Az utóbbi időben nagyon sok lélek kárhozik el, mert az ördög naponta ragadja el őket Tőlem

Igazság Könyve:

” Tegyetek félre minden kétséget

2010. november 16.

Szeretett leányom, írd a következőket: Azok a kétségek már várhatóak voltak, amelyek lelkedet felkeresték. Igen, téged is kísért a csaló, hogy elfordulj Tőlem, de nem fog neki sikerülni, mert te Hozzám tartozol.


Szeretett leányom, te sokkal erősebb vagy, mint gondolnád, mert nagyon kevés kiválasztott lélek lenne képes arra, hogy eleget tegyen ennek a szent kérésnek úgy, ahogyan azt te teszed. Bátorság kell ahhoz, hogy el tud viselni azt, ahogyan előtted Önmagam kinyilvánítom. Nem szaladtál el rémült félelmedben. Már az első pillanatban tudtad, hogy ezek Isteni szent közlemények.Rövidesen különleges megvilágosodásban lesz részed, melynek hatására eltűnnek kétségeid. Amikor ez megtörténik, lelked még jobban meg fog nyílni, hogy befogadhassa azokat a különleges kegyelmeket, amelyekre azért lesz szükséged, hogy ezeket az üzeneteket bátorsággal és határozottsággal tudjad továbbítani.

Igen, leányom, a legnagyobb meglepődésedre téged választottalak ki, hogy felkészítsd az emberiséget a

megtisztulás folyamatára, arra a tisztulásra, amely János Könyvében is megtalálható, és amely nemsokára bekövetkezik. Szeretett leányom, amikor megszabadulsz a félelemtől, a vonakodástól és a bizonytalanságtól, el fogod végezni ezt a különleges feladatot, amelyre felkértelek.Tedd azt, amit most mondok neked: mindennap, délután háromkor imádkozz Isteni Irgalmasságomhoz, a lelkek megmentéséért. Továbbra is imádkoznod kell a Rózsafüzért, amelyet drága Anyám a világnak adott, hogy együttműködve Velem, felkészítse a világot második eljövetelemre.

Az utóbbi időben nagyon sok lélek

kárhozik el, mert az ördög naponta ragadja el őket Tőlem. Semmit sem tudok értük tenni. Kérlek, segíts Nekem szegény lelkük megmentésében! Gondolj mindig arra, hogy mi a te feladatod. Segíts, hogy szemük felnyíljon, és ezáltal menekülésükre lehetőséget kaphassanak. Meg fogod érteni, hogy ez miért ilyen fontos, ha továbbra is a végeredményt tartod szemeid előtt, és azt is, hogy miért lett ez elhívatás számodra. Mindez tiszta szeretetem jelképe, azé a szereteté, amelyet Szent Szívem által minden gyermekem számára tartogatok. 

Szemléld ezt a következőképpen: az odaadó szülők szeretetének nincs határa. Amikor egy gyermek megtéved és a kárhozat útjára tér, akkor szüleinek olyan nagy szívfájdalmat okoz a bánat, mintha szívüket tőr döfné át.Minden szülő, aki szereti gyermekeit, a végsőkig fog harcolni értük. Sohasem adják fel.

Velem is így van ez. Mindent meg fogok tenni, ami Isteni hatalmamban áll, hogy a szívüket visszahozzam Szívemhez, de szabad akaratukat mindig tiszteletben fogom tartani. Leányom, ebben te segíteni fogsz Nekem.Az engedelmességre és a teljes önátadásra nem kell, hogy emlékeztesselek. Ez a te elhívatásod, amiért kiválasztottalak. Vedd

kardodat. Harcolnod kell a te Isteni Megváltód oldalán, mert ez az utolsó próbálkozás arra, hogy gyermekeim még az ítélet előtt meggyógyuljanak.Menj most békével és szeretettel, hogy testemet magadhoz vehesd

A ti szeretett Megváltótok, Jézus Krisztus”

 
 
 
 

A LELKEK MEGMENTÉSÉÉRT – A különösen veszélyeztetett lelkekért, családokért, fiatalokért,  gyermekekért (II. rész)

Keresztes Imahadjárat 79. imája

Ima a kétmilliárd elveszett lélekért

Keresztes Imahadjárat 89. imája

A nyomorult bűnösök imája

Keresztes Imahadjárat 104. imája

Szabadítsd ki ezeket a lelkeket a rabszolgaságból

Keresztes Imahadjárat 112. imája

Az Üdvösség Kegyelméért

Keresztes Imahadjárat 117. imája

Azokért, akik eladták a lelküket

Keresztes Imahadjárat 118. imája

Az elveszett fiatal lelkek nemzedékéért”

https://masodikeljovetel.hu/napi-imak-9-nap-kedd

 

 

———-
Igaz élet Istenben:

 
———–

 

 
 
———-
Római katolikus:

2020-11-17

33. évközi hét kedd

SZENTLECKE a Jelenések könyvéből
Ha az Úr szavát halljuk, nyissuk ki lelkünk ajtaját; és a kegyelem fehér ruhájában várjuk az Úr érkezését!
Én, János, látomásom közben hallottam, amint az Úr ezt mondta nekem:
„A szárdeszi egyház elöljárójának
írd meg! Így szól, akié Isten hét ajándékú lelke és a hét csillag: »Ismerem tetteidet. Tudom, hogy élőnek neveznek, de halott vagy. Ébredj fel, és önts erőt a többiekbe is, akik közel vannak a (lelki) halálhoz! Tetteidet nem találom tökéletesnek Istenem előtt. Jusson eszedbe tehát, hogyan kaptad és hallottad a tanítást! Tarts ki mellette, és térj meg! Ha nem várakozol rám, mint a tolvaj jövök (hozzád), és nem fogod tudni, melyik órában érkezem. De vannak néhányan Szárdeszben, akik nem szennyezték be ruhájukat. Ők velem fognak járni fehér ruhában, mert megérdemlik.
A győztest fehér ruhába öltöztetik. Nevét nem törlöm ki az
élet könyvéből, hanem megvallom Atyám és angyalai előtt. Akinek füle van, hallja meg, mit mond a (Szent)lélek az egyházaknak!«
A laodiceai egyház elöljárójának
írd meg! Így szól Krisztus, a hűséges és igaz tanú, Isten teremtésének ősforrása: »Ismerem tetteidet. Nem vagy se hideg, se meleg. Bárcsak hideg volnál vagy meleg! De mivel langyos vagy, és se hideg, se meleg, kivetlek a számból. Azt mondod: Gazdag vagyok, dúsgazdag, semmire sincs szükségem! Hát nem tudod, hogy nyomorult vagy és szánalomra méltó, szegény, vak és mezítelen? Tanácsolom néked, végy tőlem tűzben tisztult színaranyat, hogy meggazdagodjál; fehér ruhát, hogy felöltözködjél, és ne lássék szégyenletes mezítelenséged; és kenőcsöt, hogy megkend a szemedet, és láss. Akiket szeretek, azokat korholom és megfenyítem. Buzdulj fel, és tarts bűnbánatot! Nézd, az ajtóban állok, és kopogtatok. Aki meghallja szavamat, és kinyitja az ajtót, ahhoz bemegyek, és vele étkezem, ő meg velem.
A
győztest magam mellé ültetem a trónra; amint én is győztem, és Atyámmal együtt ülök a trónon. Akinek füle van, hallja meg, mit mond a (Szent)lélek az egyházaknak!«”
Ez az Isten igéje.
Jel 3,1-6.14-22

VÁLASZOS ZSOLTÁR :
Válasz: Jutalmul adom a győztesnek, * hogy mellettem üljön trónomon. Jel 3,21
Előénekes: Aki bűn nélkül éli életét, * és helyesen cselekszik.
Aki igazat gondol szívében, * kinek rágalmat nem beszél szája.
Hívek: Jutalmul adom a győztesnek, * hogy mellettem üljön trónomon.
E: Aki felebarátjának nem tesz rosszat, * aki nem gyalázza embertársát.
Aki a gonoszt semmibe veszi, * de tiszteli az istenfélőt.
H: Jutalmul adom a győztesnek, * hogy mellettem üljön trónomon.
E: Aki pénzét uzsorára nem adja, * és vesztegetést nem fogad el az ártatlan ellen.
Aki így éli életét, * soha meg nem rendül.
H: Jutalmul adom a győztesnek, * hogy mellettem üljön trónomon.
Zsolt 14,2-3ab.3cd-4ab.5

ALLELUJA
Isten előbb szeretett minket, * és elküldte Fiát engesztelésül bűneinkért. 1Jn 4,10b – 10. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Az Emberfia azért jött, hogy megkeresse és üdvözítse, ami elveszett.
Abban az időben: Jézus Jerikó városán haladt át. Élt ott egy Zakeus nevű gazdag ember, aki a vámosok feje volt. Szerette volna látni és megismerni Jézust, de a tömeg miatt nem láthatta, mert alacsony termetű volt. Így hát előrefutott, felmászott egy vadfügefára, hogy láthassa, mert Jézusnak arra kellett elhaladnia.
Amikor Jézus odaért, felnézett és megszólította: „Zakeus, gyere le gyorsan, mert ma a te házadban kell megszállnom.”
Erre ő sietve lejött, és örömmel fogadta Jézust. Akik ezt látták, méltatlankodva megjegyezték: „Bűnös embernél száll meg.”
Zakeus azonban odaállt az Úr elé, és így szólt: „Nézd, Uram, vagyonom felét a szegényeknek adom, és ha valakit valamiben megkárosítottam, négy annyit adok helyette.”
Jézus kijelentette: „Ma üdvösség köszöntött erre a házra, hiszen ő is Ábrahám fia. Az Emberfia azért jött, hogy megkeresse és üdvözítse, ami elveszett.”
Ezek az evangélium igéi.
Lk 19,1-10″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2020-11-17
————
Ortodox (Görög keleti): 

Hogyan is tudnánk Istennek illendően megköszönni, hogy ennyi örömöt szereztetek nekünk? Mennyire hálásak vagyunk értetek! Isten előtt éjjel-nappal örömmel 10 és teljes szívvel-lélekkel imádkozunk értetek, hogy végre szemtől-szembe láthassunk benneteket, és kipótolhassuk hitetek hiányosságait.

11 Azért imádkozunk, hogy Istenünk, Mennyei Édesapánk és Urunk, Jézus segítsen meg minket, és végre valóban eljussunk hozzátok! 12 Imádkozunk, hogy az Úr erősítse meg bennetek az isteni szeretetet egymás és mindenki más iránt is — ugyanúgy, ahogy mi szeretünk benneteket. 13 Kérjük, hogy az Úr erősítse meg a szíveteket, hogy legyetek feddhetetlenek és szentek Istenünk, Édesapánk mértéke szerint — és így állhassatok elé, amikor majd Urunk, Jézus visszajön az összes szentjeivel[a] együtt.

———————-

Ki lehet Jézus tanítványa?

25 Nagy tömeg kísérte Jézust, ő pedig hozzájuk fordult, és ezt mondta: 26 „Csak az lehet az én tanítványom, aki hozzám jön, és jobban szeret engem, mint apját, anyját, feleségét, gyermekeit vagy testvéreit! Igen, csak ha jobban szeret engem még a saját lelkénél is! 27 Aki nem veszi vállára a keresztjét, és nem azzal együtt követ engem, az nem lehet a tanítványom!

28 Ha tornyot akarsz építeni, akkor előbb leülsz, és megtervezed a költségeket, hogy lássad, elég-e a pénzed az építkezés befejezéséhez. 29 Különben előfordulhat, hogy az alapot megépíted, de a házat már nem tudod befejezni. Akkor pedig, aki csak látja a félbe maradt épületet, gúnyolni fog, és azt mondja: 30 »Ez az ember hozzákezdett az építkezéshez, de befejezni már nem tudta.«

31 Ha egy király a hadseregével háborúba indul egy másik király ellen, akkor előbb tanácskozik, és haditervet készít. Ha neki csak tízezer katonája van, akkor meg kell gondolnia, hogy képes-e legyőzni azt az ellenfelét, aki húszezer harcossal jön ellene! 32 Mert ha nem, akkor inkább követeket küld az ellenséghez, amíg a másik még távol van, hogy megkérdezze a békefeltételeket. 33 Ugyanez vonatkozik rátok is: ha le nem mondtok mindenről, amitek csak van, nem lehettek a tanítványaim!”

Az ízét vesztett só

34 „Jó a só, de ha elveszti az ízét, hogyan lehetne ismét sóssá tenni? 35 Az ízetlen só már semmire sem jó! Sem a szántóföldre, sem a trágyára nem használható, ezért kidobják.

Akinek van füle, hallja és értse meg, amit mondok!””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=1%20Thessalonians%203:9-13;%20%20%20%20Luke%2014:25-35&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS
—–

https://oca.org/readings/daily/2020/11/17

—–