Az Egyesült Nemzetek egyike azoknak a fedőszerveknek, akik az új világrendhez tartoznak, akik megpróbálják kiirtani Tanításaimat, és erre a célra fel fognak használni minden rendelkezésükre álló gyilkos fegyvert

https://europost.eu/en/a/view/First-UN-arms-trade-treaty-signed


Igazság Könyve:

A gazdagság hajhászása

Nyomtatóbarát változat

2010. november 30. kedd; 12:00

Szeretett leányom, összpontosíts, és hallgasd meg, amit mondani akarok neked. Te most az átmenet fájdalmas időszakát éled, az első üzenettől számítva, egészen a mostani üzenetekig. Kérlek, értsd meg, hogy ezek az üzenetek Tőlem származnak, és hagyd abba a kétkedést. Ezáltal jobban tudsz erre a munkára összpontosítani, amire elhívattál.

Azzal kapcsolatban, ami a világban történik, napról-napra egyre nyilvánvalóbb, hogy a gonosz Világrend kárt akar okozni a Földön. Az Egyesült Nemzetek egyike azoknak a fedőszerveknek, akik az új világrendhez tartoznak, akik megpróbálják kiirtani Tanításaimat, és erre a célra fel fognak használni minden rendelkezésükre álló gyilkos fegyvert.

Ne féljetek, mert az Én híveim keményen fognak harcolni, és nem fognak megtagadni Engem, különösen azokban az országokban, amelyeket Nekem ajánlottak fel, és ahol ájtatosan és rendíthetetlenül élik hitüket. Ők nem fognak meghátrálni, és nem fogják mindezt hagyni. De sokan, a felmerülő költségek miatt, annak biztosítására, hogy gyermekeiket a világosságra vezessék, tehetetlenek lesznek.

Amint azt már megmagyaráztam neked korábban, az Én Örök Atyám haragja hamarosan megmutatkozik a földön, amint az emberek egyre nagyobb erőfeszítéseket tesznek arra, hogy megtagadjanak Engem.

A világ ugyanolyan, mint eddig. Az emberek is ugyanolyannak látszanak, mint eddig. A televízió világa is, rózsaszínű felhívásaival, ugyanolyan maradt. Az emberek a homokba dugják a fejüket. Azt gondolják, hogy a világ továbbra is így fog folytatódni, amilyen az most. Sajnos tévednek. Az Én kötelességem gyermekeimmel szemben, hogy megmentsem őket. Nem engedhetem meg, hogy továbbra is beszippantsanak benneteket az üres ígéretek, az üres álmok és a hamis nagyravágyások vákuuma. Ezek azok az örömök, amelyekhez sok – sok éven át hűségesek maradtatok. Ezek voltak azok az ígéretek, amelyek saját hibátokon kívül, az önértékelés követéséről győztek meg benneteket, mint a saját-haszon és az önjutalmazás. Azt mondták nektek, hogy az elsőbbségre törekedjetek, mindegy, hogy az mibe kerül.

És ti lennétek az elsők. Ti, a nagyravágyásotokkal, a gazdagság utáni vágyatokkal önmagatok és gyermekeitek számára, a törekvéssel, hogy jobbak legyetek testvéreiteknél, és az önigazolás állandó, rendületlen keresésével be lettetek csapva. Ezeket a nagyravágyásokat a csaló táplálta gyermekeimbe, ezen nagyravágyások csillogásával és vonzerejével. Sok gyermekem nevetni fog ezeken az üzeneteken, és azt fogják mondani, hogy hamisak. Sajnos, a csaló valóban létezik, de legtöbb gyermekem nem fogadja el a létezését.

Ő ravasz módon bújik meg a dolgok, az emberek, a cselekedetek és vonzó ösztönzése mögött. Manapság az ő csábítása alatt a következőt lehet érteni: ha egy személyt megkérdeznének, hogy mit szeretne jobban, a pénzt, vagy széthullott családjával ismét egyesülni, akkor ő a pénz mellett döntene. Kérdezzetek meg másokat, hogy elárulnák – e testvéreiket az anyagi haszon miatt, és a válasz igen lenne. Kérdezzetek meg egy kis gyermeket, hogy felcserélné – e az ő egyszerű életét, egy csodákkal teli és izgalmas életre, és a válasz igen lenne.

Miért olyan nehéz megérteni gyermekeimnek, hogy ők még akkor is többet és többet akarnak, amikor már tudják, hogy övék a fődíj? Egy gazdag ember, aki már egyszer nyereségre tett szert, az továbbra is folyamatosan többet akar elérni. Ennek az az oka, hogy a sátán ajándékai egy zord, üres érzést hagynak bennetek, amelyet nem értetek. Aztán folytatjátok a fáradságos keresést, és ezt általában felebarátjaitok kárára teszitek. Egyetlen ember sem tehet nagy vagyonra szert anélkül, hogy ne okozna fájdalmat azoknak az embereknek, akik az útjába kerülnek. Egyetlen ember sem tehet úgy vagyonra szert, hogy ezt ne a mások kárára tenné. Az az ember, aki másokkal nem osztja meg a vagyonát, elkárhozik. Az a személy, akinek semmije sincs, sokkal jobban hajlik a megosztásra, mint az, aki anyagi javakkal van megáldva.

Tanításaimat nem lehet felhígítani

Miért utasítják el gyermekeim azokat a tanításokat, amelyeket már Apostolaim az Újszövetségben összefoglaltak? Miért nem kísérik figyelemmel ezeket a tanokat? Azt hiszik, hogy azért írták le tanítványaim, hogy az emberek ne hallják meg ezeket? Mióta Én ezt a Földet elhagytam, ezek a tanítások nem változtak. Ezek (a tanítások) nem ok nélkül vannak. Ezek értelmezéseit megváltoztathatjátok, felhígíthatjátok, új értelmet adhattok neki, vagy egyes részeket kitörölhettek belőle, de egy dolog maradni fog, és ez az Igazság. Az Igazság mindig ugyanaz marad. Ez nem tud és nem is fog megváltozni, még akkor sem, ha ez nem tetszik az embereknek. Most erre figyelj. Legyetek figyelmesek. Nem követhetitek ezt a kényelmes utat, ha Atyám Birodalmába akartok bemenni. Sokan közületek a szerencsének tulajdonítják a gazdagságot és a megszerzett dicsőséget. Amit sokan nem ismernek fel, az az, hogy időközben sokan közületek a lelküket már eladták az ördögnek.

Egyes gyermekeim tisztában vannak azzal, hogy súlyos bűnt követtek el, de nem törődnek vele. Mások pedig egyszerűen meg vannak arról győződve, hogy önmaguk és a családjuk részére a legjobbat teszik, de ők meg kell, hogy értsék: az anyagi biztonság elfogadható, de a luxus és a gazdagság utáni hajsza nem.

A valóság az, hogy a roppant nagy vagyon megszerzése csak bűnök árán történhet. Az a vagyon, amelyet talán bűn nélkül szereztek meg, végül is a bűnhöz fog vezetni.

Atyám Egyházának tanításai ellenére az egész világon, az emberek még most sem fogadják el tanításaimat. A gazdag embereknek, akik az anyagi javak után törtetnek, van egy istenük. A szegény embereknek, akik a gazdagságra törekednek, szintén van egy istenük. Mind a kettőnek ugyanaz: a pénz. A pénz hasznavehetetlen, ha azt nem becsületes úton szerezték, és azoknál is, akik kevésbé szerencsések (vagyonosak), mert nem tanultak a megtapasztaltakból.

A pénzt, az anyagi javakat és minden jó dolgot, amelyeket azok az emberek birtokolnak, akik szerencséseknek tartják magukat, el kell, hogy osszák a rászorulók között. De az sincs rendjén, hogy a pénzt csak azért ajándékozzák el, hogy ezáltal dicsőséget és figyelmességet szerezzenek maguknak.

Biztosak lehettek abban, hogy éppen a gonosz által fogjátok felismerni azt, ami jelenleg a világban terv szerint történik, és amikor ez a kívánság (a terv) valósággá válik, látni fogjátok, hogy üres zsebetek miatt milyen csekély értéke van a pénznek. Amikor ők, azok a gonosz lények, átveszik a pénzetek feletti hatalmat, és ti nem juthattok hozzá anélkül, hogy feltételeiket elfogadnátok, akkor fogjátok végre megérteni, hogy a boldogsághoz egy vagylagos (alternatív) utat kell választanotok.

A pénzetek értéktelen lesz. A túlélés miatt a dzsungel törvényeire lesz szükségetek. Mindazok, akiknek megvan a túlélési ösztönük, könnyebben fogják elviselni, mint azok, akiknek azelőtt sohasem kellett térdelve dolgozniuk. Az ültetni való magvak többet fognak érni, mint egy millió dollár. Egy egyszerű gyümölcs többet fog érni nektek, mint egy feltűnő autó, mert amikor mindent elvesznek tőletek, akkor fogjátok Teremtőtöket segítségül hívni. Egyedül csak akkor fogtok ráébredni, és csakis akkor, hogy ami számít az nem más, mint a szívetekben lévő szeretet, mert a lelketek nem tud fejlődni a szeretet nélkül, és nem fog tudni bejutni Atyám Birodalmába sem.

Gondoljátok át. Legyetek óvatosak a gazdagság keresésében. Most álljatok meg, mielőtt túl késő lenne. Osszátok meg vagyonotokat, és kövessétek ösvényemet. Ez a tanítás talán túl szigorú azon gyermekeim számára, akik bizonytalanságot éreznek.

Szerető Megváltótok Jézus Krisztus”

https://masodikeljovetel.hu/gazdagsag-hajhaszasa


———-

Imahadjárati imák:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/keresztes-imahadjarati-imak/

IMÁK KÜLÖNLEGES KEGYELMEKÉRT – Szabadító imák, imák hitért, bizalomért, áldásért, erőért, segítségért, reményért(I. rész)

Keresztes Imahadjárat 36. imája

Azoknak, akiknek segítségre van szükségük, hogy tisztelni tudják az egy Igaz Istent

Keresztes Imahadjárat 46. imája

Szabadíts meg Engem a Sátán bilincseitől

Keresztes Imahadjárat 54. imája

Ima az Atyához, a Harmadik Világháború hatásának enyhítésére

Keresztes Imahadjárat 83. imája

Ima a büntetések enyhítésére

Keresztes Imahadjárat 84. imája

Ima, hogy megvilágosodjon az elithez tartozók lelke, akik a világot uralják.

https://masodikeljovetel.hu/napi-imak-13-nap-szombat

———-
Igaz élet Istenben:

ISTENED ELJÖN

1992. június 17.

Az 1992. június 16-i üzenet folytatása:

Kicsim, légy velem! Készen vagy?

Igen, Uram.

Akkor hallgass meg!
Még meddig kell bánkódnom amiatt, hogy nem figyelsz rám, nemzedék, amikor füledbe kiáltom, hogy tarts bűnbánatot! De lásd, felébresztem a holtakat, ezeket a semmirekellőket, kiknek magatartása ijesztő volt, és messze voltak a szentségtől. A világot az én tudásom és az én dicsőségem fogja betölteni, mert ahogy a vizek feltöltik a tengert, úgy jön el áradatként Lelkem is. Senki sem fogja tudni feltartóztatni Szentlelkem kiáradását. Vassula, imádkozz velem!

Uram,
erőddel és bölcsességeddel
életre keltettél és felnevelté
l. Szeretetedben segítettél
és én menyasszonyod lettem.

Uram, rám bíztad üzenetedet.
Dicsértessék az Úr!
Jöjj Uram! Maranatha!
Amen.

Mondom neked: A visszavezető ösvényen vagyok. Én, Jézus, mint az utazó, aki eltávozott, visszatérek hozzátok.

Uram, mondj el erről mindent, boldoggá tesz!

Gyermekem, egyszer már beszéltem róla… Nem akarom újból elmondani.

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum722.html

————

EGYESÍTSÉTEK A HÚSVÉT DÁTUMÁT!
EGYHÁZAM EGYIK RÉSZE VAKKÁ VÁLT

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html


http://www.tlig.org/hu/

„„ Az elkövetkezendő élet

2010. december 11. szombat; 9:15

…. Egy utolsó felhívás, gyermekeim: imádkozzatok saját szavaitokkal Hozzám. Kérjétek vezetésemet. Kérjetek Engem, hogy mutassam meg nektek a Szeretetet és az Igazságot úgy, hogy az értelmet kapjon. Ne dugjátok fejeteket a homokba, különben nem fogjátok élvezni az új Föld dicsőségét. …””

https://masodikeljovetel.hu/az-elkovetkezendo-elet

———-

Római katolikus:

2020-12-05

1. adventi hét szombat

OLVASMÁNY Izajás próféta könyvéből
Az Úr megkönyörül népén; meggyógyítja sebeit, megáldja termőföldjeit, legyőzi ellenségeit.
Prófétája által így vigasztal az Úr:
Sion népe, te Jeruzsálemben élsz majd és nem kell többé sírnod. (Az Úr) irgalmas lesz irántad, amikor meghallja hozzá kiáltó szavadat; mihelyt meghallja, meg is hallgat. Bár a szenvedés kenyerét és a nyomorúság vizét adta neked az Úr, de
ő, a te tanítód, nem rejtőzik el többé előled, és szemed látni fogja tanítódat. Ha meg akár jobbra, akár balra letérnél, füled hallani fogja a mögötted álló figyelmeztetőnek szavát: Ez a helyes út, ezen járjatok!”
Bárhol vetsz a földön, vetésednek esőben lesz része, és a föld termette kenyér ízes lesz és tápláló. Nyájaid tágas mezőkön legelnek majd azon a napon. Ökreid és szamárcsikóid, amelyek a földet megmunkálják, sóval vegyített, szórólapáttal megtisztított eleséget esznek. Minden magas hegyen és minden dombtetőn folyóvizek és patakok folynak majd a nagy öldöklés napján, azon a napon, amikor a bástyák leomlanak. A hold fénye olyan lesz, mint a nap ragyogása, a nap fénye pedig hétszer ragyogóbb lesz, olyan mint hét napnak a fénye; azon a napon az Úr bekötözi népe sebeit, és meggyógyítja a sebhelyeket, amelyeket verésével okozott neki.
Ez az Isten igéje.

Iz 30,19-21.23-26

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Boldogok mindazok, * akik az Urat várják. (Iz 30,18 – 2. tónus)
Előénekes: Dicsérjétek az Urat, mert jó dolog őt áldani, * Istenünknek kedves a dicséret.
Jeruzsálemet az Úr újjáépíti, * Izrael szétszórt fiait egybegyűjti.
Hívek: Boldogok mindazok, * akik az Urat várják.
E: Ő a megtört szívűeket meggyógyítja, * és sebeiket bekötözi.
A csillagokat számon tartja, * és nevén szólítja valamennyit.
H: Boldogok mindazok, * akik az Urat várják.
E: Nagy a mi Urunk, nagy az ő hatalma, * bölcsességének nincs határa.
A szelídeket magához emeli, * de porig alázza a bűnösöket.
H: Boldogok mindazok, * akik az Urat várják.
Zsolt 146,1-2.3-4.5-6

ALLELUJA
Isten a mi bíránk, a mi törvényhozónk és a mi királyunk, * ő üdvözít minket. Iz 33,22 – 5. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Jézus irgalmas, és segít a nép nyomorán.
Nyilvános működése idején Jézus bejárt minden várost és falut. Tanított a zsinagógákban, hirdette országának örömhírét, meggyógyított minden betegséget és minden bajt. Ahogy végignézett az embereken, megesett a szíve rajtuk, mert olyanok voltak, mint a pásztor nélküli juhok: elcsigázottak és kimerültek. Akkor így szólt tanítványaihoz:
„Az aratnivaló sok, de a munkás kevés. Kérjétek az aratás Urát, küldjön munkásokat aratásába!”
Akkor összehívta tizenkét
tanítványát, és hatalmat adott nekik, hogy kiűzzék a tisztátalan lelkeket, és meggyógyítsanak minden betegséget és minden bajt. Majd elküldte őket, és megparancsolta nekik:
Menjetek Izrael házának elveszett juhaihoz! Menjetek és hirdessétek: Közel van a mennyek országa. Gyógyítsatok betegeket, támasszatok fel halottakat, tisztítsatok meg leprásokat, űzzetek ki ördögöket! Ingyen kaptátok, ingyen is adjátok!”
Ezek az evangélium igéi.

Mt 9,35-10,1.6-8

https://igenaptar.katolikus.hu/2021/nap/index.php?holnap=2020-12-05

„… Ne féljetek, mert az Én híveim keményen fognak harcolni, és nem fognak megtagadni Engem, különösen azokban az országokban, amelyeket Nekem ajánlottak fel, és ahol ájtatosan és rendíthetetlenül élik hitüket. Ők nem fognak meghátrálni, és nem fogják mindezt hagyni. De sokan, a felmerülő költségek miatt, annak biztosítására, hogy gyermekeiket a világosságra vezessék, tehetetlenek lesznek.

Amint azt már megmagyaráztam neked korábban, az Én Örök Atyám haragja hamarosan megmutatkozik a földön, amint az emberek egyre nagyobb erőfeszítéseket tesznek arra, hogy megtagadjanak Engem.…”


————

Ortodox (Görög keleti):

Az igazak és az istentelenek sorsa.

3 1Az igazak lelke azonban Isten kezében van, és gyötrelem nem érheti őket. 2Az esztelenek szemében úgy látszott, hogy meghaltak; a világból való távozásukat balsorsnak vélték, 3elmenetelüket megsemmisülésnek. De békességben vannak. 4Mert ha az emberek szemében szenvedtek is, a reményük tele volt halhatatlansággal. 5Kevés fenyítés után nagy jótéteményekben részesülnek, mert Isten próbára tette és magához méltónak találta őket. 6Mint aranyat a kohóban, megvizsgálta és elfogadta őket égőáldozatul. 7Látogatásuk idején majd felragyognak, és olyanok lesznek, mint a szikra, amely a tarlón tovaharapódzik. 8Nemzetek fölött ítélkeznek majd és népeken uralkodnak; s az Úr lesz a királyuk mindörökre. 9Akik benne bíztak, akkor majd megismerik az igazságot, és akik hűek voltak, szeretetben nála maradnak, mert kegyelem és irgalom lesz választottjainak osztályrészük. „

https://szentiras.hu/SZIT/B%C3%B6lcs3,1-9

15Az igazak azonban örökké élnek, és az Úrban van a jutalmuk, és a Magasságbeli viseli gondjukat. 16Így elnyerik az Úr kezéből a dicsőség országát s a szépség diadémját, mert jobbjával oltalmazza és karjával védelmezi őket. 17Fegyverzetül felölti haragját, és fölfegyverzi a teremtést, hogy bosszút álljon ellenségein. 18Mellvértnek az igazságosságot ölti fel, sisaknak meg fölteszi a csalhatatlan ítéletet. 19Győzhetetlen pajzsul a szentséget veszi fel, 20bősz haragját karddá élesíti; vele harcol az egész világ az esztelenek ellen. 21Elröppennek a villámok jól irányzott nyilai, s a felhőkből, mint jól megfeszített íjból a célba találnak. 22És a parittyákból haragos jégzápor zúdul, és a tenger vizei ellenük tombolnak, és háborogva csapnak össze a folyók árjai. 23A mindenhatóság lehelete fölkel ellenük és forgószél módjára széthányja őket. Az istentelenség így pusztává teszi majd az egész földet, és a bűn felforgatja az uralkodók trónját.

II. A BÖLCSESSÉG MIBENLÉTE, EREDETE, MEGSZERZÉSÉNEK ÚTJA

A királyok keressék a bölcsességet.

6 1Halljátok hát, királyok, és szívleljétek meg, tanuljatok, akik a föld határait kormányozzátok! 2Figyeljetek föl, akik a sokaságon uralkodtok, és büszkék vagytok a népek nagy számára! 3A Mindenható adta nektek a hatalmat és a Magasságbeli az uralmat, s majd számon kéri tetteiteket, és kivizsgálja szándékaitokat. „

https://szentiras.hu/SZIT/B%C3%B6lcs5,15-6,3

———————–

„… Biztosak lehettek abban, hogy éppen a gonosz által fogjátok felismerni azt, ami jelenleg a világban terv szerint történik, és amikor ez a kívánság (a terv) valósággá válik, látni fogjátok, hogy üres zsebetek miatt milyen csekély értéke van a pénznek. Amikor ők, azok a gonosz lények, átveszik a pénzetek feletti hatalmat, és ti nem juthattok hozzá anélkül, hogy feltételeiket elfogadnátok, akkor fogjátok végre megérteni, hogy a boldogsághoz egy vagylagos (alternatív) utat kell választanotok.

.”

————————

Az igaznak korai halála.

7Az igaznak azonban, ha időnap előtt hal is meg, nyugalomban lesz része. 8Mert a tisztes aggkort nem a hosszú élet adja, nem függ az évek számától. 9Sokkal többet ér az embernek a megfontoltság, mint az ősz haj és a bűntelen élet, mint a magas kor. 10Mivel kedves volt Isten előtt, szerette az Isten, és elvitte, mert bűnösök közt folyt az élete. 11Elragadta, hogy a gonoszság ne ártson értelmének, és az álnokság el ne csábítsa a lelkét. 12Mert a bűn igézete elhomályosítja a jót, és a szenvedély bódulata megrontja az ártatlan lelket. 13Aki korán tökéletes lett, nagy kort ért meg. 14Kedvét találta lelkében az Úr, azért sietett kimenteni a romlottság köréből. Látják ezt az emberek, de nem értik, és nem veszik szívükre, 15hogy kegyelem és irgalom vár az Úr választottjaira és oltalom a szentjeire. „

https://szentiras.hu/SZIT/B%C3%B6lcs4,%207-15

……….

…….

..
—–
https://oca.org/readings/daily/2020/12/05

—–

http://budapest.orthodoxia.org/2020/04/04/egyhazkozsegi-hirlevel-217/
——
http://www.gorogkatbuda.hu/naptar.html

Tóra:

József álmai

37 Jákób is azon a földön lakott, ahol apja jövevény volt: Kánaán földjén.

2 Ez Jákób nemzetségének a története: Amikor József tizenhét éves lett, testvéreivel együtt a nyájat legeltette, és ő volt a bojtár Bilhának és Zilpának, apja feleségeinek a fiai mellett. József rossz híreket hordott róluk az apjuknak.

3 De Izráel Józsefet minden fiánál jobban szerette, mert öregkorában született fia volt, s ezért tarka ruhát csináltatott neki.

4 Amikor testvérei látták, hogy apjuk jobban szereti őt minden testvérénél, úgy meggyűlölték, hogy egy jó szót sem tudtak hozzá szólni.

5 Egyszer József álmot álmodott, elmondta testvéreinek, és emiatt még jobban meggyűlölték.

6 Ezt mondta nekik: Hallgassátok csak meg azt az álmot, amelyet álmodtam!

7 Éppen kévéket kötöttünk a mezőn. Az én kévém fölkelt, és állva is maradt, a ti kévéitek pedig körülállták, és leborultak az én kévém előtt.

8 Testvérei azt mondták neki: Talán király akarsz lenni fölöttünk? Vagy uralkodni akarsz rajtunk? És még jobban meggyűlölték az álmaiért és beszédéért.

9 Egy másik álmot is álmodott, és azt is elbeszélte testvéreinek. Ezt mondta: Már megint álmodtam valamit. Egyszer csak leborult előttem a nap, a hold és tizenegy csillag.

10 Amikor ezt apjának és testvéreinek elbeszélte, az apja megdorgálta, és ezt mondta neki: Micsoda álmot álmodtál? Talán bizony járuljunk eléd, anyáddal és testvéreiddel együtt, hogy földre boruljunk előtted?!

11 Ezért féltékenykedni kezdtek rá a testvérei. Apja pedig megjegyezte ezt a dolgot.

Józsefet eladják testvérei

 

.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Genesis+37%3A1-40%3A23+&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

14 Ujjong, örülj, Sion leánya, mert jövök már, és itt fogok lakni – így szól az Úr.

15 A többi nép is csatlakozik az Úrhoz azon a napon, és az ő népévé lesznek, ő pedig köztetek fog lakni. Akkor megtudjátok, hogy a Seregek Ura küldött engem hozzátok.

16 Az Úr birtokba veszi Júdát, mint tulajdonát a szent földön, és továbbra is Jeruzsálem lesz a választottja.

17 Csendben legyen mindenki az Úr előtt, mert elindult szent lakhelyéről!

———————-

„… ISTENED ELJÖN

1992. június 17.

Mondom neked: A visszavezető ösvényen vagyok. Én, Jézus, mint az utazó, aki eltávozott, visszatérek hozzátok.

Uram, mondj el erről mindent, boldoggá tesz!

Gyermekem, egyszer már beszéltem róla… Nem akarom újból elmondani.
….”

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum722.html

 

———————

Jósua főpap kegyelmet nyer

3 Azután megmutatta nekem Jósua főpapot, aki az Úr angyala előtt állt, meg a Sátánt, aki jobb keze felől állt, és vádolta őt.

2 Az Úr angyala pedig ezt mondta a Sátánnak: Dorgáljon meg téged az Úr, Sátán! Dorgáljon meg téged az Úr, aki Jeruzsálemet kiválasztotta! Hát nem tűzből kiragadott üszkös fadarab ez?

3 Jósua ugyanis piszkos ruhába öltözve állt az angyal előtt.

4 Azután ezt mondta az angyal az előtte állóknak: Vegyétek le róla a piszkos ruhát! Neki pedig ezt mondta: Nézd! Elvettem a bűnödet, és díszes ruhába öltöztetlek téged.

5 Majd így szólt: Tegyetek a fejére tiszta süveget! Akkor tiszta süveget tettek a fejére, és tiszta ruhába öltöztették, miközben az Úr angyala ott állt.

6 És így figyelmeztette az Úr angyala Jósuát:

7 Ezt mondja a Seregek Ura: Ha az én utamon jársz, és ha teljesíted, amit rád bíztam, akkor ítélkezhetsz házamban, és felügyelhetsz udvaraimra, sőt megengedem neked, hogy az itt állók között járj-kelj.

8 Hallgass ide, Jósua főpap, társaiddal együtt, akik előtted ülnek! Azt a csodát jelzik ezek a férfiak, hogy én elhozom szolgámat, a Sarjadékot!

9 Mert itt van egy kő, amelyet Jósua elé tettem. Ezen az egy kövön hét szem van, én magam véstem bele a mintákat – így szól a Seregek Ura. Egy napon eltörlöm ennek az országnak a bűnét.

10 Így szól a Seregek Ura: Azon a napon meghívja majd egyik ember a másikat a szőlőjébe és a fügefája alá. …”

 

——————-

„„ Az elkövetkezendő élet

2010. december 11. szombat; 9:15

…. Egy utolsó felhívás, gyermekeim: imádkozzatok saját szavaitokkal Hozzám. Kérjétek vezetésemet. Kérjetek Engem, hogy mutassam meg nektek a Szeretetet és az Igazságot úgy, hogy az értelmet kapjon. Ne dugjátok fejeteket a homokba, különben nem fogjátok élvezni az új Föld dicsőségét. …””

https://masodikeljovetel.hu/az-elkovetkezendo-elet

——————-

„….

Látomás a lámpatartóról és a két olajfáról

4 A velem beszélő angyal újra fölébresztett engem, ahogyan álmából szokták fölébreszteni az embert,

2 és ezt kérdezte tőlem: Mit látsz? Én így feleltem: Egy színarany lámpatartót látok, tetején egy tál; hét mécses van rajta, és a tetején levő mécseseknek hét-hét csücske van.

3 Két olajfa áll mellette, az egyik a táltól jobbra, a másik balra.

4 Megkérdeztem a velem beszélő angyaltól: Mit jelentenek ezek, uram?

5 A velem beszélő angyal így válaszolt nekem: Nem tudod, mit jelentenek? Azt mondtam: Nem, uram!

6 Erre ő így szólt hozzám: Az Úr igéje ezt mondja Zerubbábelnek: Nem hatalommal és nem erőszakkal, hanem az én lelkemmel! – mondja a Seregek Ura.

7 Ki vagy te, nagy hegy? Síksággá válsz Zerubbábel előtt! Ő teszi föl a zárókövet, miközben ezt kiáltják: Áldás, áldás szálljon rá!”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Zechariah%202:14-4:7%20&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

https://www.hebcal.com/sedrot/vayeshev-20201212