0129_isteni-fegyverzet_2

Vegyétek elő a hit fegyverét és legyetek erősek. Hívjátok párbajra őket. Tanítsátok meg nekik az Igazságot

Igazság Könyve:

Hamis tanítók és tanítások

Nyomtatóbarát változat

2010. dec. 25., 10:30

Én vagyok a Kezdet és a Vég. Az Örök Atya általam (Szentháromság egy Isten) teremtette a világot, és általam fog a vég is bekövetkezni. Én vagyok a Világosság és a Megváltó mindazok számára, akik hisznek Bennem, és őket be fogom vezetni a megígért Paradicsomba. Mindazok, akik tanításom és a prófétáim fáradozásai ellenére továbbra is elutasítanak Engem, nem fognak Atyám Országába belépni. Azok a gyermekeim, akik a Szentírás által kapták az Igazság ajándékát, most nyissák meg szemüket és fogadják el tanításaimat és jövendöléseimet, amelyeket prófétáimnak adtam. Végül is visszatérésem ideje közeledik, amikor szeretett híveim visszatérhetnek Hozzám. A jelenlegi modern világ prófétái közreműködése ellenére is elutasítanak Engem. Üzeneteimet, amelyeket kegyelemből adok, hallgassátok meg mind, olvassátok el, és értsétek meg azokat.

Tanításaim sohasem változtak meg

Tudjátok meg, hogy tanításaim most is ugyanazok, mint amilyenek mindig is voltak. Különös figyelemmel szemléljétek mindazokat, akik az Én nevemben jönnek. Ha az Én Igémet hirdetik, akkor ők a világosság gyermekei. De amint észreveszitek, hogy tanításaimat számotokra idegen módon adják elő, akkor távolodjatok el tőlük. Ne hallgassatok rájuk. Ezeket a szerencsétlen embereket a gonosz kísérti, hogy tanításaimat tudatosan hamisítsák azért, hogy megtévesszenek és összezavarjanak benneteket. Hazugság minden olyan tanítás, amely nem a Szentíráson alapszik, de mégis azt állítja, hogy ez a való igazság. Ez nem más, mint ellenem elkövetett bűn és komoly támadás Velem és a Mennyei Atyával szemben.

Hamis Messiások

Rövidesen, az egész világon hamis tanítók teszik ismertté magukat. Mindenütt meg fogjátok őket találni, tele torokkal kiabálva akarják magukra vonni a figyelmet. Egyes gyermekeimet sikerül nekik annyira befolyásolni, hogy még az igaz hitű híveim is azt fogják hinni, hogy mindezt Isteni felhatalmazásra teszik. Egy közülük különösen ki fog emelkedni, úgy, hogy az emberek tévesen azt fogják hinni, hogy valóban Ő a Messiás. Gyermekeimnek nagyon nagy szükségük lesz a bátorságra, a tántoríthatatlanságra és az erőre, hogy kitarthassanak mellettem, és hogy megengedjék Nekem azt, hogy ebből a veszélyes, démonokkal tele dzsungelből kivezessem őket. Mivel az utolsó idők most vannak kibontakozóban, a démonok, akiket a sátán eloldozott, prófétáim és híveim álruháit öltik magukra. Összeesküvésük által, célba veszik valódi prófétáimat és hűséges híveimet. A démonok azon fognak tevékenykedni, hogy a hamis tanítás által félrevezessék híveimet. Azért ferdítik el az Igazságot, hogy kényelmessé tegyék erkölcstelen útjaikat, amelyeket külsőleg alig lehet megkülönböztetni. Az Én hűséges híveim, felszentelt szolgáim és prófétáim, rögtön tudni fogják, hogy kik ezek a gonosz emberek. Ezért, híveimnek a gonosz emberek magyarázkodásai túl fájdalmasak és nyugtalanítóak lesznek, és az a tény, hogy bájos személyiségüknek oly sok keresztény fog áldozatul esni, félelmet fog kelteni szíveikben. Olyan meggyőzőek lesznek, hogy hurokba szorítják azon számtalan felszentelt szolgálómat, akik életüket Nekem és az Örök Atyának szentelték.

A keresztények felszólítása

Most azokat a híveimet szólítom fel, akiket kegyelemből áldott meg a Szentlélek. Vegyétek elő a hit fegyverét és legyetek erősek. Hívjátok párbajra őket. Tanítsátok meg nekik az Igazságot, úgy, hogy arra az Igazságra emlékeztetitek mindig őket, amely Atyám könyvében található – az Igazság könyvében. Ezek a tanítások mindörökre megmaradnak.

Lehetséges gyermekeim, hogy nehezetekre fog esni, hogy szembeszálljatok velük, és az, hogy számon tartsanak benneteket, de most Rám hallgassatok. Ha ezt teszitek, akkor segíteni fogtok a lelkeken. A világon minden testvéretekkel ti mind egy családot alkottok. Elvezetlek benneteket a Paradicsomba, amit mindnyájatok számára megígértem. Nagyon kérlek benneteket, segítsetek Nekem, hogy senki se maradjon ki közületek. A Szívem meg fog szakadni, ha nem fogom tudni megmenteni minden kedves gyermekemet. Híveim az egész világon eleget fognak tenni akaratomnak, imáik, áldozataik és kitartásuk által.

Most az Én nevemben vegyétek át az üdvösség kelyhét. Kövessetek Engem. Hagyjátok, hogy mindnyájatokat vezethessem. Hagyjátok, hogy Szívemhez öleljelek benneteket, hogy eggyé válva, megmenthessük a gonosztól az emberiséget. Gondoljatok arra, hogy olyan nagyon szeretem minden egyes gyermekemet, hogy a győzelem keserű lenne számomra, és megszakadna a Szívem, ha nem sikerülne mindnyájukat elvezetni az Örök Életbe.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, és ne felejtsétek el, hogy Én vagyok az Alfa és az Omega.

A ti szeretett Megváltótok, Jézus Krisztus, a Föld Királya és az emberiség Igazságos Bírája”

https://masodikeljovetel.hu/hamis-tanitok-es-tanitasok

A szovjet születésű Schneider a koronarezsimről: Az ellenfeleket elnémítják, a tényeket figyelmen kívül hagyják

A Viganó fellebbezés elleni dühös támadások Athanasius Schneider püspököt “a totalitárius rezsimek stratégiáira” emlékezteti – mondta a Die-Tagespost.de lapnak (május 13). Az ellenfeleket elhallgattatják, a tényeket figyelmen kívül hagyják.

Schneider számára a fontos igazság az, hogy a koronavírus halálozási rátája alacsonyabb, mint a tavalyi influenza szezon.

Schneider a kötelező védőoltások ellen figyelmeztet: “Az állampolgárok hozzászoktak az egyfajta technokráciához és a központilag irányított zsarnoksághoz, ami megbénítja a polgári bátorságot, önálló gondolkodást és mindenekfelett az ellenállást”.

A Szovjetunióban felnőtt püspök tudja, miről beszél.

https://gloria.tv/post/4NcahYK4mCKjEXpUxJZ4G6XWJ

A Vatikán a Bibliát manipulálja

Miguel Guixot bíboros azt írta május 1-jei ramadán üzenetében, hogy “minden vallás istentiszteleti helye az ‘imádság háza’ (Ézsaiás 56:7)”.

A ramadán az iszlám naptár kilencedik hónapja, ami a muszlimoknál egy hónap böjtöt jelent. Guixot a Vallásközi Párbeszéd Pápai Tanács elnöke, valamint a keresztény ellenes abu-dzabi nyilatkozat atyja.

Félrevezeti olvasóit, mivel Ézsaiás nem egy véletlenszerű vallás találkozási pontjára, hanem a jeruzsálemi templomra utal, ami ‘imádság háza lesz minden nép számára'”.

Ezt Krisztus magyarázza meg: “Romboljátok le ezt a templomot, és én három nap alatt újra felépítem” (János 2:19). Az új jeruzsálemi templom az imádság háza minden nemzet számára, Krisztus teste, ami az egyház, Szent Pál szerint: “Tehát ti együttesen a Krisztus „Testét” alkotjátok.” (1 Korintusi 12:27)

https://gloria.tv/post/4KXPCXEgung726jRQi9g3XNwn


———-

Imahadjárati imák:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/keresztes-imahadjarati-imak/

https://masodikeljovetel.hu/imak-ket-hetre-beosztva

———-
Igaz élet Istenben:

EGYESÍTSÉTEK A HÚSVÉT DÁTUMÁT!
EGYHÁZAM EGYIK RÉSZE VAKKÁ VÁLT

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html


http://www.tlig.org/hu/

„… A keresztények felszólítása

Most azokat a híveimet szólítom fel, akiket kegyelemből áldott meg a Szentlélek. Vegyétek elő a hit fegyverét és legyetek erősek. Hívjátok párbajra őket. Tanítsátok meg nekik az Igazságot, úgy, hogy arra az Igazságra emlékeztetitek mindig őket, amely Atyám könyvében található – az Igazság könyvében. Ezek a tanítások mindörökre megmaradnak. …”

———-

Római katolikus:

12-25

Urunk születése: Karácsony – Ünnepi mise – FÜ

Karácsony napjának összes olvasmánya egyetlen fájlban letölthető az alábbi linkről .

OLVASMÁNY Izajás próféta könyvéből
Meglátja a föld minden határa, hogy szabadítást szerez Istenünk.
Milyen szép a hegyeken annak a lába, aki jó hírt hoz, aki békét hirdet, örömhírt hoz, kikiáltja a szabadulást, aki azt mondja Sionnak: „Királlyá lett a te Istened”. Figyelj csak! Őrszemeid felemelik hangjukat, és mind ujjonganak, mert szemtől szembe látják, hogy visszatér az Úr Sionra.
Ujjongva énekeljetek mindnyájan, Jeruzsálem romjai, mert az Úr megvigasztalja népét és megváltja Jeruzsálemet. Az Úr
felemelte szent karját minden nemzet szeme láttára, és meglátja a föld minden határa, hogy szabadítást szerez Istenünk.
Ez az Isten igéje.

Iz 52,7-10

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: A föld minden határa látta * üdvözítő Urunknak jóságát. 6. tónus.
Előénekes: Zengjetek az Úrnak új éneket, * csodálatra méltó, amit művelt.
Diadalt aratott jobbjával, * győzelmet szentséges karjával.
Hívek: A föld minden határa látta * üdvözítő Urunknak jóságát.
E: Az Úr megmutatta szabadító erejét, * igazságosságát feltárta a népek előtt.
Emlékezetébe idézte jóságát és hűségét * Izrael népe iránt.
H: A föld minden határa látta * üdvözítő Urunknak jóságát.
E: Meglátta a föld minden határa, * szabadulást Istenünk hozott nekünk.
Minden földek, zengjetek az Úrnak öröméneket, * ujjongjatok és zsoltárt mondjatok.
H: A föld minden határa látta * üdvözítő Urunknak jóságát.
E: Daloljatok az Úrnak citerával, * citerával és zsoltárok hangjával.
Harsonákkal és zengő kürtökkel * ujjongjatok az Úr és Király előtt.
H: A föld minden határa látta * üdvözítő Urunknak jóságát.
Zsolt 97,1.2-3ab.3cd-4.5-6

SZENTLECKE a Zsidókhoz írt levélből
Isten az ő Fia által szólt hozzánk.
Testvéreim!
Sok ízben és sokféle módon szólt egykor Isten az atyákhoz a
próféták szavával. Most, a végső napokban Fia által szólt hozzánk, akit a mindenség örökösévé tett, hiszen a világot is általa teremtette. Benne ragyog az Istenség, ő az Atya képmása, és hathatós szavával ő tartja fenn a mindenséget.
Miután megváltott minket a bűntől, helyet foglalt az isteni Fölség jobbján. Hatalmasabb, mint az angyalok, mert magasztosabb nevet örökölt náluk. Vajon melyik angyalnak mondta valaha Isten:
„A Fiam vagy te, ma szültelek téged?”
Vagy pedig:
„Én Atyja leszek, ő pedig az én Fiam?”
Sőt, amikor Egyszülöttjét bevezeti a világba, így szól:
„És leborulva imádja őt Isten minden angyala.”
Ez az Isten igéje.

Zsid 1,1-6

ALLELUJA
Fölragyogott ránk a szent nap, * Jöjjetek, nemzetek, és imádjátok az Urat, * mert ma nagy fényesség szállt le a földre. – 5. tónus.

Hosszabb forma:
† EVANGÉLIUM Szent János könyvéből
Az Ige testté lett, és közöttünk lakott.
Kezdetben volt az Ige. Az Ige Istennél volt, és Isten volt az Ige. Ő volt kezdetben Istennél. Minden őáltala lett, és nélküle semmi sem lett, ami lett. Őbenne élet volt, és ez az élet volt az emberek világossága. A világosság a sötétségben világít, de a sötétség nem fogadta be.
Föllépett egy ember, akit Isten küldött: János volt a neve. Azért jött, hogy tanúságot tegyen: tanúságot a világosságról, hogy mindenki higgyen általa. Nem ő volt a világosság, ő csak azért jött, hogy tanúságot tegyen a világosságról.
Az Ige az igazi világosság volt, amely a világba jött, hogy megvilágítson minden embert.
A világban volt, és a világ őáltala lett, de a világ nem ismerte fel őt. A tulajdonába jött, de övéi nem fogadták be. Mindazoknak azonban, akik befogadták, hatalmat adott, hogy Isten gyermekei legyenek; azoknak, akik hisznek benne, akik nem vér szerint, nem a test kívánságából, és nem is a férfi akaratából, hanem Istentől születtek.
És az Ige testté lett, és közöttünk lakott. Mi pedig láttuk az ő dicsőségét, mely az Atya Egyszülöttjének dicsősége, telve kegyelemmel és igazsággal.
János tanúságot tett róla, amikor ezt hirdette: „Ő az, akiről mondtam, hogy utánam jön, de megelőz engem, mert előbb volt, mint én.” Hiszen mi mindannyian az ő teljességéből nyertünk kegyelemből kegyelmet. A törvényt ugyanis Mózes által kaptuk, a
kegyelem és az igazság azonban Jézus Krisztus által valósult meg.
Istent soha senki nem látta, Isten Egyszülöttje, aki az Atya kebelén van, ő nyilatkoztatta ki.
Ezek az evangélium igéi. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2020-12-25

„…. Én vagyok a Kezdet és a Vég. Az Örök Atya általam (Szentháromság egy Isten) teremtette a világot, és általam fog a vég is bekövetkezni. Én vagyok a Világosság és a Megváltó mindazok számára, akik hisznek Bennem, és őket be fogom vezetni a megígért Paradicsomba. Mindazok, akik tanításom és a prófétáim fáradozásai ellenére továbbra is elutasítanak Engem, nem fognak Atyám Országába belépni. Azok a gyermekeim, akik a Szentírás által kapták az Igazság ajándékát, most nyissák meg szemüket és fogadják el tanításaimat és jövendöléseimet, amelyeket prófétáimnak adtam. Végül is visszatérésem ideje közeledik, amikor szeretett híveim visszatérhetnek Hozzám. A jelenlegi modern világ prófétái közreműködése ellenére is elutasítanak Engem. Üzeneteimet, amelyeket kegyelemből adok, hallgassátok meg mind, olvassátok el, és értsétek meg azokat.

.

Lehetséges gyermekeim, hogy nehezetekre fog esni, hogy szembeszálljatok velük, és az, hogy számon tartsanak benneteket, de most Rám hallgassatok. Ha ezt teszitek, akkor segíteni fogtok a lelkeken. A világon minden testvéretekkel ti mind egy családot alkottok. Elvezetlek benneteket a Paradicsomba, amit mindnyájatok számára megígértem. Nagyon kérlek benneteket, segítsetek Nekem, hogy senki se maradjon ki közületek. A Szívem meg fog szakadni, ha nem fogom tudni megmenteni minden kedves gyermekemet. Híveim az egész világon eleget fognak tenni akaratomnak, imáik, áldozataik és kitartásuk által.

…”


————

Ortodox (Görög keleti):

Jézus Krisztus születése

18 Jézus Krisztus születése pedig így történt. Anyja, Mária jegyese volt Józsefnek, de mielőtt egybekeltek volna, kitűnt, hogy áldott állapotban van a Szentlélektől.

19 Férje, József igaz ember volt, és nem akarta őt megszégyeníteni, ezért elhatározta, hogy titokban bocsátja el.

20 Amikor azonban ezt végiggondolta magában, íme, az Úr angyala megjelent neki álmában, és ezt mondta: “József, Dávid fia, ne félj magadhoz venni feleségedet, Máriát, mert ami benne fogant, az a Szentlélektől van.

21 Fiút fog szülni, akit nevezz el Jézusnak, mert ő szabadítja meg népét bűneiből.”

22 Mindez pedig azért történt, hogy beteljesedjék, amit az Úr mondott a próféta által:

23 “Íme, a szűz fogan méhében, fiút szül, akit Immánuélnek neveznek” – ami azt jelenti: Velünk az Isten.

24 József pedig, amikor felébredt álmából, úgy cselekedett, ahogyan az Úr angyala parancsolta neki: magához vette feleségét,

25 de nem érintette addig, amíg meg nem szülte fiát, akit Jézusnak nevezett el.

——–

4 De amikor eljött az idő teljessége, Isten elküldte Fiát, aki asszonytól született a törvénynek alávetve,

5 hogy a törvény alatt levőket megváltsa, hogy Isten fiaivá legyünk.

6 Mivel pedig fiak vagytok, Isten elküldötte Fiának Lelkét a mi szívünkbe, aki ezt kiáltja: “Abbá, Atya!”

7 Úgyhogy már nem vagy szolga, hanem fiú, ha pedig fiú, akkor Isten akaratából örökös is.

——–

A napkeleti bölcsek imádják Jézust

2 Amikor Jézus megszületett a júdeai Betlehemben Heródes király idejében, íme, bölcsek érkeztek napkeletről Jeruzsálembe,

2 és ezt kérdezték: “Hol van a zsidók királya, aki most született? Mert láttuk az ő csillagát, amikor feltűnt, és eljöttünk, hogy imádjuk őt.”

3 Amikor ezt Heródes király meghallotta, nyugtalanság fogta el, és vele együtt az egész Jeruzsálemet.

4 Összehívatta a nép valamennyi főpapját és írástudóját, és megkérdezte tőlük, hol kell megszületnie a Krisztusnak.

5 Azok ezt mondták neki: “A júdeai Betlehemben, mert így írta meg a próféta:

6 Te pedig Betlehem, Júda földje, semmiképpen sem vagy a legjelentéktelenebb Júda fejedelmi városai között, mert fejedelem származik belőled, aki legeltetni fogja népemet, Izráelt.”

7 Ekkor Heródes titokban hívatta a bölcseket, pontosan megkérdezte tőlük a csillag feltűnésének idejét,

8 majd elküldte őket Betlehembe, és ezt mondta: “Menjetek el, szerezzetek pontos értesüléseket a gyermekről; mihelyt pedig megtaláljátok, adjátok tudtomra, hogy én is elmenjek, és imádjam őt!”

9 Miután meghallgatták a királyt, elindultak, és íme, a csillag, amelyet láttak feltűnésekor, előttük ment, amíg meg nem érkeztek, és akkor megállt a fölött a hely fölött, ahol a gyermek volt.

10 Amikor meglátták a csillagot, igen nagy volt az örömük.

11 Bementek a házba, meglátták a gyermeket anyjával, Máriával, és leborulva imádták őt. Kinyitották kincsesládáikat, és ajándékokat adtak neki: aranyat, tömjént és mirhát.

12 Mivel azonban kijelentést kaptak álomban, hogy ne menjenek vissza Heródeshez, más úton tértek vissza hazájukba.

https://www.biblegateway.com/passage/?search=+++++Matthew+1%3A18-25%3B+++++Galatians+4%3A4-7%3B+++++Matthew+2%3A1-12&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

—–
https://oca.org/readings/daily/2020/12/25

—–

http://budapest.orthodoxia.org/2020/04/04/egyhazkozsegi-hirlevel-217/
——
http://www.gorogkatbuda.hu/naptar.html

„…

Most az Én nevemben vegyétek át az üdvösség kelyhét. Kövessetek Engem. Hagyjátok, hogy mindnyájatokat vezethessem. Hagyjátok, hogy Szívemhez öleljelek benneteket, hogy eggyé válva, megmenthessük a gonosztól az emberiséget. Gondoljatok arra, hogy olyan nagyon szeretem minden egyes gyermekemet, hogy a győzelem keserű lenne számomra, és megszakadna a Szívem, ha nem sikerülne mindnyájukat elvezetni az Örök Életbe. …