Mennydörgés és villámcsapás fog lesújtani az Úr Templomára

Igazság Könyve:
2015. január 3. szombat, 20:20

 

Drága szeretett leányom, amikor Isten a próféták által átadta a világnak az Igazságot, akkor ez egy Irgalmasság Aktus volt az Ő részéről. Oly sokan elfelejtették Istent, és hamis isteneket imádván – amelyek a Sátán hierarchiájából származnak -, elkezdtek hinni a saját legyőzhetetlenségükben. Ha Isten nem lépne közbe, sok embernek szörnyű büntetést kellene elszenvednie.

Az, amit Isten a kezdetektől fogva elmondott a prófétáknak, bekövetkezett. Az emberiségnek adott figyelmeztetései azt eredményezték, hogy Ő megmentette azokat, akik meghallgatták a figyelmeztetéseket, míg azokat, akik ezt figyelmen kívül hagyták, félre dobta. Mindaz, ami meg volt jövendölve, be fog következni, és azoknak, akik szembeszállnak Istennel – miközben Ő azzal próbálkozik, hogy békét és üdvösséget hozzon gyermekeinek – dacos magatartásukról számot kell majd adniuk. Mivel elferdítették az Igazságot, Isten Igéjét pedig figyelmen kívül hagyták, az emberek továbbra is hátat fognak fordítani Isten Szent Igéjének. A sötétségbe való elmerülésük, a Legmagasságosabb Isten büntetését fogja számukra eredményezni.

Örök Atyámnak Fájdalmat okoz látni azt a mélységet, amelybe az ember belezuhant, mivel csak azokra a dolgokra törekedett, amelyek élvezetet nyújtottak számára. De az a nap, amikor a Szentáldozat megszűnik, és elérkezik az óra, amikor a csalók megszentségtelenítik Oltáromat, az utolsó tüske lesz, amellyel átszúrják az Oldalamat. Egy meghatározott időpontban Mennydörgés és villámcsapás fog lesújtani az Úr Templomára, és az össze fog omlani. Jaj annak az embernek, aki részt vesz ebben a szentségtörésben, mert nem fog több haladékot kapni *, és mint egy kő, úgy fog belezuhanni a mélységbe. Senki sem fogja védelmébe venni azt az embert, aki meg fogja szentségteleníteni Oltáromat, mert ha egyszer Isten Keze, mint egy nagy fejsze, lesújt, meg fogják érteni az Igazságot.

Jóllehet sokan elhagyták Istent, de a legtöbben mégis hívni fogják Őt, hogy vigaszt keressenek Karjai között. De lesz egy belső mag – a fenevad bandája – kiknek külső megjelenése elpalástolja a bennük rejlő gonoszságot, akik biztatni, csábítani, és magukhoz fogják vonzani a megkeményedett szívűek lelkét, mely tökéletes csapattá tette őket Testem megszentségtelenítésének összeesküvésében. Ez az az oly régen megjövendölt csoport, mely megpróbálja majd elpusztítani az emberiséget. Hatalmuk – bár tűnhet nagynak – azonban korlátozva lesz. Atyám már nem fogja sokáig engedni a Velem, az Ő egyetlen Fiával szemben történő nagy ellenszegülést.

A jószívűek össze fognak gyűlni és Hozzám jönnek. A gőg és az arrogancia bűne miatt fog létrejönni az emberek közötti legnagyobb megosztottság, és ha az emberek nem hagynak fel gyengeségeikkel, nem lesznek képesek arra, hogy elfogadják Irgalmamat.

Az Igazságot védelmezni kell, mert ha ti valami mást fogadtok el, és nem az Igazságot, nem Isten Igéjét, akkor a semmivel fogtok maradni.

Jézusotok”

https://masodikeljovetel.hu/mennydorges-es-villamcsapas-fog-lesujtani-az-ur-templomara

* “…  Megesküdött arra, aki örökké él, és aki teremtette a Mennyet és a benne élőket, a Földet és a rajta élőket, és a tengert és a benne élőket. Azt mondta: „Nem lesz több haladék! …”

 
 

———-

Igaz élet Istenben:

“ISTEN AZT AKARJA, HOGY MINDENNAP ADJÁTOK ÁT MAGATOKAT NEKI
1989. október 25.
(Szent Édesanyánk üzenete az imacsoport részére:)Az én békém van veletek . Az Ecclesia új életre kel. Jöjjetek, szerezzetek örömet Uratoknak, és naponta ajánljátok fel Neki magatokat! Engedjétek, hogy hűséges gyermekekké alakítson benneteket, a világosság gyermekeivé!
Változtassátok meg életeteket, szakadjatok el a világi dolgoktól, mert kicsinyeim, ti csupán keresztülhaladtok ezen a világon. Állandóan emlékeztetlek benneteket, hogy lelketek örökké él, újból és újból figyelmeztetlek, hogy változtassátok meg életeteket! Mit kér Isten tőletek? És mit kell tennetek, hogy helyesen cselekedjetek? Isten azt akarja, hogy mindennap adjátok át magatokat Neki! Teljes odaadást kér, hogy tökéletes lénnyé formálhasson benneteket. Az a legfontosabb feladat, hogy engedelmeskedjetek Isten akaratának, és ajánljátok föl Neki akaratotokat! Keressétek Őt, keressétek mindazt, ami Ő. Kérlek benneteket, ne figyeljetek a gonosz lélek suttogására, emeljétek fel lelketeket szüntelen imában!
Szeretlek benneteket gyermekeim, és tekintetemet egyetlen pillanatra sem veszem le rólatok. Üzeneteinkből tanuljatok meg jót tenni, hadd táplálja üzenetünk szegény lelketeket, és vezessen vissza benneteket a tudáshoz; vezessen a Szent Bibliához, az igazsághoz és az élethez! Meg akarlak menteni benneteket az ördög hálójából. Az imádság magasabb szintjére szeretném emelni lelketeket!
Gyermekeim, ma este egészen különleges módon fogok
közbenjárni az Atyánál értetek. Tudnotok kell, hogy jósága által sok kegyelmet kaphattok, tudnotok kell, hogy milyen végtelenül gazdag kegyelmekben.
Vágyakozzatok az Úr után, éhezzetek Rá mindig! Gondjaitokat tegyétek le, és ajánljátok fel Neki! Bízzatok Benne! Isten és testvéreitek iránti szeretetetekkel terjesszétek ki országát! Viszonozzátok szeretettel a gonoszságot, a szeretet legyen az első életetekben, legyen a szeretet a ti gyökeretek!
Tartsátok féken gondolataitokat, ne ítéljétek meg egymást, mivel a ti utatok NEM az Úr útja. Igyekezzetek az Úr tetszésére lenni azzal, hogy alázatosak vagytok, és nem ítéltek el másokat. Isten még a legkisebbeknek is kinyilvánította szeretetét.
Menjetek békével szeretteim, de bennünket se hagyjatok itt, vigyetek haza magatokkal! Tanuljátok meg megérezni szent
jelenlétünket! Tanuljátok meg az “én” helyett a “mi” szót használni! Megáldalak benneteket. Legyetek egyek, ahogy az Úr kívánja! Ne legyetek megosztottak, mert a mennyben mindannyian egyek lesztek!
 Legyetek békében, és éljetek békében!


2015. január 3. szombat, 20:20

… 

A jószívűek össze fognak gyűlni és Hozzám jönnek. A gőg és az arrogancia bűne miatt fog létrejönni az emberek közötti legnagyobb megosztottság, és ha az emberek nem hagynak fel gyengeségeikkel, nem lesznek képesek arra, hogy elfogadják Irgalmamat.

Az Igazságot védelmezni kell, mert ha ti valami mást fogadtok el, és nem az Igazságot, nem Isten Igéjét, akkor a semmivel fogtok maradni.

Jézusotok”

https://masodikeljovetel.hu/mennydorges-es-villamcsapas-fog-lesujtani-az-ur-templomara

 

 
———
Római katolikus:

2020-01-03

Karácsonyi idő – január 3.

SZENTLECKE Szent János apostol első leveléből
Aki Krisztusban marad, nem követ el bűnt.
Szeretteim!
Ha tudjátok, hogy Jézus az igazság, akkor azt is tudnotok kell, hogy mindaz, aki az igazság szerint cselekszik, őtőle született. Nézzétek, mekkora szeretettel van irántunk az Atya: Isten gyermekeinek hívnak minket, és azok is vagyunk. A világ azért nem ismer minket, mert őt sem ismeri.
Szeretteim, most Isten gyermekei vagyunk, de hogy mik leszünk, az még nem nyilvánvaló. Azt tudjuk, hogy ha ő megjelenik, hasonlók leszünk hozzá, mert látni fogjuk őt úgy, amint van. Mindaz, aki ebben reménykedik, megszentelődik, mert ő szent.
Aki vétkezik, megszegi a törvényt, mert a bűn törvényszegés. Tudjátok, hogy Jézus azért jött el, hogy elvegye bűneinket. Őbenne nincs bűn. Aki vétkezik, nem látta, és nem ismerte őt. Aki pedig megmarad őbenne, nem követ el bűnt.
Ez az Isten igéje.

1Jn 2,29-3,6

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: A föld minden határa látta * üdvözítő Urunknak jóságát. (Vö. 3cd. vers. – 6. tónus)
Előénekes: Zengjetek az Úrnak új éneket, * csodálatra méltó, amit művelt.
Diadalt aratott jobbjával, * győzelmet szentséges karjával.
Hívek: A föld minden határa látta * üdvözítő Urunknak jóságát.
E: Meglátta a föld minden határa, * szabadulást Istenünk hozott nekünk.
Minden földek, zengjetek az Úrnak öröméneket, * ujjongjatok és zsoltárt mondjatok.
H: A föld minden határa látta * üdvözítő Urunknak jóságát.
E: Daloljatok az Úrnak citerával, * citerával és zsoltárok hangjával.
Harsonákkal és zengő kürtökkel * ujjongjatok az Úr és Király előtt.
H: A föld minden határa látta * üdvözítő Urunknak jóságát.
Zsolt 97,1.3cd-4.5-6

ALLELUJA
Az Ige emberré lett, és itt élt köztünk, * befogadóinak megadta, hogy Isten fiai legyenek, Jn 1,14 és 12a – 4 g. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent János könyvéből
Keresztelő János második tanúsága: Jézus az Isten Báránya!
Abban az időben amikor Keresztelő János látta, hogy Jézus közeledik feléje, így szólt: „Íme, az Isten Báránya, aki elveszi a világ bűneit! Ő az, akiről azt mondtam: Utánam jön egy férfi, aki megelőz engem, mert előbb volt, mint én. Én sem ismertem öt, de azért jöttem, és azért keresztelek vízzel, hogy megismertessem őt Izraelben.”
János azután így folytatta tanúságtételét: „Láttam, hogy az égből, mint egy galamb, leszáll rá a Lélek, és rajta marad. Én sem ismertem őt, de aki küldött, hogy vízzel kereszteljek, az mondta nekem: »Akire látod, hogy rászáll a Lélek, és rajta marad, ő az, aki Lélekkel keresztel.« Én láttam, és tanúskodom arról, hogy ő az Isten Fia!”
Ezek az evangélium igéi.

Jn 1,29-34″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2020-01-03


————

Ortodox (Görög keleti): 

Az Örökkévaló megváltottai visszatérnek Sionra

35 Örül majd a puszta,
    a kiszáradt föld újra kizöldül,
a sivatag ujjongva kivirul,
    mint a fehér liliom virága.
Virágba borul akkor az egész vidék,
    ujjongva énekel, és vígan örvendezik,
mert dicsősége olyan lesz,
    mint a libanoni erdőé,
ékessége, mint a Kármel hegyéé,
    és gazdagon terem, mint a Sáron síksága.
Bizony, meglátják ők az Örökkévaló dicsőségét,
    Istenünk fenségét mind megismerik.

Erősítsétek azokat,
    akik lecsüggesztik kezüket,
    akiknek térde roskadozik!

Mondjátok azoknak, akik feladták a reményt:
„Bátorság, ne féljetek!

    Nézzétek, Istenetek már jön, és bosszút áll!
Ellenségeinek megfizet,
    jön, és megszabadít titeket!”

Akkor újra látnak a vakok,
    a süketek ismét hallanak,
a sánták ujjongva ugrándoznak, mint a szarvasok,
    s a némák örvendezve énekelnek,
mert a pusztában források fakadnak,
    s folyók öntözik a sivatagot.
A csalóka délibáb igazi tóvá változik,
    s a szomjas pusztában bővizű források fakadnak.
Ahol egykor sakálok tanyáztak,
    ott fű zöldell, nád és káka terem.

Jól megépített út lesz ott,
    s így nevezik: „A Szent Helyhez vezető út”.[a]
Tisztátalan nem léphet rá,
    csak a megváltottak járnak rajta.
    Nem léphet rá tévelygő istentelen[b].
Nem lesz ott oroszlán,
    vagy vérengző vadállat.
Csak a megváltottak járnak rajta,
    s nem les rájuk veszély.
10 Ezen jönnek haza,
    akiket az Örökkévaló megszabadít:
    öröménekkel, ujjongva térnek vissza Sionba.
Fejüket el nem hervadó öröm koszorúzza,
    örök boldogságot találnak ott.
Örömüket semmi sem árnyékolja többé,
    fájdalom és bánat előlük messze menekül.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Isaiah+35:1-10&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

25 Amikor János befejezte a feladatát, ezt mondta: »Mit gondoltok rólam, ki vagyok én? Nem én vagyok a Messiás! Ő majd csak ezután fog jönni, de én még arra sem vagyok méltó, hogy a saruját levegyem.«

26 Testvéreim, akik Ábrahámtól származtok, és ti, más nemzetbeliek, akik Istent imádjátok, hallgassatok meg engem! Az üdvösségnek ez az üzenete nekünk szól! 27-28 Jeruzsálem lakói és a nép vezetői nem értették meg, hogy Jézus a Szabadító, és elítélték őt. Bár nem tudták vádolni semmivel, amiért halált érdemelt volna, mégis azt kérték Pilátustól, hogy ítélje halálra, és végeztesse ki. Így teljesedett be mindaz, amit a próféták előre megmondtak és leírtak, és amit a zsidók minden szombaton felolvasnak a zsinagógákban. 29 Miután megtették vele mindazt, amit az Írások előre mondtak róla, Jézus holttestét levették a keresztről, és egy sziklasírba helyezték. 30 Isten azonban feltámasztotta őt a halálból! 31 Ezután több napon át látták a feltámadt Jézust azok az emberek, akik Galileából vele együtt mentek fel Jeruzsálembe. Ők most is tanúsítják az egész nép előtt, hogy mindez igaz.

32 Mi pedig azt az örömhírt hoztuk nektek, hogy azokat az ígéreteket, amelyeket Isten őseinknek tett, 33 most nekünk, az ő leszármazottjaiknak teljesítette be. Éppen azáltal teljesítette, hogy Jézust feltámasztotta a halálból, ahogyan ez meg van írva a második zsoltárban:

»Te vagy az én fiam,
    ma lettem az édesapád.«[a] …”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Acts+13%3A25-33&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük