A veszély az, hogy a kommunista erők összefognak és fel fognak emelkedni a kígyóval (sátán), ti pedig, gyermekeim, tehetetlenek lesztek

Igazság Könyve:

” Jelenések könyve
Nyomtatóbarát változat

2010. november 26. péntek, éjfél

Szeretett leányom, ma egy olyan nap van, amikor Szívem megszakad a világban levő nyugtalanság és mély boldogtalanság miatt. Kétségbeesetten nézem, ahogy nő az egymás elleni harag a világban. Szomorúságom főként abból fakad, hogy tudom, ezek a próféciák ki fognak bontakozni, de az emberek túlnyomó többsége nem lesz ettől bölcsebb.


Imádkozzatok, hogy Oroszország fel legyen ajánlva Áldott Édesanyámnak

Ők (az oroszok) még mindig nem ismerik el, hogy mindezek az események meg voltak jövendölve János Könyvében. Oly sokan fognak most szenvedni a hit hiánya miatt. Imádkozzatok most, hogy Oroszország * hagyja magát, és engedje, hogy végre fel legyen ajánlva Áldott Édesanyám nevében. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy ez megtörténjék. Mert ez a nagy eredmény az imádság által lesz lehetséges. Ha ez megtörténik, akkor milliók fognak megmenekülni. Mert a veszély az, hogy a kommunista erők összefognak és fel fognak emelkedni a kígyóval (sátán), ti pedig, gyermekeim, tehetetlenek lesztek.

Nézd most azt a sebességet, ahogy a nemzetek harcra kelnek. A globális események, ahogy ezek a maguk gyorsaságával kibontakoznak, nagy megdöbbenést fognak okozni. Követőim, nektek meg kell hallgatnotok: Az imacsoportoknak nagy jelentőségük lesz a megtérés terjedésében, és ezen a végzetes események terjesztésében. Még azok is közületek, akik önelégülten élitek életeteket, ahol minden magától értetődő/természetes, többé már nem tudjátok figyelmen kívül hagyni ezeket az eseményeket. Nektek most hallgatnotok kell rám, és el kell fogadnotok, hogy azok az események, amelyek a Jelenések Könyvében vannak megjövendölve, hamarosan bekövetkeznek.


Most kulcsold imára kezed. Ha csak egy szikra szeretet is van szívedben Irántam, kérj Engem, hogy öleljelek át, hogy lángra lobbanthassam és megerősíthessem a Bennem való hitedet.

Örök Atyám keze le fog sújtani erre a hálátlan, vak világra.”

https://masodikeljovetel.hu/jelenesek-konyve

Harcolni fogok mindegyikőtökért

Pontosan a keserű végig fogok harcolni, hogy mindannyian közelebb kerülhessek Szívemhez, függetlenül attól, hogy gyermek, tinédzser, fiatal felnőtt, középkorú vagy idős – az én szememben mind egyformák vagytok. Te vagy az én drága szeretett családom – mindegyikőtök. Senki sincs kizárva, még azok sem, akik nem fogadják el, hogy Létezek. Még azok is, akik igen, de gyűlölnek – még mindig szeretlek. Szerelmem szenvedélyes rajtad kívül, és mindent megteszek az erőmben, hogy visszahozjalak az én karjaimba. Nem adom fel ilyen könnyen a lelkedet a Sátán számára.

Kérem, forduljon hozzám

Kérlek, fordulj hozzám – bármennyi kétséged is van -, és hagyd, hogy megtöltsem szívedet Isteni Szerelmemmel. Ennek a szeretetnek csak egy ízelítője segít felkészülni az örök életre a Paradicsomban velem, Örök Atyámmal és testvéreiddel. Ez az örökséged, a jogos örökséged.

Ne pazarold el az üdvösség ezen esélyét. Amikor a földi életed véget ér, két választási lehetőséged lesz a túlvilágon. Mennyország a Paradicsomban vagy a Pokol mélyén, a Sátánnal együtt, aki magával viszi azokat a bűnöket, amelyekre a Földön csábít. Nyisd ki most a szemed. Ne feledje, hogy a halál a Földön bármely nap, bármikor bekövetkezhet, és akkor, amikor a legkevésbé számítasz rá.

Ezen az üzeneten keresztül kérlek benneteket, hogy lássátok az igazságot az ítélet napja előtt. Mindig emlékezz rá, hogy szeretlek, bármennyire is súlyos vétket tettél. Amikor felém fordulsz, és szívedtől bocsánatot kérsz, kegyelmet kapsz. Még az utolsó leheleted során is.

Szeretett Megváltód, Jézus Krisztus “

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2010/11/26/book-of-revelation/

*


———-
Imahadjárati imák:
https://remnant-army.org/wordpress/hu/keresztes-imahadjarati-imak/

IMÁK KÜLÖNLEGES KEGYELMEKÉRT – Szeretetért, Isteni Vezetésért, a Szentlélek Ajándékaiért (I.rész)

Keresztes Imahadjárat 10. imája

Szereteted lángjának hordozása

Keresztes Imahadjárat 37. imája

Isten gyermekeinek egyesítéséért

Keresztes Imahadjárat 39. imája

Segítsetek felkészíteni a lelkeket az Új Paradicsomra és Második Eljövetelemre.

Keresztes Imahadjárat 48. imája

Ima Krisztus Második Eljövetele hirdetésének kegyelméért

Keresztes Imahadjárat 74. imája

A megkülönböztetés Ajándékáért

Keresztes Imahadjárat 92. imája

Az Állhatatosság Kegyelméért.”

https://masodikeljovetel.hu/napi-imak-5-nap-pentek

 

———-
Igaz élet Istenben:

EGYESÍTSÉTEK A HÚSVÉT DÁTUMÁT!
EGYHÁZAM EGYIK RÉSZE VAKKÁ VÁLT

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html


http://www.tlig.org/hu/

2012. február 23. csütörtök, 4:42

„… Én vagyok a Mindenható Isten, minden dolog Megteremtője, a Legmagasságosabb Isten.

Leányom, fontos az, hogy akik a Római Katolikus Egyház tanításait követik, elfogadják azt a millenniumot (ezer éves korszakot), amelyet Én megígértem minden gyermekemnek. …”

https://masodikeljovetel.hu/isten-az-atya-felhivas-katolikus-egyhazhoz-hogy-fogadja-el-beke-uj-korszakat-foldon

http://lexikon.katolikus.hu/K/kiliazmus.html

 

 

“…. Ők (az oroszok) még mindig nem ismerik el, hogy mindezek az események meg voltak jövendölve János Könyvében. Oly sokan fognak most szenvedni a hit hiánya miatt. Imádkozzatok most, hogy Oroszország * hagyja magát, és engedje, hogy végre fel legyen ajánlva Áldott Édesanyám nevében. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy ez megtörténjék. Mert ez a nagy eredmény az imádság által lesz lehetséges. Ha ez megtörténik, akkor milliók fognak megmenekülni. Mert a veszély az, hogy a kommunista erők összefognak és fel fognak emelkedni a kígyóval (sátán), ti pedig, gyermekeim, tehetetlenek lesztek. .…”

https://www.naturalnews.com/2020-06-29-guillotines-pre-positioned-across-america-execute-conservatives-christians.html

https://www.evil.news/2020-06-29-guillotines-pre-positioned-across-america-execute-conservatives-christians.html

———-
Római katolikus:

2020-11-27

34. évközi hét péntek

SZENTLECKE a Jelenések könyvéből
Miután Isten mindenkit megítélt tettei szerint, választottainak új eget és új földet ad.
Én, János, látomásban láttam, hogy egy angyal szállt le a mennyből, akinél az alvilág kulcsa volt. Kezében pedig nagy láncot tartott. Megragadta a sárkányt, az őskígyót, aki nem más, mint az ördög, a sátán, és ezer esztendőre megbilincselte. Letaszította az alvilágba, bezárta és lepecsételte, hogy félre ne vezesse a nemzeteket, amíg el nem telik az ezer esztendő. Azután rövid időre szabadon engedik.
Akkor trónokat láttam. Azok ültek rajtuk, akikre az ítéletet bízták. Továbbá láttam azok lelkeit, akiket Jézus tanúsága és Isten igéje miatt lefejeztek: akik nem imádták a vadállatot és bálványképét, és jelét sem viselték a homlokukon és a kezükön. Ezek életre keltek, és Krisztussal
ezer esztendeig uralkodtak.
Aztán nagy ragyogó trónt láttam. A rajta ülőnek tekintete elől menekült a föld és az ég, és nem maradt számukra hely. Láttam, hogy (Isten) trónja előtt állnak azok, akik egykor meghaltak. Ott állnak nagyok és kicsinyek egyaránt. Azután kinyitották a
könyveket. Kinyitottak egy másik könyvet is, az élet könyvét. A holtakat megítélték tetteik szerint, amint a könyvekben fel volt jegyezve. A tenger visszaadta a beléveszett holtakat, a halál és az alvilág is visszaadta halottjait. Valamennyit megítélték tetteik alapján. A halált és az alvilágot tüzes tóba vetették. Ez a tüzes tó a második halál. Aki nem volt feljegyezve az élet könyvébe, azt a tüzes tóba vetették.
Akkor láttam az új eget és az új földet. Az első ég és az első föld elmúlt, és a tenger sem volt többé. Ezután láttam a szent várost, az új Jeruzsálemet leszállni a mennyből, az Istentől. Szép volt, mint a vőlegényének felékesített menyasszony.
Ez az Isten igéje.

Jel 20,1-4.11-21,2

VÁLASZOS ZSOLTÁR :
Válasz: Íme, az Isten hajléka, * köztünk, emberek között! Jel 21,3b.
Előénekes: Sóvárog és vágyódik lelkem * az Úr udvarába,
szívem és testem * örvendezik az élő Istenben.
Hívek: Íme, az Isten hajléka, * köztünk, emberek között!
E: Még a veréb is otthont talál magának, * és a gerle fészket, ahová fiait helyezze;
a te oltárodnál, Seregek Ura, * én Istenem és Királyom!
H: Íme, az Isten hajléka, * köztünk, emberek között!
E: Boldogok, akik a te házadban laknak, * örökkön örökké dicsérnek téged.
Boldog az az ember, kinek segítsége tőled van; * újult erővel halad az úton.
H: Íme, az Isten hajléka, * köztünk, emberek között!
Zsolt 83,3-6a. és 8a.11

ALLELUJA
Nézzetek föl, és emeljétek föl fejeteket * mert elérkezett megváltástok ideje. Lk 21,28 – 10. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Jeruzsálem pusztulása után kibontakozik majd az Isten országa.
Abban az időben Jézus a következő hasonlatot mondta tanítványainak:
„Nézzétek a fügefát és a többi fákat! Amikor látjátok, hogy már hajtanak, tudjátok, hogy
közel van a nyár. Ugyanígy ti is, amikor látjátok, hogy mindez bekövetkezik, tudjátok meg, hogy közel van az Isten országa.
Bizony, mondom nektek: Nem múlik el ez a nemzedék, amíg mindez meg nem
történik. Ég és föld elmúlnak, de az én igéim el nem múlnak.”
Ezek az evangélium igéi.

Lk 21,29-33″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2020-11-27

“…. Még azok is közületek, akik önelégülten élitek életeteket, ahol minden magától értetődő/természetes, többé már nem tudjátok figyelmen kívül hagyni ezeket az eseményeket. Nektek most hallgatnotok kell rám, és el kell fogadnotok, hogy azok az események, amelyek a Jelenések Könyvében vannak megjövendölve, hamarosan bekövetkeznek. ….”


————

Ortodox (Görög keleti): 

3 Atyánk, az Isten és Urunk, Jézus Krisztus adjon nektek kegyelmet és békességet. 4 Jézus önmagát áldozta fel a bűneinkért, és hogy kiszabadítson bennünket ebből a jelenlegi, gonosz világrendszerből — Atyánknak, az Istennek terve és akarata szerint. 5 Övé legyen a dicsőség mindörökké. Ámen!

Csak egyetlen igazi evangélium létezik

6 Meglep, hogy ilyen gyorsan elfordultatok Istentől, aki Krisztus kegyelméhez hívott titeket, és átpártoltatok valami másféle örömüzenethez — máshoz, mint amit mi hirdettünk nektek. 7 Pedig nem létezik másféle, csupán arról van szó, hogy némelyek megzavarnak titeket azzal, hogy el akarják torzítani a Krisztusról szóló örömüzenetet.

8 Az igazi örömüzenet az, amelyet mi hirdettünk nektek. Akárki hirdetne másfélét, az legyen átkozott — még ha egy Mennyből jövő angyal, vagy akár mi magunk mondanánk is! 9 Ezt már korábban is mondtuk nektek, de most megismétlem: ha valaki másféle örömüzenetet hirdetne nektek, mint amelyet tőlünk elfogadtatok, az átkozott legyen!

10 Mit gondoltok, az emberek kedvét keresem, vagy Istenét? Vajon arra törekszem, hogy népszerű legyek? Bizony, ha még mindig az emberek tetszését keresném, akkor nem lennék Krisztus rabszolgája.

—————————

19 Figyeljetek rám! Igaz, hogy hatalmat adtam nektek, hogy kígyókon és skorpiókon tapossatok, s ez a hatalom nagyobb, mint az ellenség minden ereje, és semmi sem árthat nektek. 20 De mégse annak örüljetek, hogy a gonosz szellemek engedelmeskednek nektek, hanem annak, hogy a nevetek fel van írva a Mennyben!”

Jézus hálát ad az Atyának

21 Akkor Jézus a Szent Szellem által ujjongott, örült, és így dicsérte Istent: „Dicsőítelek, Atyám, Menny és Föld Ura, hogy ezeket elrejtetted a bölcsek és okosak elől, de megmutattad azoknak, akik olyanok, mint a kisgyermekek. Igen, Atyám, mert így láttad jónak!”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=+++++Galatians+1%3A3-10+%3B++++Luke+10%3A19-21&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–
https://oca.org/readings/daily/2020/11/27

—–

http://budapest.orthodoxia.org/2020/04/04/egyhazkozsegi-hirlevel-217/
——
http://www.gorogkatbuda.hu/naptar.html