Ezek az üzenetek figyelmeztetnek arra a fejszére, amellyel az Örök Atya mindazokra le fog csapni, akik továbbra is elutasítják Őt

Igazság Könyve:

A Nagy Szorongattatás

Nyomtatóbarát változat

2o1o. dec. 2o., hétfő,1o:oo óra

Leányom, jegyezd meg a következőket: Ezek az üzenetek figyelmeztetnek arra a fejszére, amellyel az Örök Atya mindazokra le fog csapni, akik továbbra is elutasítják Őt. A Nagy Szorongattatás bekövetkeztéig egyre közeledik az idő. Ez az esemény 2o12 végétől kezdődik el. Ezt az időpontot nem szabad összetéveszteni második visszajövetelem időpontjával, mert ennek az időpontja nem lesz megjövendölve ezekben az üzenetekben. Ha bármikor is valaki megpróbálná a földre való második visszajövetelem időpontját megadni, az hazudik, s nem igaz próféta. Eme prófétanő által azonban kinyilatkoztatom azoknak a különösen fontos eseményeknek az évét, amelyek a második visszajövetelemhez fognak vezetni.

Isten nem fog megengedni egy olyan tervet, amely a világ lakosságának megtizedeléséhez vezetne

Ahogyan az már régóta ki volt jelentve, a Nagy Szorongattatás egy hitetlen világ szeme előtt fog kibontakozni. Ez akkor történik, amikor az igazságosság kardja mindenütt lesújt. Örök Atyám nem fogja visszatartani magát, s nem fogja hagyni, hogy az a gonosz terv megvalósuljon, amelyet ebben a pillanatban a világ lakossága lecsökkentésének céljából zárt ajtók mögött szőnek. Ez a gonosz csoportosulás, a sátán követői, már a múltban is megpróbáltak Atyám gyermekeire rákényszeríteni egy népirtást. Ez nem sikerült nekik. Ezért újra megpróbálják. Most sem fog sikerülni nekik, de előtte rettenetes pusztítást fognak okozni.

A hívőknek nem kell félniük.

Nagy Irgalmasságában az Örök Atyának közbe kell lépnie, hogy megakadályozza őket, mégis megengedi a globális katasztrófákat, amelyek előttünk állnak, még akkor is, ha fáj Neki. Hívők, ne aggódjatok sem magatok, sem családtagjaitok miatt. Meg lesztek védve. De kérve kérlek benneteket, imádkozzátok minden időben a Rózsafűzért és az Irgalmasság Rózsafüzérét, hogy segíthessetek, hogy az említett katasztrófák közül némelyek enyhüljenek, vagy elmaradjanak.

Már most kezdjetek el tervezni. Le kell győzni ezeket az embereket, akik uralkodni akarnak a pénzetek, az egészségetek, az élelmetek, sőt még a hitetek fölött is. Az ima segítségével álljatok ki, hogy megvédjétek magatokat és családtagjaitokat. Hívjátok segítségül azokat a szenteket, akiket tiszteltek, hogy járjanak közbe értetetek az Örök Atyánál.

Globális katasztrófák fognak bekövetkezni

A globális katasztrófák következményeként elkezdődik a drámai időjárás változás, amely enyhébb formában már el is kezdődött; ezt a globális felmelegedés eredményének tekintik. Igen, az emberiség valóban utálatos módon ártott a Földnek, de ezeknek a katasztrófáknak nincsen semmi közük a klímaváltozáshoz. Ha Örök Atyám úgy határozna, hátradőlhetne, és semmit sem tenne. Akkor győznének ezek a hatalomra éhes, és a hatalommal rendelkező döntőképes pozícióban lévők által félrevezetett csoportosulások. Lelkeket akarnak rabolni azáltal, hogy ártatlan gyermekeimet a sátán, a gonosz hipnotizált követőinek csapdáiba szippantják. Ez azonban nem lesz megengedve nekik.

Felhívás minden vallás részére, hogy egyesüljenek

Itt az ideje, hogy úgy Atyám gyermekei és követői, mint azok is, akik egy felsőbb lényben hisznek, aki maga az Isten, mindennek Megteremtője és Megalkotója, hogy egyesítsék erőiket s egy egységet alkossanak. Függetlenül attól, hogy milyen úton követitek Istent, vagy, hogy Bennem, az Ő szeretett Fiában hisztek, fogjatok össze és alkossatok egy egységet. Küzdjetek meg azokkal, akik a gonoszt képviselik. Ő, a gonosz, az ellenségetek lesz, ha Istenben, az Örök Atyában hisztek. A gonosz az által próbál meg visszatartani titeket, hogy ne léphessetek be a Paradicsomba, és azt hazudja követőinek, hogy ő is egy ugyanolyan értékű szép isteni paradicsomba fogja vezetni őket. Szegény félrevezetettek és hűséges követői nem látnak át a csaláson, mivel megvakította őket az anyagiak dicsőítésének vonzóereje.

János könyvének próféciái most kerülnek a világosságra

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok mindannyian, minden egyes nap. Most már hamarosan meg fogjátok érteni a Szentírás minden Igazságát. Végül mindenki megérti majd, hogy az Atyám könyvében található tanítások mind helyesek. Azok nem hazudnak. A múltban elhangzott próféciák világosságra kerültek. Azok a próféciák, amelyek a János könyvében találhatók, most lesznek nyilvánvalóak. Ezeket az üzeneteket azért adtam ennek a prófétanőnek, hogy felkészítse gyermekeimet arra, hogy Atyám birodalmába bemehessenek.

Most menj, és hirdesd Igazságomat. Mentsétek meg egymást a gonosz karmaiból, mielőtt még késő lenne.

Szerető Megmentőtök, Jézus Krisztus”

https://masodikeljovetel.hu/nagy-szorongattatas


„ Fájdalmam és szenvedésem ma

Nyomtatóbarát változat

2010. december 22. csütörtök; 2:40

Leányom, rettenetesen szenvedek az emberiség bűnei és Létezésem kegyetlen visszautasítása miatt, amely oly gyakori most a világban, és azon hívek száma, akik Nekem hátat fordítanak, rendkívüli arányban megemelkedett.

A fájdalom, a szenvedés és a kín mindig erőteljesebb, amikor a világ a Karácsonyt ünnepli. Tudom a Szívemmel, hogy bár ez a legfontosabb keresztény ünnep, mégsem olyan módon vannak kinyilvánítva tanításaim, ahogyan kellene.

Szeretett leányom, ki kell tartanod saját szenvedéseidben, mind elméddel, mind pedig lelkileg. Mindezek közelebb hoznak majd téged Szent Szívemhez. Csak akkor egyesülhetsz Velem, ha ezt a megpróbáltatást elszenveded.

Leányom, imádkozz, imádkozz, imádkozz, hogy a többi lélek enyhítse kínjaimat, melyeket elszenvedek. Óh, ha meg tudnám menteni gyorsan a lelkeket, és szerető karjaimmal átölelhetném őket, a Szívem is meggyógyulna. De sok lélek nem fog megtérni Hozzám. Neked sokat kell dolgoznod, leányom, hogy meggyőzhesd őket az igazságról. Sohase add fel.

Te tele voltál kétségekkel, de Én tudom, hogy a szíved mélyén felismerted, hogy ezek az Irgalmasság üzenetei, amelyek a lelkek megmentésért adattak, és hogy valóban Tőlem és az Örök Atyától származnak.

Tarts ki, fogadd el a szenvedést, légy alázatos, türelmes, és cselekedj méltósággal, amikor az Én Nevemben próbára tesznek.

Menj most, megújult életerővel, szeretettel és erővel, hogy szeretett gyermekeim lelkét visszanyerhesd.

Szerető Megváltótok, Jézus Krisztus”

https://masodikeljovetel.hu/fajdalmam-es-szenvedesem-ma


———-

Imahadjárati imák:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/keresztes-imahadjarati-imak/

VÉDELMI IMÁK ÉS KÖNYÖRGÉSEK – védettség kegyelméért, az Új Paradicsom elnyeréséért (I. rész)

Keresztes Imahadjárat 11. imája

A látnokok iránti gyűlölet megállítása

Keresztes Imahadjárat 27. imája

Ima a világ békéjéért

Keresztes Imahadjárat 29. imája

Ima a Keresztény hit gyakorlásának védelméért

Keresztes Imahadjárat 44. imája

Az erőért hitem megvédésére a Hamis Prófétával szemben”

https://masodikeljovetel.hu/napi-imak-3-nap-szerda

 

———-
Igaz élet Istenben:

EGYESÍTSÉTEK A HÚSVÉT DÁTUMÁT!
EGYHÁZAM EGYIK RÉSZE VAKKÁ VÁLT

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html


MEGSEGÍTÉSETEKRE MEGNYITOTTAM A MENNYET

1996. április 15

Ó gonosz hajlam, tisztátalan Föld! Ti 6 akik Fiam szolgálatára szenteltétek magatokat, az ő Testét és Vérét árusítva miért fordultatok ellene? Térjetek vissza Fiam szolgálatába, és csodát teszek veletek azoknak a lelkeknek javára, akiket máskülönben magatokkal hurcolnátok a kárhozatba. Jöjjetek, tartsatok bűnbánatot, nyissátok ki szemeteket, hogy megláthassátok Lelkem dicsőségét. Ő majd elvezet benneteket oda, ahol szolgálatotok kezdete óta lennetek kellene. Jöjjetek, közeledjetek hozzám, hogy sátratokban lélegezhessek, és életet fogtok belélegezni.

Leányom, mondd meg népemnek, mondd meg maradékomnak, hogy mindent meg kellene kísérelniük haragom csillapítására. Bátorítsd népemet! Mondd meg nekik, ha szívükből imádkoznak a világ megtéréséért, én, Jahve, az ő örök Atyjuk fogom meghálálni nekik mindörökre. …”

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum965.html

„… Leányom, jegyezd meg a következőket: Ezek az üzenetek figyelmeztetnek arra a fejszére, amellyel az Örök Atya mindazokra le fog csapni, akik továbbra is elutasítják Őt. A Nagy Szorongattatás bekövetkeztéig egyre közeledik az idő. Ez az esemény 2o12 végétől kezdődik el. Ezt az időpontot nem szabad összetéveszteni második visszajövetelem időpontjával, mert ennek az időpontja nem lesz megjövendölve ezekben az üzenetekben. Ha bármikor is valaki megpróbálná a földre való második visszajövetelem időpontját megadni, az hazudik, s nem igaz próféta. Eme prófétanő által azonban kinyilatkoztatom azoknak a különösen fontos eseményeknek az évét, amelyek a második visszajövetelemhez fognak vezetni. ….”

———-

Római katolikus:

12-23

Adventi köznapok – december 23.

OLVASMÁNY Malakiás próféta könyvéből
Az Úr megjelenését „angyal” készíti elő. A Megváltó előhírnöke – miként Illés – a bűnbánat tüzével tisztítja a szíveket.
Ezt mondja az Úr, a mi Istenünk: „Íme, elküldöm hírnökömet, hogy elkészítse előttem az utat. Hamarosan belép szentélyébe az Úr, akit kerestek, és a szövetség angyala, aki után vágyakoztok. Lám, már jön is! – mondja a Seregek Ura. De ki tudja majd elviselni jövetele napját?
És ki maradhat állva, amikor megjelenik? Mert olyan, mint az olvasztók tüze és a ványolók lúgja. Leül, mint az ezüstolvasztó és tisztító mester. Megtisztítja Lévi fiait, megnemesíti őket, mint az aranyat és az ezüstöt szokás, hogy igazságban mutassanak be áldozatot az Úrnak.” Júda és Jeruzsálem áldozata tetszeni fog akkor az Úrnak, éppúgy, mint a régmúlt időkben, mint az első években. Nézzétek, elküldöm nektek Illés prófétát, mielőtt elérkeznék az én nagy és félelmetes napom. Ő újra a fiak felé fordítja az apák szívét, és az apák felé a fiak szívét, nehogy elmenjek és átokkal sújtsam a földet.
Ez az Isten igéje.

Mal 3,1-4.23-24

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Emeljétek föl fejeteket és nézzetek az égre, * megváltástok napja közel van! Vö. Lk 21,28
Előénekes: Utaidat, Uram, mutasd meg nékem, * ösvényeidre taníts meg engem.
Taníts és vezess igazságod szerint, * mert te vagy üdvözítő Istenem.
Hívek: Emeljétek föl fejeteket és nézzetek az égre, * megváltástok napja közel van!
E: Az Úr igazságos és jóságos, * ezért a bűnösöknek is utat mutat.
A szelídeket törvénnyel vezeti, * az alázatosaknak ösvényét tanítja.
H: Emeljétek föl fejeteket és nézzetek az égre, * megváltástok napja közel van!
E: Az Úr minden útja irgalom és hűség azoknak, * akik szövetségét és törvényét megtartják.
Isten barátságát élvezik, akik őt félik, * szövetségét feltárja nekik.
H: Emeljétek föl fejeteket és nézzetek az égre, * megváltástok napja közel van!
Zsolt 24,4bc-5ab.8-9.10 és 14

ALLELUJA
Királya vagy a nemzeteknek és szegletköve az Egyháznak. * Jöjj, mentsd meg az embert, akit a föld sarából alkottál! – 2. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Keresztelő Szent János születése.
Amikor elérkezett Erzsébet szülésének ideje, fiúgyermeket szült. Szomszédjai és rokonai meghallották, hogy milyen irgalmas volt hozzá az Úr, és együtt örült vele mindenki. A nyolcadik napon jöttek, hogy körülmetéljék a gyermeket. Atyja nevéről Zakariásnak akarták hívni. De anyja ellenezte: „Nem, János legyen a neve.” Azok megjegyezték: „Hiszen senki sincs a rokonságodban, akit így hívnának!”
Érdeklődtek erre atyjától, hogyan akarja őt nevezni. Atyja írótáblát kért, és ezeket a szavakat írta rá: János a neve.” Erre mindnyájan meglepődtek. Neki pedig megnyílt az ajka, és megoldódott a nyelve: szólni kezdett, és magasztalta Istent.
Akkor félelem szállta meg az összes szomszédokat, és Júdában meg az egész hegyvidéken erről az eseményről beszéltek. Aki csak hallott róla, elgondolkodva mondta: „Mi lesz ebből a gyermekből? Hiszen nyilván az Úr van vele.”
Ezek az evangélium igéi.

Lk 1,57-66

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2020-12-23

„… Tarts ki, fogadd el a szenvedést, légy alázatos, türelmes, és cselekedj méltósággal, amikor az Én Nevemben próbára tesznek.

Menj most, megújult életerővel, szeretettel és erővel, hogy szeretett gyermekeim lelkét visszanyerhesd..”
————

Ortodox (Görög keleti):

Figyelmeztetés a visszaesés veszélyére

11 Ezekről még sok mondanivalónk lenne, de nehezen értenétek meg, mert a szellemi felfogóképességetek eltompult. 12 Ilyen hosszú idő után már nektek kellene másokat tanítanotok! Most mégis arra van szükségetek, hogy valaki Isten tanításának alapelemeit ismételje át veletek. Olyan tanításra van szükségetek, mint a kis gyerekeknek való tej, mert még nem bírjátok a felnőtteknek való ételt. 13 Aki csak tejet iszik, az még csecsemő. Az ilyen ember még járatlan és tapasztalatlan az isteni igazságok megértésében. 14 Az igazi ételek a szellemi értelemben felnőtteknek valók, akik már megtanulták, hogyan kell megkülönböztetni a jót a rossztól.

6 Ezért hagyjuk el a Krisztusról szóló alapvető tanításokat, és igyekezzünk szellemileg felnőtté válni! Ne kezdjük el újra elölről az abc-t: az elemi tanítást az Istenben való hitről és a gonosz dolgok elhagyásáról, 2 a bemerítkezésekről, a kézrátételről,[a] a halottak feltámadásáról és az örök ítéletről! 3 Tovább kell mennünk, és komolyabb tanításokkal kell foglalkoznunk. A továbbiakban ezt is fogjuk tenni, ha Isten megengedi.

4-6 Ha valaki elhagyja Krisztus útját, vajon visszatérhet-e hozzá megint? Olyanokról beszélek, akiket az igazság egyszer már megvilágosított, meg is ízlelték ajándékát, megkapták a Szent Szellemet, hallották Isten beszédét, megtapasztalták a következő korszak erejét, azután mégis elhagyták Krisztus útját. Ezek szinte ismét megfeszítik Isten Fiát, és szégyent hoznak rá az emberek előtt. Vajon az ilyen emberek ezután ismét visszatérhetnek Istenhez? Nem, ez lehetetlen!

7 Vannak, akik olyanok, mint a termőföld, amely beissza a gyakran ráhulló esőt, és hasznos növényeket terem azoknak, akik megművelik — ők áldást kapnak Istentől. 8 Mások viszont olyanok, mint az a föld, amely folyton csak töviseket és gazt terem. Az ilyen föld haszontalan, átkot érdemel, és végül a tűz égeti meg.

11 Jézus ezt mondta: „Az a férfi, aki elválik a feleségétől, és mást vesz feleségül, házasságtörést követ el az első felesége ellen. 12 Az a feleség, aki elválik a férjétől, és összeházasodik egy másik férfival, szintén házasságtörést követ el.”

Megáldja a gyermekeket

13 Az emberek odavitték Jézushoz a kisgyerekeiket, hogy tegye rájuk a kezét. A tanítványok azonban rájuk szóltak, és el akarták őket küldeni. 14 Amikor Jézus ezt meglátta, megharagudott, és rászólt a tanítványaira: „Engedjétek hozzám jönni a gyerekeket, mert Isten Királysága olyanoké, akik hozzájuk hasonlítanak! 15 Igazán mondom nektek: aki nem úgy fogadja Isten Királyságát, mint a gyerekek, az soha nem jut be oda.” 16 Ezután egyenként a karjába vette a gyerekeket, rájuk tette a kezét, és megáldotta őket.

https://www.biblegateway.com/passage/?search=+++++Hebrews+5%3A11-6%3A8%3B++++Mark+10%3A11-16&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–
https://oca.org/readings/daily/2020/12/23

—–

http://budapest.orthodoxia.org/2020/04/04/egyhazkozsegi-hirlevel-217/
——
http://www.gorogkatbuda.hu/naptar.html