Üdvösség Anyja: Imádkozzatok Fiam földi Egyházának védelméért

Igazság Könyve:

2015. február 10. kedd, 14:36

Drága gyermekeim, fontos, hogy mindnyájan imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat imáit és Legszentebb Rózsafüzéremet napi imáitok részeként. Választhattok bármelyik imát, nem feltétlenül szükséges mindegyiket elimádkoznotok, hanem azokat, amelyeket óhajtjátok. A Legszentebb Rózsafüzéremet minden nap imádkoznotok kell a gonosz befolyása ellen.

Az ima közelebb visz benneteket Istenhez, és megvédi mindazokat a lelkeket, akik kérik Fiam segítségét a csaló hatalma ellen. Az ima a legnagyobb fegyver a gonoszság ellen, és nektek soha nem szabad alábecsülnötök azt a hatalmat, amelyet az terem.

Imádkozzatok Fiam földi Egyházának a védelméért, és kérjétek Fiamat, hogy legyen Irgalmas mindazokhoz, akik megpróbálják azt keresztre feszíteni. Ez az Egyház – mely Fiam Teste és Temploma – az az út, amely által minden dicsőség megadatik Istennek. A Tanítások, az Ige és a Szent Eukarisztia, mely Fiam, Jézus Krisztus Teste és Vére, mint Ajándékok adattak az emberiségnek, a lelkek megmentése érdekében. Nektek meg kell tartanotok az Igazságot, és fel kell készülnötök Fiam Irgalmának az elfogadására.

Arra sürgetlek benneteket, hogy imádkozzatok azokért a lelkekért, akik cáfolják az Igazságot, és könyörögjetek Fiamhoz, hogy árassza Irgalmát a lelkükre.

A Fiam maga az Élet. Minden Élet Tőle származik. Ha elutasítjátok Fiamat, akkor nem lesztek az élet fenntartói az Ő eljövendő Királyságában.

Fiam megkért engem, hogy kérjem imáitokat azokért a lelkekért, akik Őt el fogják utasítani. Ő meg fogja hallgatni imáitokat, amelyeket szeretteitekért és azokért ajánlotok fel, akik nem lesznek képesek elfogadni a Világosságot, amikor az, mint világítótorony ragyogni fog, és be fogja borítani az emberiséget.

Azok a lelkek, akikben ég a szeretet és az alázat, ami szükséges, hogy fogadják Fiamat, örülni fognak. Azok pedig, akiknek a lelkében sötétség van, kerülni fogják a világosságot, mivel az Igazságot látni, fájdalmas lesz számukra. Teljes szívből imádkozzatok most, és mostantól fogva minden nap azokért a lelkekért, akiknek a leginkább szükségük van Fiam Irgalmasságára.

Imáitok nélkül sokan el fognak veszni, és egy örökkévalóságon át fognak sóvárogni Fiam társaságára, de Őt sehol sem fogják már megtalálni.

Szeretetemet, védelmemet és békémet hagyom rátok. Kérlek, válaszoljatok a lelkek üdvössége érdekében tett hívásomra.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja”

https://masodikeljovetel.hu/udvosseg-anyja-imadkozzatok-fiam-foldi-egyhazanak-vedelmeert


———-

Igaz élet Istenben:

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html


OLY SOK LÉLEK TART AZ ÖRÖK TŰZ FELÉ!
1994. december 26.
Rám bíztad ezt az üzenetet. Kijelöltél, hogy gondoskodjam érdekeidről, de elnyomóim erőket összpontosítanak üzeneted ellen, hogy összetörjék. Mit tehetek puszta kézzel?Tudom. Szeress engem, és pihenj meg kissé! Gyermekem, végül én fogok diadalmaskodni, ezért ne aggódj szívdobbanásaim miatt. Minden egyes dobbanása hívás valamely lélek számára, hogy térjen vissza a Szeretethez. Nem hallják meg azonban minden szívdobbanásomat, és Ó 1 oly sok lélek tart az örök tűz felé... Csupán szüntelen imát kérek tőled. Légy éber, és használd fel a felismerést, amelyet én adtam neked. Nem adtam-e elég bizonyítékát irántad való szeretetemnek?

Uram, kérlek, add látható jelét is szeretetednek!

Szenvedésem virága, úgy legyen! Megadom neked szeretetem jelét a te szereteted kedvéért. Nem mintha már nem adtam volna meg, de ezzel a rajtad lévő jellel növelni fogom kitartásodat.

Halálosan szeretlek.

Ó… e szavak balzsamot jelentenek nekem, országom misztériumában pedig egy lélek megmenekülését. Jöjj, gyermekem! ”

 
 
 

———-
Római katolikus:

2020-02-10

5. évközi hét hétfő

OLVASMÁNY a Királyok első könyvéből
A frigyszekrényt átviszik az új templomba, és az Úr dicsősége betölti a templomot.
Miután elkészült a jeruzsálemi templom és minden felszerelése, Salamon király összehívta magához Jeruzsálembe a választott nép elöljáróit, a törzsek összes vezetőit és Izrael fiainak összes nemzetségfőit, hogy felvigyék az Úr szövetségének szekrényét Dávid városából, vagyis a Sionból. Egész Izrael összegyűlt Salamon királynál az ünnepre Etánim havában, vagyis a hetedik hónapban.
Amikor Izrael elöljárói mind együtt voltak, a papok vállukra emelték a frigyszekrényt. Felvitték az Úr szekrényét, magát a szentsátort és annak minden felszerelését, ami benne volt. Amíg a papok és a leviták ezeket vitték, Salamon király és a választott nép egész sokasága, mely egybegyűlt nála, vele együtt a frigyszekrény előtt haladt. Közben annyi juhot és marhát mutattak be áldozatul, hogy annak se szeri, se száma nem volt.
Azután a papok bevitték az Úr szövetségének szekrényét a helyére: a templom belső részébe, a szentek szentjébe, a kerubok szárnyai alá. A kerubok ugyanis kiterjesztett szárnyakkal álltak a frigyszekrény helye fölött, és felülről befedték a szekrényt és annak hordozó rúdjait.
A frigyszekrényben nem volt semmi más, mint az a két kőtábla, amelyeket Mózes helyezett el benne Hóreb hegyénél, amikor az Úr szövetséget kötött Izrael fiaival az Egyiptomból való kivonulás után.
Amikor a papok kijöttek a szentélyből, felhő takarta be az Úr házát, úgyhogy a papok nem is állhattak szolgálatba a felhő miatt, mert az Úr dicsősége betöltötte a templomot.
Ekkor Salamon azt mondta:
Az Úr megmondta, hogy a
felhőben akar lakni; azért a ház, melyet lakásul építettem neked, állandó, örökös székhelyed lesz.
Ez az Isten igéje.
  1Kir 8,1-7.9-13

VÁLASZOS ZSOLTÁR :
Válasz: Indulj el, Urunk, Istenünk, * a te nyugalmad helyére. (8a. vers. – 7. b tónus)
Előénekes: Azt hallottuk, hogy Efratában van, * és megtaláltuk Jaár mezején.
Induljunk tehát sátorába, * boruljunk le lábának zsámolyához.
Hívek: Indulj el, Urunk, Istenünk, * a te nyugalmad helyére.
E: Indulj el, Urunk, nyugalmad helyére, * te és hatalmad ládája.
Papjaid igazságba öltözzenek, * és szentjeid ujjongjanak.
A te szolgád, Dávid miatt * meg ne vesd fölkented arcát.
H: Indulj el, Urunk, Istenünk, * a te nyugalmad helyére.
Zsolt 131,6-7.8-10

ALLELUJA
Jézus hirdette országának örömhírét, * és minden betegséget meggyógyított a nép körében. Mt 4,23 – 2. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Márk könyvéből
Jézus ruhájának érintésétől is meggyógyulnak a betegek.
Jézus és apostolai egyszer áthajóztak a Genezáreti-tó túlsó partjára, és ott kikötöttek.
Amint kiszálltak a bárkából, az emberek rögtön fölismerték Jézust. Bejárták az egész környéket, s a betegeket hordágyon
odavitték, ahol a hír szerint Jézus tartózkodott.
Amerre csak járt, a falvakban, a városokban és a tanyákon, kitették a betegeket a terekre, és kérték, hogy legalább a
ruhája szegélyét érinthessék. Aki csak megérintette, meggyógyult.
Ezek az evangélium igéi.

Mk 6,53-56″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2020-02-10

————
Ortodox (Görög keleti): 

20 Mindenekelőtt tudnotok kell, hogy az Írás egyetlen próféciája sem ered önkényes magyarázatból,

21 mert sohasem ember akaratából származott a prófécia, hanem a Szentlélektől indíttatva szólaltak meg az Istentől küldött emberek.

A hamis tanítók tévelygése

2.1 De voltak a nép körében hamis próféták is, mint ahogyan közöttetek is lesznek hamis tanítók, akik veszedelmes eretnekségeket fognak közétek becsempészni. Ezekkel megtagadják az Urat, aki őket megváltotta, így gyors pusztulást hoznak magukra.

Sokan fogják követni kicsapongásaikat, akik miatt káromolni fogják az igazság útját,

benneteket pedig szép szavakkal fognak kifosztani kapzsiságukban. Ellenük már régóta készen van az ítélet, és nem kerülik el kárhozatukat.

Mert az Isten nem kímélte meg a bűnbe esett angyalokat sem, hanem az alvilág sötét mélységébe taszította őket, hogy őrizetben maradjanak az ítéletig.

Nem kímélte meg az őskor világát sem, hanem csak Nóét, az igazság hirdetőjét őrizte meg nyolcadmagával, amikor özönvízzel borította el az istentelenek világát.

Elhamvasztotta és pusztulásra ítélte Sodoma és Gomora városát, intő példaként azoknak, akik istentelenül élnek.

Viszont az igaz Lótot megszabadította, aki szenvedett az elvetemültek kicsapongó viselkedésétől.

Mert ennek az embernek az igaz lelke napról napra gyötrődött közöttük gonosz cselekedeteiket látva és hallva.

Éppen így meg tudja szabadítani az Úr a kegyeseket a kísértésből, a gonoszokat pedig büntetések között tudja megtartani az ítélet napjára. …”

———————

“… 9 “Ti pedig vigyázzatok magatokra: mert bíróságoknak adnak át titeket, zsinagógákban vernek meg, helytartók és királyok elé állítanak énértem, bizonyságul nekik.

10 Előbb azonban minden nép között hirdetni kell az evangéliumot.

11 Amikor pedig elhurcolnak és átadnak titeket, ne aggódjatok előre, hogy mit mondjatok, hanem ami megadatik nektek abban az órában, azt mondjátok, mert nem ti vagytok, akik szóltok, hanem a Szentlélek.

12 Akkor testvér a testvérét, apa a gyermekét adja majd halálra, gyermekek támadnak szüleik ellen, és vesztüket okozzák,

13 és mindenki gyűlöl majd titeket az én nevemért; de aki mindvégig kitart, az üdvözül.””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=++2+Peter+1%3A20-2%3A9%3B++Mark+13%3A9-13&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

—————————-

https://oca.org/readings/daily/2020/02/10

 
Chinese Officials Burn Bibles, Close Churches in Crackdown on Christianity