Ha az Én Isteni Irgalmasságom Rózsafüzérét mondjátok értük, azzal megmenthetitek a lelküket. Ez most az Én Ígéretem számotokra

Igazság Könyve:

„Hogyan tudjátok biztosítani, hogy családotok és barátaitok beléphessenek a Mennyországba

2011. április 15. péntek; 15:30

Szeretett leányom, boldog vagyok, mert oly sok jó és jámbor követőm gyűl össze a Nagyhét során, hogy közösen fejezzék ki tiszteletüket azért az áldozatért, amelyet mindenkiért hoztam. Szívesen meghoznám újra és újra az áldozatot, csakhogy mindnyájatokat megmentselek. Mélységes szeretetet érzek mindnyájatok iránt a földön, mindenki iránt, aki Isten, az Örök Atya, az Emberiség Teremtőjének Szent Akarata által lett megteremtve. Mindannyian egy nagyon különleges helyet foglaltok el az Én Szívemben, még azok is, akik nem ismernek Engem.

Ha olyan életet ígérnének nektek itt ezen a földön, mely egészséget és boldogságot kínálna fel nektek, sokan élnétek a lehetőséggel. Annyira elszántak vagytok, hogy a test szükségleteit kielégítsétek. Ha az embernek a Paradicsom lenne felajánlva a Mennyben, nehezen tudná azt elképzelni. Én megértem ezt. A langyos lelkeknek élénk képzelőerőre lenne szükségük, hogy ezt a dicsőséges helyet egyáltalán fel tudja fogni. Ők mindig is küzdeni fognak azzal, hogy el tudják képzelni ezt a dicsőséges létet. Egyedül csak azok a lelkek tudják azt elképzelni, akiknek erősen hisznek Isten Létezésében. Az egyetlen módja annak, hogy igazán megértsétek a drágakövet, mely mindnyájatokra vár, a hitetek megerősítése.

Ennek pedig az egyetlen módja a kitartó imádkozás, hogy meglássák az Igazságot, a világosságot, a tündöklő jövőt, mely mindazokra vár, akik tisztelik Istent, a Mindenható Atyát.

Hívők, nektek imádkoznotok kell barátaitokért, házastársaitokért, rokonaitokért, szüleitekért, testvéreitekért, a gyermekekért, és a kicsinyhitűekért. Ha az Én Isteni Irgalmasságom Rózsafüzérét mondjátok értük, azzal megmenthetitek a lelküket. Ez most az Én Ígéretem számotokra.

Szeretett Megváltótok, Jézus Krisztus

https://masodikeljovetel.hu/hogyan-tudjatok-biztositani-hogy-csaladotok-es-barataitok-belephessenek-mennyorszagba

„Ébredjetek rá az Igazságra, mielőtt túl késő

2011. április 15. péntek; 22:00

Drága, szeretett leányom, meg kell mondanod a világnak, hogy most az Én Legszentebb Akaratomat kell követnetek, ha az emberiség örök életet akar. Ez a földi világ bár sok mindent fel tud kínálni számotokra, sosem fogja éhségeteket csillapítani. Ha ősszüleitek, Ádám és Éva bűne nem lett volna, akkor igen, lehetséges lett volna, hogy akadálytalanul örök boldogságban éljetek. Mivel a csaló mindenütt jelen van, ő nem fogja engedni egyikőtöknek sem, hogy Felém irányítva tervezze meg az életét. Ő ravasz, egy hazug, aki folyamatosan azon fog igyekezni, hogy mindenképpen bűnbe essetek a különféle kísértések által. Azonban nehéz lesz neki, hogy célba vegyen benneteket, ha a kegyelem állapotában vagytok, melyet a gyónás és az Áldott Szentségek által érhettek el.

A Szent Rózsafüzér különösen hatásos a sátán ellen, annak a hatalomnak köszönhetően, amelyet Isten, az Örök Atya adott az Áldott Szűznek, Édesanyámnak. Neki nagy hatalma van a csaló felett. A csaló tehetetlen az Én Édesanyámmal szemben, és ezt a csaló tudja. Ha megengeditek az Én Szent Édesanyámnak, hogy a kegyelmek felé vezessen benneteket, ő közbenjárhat értetek, és akkor védettek lesztek a csalóval szemben.

Miközben az emberek ma a boldogság és a béke felé igyekeznek ezen a Földön, valami titkos receptet keresnek. Így azzal töltik az időt, hogy próbálnak rájönni a boldogság, az anyagi gyarapodás és a béke titkára az életükben. Új megoldásokkal és ötletekkel állnak elő, melyek mindegyike a meggazdagodási terveken alapul. Függetlenül valamennyi felsorakoztatott érvtől, melyek többsége a pszichológiailag vezérelt idealizmuson alapszik, egyszerűen lehetetlen a békét és a boldogságot elérnetek az életetekben, ha nem hisztek Istenben, az Örök Atyában. Egyedül csak Ő tud életet adni.

Ha nem kerültök közel Hozzá, üres lelkűek lesztek.

Azok közületek, akik jelentős időt töltenek azzal, hogy cáfolni próbálják az Én Létezésemet, idejüket olyan álmok kergetésére fecsérlik, amelyek sosem válnak valóra. Makacs elutasításotok a Teremtőtökkel, a Legfelsőbb Lénnyel szemben, azzal szemben, Aki ezt a világot teremtette, az örök sötétség mélyére fog vezetni benneteket. Az emberek közül sokan, akik hozzátok hasonlóan hosszú időn át folyamatosan tagadták Isten Létezését, olyan hazugságok terjesztése által, hogy nem létezhet olyasvalaki, mint Isten, az Atya, most sajnos a saját választásuknak köszönhetően a pokol mélyén vannak. Ne engedjétek, hogy ez megtörténjen a ti lelketekkel, mert a pokolra jutott lelkek úgy égnek, mintha még mindig eleven húsból lennének.

Mennyire nevet a sátán a tudatlanságotokon. Amikor Isten Létét tagadjátok, akkor az örök boldogsághoz való jogotokat tagadjátok. Ugyanezt az örök boldogságot keresitek fáradhatatlanul ebben a világban. De az elérhetetlen ezen a Földön.

Soha ne éljétek úgy az életeteket ezen a Földön, mintha ez lenne az egyetlen része létezésetek körforgásának. Mert nem ez az egyetlen. Az igazi otthonotok a Paradicsomban lesz, Velem.

Szerető Megváltótok

Jézus Krisztus”

https://masodikeljovetel.hu/ebredjetek-ra-az-igazsagra-mielott-tul-keso

———-

Igaz élet Istenben:

MÉG MINDIG VÁROK HÚSVÉT DÁTUMAINAK EGYESÍTÉSÉRE!

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum1040.html

EGYESÍTSÉTEK A HÚSVÉT DÁTUMÁT!

EGYHÁZAM EGYIK RÉSZE VAKKÁ VÁLT

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum847.html

————-

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html

Ébredjetek rá az Igazságra, mielőtt túl késő

2011. április 15. péntek; 22:00

Függetlenül valamennyi felsorakoztatott érvtől, melyek többsége a pszichológiailag vezérelt idealizmuson alapszik, egyszerűen lehetetlen a békét és a boldogságot elérnetek az életetekben, ha nem hisztek Istenben, az Örök Atyában. Egyedül csak Ő tud életet adni.

Ha nem kerültök közel Hozzá, üres lelkűek lesztek.

Azok közületek, akik jelentős időt töltenek azzal, hogy cáfolni próbálják az Én Létezésemet, idejüket olyan álmok kergetésére fecsérlik, amelyek sosem válnak valóra. Makacs elutasításotok a Teremtőtökkel, a Legfelsőbb Lénnyel szemben, azzal szemben, Aki ezt a világot teremtette, az örök sötétség mélyére fog vezetni benneteket. Az emberek közül sokan, akik hozzátok hasonlóan hosszú időn át folyamatosan tagadták Isten Létezését, olyan hazugságok terjesztése által, hogy nem létezhet olyasvalaki, mint Isten, az Atya, most sajnos a saját választásuknak köszönhetően a pokol mélyén vannak. Ne engedjétek, hogy ez megtörténjen a ti lelketekkel, mert a pokolra jutott lelkek úgy égnek, mintha még mindig eleven húsból lennének. …”

https://masodikeljovetel.hu/ebredjetek-ra-az-igazsagra-mielott-tul-keso


————

Ortodox (Görög keleti):

5 Ezt mondja az Örökkévaló, az Isten,
aki teremtette és kiterjesztette az eget,
aki megalapozta a földet,
és sarjasztott belőle élőket,
aki
leheletet ad az embereknek,
és az
élet szellemét a föld lakóinak.

6 „Én, az Örökkévaló hívtalak el téged igazságban,
megőrizlek, és fogom a kezed.
Szövetségül adtalak a népnek,
világosságul a nemzeteknek.

7 Elhívtalak, hogy a vakok szemeit megnyisd,
a foglyokat a börtönből kihozd,
és a rabokat a
sötétség fogságából kiszabadítsd.
8 Én vagyok az Örökkévaló,
ez a nevem!
Dicsőségemet másnak nem adom,
dicséretem a bálványoknak át nem engedem!
9 Lássátok meg, vegyétek észre,
a régi dolgoknak
örökre vége!
Most újakat hirdetek,
s mielőtt kisarjadnak,
tudatom veletek.”

Zsoltár

10 Énekeljetek az Örökkévalónak új éneket![a]
Dicsérjétek őt a föld széléig mindenütt!
Énekeljetek, akik tengerre szálltok,
és ti is, tengeri lények, mind!
Távoli partok lakói,
ti is énekeljetek!
11 Zengjen a puszta és a városok,
ujjongjanak Kédár falvai!
Kiáltsanak örömmel a sziklákon lakók,
a hegycsúcsokról kiáltsanak!
12 Dicsőítsék az Örökkévalót,
hirdessék dicséretét a szigetek
és a távoli partok lakói!
13 Akkor az Örökkévaló kijön,
mint hatalmas hős,
feltámad harci kedve,
mint az erős harcosé,
csatakiáltása messze hangzik,
    felharsan félelmetes hangja,
s ellenségeit mind
letiporja.

Vezetem a vakokat

14 „Régóta hallgattam,
türtőztettem magam,
nem szóltam.
De most kiáltok,
mint a vajúdó asszony.
Nyögök és zihálok,
mint aki szül.
15 Elpusztítok hegyeket és dombokat,
kiszárítok erdőket és mezőket,
kiszárítok folyókat és tavakat.
16 Vezetem a vakokat olyan úton,
amelyet nem ismernek,
viszem őket olyan ösvényeken,
ahol még nem jártak.
A sötétséget előttük világossággá teszem,
a göröngyös utakat elegyengetem.
Bizony, ezeket teszem velük,
s őket soha el nem hagyom.”

 

 

 

 

 

20 Akkor az Örökkévaló Ábrahámhoz fordult: „Sodoma és Gomora bűne már az égre kiált. Áldozataik hozzám kiáltanak segítségért. 21 Lemegyek hát oda, hogy magam is lássam, valóban olyan gonosz dolgokat tesznek-e, ahogy áldozataik panaszolják, vagy nem.”

22 A másik két férfi továbbment Sodoma felé, az Örökkévaló azonban még ott maradt Ábrahám előtt. 23 Akkor Ábrahám közelebb lépett az Örökkévalóhoz, és megkérdezte: „Valóban el akarod pusztítani az ártatlan embereket is Sodomában a gonoszokkal együtt[a]? 24 Ha van ötven igaz a városban, akkor is mindenestül elpusztítod egész Sodomát? Nem kíméled meg a várost az ötven igaz kedvéért? 25 Nem, ezt el sem tudom képzelni! Lehetetlen, hogy ugyanúgy megöld az igazakat, mint a gonoszokat! Bizonyára különbséget teszel az ártatlan és a bűnös között! Az egész föld Bírája nem hozhat igazságtalan ítéletet!”

26 Az Örökkévaló így válaszolt: „Rendben van! Ha találok ötven igaz embert Sodomában, az ő kedvükért megkímélem az egész várost.”

27 Ábrahám folytatta: „Kérlek, Uram, hadd szóljak még egyszer, noha csak por és hamu vagyok! 28 Lehet, hogy nincs ötven igaz, csak negyvenöt — képes lennél elpusztítani az egész várost a hiányzó öt miatt?”

Az Örökkévaló válaszolt: „Ha találok ott negyvenöt igazat, megkímélem a várost.”

29 „De ha csak negyvenet találsz?” — kérdezte Ábrahám.

Ha negyvenet találok, akkor is megkímélem” — felelte az Örökkévaló.

30 „Ne haragudj meg rám Uram, ha még ezek után is szólok! Lehet, hogy csak harmincan vannak” — folytatta Ábrahám.

Nem fogom elpusztítani a várost, ha találok harmincat” — válaszolt az Örökkévaló.

31 Ábrahám így folytatta: „Kérlek, Uram, hadd szóljak még egyszer! Lehet, hogy csak húsz igaz ember van a városban.”

Ha csak húszat találok, akkor is megkímélem” — felelte az Örökkévaló.

32 „Ne haragudj meg rám Uram, hogy még egyszer szólni merészelek! Lehet, hogy csak tíz igazat találsz ott” — mondta Ábrahám.

Ha legalább tízet találok, akkor sem pusztítom el — felelte az Örökkévaló.

33 Miután az Örökkévaló befejezte a beszélgetést Ábrahámmal, továbbment, Ábrahám pedig hazatért.”

 

„Hogyan tudjátok biztosítani, hogy családotok és barátaitok beléphessenek a Mennyországba

2011. április 15. péntek; 15:30

Szeretett leányom, boldog vagyok, mert oly sok jó és jámbor követőm gyűl össze a Nagyhét során, hogy közösen fejezzék ki tiszteletüket azért az áldozatért, amelyet mindenkiért hoztam. Szívesen meghoznám újra és újra az áldozatot, csakhogy mindnyájatokat megmentselek. Mélységes szeretetet érzek mindnyájatok iránt a földön, mindenki iránt, aki Isten, az Örök Atya, az Emberiség Teremtőjének Szent Akarata által lett megteremtve. Mindannyian egy nagyon különleges helyet foglaltok el az Én Szívemben, még azok is, akik nem ismernek Engem.

Ha olyan életet ígérnének nektek itt ezen a földön, mely egészséget és boldogságot kínálna fel nektek, sokan élnétek a lehetőséggel. Annyira elszántak vagytok, hogy a test szükségleteit kielégítsétek. Ha az embernek a Paradicsom lenne felajánlva a Mennyben, nehezen tudná azt elképzelni. Én megértem ezt. A langyos lelkeknek élénk képzelőerőre lenne szükségük, hogy ezt a dicsőséges helyet egyáltalán fel tudja fogni. Ők mindig is küzdeni fognak azzal, hogy el tudják képzelni ezt a dicsőséges létet. Egyedül csak azok a lelkek tudják azt elképzelni, akiknek erősen hisznek Isten Létezésében. Az egyetlen módja annak, hogy igazán megértsétek a drágakövet, mely mindnyájatokra vár, a hitetek megerősítése.

Ennek pedig az egyetlen módja a kitartó imádkozás, hogy meglássák az Igazságot, a világosságot, a tündöklő jövőt, mely mindazokra vár, akik tisztelik Istent, a Mindenható Atyát.

Hívők, nektek imádkoznotok kell barátaitokért, házastársaitokért, rokonaitokért, szüleitekért, testvéreitekért, a gyermekekért, és a kicsinyhitűekért. Ha az Én Isteni Irgalmasságom Rózsafüzérét mondjátok értük, azzal megmenthetitek a lelküket. Ez most az Én Ígéretem számotokra.

Szeretett Megváltótok, Jézus Krisztus

https://masodikeljovetel.hu/hogyan-tudjatok-biztositani-hogy-csaladotok-es-barataitok-belephessenek-mennyorszagba

 

 

17 Az igaz útja elkerüli a gonoszt,
és a ki ügyel a lépéseire,
megőrzi életét.
18 Büszkeség a közelgő összeomlás hírnöke,
elbizakodottság pedig bukásé.
19 Jobb ha szerény vagy a szegények között,
mint ha büszkékkel osztozol a zsákmányon.
20 Aki Isten beszédére figyel, és megfogadja azt,
annak jó dolga lesz,
és aki az Örökkévalóban bízik,
milyen áldott!
21 Az emberek értelmesnek tartják a bölcs szívűt.
A gondosan megválogatott szavak meggyőzőek.
22 
Élet forrása a bölcsesség az értelmesnek,
az ostobák büntetése pedig a saját ostobaságuk.
23 A bölcs szívű okosan szól,
és a szavaival gyarapítja a tudást.
24 A kedves beszéd, mint a tiszta méz,
édes a léleknek, egészség a testnek.
25 Van olyan út, amely helyesnek látszik,
végül mégis a halálba vezet.
26 Éhsége a munkás javát szolgálja,
mert sürgeti, hogy keresse meg kenyerét.
27 A haszontalan ember gonosz terveket sző,
beszéde pedig pusztító tűz.
28 A bajkeverő viszályt szít,
a rágalmazó éket ver még a barátok közé is.
29 Az erőszakos becsapja társát,
és rossz útra vezeti.
30 Aki öszehúzza szemét,
gonoszságot tervez,
s aki összeszorítja ajkát,
már el is határozta magát a rosszra.
31 Az ősz haj dicsőség koronája,
azokon, akik igazságosan élnek.
32 Többet ér a türelmes kitartás,
mint a nagy hősiesség,
és az önuralom,
mint a hadi sikerek.
33 Az ember sorsot húzhat,
de az Örökkévaló dönti el a dolgot.

17 Jobb egy falat száraz kenyér békességgel,
mint a folytonos lakomázás veszekedéssel.
2 A bölcs szolga uralkodni fog gazdája haszontalan fián,
és együtt örököl a testvérekkel.
3 Olvasztótégely kell az ezüstnek,
kemence az aranynak,
az ember szívét pedig az Örökkévaló tisztítja meg.
4 Aki a gonosz beszédre figyel, maga is gonosztevő,
aki rágalomra hallgat, maga is hazug.
5 Ha a szegényen gúnyolódsz, Teremtőjét sérted meg,
aki pedig más baján örül, nem kerüli el a büntetést.
6 Az öregek koronája az unokák,
a gyermekek dicsősége pedig a szülők.
7 Nem illik az ostoba szájába a választékos beszéd,
még kevésbé az uralkodó ajkára a hamis szó.
8 Van, aki varázserejű kőnek hiszi a megvesztegetést,
mindenütt ezzel akar célhoz érni.
9 Aki megbocsátja a vétket,
szeretetre törekszik,
aki pedig újra felemlegeti,
még a barátokat is elválasztja.
10 Az értelmes embert egyetlen figyelmeztetés mélyebben érinti,
    mint száz csapás az öntelt ostobát.
11 A gonosz egyre csak lázadozik,
míg végül kegyetlen hírnök indul ellene.
12 Inkább egy anyamedvével találkozz,
akitől bocsait elvették,
mint egy dühöngő ostobával!
13 Ha rosszal fizetsz a jóért,
befészkel házadba a gonosz,
és el nem hagy többé!
14 A vita kezdete olyan, mint repedés a gáton.
Hagyd abba, mielőtt a veszekedés kitör!
15 Az Örökkévaló utálja a bűnös felmentését,
és ugyanígy az ártatlan elítélését is.
16 Mit ér a pénz az ostoba kezében?
Hogy bölcsességet vegyen rajta,
ahhoz nincs esze!
17 Az igazi barát mindig szeret téged,
de akkor válik igazán a testvéreddé,
ha bajba kerülsz.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=+++++Isaiah%2042:5-16;%20%20%20%20%20Genesis%2018:20-33;%20%20%20%20Proverbs%2016:17-17:17&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

https://www.oca.org/readings/daily/2021/04/15

 

 

 

„Ébredjetek rá az Igazságra, mielőtt túl késő

2011. április 15. péntek; 22:00

Drága, szeretett leányom, meg kell mondanod a világnak, hogy most az Én Legszentebb Akaratomat kell követnetek, ha az emberiség örök életet akar. Ez a földi világ bár sok mindent fel tud kínálni számotokra, sosem fogja éhségeteket csillapítani. …”

———-

Római katolikus:

2021-04-15

Húsvét 2. hét csütörtök

SZENTLECKE az Apostolok Cselekedeteiből
Isten nagy tetteiről az apostolok a Szentlélek erejével tanúskodtak.
Az apostolok a főtanács tilalma ellenére bátran hirdették a Krisztusról szóló tanítást. Ezért a főtanács elé állították őket.
A főpap kérdőre vonta az apostolokat: „Szigorúan megparancsoltuk nektek, hogy ne tanítsatok az ő nevében, és lám, egész Jeruzsálem tele van tanításotokkal. Ránk akarjátok hárítani annak az embernek a vérét.”
Péter és az apostolok így válaszoltak: „Inkább kell engedelmeskedni Istennek, mint az embereknek. Atyáink Istene Jézust, akit ti
keresztfára feszítve megöltetek, feltámasztotta. Isten jobbja fejedelemmé és Üdvözítővé emelte, hogy megtérítse Izraelt, és megbocsássa bűneit. Ezeknek a dolgoknak tanúi vagyunk mi és a Szentlélek, akit az Isten megadott azoknak, akik engedelmeskednek neki.”
Amikor a főtanács tagjai ezt hallották, nagy haragra gyulladtak, és meg akarták ölni őket.
Ez az Isten igéje.

ApCsel 5,27-33

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: A szegény az Úrhoz kiáltott, * és az Úr meghallgatta őt. (Vö. 7. vers. – 4 g. tónus)
Vagy: Alleluja. 4. szám.
Előénekes: Minden időben áldom az Urat, * dicséretét szüntelenül zengi ajkam.
Ízleljétek és lássátok, milyen édes az Úr, * boldog az az ember, aki őbenne bízik.
Hívek: A szegény az Úrhoz kiáltott, * és az Úr meghallgatta őt.
Vagy: Alleluja.
E: Az Úr arcát a gonoszok ellen fordítja, * emléküket is eltörli a földről.
Kiáltottak az igazak, és az Úr meghallgatta őket, * és minden szorongatásból megszabadultak.
H: A szegény az Úrhoz kiáltott, * és az Úr meghallgatta őt.
Vagy: Alleluja.
E: Közel van az Úr azokhoz, akik töredelmes szívűek, * és szabadulást hoz a megtört lelkeknek.
Az igazak sokat szenvednek, * de az Úr mindig megmenti Őket.
H: A szegény az Úrhoz kiáltott, * és az Úr meghallgatta őt.
Vagy: Alleluja.
Zsolt 33,2 és 9.17-18.19-20

ALLELUJA
Jézus mondja: † „Most már hiszel, Tamás, mert láttál engem. * Boldogok, akik nem láttak, és mégis hittek.” Jn 20,29 – 5. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent János könyvéből
Az Atya szereti a Fiút, és mindent az ő kezébe helyezett.
Abban az időben így tanított Jézus: „Aki a mennyből jön le, az mindenki fölött áll. Aki viszont a földről való, az földies, és a földi dolgokról beszél.
Aki a mennyből való, az felülmúl mindenkit.
Arról tesz tanúságot, amit látott és hallott, tanúságtételét azonban senki sem fogadja el. Ám, aki mégis elfogadja tanúságát, az megerősíti, hogy az Isten igazmondó.
Akit Isten küldött, Isten igéit hirdeti, mert Isten nem adja szűkösen a Szentlelket. Az Atya szereti a Fiút, és mindent az ő kezébe helyezett. Aki hisz a Fiúban, annak örök élete van; aki pedig nem hisz a Fiúnak, az nem nyeri el az örök életet, hanem Isten büntetése sújtja.”
Ezek az evangélium igéi.

Jn 3,31-36

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-04-15

„Ébredjetek rá az Igazságra, mielőtt túl késő

2011. április 15. péntek; 22:00

Drága, szeretett leányom, meg kell mondanod a világnak, hogy most az Én Legszentebb Akaratomat kell követnetek, ha az emberiség örök életet akar. Ez a földi világ bár sok mindent fel tud kínálni számotokra, sosem fogja éhségeteket csillapítani. Ha ősszüleitek, Ádám és Éva bűne nem lett volna, akkor igen, lehetséges lett volna, hogy akadálytalanul örök boldogságban éljetek. Mivel a csaló mindenütt jelen van, ő nem fogja engedni egyikőtöknek sem, hogy Felém irányítva tervezze meg az életét. Ő ravasz, egy hazug, aki folyamatosan azon fog igyekezni, hogy mindenképpen bűnbe essetek a különféle kísértések által. Azonban nehéz lesz neki, hogy célba vegyen benneteket, ha a kegyelem állapotában vagytok, melyet a gyónás és az Áldott Szentségek által érhettek el.

Ha nem kerültök közel Hozzá, üres lelkűek lesztek.

Azok közületek, akik jelentős időt töltenek azzal, hogy cáfolni próbálják az Én Létezésemet, idejüket olyan álmok kergetésére fecsérlik, amelyek sosem válnak valóra. Makacs elutasításotok a Teremtőtökkel, a Legfelsőbb Lénnyel szemben, azzal szemben, Aki ezt a világot teremtette, az örök sötétség mélyére fog vezetni benneteket. Az emberek közül sokan, akik hozzátok hasonlóan hosszú időn át folyamatosan tagadták Isten Létezését, olyan hazugságok terjesztése által, hogy nem létezhet olyasvalaki, mint Isten, az Atya, most sajnos a saját választásuknak köszönhetően a pokol mélyén vannak. Ne engedjétek, hogy ez megtörténjen a ti lelketekkel, mert a pokolra jutott lelkek úgy égnek, mintha még mindig eleven húsból lennének. …”

https://masodikeljovetel.hu/ebredjetek-ra-az-igazsagra-mielott-tul-keso