Tegyétek le fegyvereiteket, mert ha nem, az apró darabokra lesz törve (&169.)

Igazság Könyve:

2014. október 2. csütörtök, 23:15

Drága szeretett leányom, ellenségeim megvethetik Szavamat, az Igazságot, de el fog jönni az a nap, amikor lehorgasztott fejjel, szégyenükben és lelkiismeret-furdalással a lelkükben fognak megállni Előttem.

Noét az ő napjaiban, és mindazokat, akik segítettek neki felkészülni Isten Igazságosságára, kigúnyolták. Gúnyosan lemosolyogták és üldözték őket, és minden kísérletet megtettek annak érdekében, hogy lejárassák Isten utasításait, amelyeket Noénak adott. A végsőkig engedelmeskedve, Noé irgalomért könyörgött a lelkükért. Arra sürgette őket, hogy keressenek vele együtt menedéket, de figyelmen kívül hagyták őt. És így lesz ez most is, egészen az Úr Nagy Napjáig. Csak egy maradék fog készen állni arra, hogy üdvözöljön Engem mindazokkal együtt, akik a Nagyfigyelmeztetés során érezni fogják a szívükben, hogy el kell fogadniuk Irgalmamat.

Arra kérem azokat, akik hisznek Bennem és azon Ígéretemben, hogy újra eljövök dicsőségben, hogy imádkozzanak mindazokért, akik megvetik ezt a küldetést, mert bár ők megkapták az Igazság Ajándékát, de mégis úgy döntöttek, hogy visszadobják azt az Arcomba. A meleg és gyengéd szívűeket, és a szelíd lelkűeket a Karjaimba fogom venni, független attól, hogy milyen hitet vagy vallást követnek, mert ők az Enyéim. Azok, akik nem ismerik Isten Igéjét, nagy irgalomban fognak részesülni, akik pedig a Nagyfigyelmeztetés során térnek meg, szintén a Karjaimba fognak lakozni. El fogok érni minden melegszívű lelket és azokat, akik szeretettel és könyörülettel vannak fivéreik és nővéreik iránt.

A legnagyobb csatára akkor fog sor kerülni,  amikor az arrogánsak és a büszkék felé nyújtom a Kezem, akikből hiányzik az igaz szeretet és a nemes-lelkűség. Ezekért a lelkekért sürgetlek, hogy imádkozzatok. De akik számára a leginkább kérem, hogy Irgalmamért könyörögjetek azok, akik értelmük teljes tudatában eladták lelküket az ördögnek. Ők önszántukból nem fognak Hozzám jönni, hanem egyedül csak a választott lelkek szenvedéseinek – azoknak, akik önmagukat Nekem szentelték – és a ti áldozataitoknak köszönhetően lehet majd őket megmenteni.

Kérlek benneteket, hogy imádkozzátok ezt az imát minden bűnös megmentéséért.

A Keresztes Imahadjárat 169. Imája: Azok üdvösségéért, akik elutasítják Krisztust

Drága Jézus, Együttérzésedre és Irgalmadra hivatkozva könyörgöm Hozzád azok üdvösségéért, akik elutasítottak Téged;

Akik tagadják Létezésed;

Akik tudatosan ellenszegülnek Szent Szavadnak, és akiknek keserű szíve megmérgezte lelküket Istenséged Fényével és Igazságával szemben.

Irgalmazz minden bűnösnek.

Bocsáss meg azoknak, akik a Szentháromságot káromolják, és Segíts nekem, hogy a magam módján, és személyes áldozataim által Szerető Karjaidba vigyem mindazokat a bűnösöket, akiknek a legnagyobb szükségük van a Te Irgalmadra.

Megígérem Neked, hogy gondolataim, cselekedeteim és kimondott szavaim által a legjobb tudásom szerint foglak Téged szolgálni Küldetésedben, az Üdvösség Küldetésében. Ámen.

Menjetek mindnyájan, és gyűljetek össze imádságban, Isten Igazságossága hamarosan látható lesz, hogy a világ tanúskodhasson arról. Az ember gonoszsága, megátalkodott cselekedetei és a felebarátja iránti gyűlölete miatt fogja Isten megakadályozni az embert a pusztításban, amelyet már minden módon kidolgoztak az emberi faj ellen.

Tegyétek le fegyvereiteket, mert ha nem, azt Örök Atyám Keze apró darabokra fogja törni. Szegüljetek csak ellene Istennek, és emiatt szenvedni fogtok. De amikor a hatalom nagymértékű visszaélésével akarjátok bántani az emberiséget, azonnal meg lesztek állítva, és már nem lesz több időtök arra, hogy Isten Irgalmát keressétek.

Jézusotok”

https://masodikeljovetel.hu/tegyetek-le-fegyvereiteket-mert-ha-nem-az-apro-darabokra-lesz-torve-169



—————
Igaz élet Istenben:
SEMMI ÚJAT NEM HOZOK NEKTEK KEDVENC CÉLTÁBLÁI AZ ÉN FELSZENTELT LEKEIM
1996. február 12.   Rhodos

Uram?

ÉN VAGYOK. Vassulám, tanulj a szentektől! Engem nem nehéz megérteni, és nem is vagyok messze. Nem rejtem el Arcomat, és senkit sem hagyok sötétben. Jelenlétem világosság! 1 Sokan kérik közületek: “Uram, hozz valami újat nekünk!”… Ez az Antikrisztus lelke, és ez a Lélek elterjedt a világban. Semmi újat nem hozok nektek. Meghaltam, feltámadtam, én vagyok az Első és az Utolsó. Aki bennem bízik, annak örök élete lesz. örökké élek, dicsőségben élek, és kezemben tartom a halál és a Hades kulcsait. Vannak még dolgok, amelyeknek be kell következniük, de minden le van írva az idők végezetéig. Azért jövök, hogy Szentlelkemmel helyreállítsam látástokat, és hogy véghez vigyem, amit megmondtam… hogy végül én fogok diadalt aratni.

Földem ma még megosztott, szétszakított. Házam táján adnak és vesznek. A prófétáknak, akiket hozzájuk küldök, azt mondják: “Ne prófétálj!” Elérkezett az az idő, amelyről korábban elmondtam, hogy bíborosok lesznek bíborosok ellen, püspökök püspökök ellen, papok papok ellen. A megosztó hatalma füstként szivárgott be házamba, hogy tönkretegye földemet. Romboló munkája erős, és kedvenc céltáblái az én felszentelt lelkeim. Gondolataikat úgy fordítja, hogy kövessék szívük szenvedélyeit. átkot hagy maga után a lázadó, amerre jár. Megesküdött, hogy egymás ellen uszít benneteket. Megesküdött dühében, hogy megrostál benneteket, de különösen felszentelt lelkeimet és kifosztja őket. Megesküdött, hogy játékszeréül fog használni mindannyiatokat.

Mondom neked: akinek szíve nem becsületes, az elbukik, de a becsületes hűsége jutalmául élve marad. Légy erős Vassula!
Én, Jézus, megáldalak téged és bajtársaidat. Ne ítélj! Mi ketten? Szeretlek! Béke. IC”

 
 
 
 
2014. október 1. szerda, 21:15.
… 
Aztán, amikor Isten Törvényeit félre tolták, és már alig beszéltek azokról, sokan elfelejtették, hogy Isten Parancsolatait minden áron meg kell tartani. …”
 
 
—-———
Római katolikus:
10-02Szent Őrzőangyalok

Ennek az emléknapnak saját olvasmányai vannak

OLVASMÁNY a Kivonulás könyvéből
Angyalom előtted fog járni és vezet.
Ezt mondja az Úr:
„Íme, én elküldöm
angyalomat, hogy előtted menjen, őrizzen téged az úton, és vezessen el arra a helyre, amelyet neked szántam. Tiszteld őt, és hallgass a szavára, ne ellenkezzél vele, mert nem bocsátja meg, ha vétkezel, mivel az én nevem van benne. De ha hallgatsz a szavára, és megteszel mindent, amit mondok, akkor ellensége leszek ellenségeidnek és szorongatója leszek szorongatóidnak. Akkor angyalom előtted fog járni.”

Ez az Isten igéje.
Kiv 23,20-23a

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Angyalainak parancsol felőled, * hogy őrizzenek minden utadon. (15b. vers. – 2. tónus)
Előénekes: Aki a Fölséges oltalmában lakik, * a Mindenható árnyékában tartózkodik.
Így szól az Úrhoz: † „Menedékem és váram te vagy nékem, * Istenem, benned bízom.”
Hívek: Angyalainak parancsol felőled, * hogy őrizzenek minden utadon.
E: Megment ő téged a vadászok tőrétől, * és a gonosz beszédtől.
Szárnyaival oltalmaz, * tollai alatt menedéket találsz.
H: Angyalainak parancsol felőled, * hogy őrizzenek minden utadon. 
E: Pajzs és páncél az ő hűsége; * nem kell félned az éjjeli rémtől, 
a nappal szárnyaló nyíltól, † a sötétben ólálkodó ragálytól, * a fényes nappal
pusztító dögvésztől.

H: Angyalainak parancsol felőled, * hogy őrizzenek minden utadon.
E: Nem eshet semmi bajod, * otthonodhoz nem közelíthet semmi csapás.
Mert angyalainak parancsol felőled, * hogy őrizzenek minden utadon.
H: Angyalainak parancsol felőled, * hogy őrizzenek minden utadon.
Zsolt 90,1-2.3-4.5-6.10-11

ALLELUJA
Áldjátok az Urat, mind, ti, mennyei seregek: * szolgái, akik akaratát teljesítitek! Zsolt 102,21 – 7 b. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
A kicsinyek angyalai az égben szüntelenül látják mennyei Atyám arcát.
A tanítványok egyszer ezzel a kérdéssel fordultak Jézushoz: „Mit gondolsz, ki a legnagyobb a mennyek országában?”
Erre Jézus odahívott egy gyermeket, közéjük állította, és így szólt: „Bizony, mondom nektek: ha meg nem változtok, és nem lesztek olyanok, mint a gyermekek, nem mentek be a mennyek országába. Aki tehát olyan kicsinnyé lesz, mint ez a gyermek, az a legnagyobb a mennyek országában. Aki pedig befogad egy ilyen gyermeket az én nevemben, az engem fogad be.
Vigyázzatok, meg ne vessetek egyet sem e kicsinyek közül! Mondom nektek: Angyalaik az égben szüntelenül látják mennyei Atyám arcát.”
Ezek az evangélium igéi.
Mt 18,1-5.10″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2019-10-02


2014. október 1. szerda, 21:15

….

Az Egyházammal szemben tanúsított sok megvetés azon elesett lelkek részéről érkezik, akiket súlyos bűnbe vittek annak belsejében. Sok ártatlan felszentelt szolgám szenved mások bűnei miatt, és ez nagy szégyent hozott rájuk. Aztán, amikor Isten Törvényeit félre tolták, és már alig beszéltek azokról, sokan elfelejtették, hogy Isten Parancsolatait minden áron meg kell tartani. Amikor felszentelt szolgáim többé már nem az Igazságot prédikálják, és elutasítják annak fontosságát, hogy létezik a bűn, akkor Isten gyermekei hogyan lehetnének okosabbak? Felszentelt szolgáimnak erkölcsi kötelessége, hogy védelmezzék Isten Igéjét, és hogy a bűn veszélyeire figyelmeztessék Isten gyermekeit. De ők úgy döntöttek, hogy ezt nem teszik. Sokan félnek hirdetni az Igazságot, mert attól tartanak, hogy üldözni fogják őket azok, akik őket fogják hibáztatni mások bűneiért.

… Akkor felszentelt szolgáim miért nem beszélnek arról, hogy feltétlenül szükséges keresni az örök életet. Ha nem keresitek az Örök Életet, nem is fogjátok azt megtalálni.

Akik Engem szolgálnak, azoknak kötelessége, hogy segítsenek megmenteni az embert az örök kárhozattól. Már hosszú ideje annak, hogy az Igazság el van rejtve, és emiatt  sok lélek veszett el Számomra. Tudnotok kell, hogy az utolsó napon elküldöm Angyalaimat, és az emberek két csoportra lesznek osztva: egyik oldalon azok, akik rémtetteket vittek végbe, a másik oldalon pedig, akik Hozzám tartoznak. Arra kérlek benneteket, felszentelt szolgáim, hogy mondjátok el az Igazságot, mert ha ezt nem teszitek meg, akkor sok lelket fogtok elveszíteni Számomra, és Én azt nektek soha nem fogok megbocsátani.

Ti vagy Istent szolgáljátok, vagy az emberek ostobaságának adjátok magatokat.

Jézusotok”

https://masodikeljovetel.hu/ti-vagy-istent-szolgaljatok-vagy-az-emberek-ostobasaganak-adjatok-magatokat

 

 
————–
Ortodox (Görög keleti): 

Segítsetek egymásnak a terhek hordozásában — így engedelmeskedjetek Krisztus törvényének. Ha valaki nem akar másoknak segíteni, mert olyan fontosnak tartja magát, akkor valójában senki, és csak magát csapja be. Ne hasonlítsátok össze magatokat másokkal, hanem mindenki a saját munkáját tegye mérlegre! Akkor csakis a maga munkájával dicsekedhet, hiszen mindenkinek saját magáért kell felelősséget vállalnia.

Akit Isten beszédére tanítanak, az viszonozza ezt a tanítójának, ossza meg a javait vele!

Amit vetsz, azt fogod aratni is

Ne áltassátok magatokat: Istent nem lehet becsapni! Amit vet az ember, azt fogja aratni is! Aki azért tesz valamit, hogy kielégítse a régi természetének kívánságait, annak ez a régi természet romlást és halált fog teremni, és azt is fogja learatni. Aki viszont a Szent Szellem tetszése szerint cselekszik, az a Szent Szellemből arat örök életet. Ne fáradjatok bele, hogy jót tegyetek!

Ha kitartóan végezzük a munkánkat, akkor majd a maga idején aratni is fogunk! 10 Rajta hát! Amíg van lehetőségünk, addig tegyünk jót mindenkivel, de leginkább azokkal, akik hitünk családjához tartoznak!

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Galatians+6:2-10&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

A bölcs és az ostoba háza

46 „Miért mondjátok nekem: »Uram, Uram!«, ha nem teszitek meg, amit mondok? 47 Aki hozzám jön, meghallgatja tanításomat, és engedelmeskedik a szavamnak, 48 az hasonló ehhez: egy ember házat épített, és jó mélyre leásta az alapját. Egészen a kőszikláig ásott, és arra alapozta a házát. Azután jött az áradat, beleütközött a házba, és el akarta sodorni, de nem tudta megingatni, mert erős alapra építették.

49 Aki pedig hallja a szavamat, de nem engedelmeskedik, az hasonló ehhez: egy ember házat épített, de minden alapozás nélkül, csak a földre. Amikor jött az árvíz, a ház azonnal összedőlt. Csak egy romhalmaz maradt belőle.”

A római százados hite

7.1 Miután Jézus befejezte, amit mondani akart, Kapernaumba ment.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Luke+6-7&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

————–
https://oca.org/readings/daily/2019/10/02

——
—–———

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük