Ez az Én Ígéretem Isten minden gyermekének. Azok, akik túlélik a végidőket, nem fognak fizikai halált halni

Igazság Könyve:
 
 

A LELKEK MEGMENTÉSÉÉRT – A különösen veszélyeztetett lelkekért, családokért, fiatalokért, gyermekekért (I. rész)

Keresztes Imahadjárat 3. imája

Szabadítsátok meg a világot a félelemtől

Keresztes Imahadjárat 4. imája

Egyesítsetek minden családot

Keresztes Imahadjárat 7. imája

Ima azokért, akik elutasítják az Irgalmasságot

Keresztes Imahadjárat 17. imája

Ima a sötét lelkek megmentéséért, a Szűzanyának felajánlva

Keresztes Imahadjárat 43. imája

Mentsd meg a lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

Keresztes Imahadjárat 62. imája

Az elveszett és a tehetetlen bűnösökért”

https://masodikeljovetel.hu/napi-imak-8-nap-hetfo

 

Keresztes Imahadjárat 79. imája

Ima a kétmilliárd elveszett lélekért

https://masodikeljovetel.hu/napi-imak-9-nap-kedd

 

 

———-
Igaz élet Istenben:


EZEK A NAPOK IRGALMASSÁGOM UTOLSÓ NAPJAI
Detroit, Michigan
1992. május 28. Vassula, ne engedd, hogy elvegyék tőled az ajándékot, amelyet adtam neked.
ÉN VAGYOK áll előtted. Imádkozz azokért a kevélyekért, akik megítélik műveimet! 1 Nincs bennük irántam való szeretet.
Leányom, nyújts nekem tiszteletet azáltal, hogy hirdeted üzeneteimet ezeken a találkozókon. Igen kevés idő van hátra. Ezek a napok irgalmasságom utolsó napjai, ezért maradj ébren, vigyázz, ne adj helyet a Sátánnak! Ne engedd meg lelkednek, hogy elhamarkodott ítéletet mondjon! Szabaduljatok meg az ártalmas kritizálástól, hogy ne kerüljetek ítéletre az ítélet napján.
Én vagyok a világ Világossága. Készüljetek fel, mert bármely percben eljöhetek házatokba. Leszállok a mennyből, királyi trónomról, hamarosan leszállok rettenetes éjszakátokba, kis gyermekeim. Legyetek békében, az én békémet adom nektek. Még egy kis ideig legyetek türelmesek és továbbra is dicsőítsetek engem szeretetetekkel! Mindannyiotokat szeretlek. Teljes Szívemből szeretlek benneteket. Ti mind az én ivadékaim vagytok. Megáldalak benneteket, és szeretetem sóhaját hagyom homlokotokon.”

 
———–

 

 
 
 
” Azok, akik túlélik a végidőket, nem fognak fizikai halált halni
Nyomtatóbarát változat
2012. október 15. kedd, 23:30Drága, szeretett leányom, a halottak feltámadására vonatkozó titkot fontos megérteni.

Amikor, mint testet öltött ember meghaltam, megsemmisítettem halandóságotokat. Miután meghaltam, halálom nemcsak a haláltól szabadított meg benneteket, hanem a

bűntől is a földi halál után. Kereszthalálom a halhatatlanság ajándékát adta nektek Királyságomban.

 
Nektek távol kell tartanotok magatokat a pogányoktól, és imádkoznotok kell értük. Ha nem tartjátok távol magatokat, akkor el lesztek csábítva a hazugságok és a tisztátalan lelkek által. Azok, akik ellenállnak Nekem, félre lesznek taszítva védelmem alól. Hamarosan úgy találják majd, hogy romlott életük eluralkodik rajtuk, eleinte csak lassan. Aztán majd kizárnak Engem, és a hazugságok rabszolgái lesznek. Ha a társaságukban maradtok, ti is támadva lesztek.
 

Ez az új élet meg lett teremtve, mely két okból volt lehetséges:

Amikor testben meghaltam, megsemmisítettem a halált. Amikor feltámadtam a halálból, az Örök Életet adtam nektek, ekkor a testnek már nincs hatalma fölöttetek.

 

Ez az Én Ígéretem Isten minden gyermekének. Azok, akik túlélik a végidőket, nem fognak fizikai halált halni. Ők áldottak. Ők azonnal egy tökéletes fizikai testté lesznek változtatva, misztikus egységben az Én Dicsőséges Testemmel.

Akkor lesz majd, hogy találkozni fognak azokkal, akik kegyeimben haltak meg, akik feltámadnak halottaikból. Ők mind a Paradicsomomban fognak élni.

Jézusotok….”

 
———-
Római katolikus:

2020-10-19

29. évközi hét hétfő

SZENTLECKE Szent Pál apostolnak az efezusiakhoz írt leveléből
Isten Krisztussal életre keltett minket is a bűn halálából, hogy vele éljünk a mennyben.
Testvéreim!
Egykor
halottak voltatok vétkeitek és bűneitek következtében, mert a világ szokásai szerint éltetek, és a gonosz lélek uralma alatt voltatok. Ez a gonosz fejedelem a hitetlenség fiaiban dolgozik most is. Amíg testi vágyainkban éltünk, és megtettük, amit a test és az érzékek kívántak, mi is közéjük tartoztunk. Születésünknél fogva mi is a harag gyermekei voltunk, akárcsak a többi ember.
De a végtelenül irgalmas Isten azzal mutatta meg nagy szeretetét irántunk, hogy Krisztussal
életre keltett minket is, akik bűneink miatt halottak voltunk. Így az ő kegyelméből kaptátok az üdvösséget. Feltámasztott minket, és Krisztus Jézusban a mennyeiek közé helyezett, hogy az eljövendő korokban Jézus Krisztusban kinyilvánítsa kegyelmének túláradó bőségét, irántunk való jóságából.
Kegyelemből részesültetek az üdvösségben, a hit által. Ez tehát nem a magatok érdeme, hanem Isten ajándéka. Nem tetteiteknek köszönhetitek, hogy senki se dicsekedhessék. Az ő alkotása vagyunk: Krisztus Jézusban jótettekre teremtett minket. Ezeket Isten előre elrendelte, hogy
bennük éljünk.
Ez az Isten igéje.

Ef 2,1-10

VÁLASZOS ZSOLTÁR :
Válasz: Az Úr alkotott minket, * és övéi vagyunk mindnyájan. 3b. vers.
Előénekes: Ujjongjatok az Úrnak, minden földek, * szolgáljatok az Úrnak vidámsággal!
Járuljatok színe elé * vidám énekszóval!
Hívek: Az Úr alkotott minket, * és övéi vagyunk mindnyájan.
E: Tudjátok meg, hogy az Úr az Isten, * övé vagyunk, ő alkotott minket.
Az ő népe vagyunk, * legelőjének nyája.
H: Az Úr alkotott minket, * és övéi vagyunk mindnyájan.
E: Őt magasztalva lépjetek be kapuján, † énekelve vonuljatok hajlékába, * áldjátok nevét, és adjatok hálát néki.
H: Az Úr alkotott minket, * és övéi vagyunk mindnyájan.
E: Valóban jó az Úr, † irgalma örökké megmarad, * és hűsége nemzedékről nemzedékre.
H: Az Úr alkotott minket, * és övéi vagyunk mindnyájan.
Zsolt 99,2-5

ALLELUJA
Boldogok, akik lélekben szegények: * övék a mennyek országa. Mt 5,3 – 4 g. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Kerüld a kapzsiságot!
Légy mindig kész a számadásra!
Abban az időben amikor Jézus tanított, valaki megszólalt a sokaságból: „Mester, szólj testvéremnek, hogy ossza meg velem az örökséget!” Ő így válaszolt neki: „Ember, ki hatalmazott fel engem, hogy bírátok legyek, és elosszam örökségteket?”
Majd a tömeghez fordult: „
Vigyázzatok, és őrizkedjetek minden kapzsiságtól, mert nem a vagyonban való bővelkedéstől függ az ember élete.”
Példabeszédet is mondott nekik: „Egy gazdag embernek a földje bőséges termést hozott. Így okoskodott magában: »Mit tegyek? Nincs hová gyűjtenem a termésemet. Tudom már, mit teszek: lebontom csűreimet és nagyobbakat építek, oda gyűjtöm majd a termést és minden vagyonomat. Aztán majd elégedetten mondom magamnak: Ember, van elég vagyonod, eltart sok évig. Pihenj, egyél, igyál, és élvezd az életet!«
Ám az Isten így szólt hozzá: »Esztelen, még az
éjjel számon kérik tőled lelkedet. Kié lesz mindaz, amit szereztél?«
Így jár az, aki kincset gyűjt magának, ahelyett hogy
Istenben gazdagodnék!”
Ezek az evangélium igéi.

Lk 12,13-21″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2020-10-19

“… Az egyetlen akadály az ember lelke és Királyságom között: a kevélység bűne. A gőgös ember, bár lehet, hogy szégyenkezik bűne miatt, mindig azon fog igyekezni, hogy valamilyen módon igazolja bűnét. Most neki mondom: két rossz nem tesz jóvá egy gonosz cselekedetet. A büszke ember túl sok időt veszteget el, azon töprengve, hogy vajon van-e szüksége arra, hogy megváltsam őt, vagy sem. De a halál pillanatok alatt bekövetkezhet, lehet éppen akkor, amikor a legkevésbé számítanak rá. Az az ember, akiben nincs büszkeség, le fog borulni Előttem, és könyörögni fog Hozzám, hogy bocsássak meg neki, és Én akkor őt fel fogom emelni. …”
 
 
 
 
————
Ortodox (Görög keleti): 

Az üdvösség munkálása félelemmel és rettegéssel

12 Ezért tehát, szeretteim, ahogyan mindenkor engedelmeskedtetek, nem csupán jelenlétemben, hanem sokkal inkább most, távollétemben is, félelemmel és rettegéssel munkáljátok üdvösségeteket,

13 mert Isten az, aki munkálja bennetek mind az akarást, mind a cselekvést az ő tetszésének megfelelően.

14 Zúgolódás és vonakodás nélkül tegyetek mindent,

15 hogy feddhetetlenek és romlatlanok legyetek, Isten hibátlan gyermekei az elfordult és elfajult nemzedékben, akik között ragyogtok, mint csillagok a világban,

16 ha az élet igéjére figyeltek. Ezzel dicsekszem majd a Krisztus napján, hogy nem futottam hiába, és nem fáradtam hiába.

—————————-

Péter vallástétele. Jézus először szól haláláról és feltámadásáról

18 Történt, hogy amikor egyszer magában imádkozott, és csak a tanítványok voltak vele, megkérdezte tőlük: “Kinek mond engem a sokaság?”

19 Ők így válaszoltak: “Keresztelő Jánosnak, de némelyek Illésnek; némelyek pedig azt mondják, hogy a régiek közül támadt fel valamelyik próféta”.

20 Ő ekkor így szólt hozzájuk: “Hát ti kinek mondotok engem?” Péter így felelt: “Az Isten Krisztusának“.

21 Jézus ekkor rájuk parancsolt, hogy ezt senkinek se mondják el.

22 Majd azt mondta, hogy az Emberfiának sokat kell szenvednie, el kell vettetnie a vénektől, főpapoktól és írástudóktól, és meg kell öletnie, de harmadnapon fel kell támadnia.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Philippians%202:12-16;%20%20%20%20Luke%209:18-22&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

—–
 
 
“… Ez a két tanú továbbra is hirdetni fogja az Igazságot azok által, akik elég erősek ahhoz, hogy terjesszék a Szentlélek Tüzét, míg az Úr Nagy Napja fel nem virrad az emberiségre. Hénok és Illés szelleme fogja elárasztani a lelküket, és ők felháborodást fognak okozni, amikor tanúságot tesznek Isten mellett az Igazságról és az Életről, amelyet milliók el fognak majd utasítani. Amint az meg volt jövendölve, szembe fognak szállni ezzel a két tanúval, és harcolni fognak ellenük, de jaj annak az embernek, aki megpróbálja elpusztítani őket, mert Isten meg fogja büntetni ellenségeit, hogy ezek ketten életben tudják tartani Szeretetének Lángját a világban, amelyet a hitehagyás sötétsége fog beborítani.
 
Hénok és Illés nem emberi formában lesznek jelen, de tudnotok kell a következőt: ők e két tanú szellemében lesznek jelen, és az ő szenvedésük által Isten meg fogja menteni azokat, akik vakok az Igazságra.
…”
Hénok és Illés nem emberi formában lesznek jelen
2015. január 29. csütörtök, 21:30.”