Globális terv a világnépesség csökkentésére és a világ vezetőinek megbuktatására

Igazság Könyve:

” Globális terv a világnépesség csökkentésére és a világ vezetőinek megbuktatására
Nyomtatóbarát változat

2010. Nov. 26., Péntek, 3óra

Szeretett leányom, egy lelki vezető által rövidesen vezetésben lesz részed.

De ne felejtsd el azt, hogy sokan lesznek a meghívottak sorában, de kevesen lesznek a választottak. Nem tudok beavatkozni szabad akaratotokba, amely nem más, mint ajándék számotokra. Most nagyon fontos, hogy ez a sürgős feladat teljesítve legyen azért, hogy gyermekeim mindezt meghallhassák, és megmeneküljenek.
A jel

Most ne hibázz, mert a változások már folyamatban vannak és rövidesen annyi előjel fogja ezt bizonyítani, hogy kevesen lesznek azok, akik ezt majd nem veszik észre. Ezek azok a jelek, amelyekről ebben az üzenetben beszélek, és amelyekről szeretett Anyám Európa szerte a jelenései során hívja fel az emberek figyelmét. Sok ember, aki megnyitja szívét és felszabadítja fogságban tartott lelkét, meg fogja érteni, hogy ezek égi közlemények. Gyermekeim akkor fogják felismerni az Igazságot, amikor a Nap által előidézett csodajelet fogják látni.

Ignoráld mindazoknak az embereknek csúfolódásait, gyűlölködéseit és megvetéseit, amelyeket ennek az írásnak az olvasása vált ki belőlük. Ugyanez történt Apostolaimmal is, amikor a Szentlélek adománya által munkálkodtak. Leányom, te is megkaptad ezt az ajándékot. Sohase utasítsd azt vissza, és ne kételkedj benne. Ez a valóság, és ezt most már te is tudod. Kétségeid végre csökkenni kezdenek.

Mint ahogyan azt már mondtam neked, segítséget küldök számodra. Most már kibontakozóban van ennek az ígéretnek a bebizonyosodása. A jövőről továbbra is tájékoztatni foglak, amelyet fel kell tárnod mindenki előtt, beleértve a hitetleneket is. Mi lesz, ha eleinte nem hisznek? Amikor az események egyre jobban kibontakoznak, nem lesz más választásuk, csak az, hogy elhiggyék az Igazságot.


Terv egy háború szervezésére

A világhatalmak által egy rosszindulatú terv van már készülőben egy háború kitöréséhez, amelynek az a célja, hogy megtizedelje a világ népességét. Imádkozzatok, imádkozzatok, erre most nagy szükség van, azért, hogy minél kisebb legyen az okozott kár, amelyet ezek a rosszindulatú emberek el akarnak követni. Ostoba módon függnek a csalótól, ezért sátáni erővel rendelkeznek, és elhatározták, hogy feladatukat mindenáron teljesítik.


Terv Benedek pápa megdöntésére

Tervek vannak készülőben arra is, hogy hogyan vegyék át a hatalmat az Egyházak, a különböző vallási felekezetek és a Vatikán fölött is. Az Én szeretett Benedek pápám azokkal van körülvéve, akik a megdöntését tervezik.

A világ különböző államfőinek megdöntésére is tervek vannak, olyan vezetőkről van szó, akiket szintén saját embereik akarnak megdönteni.

Ébredjetek fel, gyermekeim, és harcoljatok. Ez egy valódi háború, teljesen más, mint az eddigi háborúk voltak, amelyeket már a Földön megéltetek. Ez nem más, mint egy ellenetek irányított háború, minden egyes gyermekem ellen. Ti vagytok a célpont. A probléma az, hogy nem láthatjátok az ellenséget, mert ők gyáva szívűek, nincs bátorságuk arra, hogy megmutassák magukat.
Titkos találkozók

Eltelve önmaguktól, saját köreikben titokban találkozgatnak, és megtalálhatóak az élet minden területén. Nemcsak kormányaitok székházainak folyosóin találjátok meg őket, hanem a törvényszéken, a rendőrségen, a kereskedelemben, a tanügyben és a hadseregnél is.

Ne hagyjátok, hogy majd ezek az emberek írják elő nektek azt, hogy hogyan kell imádkoznotok. Figyeljétek majd meg, hogy hogyan próbálják igazgatni életeteket, ezért már most kezdjetek felkészülni az előtettek álló dolgokra.


Figyelmeztetés a globális oltások ellen

Mindenekelőtt, arra kérlek titeket, hogy imacsoportokban imádkozzatok. Imádkozzatok azokért az emberekért, akik a sátán lelkes követői. Az ima segíteni fog egyes katasztrófák elhárításában. Óvakodjatok attól az iszonyatos dologtól, amelyet oltások által akarnak nektek okozni. Ne bízzatok abban, amikor veletek együtt érezve, hirtelen globális oltási kezdeményezést indítanak. Legyetek résen. Megegyezés alapján, országról-országra annyi embert akarnak uralni, amennyi csak lehetséges. Ne féljetek, mert meg fogom védeni mindazokat a híveimet, akik Hozzám imádkoznak. Imádkozzatok azokért a bátor lelkekért is, akik elhatározták, hogy terjesztik az Igazságot. Sokat közülük kinevetnek, pedig ők nagyrészt csak az Igazságról beszélnek.


Az élelmiszerek elraktározása

Ne bízzatok az élelmiszerszolgáltatókban. Már most készüljetek fel a jövőre. Saját felelősségetekre kezdjétek el az élelmiszerek és a vetőmagok gyűjtését. Úgy raktározzátok el azokat, mintha egy háború következne. Mindazok, akik ezt megteszik, helyesen cselekednek. Lelketeket az ima és az ájtatosság fogja megerősíteni, és meg fog védeni benneteket attól, hogy ezeknek a rosszindulatú embereknek az útjaira térjetek. Sohase hagyjátok jóvá, hogy ők uralkodjanak a ti véleményeitek és meggyőződéseitek fölött, mert ők az olyan törvények behozását fogják követelni, amelyek a családok széthullásához vezetnek. Arra fognak törekedni, hogy szétválasszák a családokat, azáltal, hogy az embereket a válásra, a szexuális és a vallási szabadságra fogják bátorítani. …”


A világ egyes vezetőinek megöletése

A világ nemzetei között gyűlöletet fognak szítani, vezetőket fognak megölni, és mivel az embereket diktatúra alá akarják vetni, elveszik szabadságukat is.

Isten haragja nemsokára érezhető lesz, mert Ő már ezeknek az embereknek a gonoszságait nem fogja sokáig eltűrni, hacsak ezek az emberek hátat nem fordítanak a sátán befolyása alatt álló szervezeteknek. Imádkozzatok érettük.

Legyetek elővigyázatosak abban, hogy kire szavaztok a választások idején. Amikor beszélnek, figyeljetek jól oda szavaikra. Azokra hallgassatok, akik megpróbálnak figyelmeztetni benneteket. Arra hívom fel sürgősen figyelmeteket, hogy azokért imádkozzatok, akik nem így cselekednek, hogy ők is megtérhessenek, és megmenekülhessenek.
Nemsokára elkezdődik a beteljesedése ezeknek az eseményeknek, amelyekről most beszéltem nektek. Szorosan tartsatok össze, saját élelmiszerkészleteiteket tartsátok készenlétben, próbáljátok saját részetekre a zöldségféléket és a túléléshez szükséges dolgokat megtermelni. Ez egy ellenetek irányított háború, de egyáltalán nem annak fog tűnni. Mégis legyetek résen.


Az Egyházakat betiltják

Ti, gyermekeim, akik összeszeditek bátorságotokat és az Egyházhoz visszatértek, sohase féljetek imádkozni és hiteteket nyíltan kimutatni. Sokan közületek, akik most Egyházamat természetes dolognak tartják, nem fogják majd ezt tenni. Előttük csak akkor fog az Igazság megvilágosodni, amikor elveszik tőlük azt a valódi ajándékot, ami megengedte nekik, hogy hitüket nyilvánosan élhessék. Ez dühössé fog tenni benneteket.

Leányom, mondd meg híveimnek, hogy ne essenek pánikba. Megmentem mindazokat, akik követnek Engem, felemelem őket magammal a felhőkbe, hogy ott várakozzanak az új Paradicsomra. A Földön ők fogják élvezni az új Paradicsomot, és ebben az új Örök Életben újra egyesülni fognak meghalt családtagjaikkal. Most nekik erőseknek kell maradniuk, imádkozniuk kell, és szeretettel kell lenniük egymás iránt. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, legfőképpen azokért az elveszett és megtévesztett lelkekért, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy cselekedeteik milyen hatással vannak a jövőre nézve, az elkövetkezendő életükre.


A langyos lelkekről

Imádkozzatok a langyos lelkű gyermekeimért is. Nekik mielőbb vissza kell Hozzám térniük. Gyermekeim, egymás iránti szeretetetek által, az Igazságot szem előtt tartva, ne késlekedjetek figyelmeztetni őket. Legyetek példakép számukra, ezáltal mutassátok meg nekik az ima valódi értelmét, mert így ők sem fognak elveszni.

Maradjatok erősek. Sohase adjátok át magatokat a csaló hadseregének. Sohasem. Álljatok ki azért, amiben hisztek. Már most védjétek családjaitokat. Térjetek vissza Hozzám. Mindennap imádkozzátok az Irgalmasság rózsafüzérét.

Világ keresztényei, imádkozzátok a Rózsafűzért! Engedjétek, hogy Anyám közbenjárjon értetek, és hogy segítségével visszatérhessetek Hozzám.

Gyermekeim, sírok mindannyitokért, és most nagy szükségem van híveimre, hogy a gonosz ellen összeszedjük és egyesítsük erőinket. Erre az ima a válasz.

A ti szeretett Megváltótok, Jézus Krisztus”

https://masodikeljovetel.hu/globalis-terv-vilagnepesseg-csokkentesere-es-vilag-vezetoinek-megbuktatasara


———-
Imahadjárati imák:
https://remnant-army.org/wordpress/hu/keresztes-imahadjarati-imak/

Keresztes Imahadjárat 132. imája

Hogy ellene mondjunk a Sátánnak, és megvédjük ezt a Küldetést.

Keresztes Imahadjárat 140. imája

Az Angyalok Hierarchiájának Védelméért

Keresztes Imahadjárat 143. imája

Védelmezzük az Üdvösség Küldetését

Keresztes Imahadjárat 144. imája

A Keresztény hit megvédéséért

Keresztes Imahadjárat 146. imája

Védelem a megtévesztés ellen

Keresztes Imahadjárat 151. imája

A hit megvédéséért

A Keresztes Imahadjárat 158. imája

Védj meg engem az egy–világvallástól”

https://masodikeljovetel.hu/napi-imak-4-nap-csutortok

 

———-
Igaz élet Istenben:

EGYESÍTSÉTEK A HÚSVÉT DÁTUMÁT!
EGYHÁZAM EGYIK RÉSZE VAKKÁ VÁLT

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html


http://www.tlig.org/hu/

 

 

„ A tízszarvú vadállat maga az Európai Unió

Nyomtatóbarát változat

2012. február 19. vasárnap, 3:00

… A tízszarvú vadállat nem más, mint az Európai Unió, leányom, és Babilonként van megnevezve a Jelenések könyvében.

Babilon el fog esni, és a vörös sárkány, Kína és ezek szövetségesei fogják azt uralni.

Amikor ez megtörténik, akkor már a kommunizmus fog uralkodni, és jaj annak, aki ezek jelenlétében a saját vallását fogja majd gyakorolni.

Minden vallást be fognak tiltani, de a keresztények fogják a legnagyobb üldöztetést elszenvedni.

A Római Katolikusokat egyáltalán nem fogják megtűrni, nekik titokban kell majd misét tartaniuk. …”

https://masodikeljovetel.hu/tizszarvu-vadallat-maga-az-europai-unio

„… Isten haragja nemsokára érezhető lesz, mert Ő már ezeknek az embereknek a gonoszságait nem fogja sokáig eltűrni, hacsak ezek az emberek hátat nem fordítanak a sátán befolyása alatt álló szervezeteknek. Imádkozzatok érettük. …”

———-
Római katolikus:

2020-11-26

34. évközi hét csütörtök

SZENTLECKE a jelenések könyvéből
Isten ítélete elpusztítja a Gonoszság hatalmát, amelyet Babilon és a nagy parázna asszony jelképez. Boldogok, akiket meghív lakomájára Jézus, az Isten Báránya!
Én, János, látomásomban láttam egy angyalt, amint alászállt az égből. Nagy hatalma volt, és fénye beragyogta a földet. Harsány hangon kiáltotta: „Elesett, elesett a nagy Babilon. Ördögök tanyája lett, minden tisztátalan szellem hajléka, minden tisztátalan lénynek és undok madárnak odúja.”
Ekkor egy erős angyal malomkő nagyságú követ ragadott fel, és a tengerbe dobta e szavakkal: „Ily robajjal dőljön le Babilon, a nagy város, és nyoma se legyen többé! Hárfapengés meg ének, fuvolaszó és harsona ne zengjen többé benned! Ne éljen benned semmilyen mesterség művelője! Ne hallatsszék malomkattogás! Mécses fénye ne villanjon fel benned! Vőlegény és menyasszony ne hallassa szavát! Kereskedőid a föld nagyjai voltak, varázslataid tévútra vezettek minden nemzetet.”
Ezután nagy sereg örömujjongását hallottam a mennyben: „Alleluja! Üdv, dicsőség és hatalom Istenünknek! Igazak és igazságosak ítéletei. Elítélte a nagy parázna asszonyt, aki erkölcstelenségével megrontotta a földet, és számon kérte tőle szolgáinak vérét, amely a kezéhez tapadt.” Majd másodszor is felhangzott: „Alleluja! A bűnös város füstje felszáll örökkön örökké.” Akkor így szólt hozzám az angyal: „Jegyezd fel! Boldogok, akiket meghív menyegzős lakomájára Jézus, az Isten Báránya!”
Ez az Isten igéje.
Jel 18,1-2.21-23;19,1-3.9a

VÁLASZOS ZSOLTÁR :
Válasz: Boldogok, akik részt vehetnek * Isten Bárányának menyegzőjén! Jel 19,9a
Előénekes: Ujjongjatok az Úrnak, minden földek, * szolgáljatok az Úrnak vidámsággal!
Járuljatok színe elé * vidám énekszóval!
Hívek: Boldogok, akik részt vehetnek * Isten Bárányának menyegzőjén!
E: Tudjátok meg, hogy az Úr az Isten, * övé vagyunk, ő alkotott minket.
Az ő népe vagyunk, * legelőjének nyája.
H: Boldogok, akik részt vehetnek * Isten Bárányának menyegzőjén!
E: Őt magasztalva lépjetek be kapuján, † énekelve vonuljatok hajlékába, * áldjátok nevét, és adjatok hálát néki.
H: Boldogok, akik részt vehetnek * Isten Bárányának menyegzőjén!
E: Valóban jó az Úr, † irgalma örökké megmarad, * és hűsége nemzedékről nemzedékre.
H: Boldogok, akik részt vehetnek * Isten Bárányának menyegzőjén!
Zsolt 99,2-5

ALLELUJA
Nézzetek föl, és emeljétek föl fejeteket * mert elérkezett megváltástok ideje. Lk 21,28 – 10. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Jeruzsálem végzete: pogányok tiporják el.
Jézus így jövendölt Jeruzsálem pusztulásáról és a saját második eljöveteléről:
Amikor látjátok, hogy Jeruzsálemet hadsereg veszi körül, tudjátok meg, hogy elérkezett a
pusztulása! Akkor, akik Júdeában vannak, fussanak a hegyekbe; akik a városban, meneküljenek el; és akik vidéken vannak, vissza ne térjenek! A bosszúállás napjai ezek, hogy beteljesedjék mindaz, amit az írás mond. Jaj, a várandós és szoptatós anyáknak azokban a napokban! Nagy gyötrelem lesz a földön, és az ítélet haragja sújtja ezt a népet. Lesznek, akiket kardélre hánynak. Sokakat fogságba hurcolnak pogány népek közé. Jeruzsálemet pogányok tiporják, amíg idejük be nem telik.
Jelek lesznek a Napban, a Holdban és a csillagokban, a Földön pedig kétségbeesett rettegés támad a népek között a tenger zúgása és a hullámok háborgása miatt. Az emberek megdermednek a rémülettől, miközben várják, hogy mi történik a világgal. A mindenség összetartó erői megrendülnek. Akkor majd meglátják az Emberfiát, amint eljön a felhőkben nagy hatalommal és dicsőséggel.
Amikor mindez beteljesedik, nézzetek fel, és emeljétek föl fejeteket, mert elérkezett megváltásotok.
Ezek az evangélium igéi.

Lk 21,20-28″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2020-11-26

“… Most ne hibázz, mert a változások már folyamatban vannak és rövidesen annyi előjel fogja ezt bizonyítani, hogy kevesen lesznek azok, akik ezt majd nem veszik észre. Ezek azok a jelek, amelyekről ebben az üzenetben beszélek, és amelyekről szeretett Anyám Európa szerte a jelenései során hívja fel az emberek figyelmét. Sok ember, aki megnyitja szívét és felszabadítja fogságban tartott lelkét, meg fogja érteni, hogy ezek égi közlemények. Gyermekeim akkor fogják felismerni az Igazságot, amikor a Nap által előidézett csodajelet fogják látni.

Figyelmeztetés a globális oltások ellen

Mindenekelőtt, arra kérlek titeket, hogy imacsoportokban imádkozzatok. Imádkozzatok azokért az emberekért, akik a sátán lelkes követői. Az ima segíteni fog egyes katasztrófák elhárításában. Óvakodjatok attól az iszonyatos dologtól, amelyet oltások által akarnak nektek okozni. Ne bízzatok abban, amikor veletek együtt érezve, hirtelen globális oltási kezdeményezést indítanak. Legyetek résen. Megegyezés alapján, országról-országra annyi embert akarnak uralni, amennyi csak lehetséges. Ne féljetek, mert meg fogom védeni mindazokat a híveimet, akik Hozzám imádkoznak. Imádkozzatok azokért a bátor lelkekért is, akik elhatározták, hogy terjesztik az Igazságot. Sokat közülük kinevetnek, pedig ők nagyrészt csak az Igazságról beszélnek.

————
Ortodox (Görög keleti): 

Isten az üdvösségre választott ki benneteket

13 Értetek azonban, testvéreim — akiket szeret az Úr —, mindig hálával tartozunk Istennek, mivel ő kezdettől fogva kiválasztott benneteket, hogy üdvösséget nyerjetek[a] az igazságban való hitetek és a Szent Szellem által, aki Isten számára különválaszt benneteket. 14 Mert Isten erre hívott el titeket az örömhír által, amit tőlünk hallottatok. Arra hívott, hogy ti is részesüljetek Urunk, Jézus Krisztus dicsőségében. 15 S mivel ez így van, kérlek, hogy minden tekintetben álljátok meg a helyeteket! Kitartóan ragaszkodjatok a tanításhoz, amit tőlünk élőszóban, vagy levélben kaptatok!

16-17 Azért imádkozunk, hogy Urunk, Jézus Krisztus és Isten, a mennyei Édesapánk bátorítsa a szíveteket és erősítsen meg benneteket minden jóra — szóban és tettekben egyaránt. Hiszen Isten megmutatta, hogy mennyire szeret bennünket, és irántunk való jóindulatából örökké tartó vigasztalást, bátorítást és biztos reményt adott nekünk. …”

————————————-

“… Ne bízzatok az élelmiszerszolgáltatókban. Már most készüljetek fel a jövőre. Saját felelősségetekre kezdjétek el az élelmiszerek és a vetőmagok gyűjtését. Úgy raktározzátok el azokat, mintha egy háború következne. Mindazok, akik ezt megteszik, helyesen cselekednek. Lelketeket az ima és az ájtatosság fogja megerősíteni, és meg fog védeni benneteket attól, hogy ezeknek a rosszindulatú embereknek az útjaira térjetek. Sohase hagyjátok jóvá, hogy ők uralkodjanak a ti véleményeitek és meggyőződéseitek fölött, mert ők az olyan törvények behozását fogják követelni, amelyek a családok széthullásához vezetnek. Arra fognak törekedni, hogy szétválasszák a családokat, azáltal, hogy az embereket a válásra, a szexuális és a vallási szabadságra fogják bátorítani. …”

————————————-

Imádkozzatok értünk!

3.1 Végül pedig arra kérünk, testvérek, hogy imádkozzatok értünk! Imádkozzatok hogy az Úr üzenete mindenhol gyorsan és akadálytalanul terjedjen és győzzön, mint ahogy az nálatok is történt! 2 Imádkozzatok, hogy Isten szabadítson és védjen meg bennünket minden rossz és gonosz embertől! Mert nem mindenkié a hit.

3 Az Úr azonban hűséges, megerősít és megvéd titeket a gonosztól! 4 Az Úrra való tekintettel bízunk bennetek, hogy megtartjátok mindazt, amit tanácsoltunk és parancsoltunk nektek, de nemcsak most, hanem a jövőben is. 5 Az Úr irányítsa szíveteket arra, hogy Istent tejes szívvel szeressétek, és kitartóan várjátok Krisztust, amíg visszatér!

————————–

“… Az Egyházakat betiltják

Ti, gyermekeim, akik összeszeditek bátorságotokat és az Egyházhoz visszatértek, sohase féljetek imádkozni és hiteteket nyíltan kimutatni. Sokan közületek, akik most Egyházamat természetes dolognak tartják, nem fogják majd ezt tenni. Előttük csak akkor fog az Igazság megvilágosodni, amikor elveszik tőlük azt a valódi ajándékot, ami megengedte nekik, hogy hitüket nyilvánosan élhessék. Ez dühössé fog tenni benneteket.

Leányom, mondd meg híveimnek, hogy ne essenek pánikba. Megmentem mindazokat, akik követnek Engem, felemelem őket magammal a felhőkbe, hogy ott várakozzanak az új Paradicsomra. A Földön ők fogják élvezni az új Paradicsomot, és ebben az új Örök Életben újra egyesülni fognak meghalt családtagjaikkal. Most nekik erőseknek kell maradniuk, imádkozniuk kell, és szeretettel kell lenniük egymás iránt. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, legfőképpen azokért az elveszett és megtévesztett lelkekért, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy cselekedeteik milyen hatással vannak a jövőre nézve, az elkövetkezendő életükre. …”

————————–

Jézus előre jelzi a halálát és feltámadását

31 Azután Jézus félrehívta tizenkét tanítványát, és ezt mondta nekik: „Figyeljetek rám! Most felmegyünk Jeruzsálembe, és ott minden be fog teljesedni, amit a próféták az Emberfiáról megírtak. 32 Az Emberfiát kiszolgáltatják a többi nemzeteknek. Kigúnyolják, meggyalázzák, leköpik, 33 megverik, s végül megölik, három nappal később azonban fel fog támadni.” 34 A tanítványok azonban nem értették, hogy miről beszél, mert az el volt rejtve előlük.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=2+Thessalonians+2%3A13-3%3A5+%3B++++Luke+18%3A31-34&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–
https://oca.org/readings/daily/2020/11/26

—–

http://budapest.orthodoxia.org/2020/04/04/egyhazkozsegi-hirlevel-217/
——
http://www.gorogkatbuda.hu/naptar.html