romlott emberi bábjainak, akiknek csorog a nyáluk a gazdagság és dicsőség után, amit a sátán ígér az ő pszichológiai befolyásolása által.

A sátán gonosz gondolatokat és cselekedeteket csepegtet a túl gyenge lelkekben, hogy megnyissák magukat birtokló hatalma előtt. Az ilyen embereknek hasonlóak a jellemvonásaik. Ők egocentrikusak, a világi ambíciók és a jólét megszállottjai, és a szexuális eltévelyedés és hatalom rabjai. Mindez a Pokolban végződik, ha továbbra is az Antikrisztus dicsőítését folytatják, aki ismertté akarja tenni magát a világban.

Sok ártatlan ember nem hisz a sátánban, az Antikrisztusban, vagy egyáltalán Istenben, a Mindenható Atyában. Tehát becsukják szemüket. Még csodálkoznak is, hogy miért omlott össze a teljes társadalom, amelyben élnek. Nem értik azt a félelmetes sebességet, mely a hagyományos családi egység összeomlásához vezetett. Mindezt a modern társadalom betegségének tulajdonítják. Amit nem tudnak az, hogy a sátán elsődleges célpontja a család. Ez azért van, mert ő (a sátán) tudja, hogy ha a család összeomlik, akkor összeomlik a társadalom is. Sokan mégis tudatában vannak ennek, mivel egyre növekvő mértékben válik ez nyilvánvalóvá a mai világban.

Aztán nézzük a szexuális erkölcstelenséget. Csodálkoztok azon, hogy a társadalom milyen iszonyúan fertőzött lett ezzel a romlottsággal. De ismét nem veszitek észre, hogy a sátán a felelős minden egyes trágár, erkölcstelen cselekedetért a világon. Miközben azok, akiket magával ragadott a szabad szerelem, a szexuális eltévelyedés, és a másokkal szembeni szexuális visszaélés, azzal fognak érvelni, hogy ezek szórakozási források, és némely esetben bevételi források; nektek tudnotok kell, hogy mindez az útleveletek lesz a Pokol örök tüzébe.

Minden egyes erkölcstelen szexuális cselekedetért, melyben részt vesztek – még akkor is, ha csak lélekben léteztek – az örökkévalóság tüzében fogtok égni. Minden egyes testrészetek, melyet halálos bűnnel gyaláztok meg, a Pokol tüzében fogja a kínok kínját elszenvedni. Miért akarnátok ezt? Sokan közületek, ti szegény becsapott lelkek, észre sem veszitek, hogy sohasem mondták el nektek az Igazságot. Az Igazságot, hogy létezik Mennyország, Tisztítótűz és Pokol.

Sokan a jó szándékú felszentelt szolgáim közül, az Egyház szolgái közül, hosszú időn keresztül nem fektettek hangsúlyt ezekre tanításokra. Szégyelljék magukat. Sírok a kínjaik miatt, mert sokan közülük maguk sem hisznek valójában a Pokol létezésében. Hát hogyan is tudnának arról a borzalomról prédikálni, amely maga a Pokol? Nem tudnak, mert sokan közülük a könnyű válasz mellett döntöttek: „Isten mindörökké Irgalmas. Soha nem küldene benneteket a Pokolra. Vagy talán mégis megtenné?”

A válasz: nem. Ő nem küldene senkit a Pokolba. Ez az igazság, mert sosem tudna hátat fordítani Gyermekeinek. De a valóság az, hogy sok-sok lélek a halálos bűnben leragadva, és ezáltal megkötözve, bűneik rabjává válnak, és időről-időre újra vétkeznek. Újra és újra. Oly sötétségben vannak – kényelemben, saját erkölcstelenségükben -, hogy még haláluk után is e sötétség mellett döntenek. Akkor már menthetetlenek. Ezt az utat választották, szabad akaratukból, mely Isten Ajándéka, s amelybe Ő nem tud beavatkozni. De a sátán be tud avatkozni. És meg is teszi.

Döntsetek: melyik életet akarjátok, az Istenhez, az Örök Atyához, a Mennyországhoz vezető utat, vagy a sátánhoz vezetőt, az örök Pokol tüzében? Nincs világosabb módja a végeredmény elmagyarázásának, Gyermekeim. Éppen a Szeretetem és az Irgalmam miatt kell az Igazságot megtanítanom nektek.

Ezen üzenet szándéka az, hogy megrémítsen némiképp benneteket, de ha nem mutatom meg, mi vár rátok, akkor nem fejezném ki igaz Szeretetemet, amelyet mindnyájatok iránt érzek.

Itt az idő, hogy szembenézzetek a jövővel, nem csak magatok miatt, de azokért a barátaitokért, családtagjaitokért és szeretteitekért is, akiket befolyásoltok saját viselkedésetekkel.

A viselkedés hasonló viselkedést vált ki. Akaratlanul is irányíthattok és vezethettek jámbor embereket az örökkévaló sötétség felé.

Törődjetek a lelketekkel. Ez Isten Ajándéka. Ez minden, amit a következő világba magatokkal visztek.

Megváltótok, Jézus Krisztus

https://masodikeljovetel.hu/szexualis-erkolcstelenseg-pokolba-fog-vezetni-benneteket

———-

Igaz élet Istenben:

MÉG MINDIG VÁROK HÚSVÉT DÁTUMAINAK EGYESÍTÉSÉRE!

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum1040.html

EGYESÍTSÉTEK A HÚSVÉT DÁTUMÁT!

EGYHÁZAM EGYIK RÉSZE VAKKÁ VÁLT

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum847.html

————-

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html


————

Ortodox (Görög keleti):

„A képmutató böjtölés

 

„26 Mikor József megérkezett, eléje vezették őket, és a testvérek mind földig hajoltak előtte, majd átadták ajándékaikat.

27 József érdeklődött az egészségük felől, majd megkérdezte: „Él-e még idős atyátok, akiről a múltkor beszéltetek? Jól van-e?”

28 „Igen urunk, szolgád — a mi atyánk — él, és jól van” — felelték a testvérek, majd ismét a földre borultak József előtt. 29 Ezután József meglátta közöttük Benjámint, a testvérét[a], és megkérdezte: „Ő a legfiatalabb, akiről beszéltetek?” Majd Benjáminhoz fordult: „Áldjon meg az Isten téged, fiam!”

30 Amikor ezt mondta, József hirtelen felugrott, és kisietett, mert annyira erőt vettek rajta az érzései, amiatt, hogy ismét láthatta szeretett öccsét. Elvonult a saját szobájába, és kitört belőle a sírás. 31 Azután erőt vett magán, megmosta az arcát, visszament a testvéreihez, és parancsolt a szolgáknak: „Hozzátok az ételeket!””

 

 

 

 

„Én vagyok József, a testvéretek!

45.1 Ekkor József már nem tudta tovább türtőztetni magát. A körülötte álló egyiptomiak miatt nem akarta kimutatni érzéseit, ezért fölkiáltott: „Az egyiptomiak menjenek ki a teremből!” S mikor magukra maradtak, megismertette magát testvéreivel: „Én vagyok József! Él-e még édesapánk?” — kérdezte sírva. Oly hangosan sírt, hogy az egyiptomiak is meghallották, s még a fáraó udvarába is eljutott a híre. De a testvérek annyira megrémültek tőle, hogy szólni sem tudtak.

4 „Lépjetek közelebb, kérlek!” — mondta József. Ekkor kicsit közelebb léptek. „Valóban én vagyok az! József, a testvéretek, akit eladtatok Egyiptomba! 5 De most ne bánkódjatok ezen! Ne vádoljátok magatokat amiatt, hogy eladtatok rabszolgának, és ide kerültem! Valójában Isten volt az, aki előttetek ide küldött megmentésetek végett! 6 Már két éve tart az éhínség ideje, de még hátra van öt további szűk esztendő, amikor sem vetés, sem aratás nem lesz a földön. 7 Isten engem azért küldött ide előttetek, hogy mind titeket, mind utódaitokat megmentse, és életben tartson benneteket nagy szabadítással. 8 Nem ti küldtetek engem ide, hanem Isten! Ő tett engem a fáraó tanácsadójává[a], a fáraó udvarának urává és egész Egyiptom kormányzójává.

József Egyiptomba hívja egész családját

9 Menjetek hát sietve atyámhoz, és mondjátok neki: Fiad, József ezt üzeni: »Isten engem egész Egyiptom kormányzójává tett, ezért késedelem nélkül költözz hozzám! 10 Gósen tartományában telepítelek le, így közel leszel hozzám. Jöjj hozzám egész családoddal, gyermekeiddel, unokáiddal, meg összes nyájaiddal és minden vagyonoddal együtt. 11 Mindennel ellátlak benneteket, amire csak szükségetek lesz, és állataitokról is gondoskodom, hiszen még további öt évig éhínség lesz a földön. Nálam semmiben sem fogtok szükséget látni!«”

12 Majd József ezt mondta a testvéreinek: „Figyeljetek rám! Saját szemetekkel látjátok, Benjáminnal együtt, hogy én vagyok József, és magam szóltam hozzátok! 13 Beszéljétek el atyámnak, amit láttatok és hallottatok itt. Számoljatok be neki arról, milyen magas tisztségre és dicsőségre jutottam itt, Egyiptomban, és sietve hozzátok őt hozzám!” 14 Ekkor József megölelte Benjámint, a testvérét, és egymás nyakába borulva sírtak. 15 Ugyanígy sorra megölelte, megcsókolta többi testvérét is, együtt sírtak, majd hosszasan elbeszélgettek.

16 Mikor eljutott a hír a fáraó udvarába, hogy Józsefhez eljöttek a testvérei, mind a fáraó, mind a főemberei megörültek ennek. „

.

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Isaiah%2058:1-11;%20%20%20%20Genesis%2043:26-31,%2045:1-16;%20%20%20%20Proverbs%2021:23-22:4&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

https://www.oca.org/readings/daily/2021/04/21

„A szexuális erkölcstelenség a pokolba fog vezetni benneteket

2011. április 19. hétfő; 23:50

Sokan fogják a természeti katasztrófákban Isten kezét látni. Egyesek azt fogják mondani, ezek a végidők jelei, míg mások azt mondják majd, mindennek a globális felmelegedéshez van köze.

De ami a legfontosabb most, ezekben az időkben, hogy megértsétek: ha a bűn soha nem látott szintre fokozódik, akkor az mindenképpen pusztítást fog okozni a mindennapi életetekben. De amikor a jelenlegi szintre felerősödik, amelyet ma a világban mindannyian megtapasztaltok, és amelynek tanúi vagytok, akkor biztosak lehettek abban, hogy az ilyen katasztrófák esetében Isten Keze munkálkodik. …”

https://masodikeljovetel.hu/szexualis-erkolcstelenseg-pokolba-fog-vezetni-benneteket

„A szexuális erkölcstelenség a pokolba fog vezetni benneteket

2011. április 19. hétfő; 23:50

Leányom, miközben a világkülönböző osztályokra oszlik: azokra, akik egyszerű, rendezett életet élnek, néhányan jólétben és békében; azokra, akik elnyomástól vagy betegségektől szenvednek, vagy akik a hatalmon lévők és a háborúk áldozatai –mindannyian csodálkozó tanúi lesznek ugyanazoknak az eljövendő eseményeknek.

Sokan fogják a természeti katasztrófákban Isten kezét látni. Egyesek azt fogják mondani, ezek a végidők jelei, míg mások azt mondják majd, mindennek a globális felmelegedéshez van köze. …”

https://masodikeljovetel.hu/szexualis-erkolcstelenseg-pokolba-fog-vezetni-benneteket

———-

Római katolikus:

2021-04-21

húsvét 3. hét szerda

SZENTLECKE az Apostolok Cselekedeteiből
Az üldözés ellenére a hívek mindenütt hirdették Isten igéjét.
István diakónus megkövezése után nagy üldözés tört ki a jeruzsálemi egyház ellen. Az apostolok kivételével valamennyien elszéledtek Júdea és Szamaria vidékére. Istvánnak pedig istenfélő emberek megadták a végtisztességet, és nagyon megsiratták.
Saul ellenben sanyargatta az egyházat: sorra járta a házakat, elhurcolta a férfiakat és az asszonyokat, és
fogságba vetette őket.
A szétszéledt hívek, ahol csak megfordultak, hirdették az evangéliumot. Fülöp diakónus Szamaria városába került, és ott hirdette Krisztust. A nép egy szívvel-lélekkel figyelt Fülöp szavaira, mert hallották és látták a csodajeleket, amelyeket művelt. Sok, ördögtől megszállott emberből ugyanis nagy kiáltozás közben eltávozott a tisztátalan lélek, amely megszállva tartotta őket. Sok béna meg sánta is meggyógyult, így aztán nagy öröm támadt abban a városban.
Ez az Isten igéje.

ApCsel 8,1b-8

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Minden föld Istent dicsérje! (Vö. 1. vers. 13. számú responzum. – 10. tónus)
Vagy: Alleluja. 10. szám.
Előénekes: Minden föld dicsérje az Istent, * dicső nevének zsoltárt zengjetek.
Magasztaló énekkel mondjátok Istennek: * „Mily csodásak a te műveid!”
Hívek: Minden föld Istent dicsérje!
Vagy: Alleluja.
E: Az egész föld imádjon és magasztaljon téged, * nevedet zsoltárral dicsérje.
Jöjjetek, és lássátok Isten műveit, * csodálatos, amit az emberekért végbevitt.
H: Minden föld Istent dicsérje!
Vagy: Alleluja.
E: Szárazfölddé lett a tenger, * gyalogszerrel keltek át a vízen.
Örvendezzünk tehát őbenne, * mert hatalmával uralkodik mindörökké.
H: Minden föld Istent dicsérje!
Vagy: Alleluja.
Zsolt 65,1-3a.4-5.6-7a

ALLELUJA
Jézus mondja: † „Mindaz, aki hisz az Isten Fiában, örökké élni fog, * és én az utolsó napon feltámasztom.” Jn 6,40 – 10. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent János könyvéből
Jézus az élet kenyere.
Kafarnaumban így tanította Jézus a sokaságot:
„Én vagyok az élet kenyere. Aki hozzám jön, nem éhezik többé; és aki bennem hisz, nem szomjazik soha. Megmondtam nektek: »Bár láttok engem, mégsem hisztek.«
Minden, amit a Atya nekem ad, hozzám jön. Aki tehát hozzám jön, nem utasítom el.
Nem azért jöttem le a mennyből, hogy a magam akaratát cselekedjem, hanem annak akaratát, aki küldött engem. Aki pedig küldött, annak az az akarata, hogy semmit el ne veszítsek abból, amit nekem adott, hanem
feltámasszam az utolsó napon.
Atyám akarata az, hogy mindaz,
aki látja a Fiút és hisz benne, örökké éljen, és én feltámasztom az utolsó napon.”
Ezek az evangélium igéi.

Jn 6,35-40

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-04-21

„Ajánljátok fel hűségeteket Isteni Irgalmasságom iránt

2011. április 23. Nagyszombat, 16:40

Azokhoz, akik hűségesek vagytok Hozzám, most egy nagyon különleges kérést kell intéznem. Egyetlen gyermekemet sem akarom megsemmisültnek látni. Ezért kapjátok a Nagyfigyelmeztetést. Ez fogja mindnyájatoknak megmutatni – beleértve a közöttetek lévő szkeptikusokat is -, hogy pontosan mi fog történni az Utolsó Ítéleten. Ezért tehát, hogy segítsetek Nekem minden egyes lelket megmenteni, azt akarom, hogy a saját ajándékotokként ígérjétek meg, hogy segíteni fogtok Nekem a lelkek megmentésében. …”

https://masodikeljovetel.hu/ajanljatok-fel-husegeteket-isteni-irgalmassagom-irant