Én az emberiségnek megadtam minden jelet, minden figyelmeztetést és minden Kegyelmet, hogy az emberek felkészítsék lelküket.

Igazság Könyve:

2014. október 3. péntek, 15:10

Drága szeretett leányom, jól figyelj most Ígéretemre: Én újra el fogok jönni, hogy kihirdessek egy új kezdetet, egy vég nélküli új világot. Amikor Én kiárasztom Irgalmamat az egész világra, mindazok, akik elfogadják Isten Kegyelmét, Királyságom részei lesznek.

Én az emberiségnek megadtam minden jelet, minden figyelmeztetést és minden Kegyelmet, hogy az emberek felkészítsék lelküket. Egyesek meghallották Isten Szavát úgy, ahogyan az a Szent Evangéliumban rögzítve van, és figyelmet szenteltek neki. Mások hallották és látták az Igazságot, de nem voltak hajlandóak azt elfogadni. Hamarosan eljön a nap, amikor a teljes Igazság és az, hogy Én Ki Vagyok, napvilágra kerül, a bűnösök pedig kellő időt fognak kapni arra, hogy szabad akaratuk szerint meghozzák döntésüket. Senki nem lesz arra kényszerítve, hogy elfogadja Irgalmamat, mert ezt a döntést egyedül csak ti hozhatjátok meg. Mások vonakodni fognak attól, hogy tanúságot tegyenek az Igazságról, még akkor is, amikor az nyilvánvaló lesz számukra. Sajnos, ők el fognak veszni. Másoknak szükségük lesz ugyan egy bizonyos időre, még mielőtt hűséget fogadnának Nekem, de a Nagyfigyelmeztetés megtörténte utáni idő rövid lesz.

Most azért jövök, hogy beszéljek nektek azokról az eseményekről, amelyek feltárják ezeknek az időknek a jeleit, és e Küldetésben való Jelenlétem jelét. Viharokat lehet majd látni sok nemzetben, és ezek hetekig fognak tartani. Hamarosan tanúi lesztek a globális védőoltásnak, amelyről 2010-ben már beszéltem nektek. Isten Keze lesz majd látható az Ő Isteni Igazságszolgáltatásában, amikor megengedi, hogy kísértéseket helyezzenek azok elé, akik Egyházamban Őt szolgálják. Amikor ezek és minden más prófécia valóra válik, Én várni fogok. És aztán jönni fog a Nagyfigyelmeztetés. Ez röviddel a Nagy Nap előtt fog bekövetkezni, amikor azon Ígéretem, hogy újra eljövök, végre beteljesedik.

Nektek bíznotok kell Jóságomban, Szeretetemben és Irgalmamban. Ha ezt megteszitek, elég erősek lesztek ahhoz, hogy szembenézzetek mindenféle megpróbáltatással és sértéssel, melyeket az Én Nevemben szórnak majd rátok, és hogy a kegyelem által hűek maradjatok Szent Szavamhoz.

Maradjatok békében, és legyetek reményteljesek, mert az irántatok való Szeretetem és a ti Irántam való szeretetetek el fogja pusztítani a gonoszságot, mely hatalmába kerítette azokat a lelkeket, akik elszakították magukat Tőlem.

Jézusotok”

https://masodikeljovetel.hu/hamarosan-tanui-lesztek-globalis-vedooltasnak-amelyrol-2010-ben-beszeltem-nektek


—————
Igaz élet Istenben:
“MEGTISZTELTELEK KERESZTEMMEL

1996. július 4.

Béke legyen veletek! Mondottam, hogy tüzes lángokban jövök el. Maradjatok szilárdak, és bizalommal imádkozzatok! Figyelj, gyermekem! Tudom, hogy megfosztottalak az írástól, de ez azért történt, hogy megfizesd azok adósságát, akik megsértettek engem. Egyik kedves fivérem nyíltan és igen gyakran megtagad engem… Durvaságával megbántja Szentlelkemet. Egy gyermeket állítottam mellé. Nagy bizalommal vittem hozzá gyermekemet. Ó… hogyan lehetséges, hogy nem látott meg engem gyermekemben, akit életre keltettem a halottak közül? Még meddig kell eltűrnöm őt? Miért pusztítja önmagát?

Ruhám vérfoltos, testemet felszaggatta az ostor, és meggyötörve, nagy fájdalomban fekszem mellette…  És te, Vassula, viseld értem ezt a keresztet, hogy ne nélkülözz engem! Jobb áldozati adományt nem adhatnál… Atyám fel fogja emelni szemedet, hogy nagyobb dolgokat láss, amelyek még be fognak következni. Én, Jézus, megtiszteltelek keresztemmel. Leányom, fogadd békémet! Megáldalak. A Bölcsesség van melletted. ÉN VAGYOK.”

 
 
 
 
 
2014. október 1. szerda, 21:15.
… 
Aztán, amikor Isten Törvényeit félre tolták, és már alig beszéltek azokról, sokan elfelejtették, hogy Isten Parancsolatait minden áron meg kell tartani. …”

 
 
 
———
Római katolikus:
2019-10-0426. évközi hét péntek

OLVASMÁNY Báruk próféta könyvéből
Báruk megvallja: Népét méltán éri a megszégyenülés, mivel nem bízott az Úrban.
Jeremiás próféta tanítványa, Báruk így kezdte bűnbánati imáját: Igazságos vagy, Urunk, Istenünk, a mi arcunkat pedig méltán önti el a szégyenpír.
Bizonyság erre Júda fiainak, Jeruzsálem lakóinak, királyainknak, főembereinknek, papjainknak, prófétáinknak és atyáinknak ez a mai sorsa is.

Urunk és Istenünk ellen bűneink nagyok: nem hittünk, nem bíztunk benne és nem követtük őt. Urunk, Istenünk szavára nem figyelt fülünk; nem tartottuk meg a nekünk írt parancsokat. Mind a mai napig megvetettük Urunk, Istenünk szavát, attól a naptól fogva, hogy kihozta atyáinkat Egyiptomból.
Elhagytuk őt, más útra tértünk, hogy ne kelljen hallanunk parancsait.
Utol is ért az átok minket, rajtunk van a csapás, amelyet Mózesnek, szolgájának szavával megjósolt az Úr még akkor, mikor atyáinkat Egyiptomból kihozta, hogy ezt a tejjel-mézzel folyó országot adja nekünk.

Nem szívleltük meg Urunk, Istenünk szavát.
Hiába küldött oktatókul prófétákat is nékünk, mi inkább gonosz szívünk vágyai szerint bálványok után mentünk.
Azt cselekedtük, ami gonosz az Úr, a mi Istenünk szemében.
Ez az Isten igéje.
Bár 1,15-22

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Ments meg minket, Urunk, * neved dicsőségéért! 9b. vers.
Előénekes: Pogányok törtek örökségedre, Istenünk, † szent templomodat gyalázat érte, * Jeruzsálemet romba döntötték.
Szolgáid holttestét az ég madarainak eledelül adták, * s a föld vadjainak híveid testét.
Hívek: Ments meg minket, Urunk, * neved dicsőségéért!
E: Vérüket úgy ontották Jeruzsálem körül, mint a vizet, * és nem volt, aki eltemesse őket.
Gyalázattá lettünk szomszédaink előtt, * kinevetnek és csúfolnak a körülöttünk lakók.
H: Ments meg minket, Urunk, * neved dicsőségéért!
E: Meddig még, Urunk? † Vég nélkül haragszol? * Haragod úgy lángol, mint a tűz?
Ne emlékezzél atyáink vétkeire, † irgalmaddal siess elénk, * mert igen nyomorultak lettünk.
H: Ments meg minket, Urunk, * neved dicsőségéért!
E: Segíts rajtunk, szabadító Istenünk, † neved dicsőségéért ments meg minket, * és nevedért bocsásd meg bűneinket.
H: Ments meg minket, Urunk, * neved dicsőségéért!
Zsolt 78,1-5.8-9

ALLELUJA
Bár hallgatnátok ma Isten szavára! * Ne legyetek többé keményszívűek! Zsolt 94,8ab – 12. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Jézus jajt kiált azokra, akiket elvakított a gőg, és elutasították az evangélium üzenetét.
Jézus egy alkalommal így szólt tanítványai előtt: „Jaj, neked, Korozain! Jaj, neked, Betszaida! Ha a pogány Tiruszban és Szidonban történtek volna azok a csodák, amelyek nálatok történtek, már rég szőrzsákban és hamuban tartottak volna bűnbánatot. Ezért Tirusznak és Szidonnak tűrhetőbb sorsa lesz az ítéleten, mint nektek.
És te Kafarnaum? Vajon az égig emelkedel? Egészen az alvilágig fogsz süllyedni.”
Majd így folytatta: „Aki titeket hallgat, engem hallgat; és aki titeket megvet, engem vet meg. Aki pedig engem megvet, azt veti meg, aki küldött engem.”
Ezek az evangélium igéi.
Lk 10,13-16″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2019-10-04

 

2014. október 2. csütörtök, 23:15.

Bocsáss meg azoknak, akik a Szentháromságot káromolják, és Segíts nekem, hogy a magam módján, és személyes áldozataim által Szerető Karjaidba vigyem mindazokat a bűnösöket, akiknek a legnagyobb szükségük van a Te Irgalmadra. …”
————–
Ortodox (Görög keleti): 

aki megváltott bennünket a vére, vagyis a halála árán. Rajta keresztül kaptuk meg bűneinkre a bocsánatot Isten kegyelmének gazdagsága szerint.

Isten elárasztott bennünket kegyelmével, mindenféle bölcsességgel és megértéssel. Megismertette velünk mideddig elrejtett tervét, amelyet tetszése szerint készített, és Krisztus által akar megvalósítani. 10 E terv szerint, amikor erre megérik az idő, Isten mindent egybeszerkeszt Krisztusban — mindent, ami a Mennyben és a Földön van —, és őt teszi mindennek fejévé.

11 Krisztusban kaptuk meg az örökségünket Istentől, ahogyan ezt ő már előre elhatározta, mert ez így felelt meg a céljának. Isten ugyanis mindent a saját elhatározása és akarata szerint cselekszik. 12 Bennünket, akik elsőként reménykedtünk a Krisztusban, Isten arra választott ki, hogy dicséretet szerezzünk dicsőségének.

13 Ti is hallottátok az igazság üzenetét, üdvösségetek örömhírét, és hittetek Krisztusban. Isten pedig Krisztusban megjelölt benneteket egy különleges jellel: a megígért Szent Szellemet adta nektek is. 14 A Szent Szellem a foglalója az örökségünknek és a biztosítéka annak, hogy azt egyszer teljes egészében birtokba is fogjuk venni. Mindennek a célja pedig Isten dicsőségének dicsérete.

Hálát adok értetek

15 Mivel hallottam az Úr Jézus Krisztusba vetett hitetekről és a szeretetről, amellyel Isten szent népe iránt vagytok, 16 én is mindig hálát adok Istennek, amikor imádkozom értetek.

17 Azt kérem, hogy Urunk, Jézus Krisztus Istene, a dicsőséges Atya-Isten töltsön be titeket a Szent Szellemmel, aki bölccsé tesz, kijelenti és igazán megismerteti veletek Istent.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Ephesians+1%3A7-17&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

31 Jézus így folytatta: „Mihez is hasonlítsam ezt a nemzedéket? 32 Olyanok, mint a téren játszó gyerekek, akik ezt kiabálják egymásnak:

»Táncnótát furulyáztunk nektek,
    de nem táncoltatok.
Siratót énekeltünk,
    de nem sírtatok.«

33 Mert eljött Bemerítő János, aki nem azt ette, mint a többiek, és bort sem ivott. Róla azt mondjátok: »Gonosz szellem lakik benne!« 34 Azután eljött az Emberfia, aki ugyanúgy evett és ivott, mint mások. Róla meg azt mondjátok: »Nézzétek, milyen falánk és részeges! Ráadásul vámszedőkkel és mindenféle bűnösökkel barátkozik!« 35 Ezzel maguk bizonyították a saját ostobaságukat azok, akik ilyenféle »bölcsességeket« szoktak mondani”.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Luke+7:31-35&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

————–
https://oca.org/readings/daily/2019/10/04

——
—–———-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük