Ne fogadjátok el a hazugságokat, a változtatásokat a Szentmisében és a Szent Eukarisztiában

Igazság Könyve:
 
 

VÉDELMI IMÁK ÉS KÖNYÖRGÉSEK – védettség kegyelméért, az Új Paradicsom elnyeréséért (II.rész)

Keresztes Imahadjárat 103. imája

Hogy megosszuk a Szenvedés Kelyhét Krisztussal.

Keresztes Imahadjárat 122. imája

Felajánlás Jézus Krisztus Drága Vérének

Keresztes Imahadjárat 132. imája

Hogy ellene mondjunk a Sátánnak, és megvédjük ezt a Küldetést.

Keresztes Imahadjárat 146. imája

Védelem a megtévesztés ellen

A Keresztes Imahadjárat 159. imája

Könyörgés Isten Szeretetéért”

https://masodikeljovetel.hu/napi-imak-4-nap-csutortok

 
 

———-
Igaz élet Istenben:

 
———–


 
 
 
“Drága, szeretett leányom, most fel kell állnotok, és a szeretetben egyesülve össze kell gyűlnötök, hogy felkészüljetek az előtettek álló nehéz időkre.

Ti, erős hadseregem, áldottak vagytok, és védelemben részesültök Atyám Pecsétje, az Élő Isten Pecsétje által.

Annak ellenére, hogy minden oldalról meg fognak benneteket dobálni, ne feledjétek: Én veletek vagyok.

Számos esemény, beleértve az ökológiai megrázkódtatásokat, a háborúkat, az egyházszakadást földi Egyházamon belül, nemzetetek diktatúráját, amelyek alapvetően egymáshoz kapcsolódnak, minden egyazon időben fog beteljesülni.

Számos megrázkódtatás sok könnyet és fogcsikorgatást fog okozni, de egy dolog sértetlen marad: Isten Hatalma és Szeretete minden gyermeke iránt.

Ez a csata ki fog bontakozni a világ előtt, és ti, hadseregem, ne remegjetek a félelemtől. Minden rendben van Királyságomban, és ott a ti helyetek biztosítva van. A többiek azok, akikkel most törődnötök kell.

Fegyverzetet kaptatok. Használjátok azokat. Imáim, a Keresztes Imahadjárat imái segíteni fognak sok rémület enyhítésében, melyeket az emberiség bűnei okoztak. Kérlek benneteket, imádkozzátok ezt az imát a büntetések enyhítésére.

A Keresztes Imahadjárat 83. imája: Ima a büntetések enyhítésére

Ó, drága Atyánk, Legmagasságosabb Isten, mi, a Te szegény gyermekeid Mennyei Trónod elé vetjük magunkat. Könyörgünk Hozzád: szabadítsd meg a világot a gonosztól. Irgalmasságodért esedezünk azon lelkek számára, akik rettenetes nehézségeket okoznak gyermekeidnek a Földön. Kérünk Téged, bocsáss meg nekik. Kérünk Téged, távolítsd el az Antikrisztust, amint ismertté tette magát. Kérünk Téged, drága Urunk, enyhítsd büntetésed Kezét. Kérünk Téged, hogy cserébe fogadd el imáinkat és szenvedéseinket, hogy könnyítse gyermekeid szenvedéseit ebben az időben. Bízunk Benned. Tisztelünk Téged. Köszönjük Neked azt a nagy áldozatot, amelyet akkor hoztál, amikor elküldted egyetlen Fiadat, Jézus Krisztust, hogy megszabadítson minket a gonosztól. Újból üdvözöljük Fiadat, mint az emberiség Üdvözítőjét. Kérünk Téged, védj meg minket. Tarts távol minket a bajtól. Segítsd családjainkat. Légy Irgalmas hozzánk. Ámen.

Ti, hadseregem, mindenképp legyetek felkészülve. Minden, amit tennetek kell az, hogy bízzatok Bennem. Ha teljesen megbíztok Bennem, akkor képesek lesztek átadni Nekem, Jézusotoknak, minden szereteteteket, szenvedéseteket és fájdalmatokat.

Amikor ez megtörténik, akkor nektek mindent az Én szent és könyörületes kezeimben kell hagynotok.

Köszönöm, hogy válaszoltok Hívásomra.

Jézusotok”

Fegyverzetet kaptatok. Használjátok azt.
2012. november 1. csütörtök, 18:00
 
———-
Római katolikus:

2020-10-29

30. évközi hét csütörtök

SZENTLECKE Szent Pál apostolnak az efezusiakhoz írt leveléből
A gonosz szellem támadásait lelki fegyverekkel kell visszaverni.
Testvéreim!
Erősödjetek meg az Úrban az ő hatalmas ereje által! Öltsétek magatokra Isten fegyverzetét, hogy megállhassatok a sátán támadásaival szemben! Nem emberi gyengeségeink ellen kell ugyanis küzdenünk, hanem a gonosz szellem túlvilági hatalmasságai és erői ellen, amelyek a sötétség hatalmába akarják hajtani a világot.
Öltsétek tehát magatokra Isten teljes fegyverzetét, hogy a Gonosz támadása idején ellenállhassatok, és minden tekintetben helytálljatok! Készüljetek fel: derékövetek legyen az igazmondás, páncélotok az igazlelkűség! Legyetek útra készek, hogy a békesség örömhírét bárhová elvigyétek! Mindig tartsátok kézben a hit pajzsát, amellyel kivédhetitek a gonosz lélek tüzes nyilait! Végül pedig vegyétek fel az üdvösség sisakját, és ragadjátok meg a Lélek kardját, vagyis az Isten igéjét!
Szüntelenül esedezzetek bensőséges könyörgéssel és imával a Szentlélekben! Legyetek éberek és állhatatosak az összes testvérekért mondott imádságban! Értem is imádkozzatok, hogy megkapjam a beszéd ajándékát, és amikor megnyitom ajkamat, bátran hirdessem az evangélium titkát, amelynek a bilincsekben is hírnöke vagyok! Hadd hirdessem bátran, amint kötelességem!
Ez az Isten igéje.
Ef 6,10-20

VÁLASZOS ZSOLTÁR :
Válasz: Áldott legyen az Úr, * ő az én segítségem! 1a. vers.
Előénekes: Áldott legyen az Úr, ő az én segítségem, † ő tanította harcra kezemet, * és ujjaimat viadalra.
Hívek: Áldott legyen az Úr, * ő az én segítségem!
E: Ő az én irgalmasságom és erősségem, * menedékem és szabadítom;
ő a védőpajzsom, benne remélek, * aki uralmam alá veti népemet.
H: Áldott legyen az Úr, * ő az én segítségem!
E: Új éneket éneklek neked, Istenem, * tízhúrú hárfán zsoltárt zengek.
Diadalra segíted a királyokat, * és szolgádat, Dávidot megóvod a gonosz kardtól.
H: Áldott legyen az Úr, * ő az én segítségem!
Zsolt 143,1.2.9-10

ALLELUJA
Áldott, aki az Úr nevében királyként érkezik! * Békesség a mennyből, és dicsőség a magasságban! Lk 19,38;2,14 – 3 a. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Ellenségei nem akadályozhatják meg Jézust küldetése teljesítésében.
Abban az időben néhány farizeus jött Jézushoz, és figyelmeztették: „Sietve távozzál innen! Heródes meg akar ölni.”
De ő ezt válaszolta: „Menjetek, mondjátok meg annak a rókának: Íme, ördögöket űzök, és gyógyítok ma és holnap; csak harmadnapra fejezem be. De ma, holnap és holnapután tovább kell járnom utamat, mert nem veszhet el próféta Jeruzsálemen kívül.
Jeruzsálem, Jeruzsálem, te megölöd a prófétákat, és megkövezed azokat, akiket hozzád küldtek. Hányszor akartam egybegyűjteni fiaidat, mint ahogy a tyúk szárnya alá gyűjti csibéit, de te nem akartad. Meglátjátok, elhagyott lesz házatok. Mondom nektek:
Nem láttok engem mindaddig, amíg el nem jön az az idő, amikor így kiáltoztok: »Áldott, aki jön az Úr nevében!«”
Ezek az evangélium igéi.

Lk 13,31-35″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2020-10-29

 
“… Amikor elérkezik az idő, és nektek, Felszentelt Szolgáim, bemutatják az új, modern értelmezést, akkor tudni fogjátok, hogy a fertőzés elkezdődött.
 
Erre az időpontra nektek fel kell készülnötök. Gyűljetek össze, és védjétek meg Keresztre feszítésem Igazságát. Ne fogadjátok el a hazugságokat, a változtatásokat a Szentmisében és a Szent Eukarisztiában. Mert ha mégis megteszitek, akkor az Én Jelenlétem megszűnik Isten minden gyermeke számára.

Kövessetek Engem. Ez a legnagyobb kihívás, amellyel valaha is szembe kell néznetek, de Én megadom nektek a kegyelmeket, hogy megkülönböztessétek az igazságot a szentségtörő koholmánytól, amelyre felkérnek majd benneteket, hogy fogadjátok el az Én Nevemben.

Nektek kérnetek kell most a segítségemet a Keresztes Imahadjárat ezen (56.) imája által.

Ez a papok számára van, hogy a Szent Eukarisztiának védelmet keressenek:…”

 
 
 
 
 
————
Ortodox (Görög keleti): 

Pál szolgálata szenvedések között

24 Most örülök a tiértetek elviselt szenvedéseimnek, és testem elszenvedi mindazt, ami a Krisztus gyötrelmeiből még hátravan, az ő testéért, amely az egyház.

25 Ennek a szolgájává lettem a szerint a megbízatás szerint, amelyet Isten nekem a ti javatokra adott, hogy teljesen feltárjam előttetek az Isten igéjét;

26 mégpedig azt a titkot, amely örök idők és nemzedékek óta rejtve volt, de amely most kijelentetett az ő szentjeinek,

27 akiknek Isten tudtul akarta adni, hogy milyen gazdag ennek a titoknak dicsősége a pogány népek között. Ez a titok az, hogy Krisztus közöttetek van: reménysége az eljövendő dicsőségnek.

28 Mi őt hirdetjük, miközben minden embert teljes bölcsességgel intünk és tanítunk, hogy minden embert tökéletessé tegyünk a Krisztusban.

29 Ezért fáradozom én is, és küzdök az ő ereje által, amely hatalmasan működik bennem.

————————

Jézust Belzebub szövetségesének mondják

14 Egyszer azután egy néma ördögöt űzött ki, és amikor kiment az ördög, megszólalt a néma. A sokaság pedig elcsodálkozott.

15 Néhányan közülük azonban így szóltak: “Belzebubnak, az ördögök fejedelmének segítségével űzi ki az ördögöket.”

16 Mások pedig kísértették, és mennyei jelt követeltek tőle.

17 Ő azonban ismerve gondolataikat, ezt mondta nekik: “Minden ország, amely meghasonlik önmagával, elpusztul, és ház házra omlik.

18 Ha a Sátán is meghasonlik önmagával, miképpen maradhat fenn az országa? Ti azt mondjátok, hogy én Belzebub segítségével űzöm ki az ördögöket.

19 De ha én Belzebub segítségével űzöm ki az ördögöket, a ti fiaitok kinek a segítségével űzik ki azokat? Ezért ők lesznek a bíráitok.

20 Ha viszont én Isten ujjával űzöm ki az ördögöket, akkor bizony elérkezett hozzátok az Isten országa.

21 Amikor az erős fegyveres őrzi a maga palotáját, biztonságban van a vagyona.

22 De ha nála erősebb tör ellene, és legyőzi őt, akkor elveszi fegyverzetét, amelyben bízott, és szétosztja a zsákmányt.

23 Aki nincs velem, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, tékozol.””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Colossians%201:24-29;%20%20%20Luke%2011:14-23&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

—–