Atyám hűséges angyalai, szentjei és szeretett Édesanyám egy olyan köteléket hoztak létre, amelyet nem lehet többé megbontani.

Igazság Könyve:

2014. szeptember 24. szerda, 15:05

Drága szeretett leányom, ahogy Isten annak idején kiválasztotta Szeretett Édesanyámat, hogy a Messiás Eljövetelének előhírnöke legyen, éppen úgy Ő most szintén arra hívatott, hogy felkészítse az emberiséget Második Eljövetelemre.

Ő a Mennyország legmagasabb Hierarchiájába emeltetett, és Örök Atyám nagy hatalmat adott neki. Ennek ellenére ő éppolyan hű és alázatos szolgálója maradt Istennek, mint egykor volt, amilyen most, és amilyen mindig is lesz. Ő segít Neki Tervében, hogy az embert a tökéletesség állapotára emelje, amilyennek lennie kellett volna.

Az Élő Isten Képmására teremtett ember szépsége leírhatatlan. Nincs az a férfi, nő vagy gyerek ezen a földön, aki felérne azzal a szépséggel, amit Isten akkor teremtett, amikor életet adott Ádámnak és Évának. A bűn volt a bukásuk, Lucifer pedig az ellenségük. Aztán ez a tökéletes állapot megsemmisült. Az ember, megpecsételve a bűntől, soha nem fogja visszanyerni ezt a tökéletes állapotot addig, amíg a kígyó és mindazok, akik őt imádják, nem lesznek száműzve. Amíg az a nap el nem érkezik, az emberi test és lélek szépsége a homályban marad.

Az ember Isten legnagyobb szerelme. Az angyalok az Ő szolgái, és ezért nekik is szeretettel kell lenniük Isten Teremtményei iránt. Isten Szeretete az Ő családja iránt túlhaladja Szeretetét mindaz iránt, amit Ő teremtett, és Ő nem fog nyugodni addig, amíg vissza nem szerzi gyermekei lelkét. Isten sok szenvedést, megaláztatást és tragédiát enged meg, és ezek mindegyikét annak gyűlölete okozza, akit Ő a legnagyobb tiszteletben tartott: az egykori Lucifer Arkangyal, aki végül Sátánná vált. Bukása, mely féltékenységének, büszkeségének és önszeretetének volt köszönhető, elképesztő nagy fájdalmat okozott Atyámnak. És ma ugyanúgy, mint a múltban, hasonlóan viselkedik.

Atyám hűséges angyalai, szentjei és szeretett Édesanyám egy olyan köteléket hoztak létre, amelyet nem lehet többé megbontani. Atyám bármit is parancsol, az Ő Elit Hierarchiája végrehajtja azt. Ő nem kérdőjelezhető meg soha. Bármi is legyen az, amire Atyám vágyik, az a helyes és leghatásosabb út. Ez az a mód, mely által meg lehet menteni az emberiséget a gonosz átkától. Ez az Ő előjoga. Senki sem merné Őt bármikor is megkérdőjelezni. Az Ő Végső Tervében, az utolsó szakaszban, amelyben Üdvösségtervét beteljesíti, többféle módon fog közbelépni.

Édesanyám megnevezése „az Üdvösség Anyja” az utolsó név, amelyet Örök Atyám, a Legmagasságosabb Isten adott neki, nem a véletlen műve. Ő azért lett küldve, hogy figyelmeztesse és felkészítse a világot a gonosznak az emberiség ellen vívott végső támadására. Ez a feladat neki adatott, és Én arra kérlek benneteket, hogy fogadjátok ezt el, és válaszoljatok neki minden alkalommal, amikor imára hív meg benneteket.

A Szentháromság sok Áldásban fogja részesíteni mindazokat, akik válaszolnak a Mennynek erre az utolsó Küldetésére – az Üdvösség Küldetésére. Legyetek hálásak azért, hogy a szeretet és a szív jóságának köszönhetően az emberiség ilyen nagy kegyekben részesült.

Szeretett Jézusotok”

https://masodikeljovetel.hu/az-elo-isten-kepmasara-teremtett-ember-szepsege-leirhatatlan

 
 
 
————–
Igaz élet Istenben:
“CSAK TEREMTŐD ELISMERÉSÉT KERESD!
1993. április 9.Vassulám, béke legyen veled! Fel akarom virágoztatni ezt a sivatagot, és forrásokká teszem a kiszáradt földeket. Olyan forrásokká, amelyek házamból erednek. Vissza fogom hozni magamhoz ezt a hitetlen nemzedéket, de mielőtt még mindez megtörténik, sokan lesznek elsőkké, akik most utolsók, és utolsókká, akik most elsők.Tanuld meg, hogy Teremtőd véghezviszi műveit, és ezek a művek fogják tanúsítani, hogy Ő küldte a világba teremtményét, hogy dicsőítse meg őt. E műveken keresztül világosság fog felragyogni a ti sötétségetekben, és valójában már kezd is felragyogni. Légy gyönyörűségemre, és kapaszkodj ruhám szegélyébe! Újból emlékeztetlek arra, hogy ne várd és ne keresd a világ elismerését, csak Teremtőd elismerését!
Tanítványom, te csak dolgozz keményen, hogy tiszteletet nyújts annak, aki küldött téged. Az őszinteség tetszik az Atyának és ó … mindaz, ami az Atyáé, az az enyém is, mindaz, ami az enyém, az a tiétek. Jöjj, légy türelmes! Én, Jézus, szeretlek és megáldalak: Keltsd újból életre Egyházamat! Mi ketten?

Igen, Uram. ”

 
 
 
—-———
Római katolikus:
2019-09-2625. évközi hét csütörtök

OLVASMÁNY Aggeus próféta könyvéből
Nem szabad késlekednünk a templom felépítésével!
Ha ebben hanyagok vagyunk, egyéb munkánk is gyümölcstelen lesz.

Dárius uralkodásának második esztendejében történt. Zorobábelhez, Júdea helytartójához és Józsue főpaphoz Aggeus próféta által szólt az Úr.
„Ezt üzeni az ég Ura:
A nép azt hajtogatja: »Nincs még itt az ideje, hogy újra felépítsük az Úr templomát.«
De Aggeus próféta által kérdi most az Úr:
hát annak vajon eljött már az ideje,
hogy ti díszes palotákban lakjatok,
míg az Úr temploma romokban hever?
Így szól az ég Ura:
Gondolkodjatok csak el sorsotokról:
Sokat vetettetek, de keveset takarítottatok be.
Ettetek, de nem laktatok jól.
Ittatok, de nem részegültetek meg.
Volt ugyan ruhátok, de nem védett meg a hidegtől.
Pénzt ugyan kerestetek, de lyukas erszénybe tettétek,
így szól most a Seregek Ura:
Fontoljátok meg sorsotokat!
Induljatok hát fel a hegyre!
Hozzatok fát, és építsetek templomot,
hogy kedvemet és dicsőségemet találjam benne. – mondja az Úr.”

Ez az Isten igéje.
Agg 1,1-8

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Népében az Úr kedvét találja, * üdvösségre vezeti a szelídeket. 4a. vers.
Vagy: Alleluja. 3. szám.
Előénekes: Az Úrnak új dalt énekeljetek, * a szentek közösségében zengjen dicsérete.
Teremtőjének örvendjen Izrael, * és Sion gyermekei ujjongjanak királyuknak.
Hívek: Népében az Úr kedvét találja, * üdvösségre vezeti a szelídeket.
Vagy: Alleluja.
E: Nevét körtánccal dicsérjék: * zengjen a zsoltár dobbal és citerával.
Népében az Úr kedvét találja, * üdvösségre vezeti a szelídeket.
H: Népében az Úr kedvét találja, * üdvösségre vezeti a szelídeket.
Vagy: Alleluja.
E: Örvendjenek a szentek dicsőségükben, * pihenőhelyükön is ujjongjanak.
Isten magasztalása zeng az ajkukon, * összes szentjeinek ez lesz dicsősége.
H: Népében az Úr kedvét találja, * üdvösségre vezeti a szelídeket.
Vagy: Alleluja.
Zsolt 149,1-6a és 9b

ALLELUJA
Jézus mondja: † „Én vagyok az út, az igazság és az élet. * Senki sem jut Atyámhoz, csak általam.” Jn 14,6 – 4 g. tónus.

†EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Heródes Antipászt – aki megölette Keresztelő Jánost – nyugtalanítják a Jézusról kapott hírek.
Heródes, a negyedes fejedelem mindenről értesült, amit Jézus tett és hirdetett.
Nyugtalanság fogta el, mert egyesek azt mondták: János támadt fel a halálból.” Mások szerint: „Illés jelent meg újra.” Voltak, akik azt állították: „A régi próféták közül kelt életre valamelyik.”
Heródes így töprengett: „Jánost lefejeztettem… Ki lehet hát az, akiről ilyeneket hallok?” És kereste az alkalmat, hogy személyesen láthassa Jézust.
Ezek az evangélium igéi.
Lk 9,7-9″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2019-09-26

 

 
————–
Ortodox (Görög keleti): 

21 Kedveseim, ha a szívünk nem vádol bennünket, akkor bizalommal mehetünk Istenhez. 22 Ő pedig megadja, amit kérünk, akármi legyen is az, mert engedelmeskedünk a parancsainak, és azt tesszük, amit ő szeret. 23 Isten pedig azt parancsolja, hogy a Fiában, Jézus Krisztusban higgyünk, és szeressük egymást. Ezt parancsolta nekünk maga Jézus is, amikor velünk volt. 24 Aki engedelmeskedik Isten parancsainak, az Istenben él, és az Isten is él őbenne. Honnan tudjuk, hogy Isten bennünk él? Onnan, hogy a saját Szellemét adta nekünk!

Óvakodjatok a hamis prófétáktól!

4.1 Kedves gyermekeim, ne higgyetek akármelyik szellemnek. Előbb gondosan vizsgáljátok meg őket, hogy valóban Istentől jöttek-e! Azért mondom ezt, mert sok hamis próféta jön-megy szerte a világon. Így tudjátok eldönteni, hogy egy szellem Istentől jött-e: ha elismeri és megvallja, hogy Jézus a Messiás, aki emberi testben jelent meg a Földön — akkor az a szellem Istentől jött. Ha viszont ezt nem ismeri el, és nem akarja kimondani, akkor nem Istentől jött. Ez a Krisztus Ellenségének szelleme, akiről hallottátok, hogy el fog jönni a világra, és már itt is van.

Ti azonban, gyermekeim, Istenhez tartoztok, ezért legyőztétek őket, mert aki bennetek él, hatalmasabb, mint az, aki a világban van. Ők a világhoz tartoznak, és amit mondanak, azt is a világból veszik, ezért hallgat rájuk a világ. Ezzel szemben mi Istenhez tartozunk, és aki Istent ismeri, hallgat ránk. Aki pedig nem Istenhez tartozik, az nem fogadja el, amit mondunk. Így tudjuk megkülönböztetni az Igazság Szellemét attól a szellemtől, amely félrevezeti és becsapja az embereket.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=1+John+3-4&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS


Szeretsz-e engem?

15 Miután ettek, Jézus megkérdezte Simon Pétertől: „Simon, Jóna fia, jobban szeretsz-e, mint ők?”

Péter így felelt: „Igen, Uram, tudod, hogy milyen kedves vagy nekem.”

Jézus erre azt mondta neki: „Viselj gondot a bárányaimra!”

16 Azután újra megkérdezte tőle: „Simon, Jóna fia, szeretsz-e engem?”

Péter ismét ezt felelte: „Igen, Uram, tudod, hogy milyen kedves vagy nekem.”

Jézus azt mondta: „Viseld gondját a juhaimnak!”

17 Ezután harmadszor is megkérdezte tőle: „Simon, Jóna fia, a barátom vagy?”

Péter erre elszomorodott, hogy Jézus harmadszorra is megkérdezte tőle: „A barátom vagy?” Így válaszolt: „Uram, te mindent tudsz. Tudod, hogy milyen kedves vagy nekem.”

Jézus azt mondta neki: „Viselj gondot a juhaimra![a] 18 Igazán mondom neked, amíg fiatal voltál, felkötötted az övedet, és oda mentél, ahová akartál. De ha megöregszel, kinyújtod a kezed, és akkor majd más köti fel az övedet, és oda visz, ahová nem akarsz menni.” 19 Ezzel adta tudtára, hogyan fog meghalni, és a halálával hogyan szerez dicsőséget Istennek. Ezután hozzátette: „Kövess egem!”

20 Ekkor Péter hátrafordult, és látta, hogy az a tanítvány, akit Jézus szeret, utánuk jön. Ő volt az, aki a vacsora közben Jézushoz közel hajolt, és megkérdezte tőle: „Uram, ki az, aki elárul téged?” 21 Mikor Péter látta ezt a tanítványt, megkérdezte Jézustól: „Uram, hát vele mi lesz?”

22 Jézus ezt felelte: „Ha azt akarom, hogy életben maradjon, amíg visszajövök, mi közöd hozzá? Te csak kövess engem!”

23 Így terjedt el a testvérek között az a hír, hogy ez a tanítvány nem fog meghalni. Pedig Jézus nem ezt mondta, hanem azt: „Ha azt akarom, hogy életben maradjon, amíg visszajövök, mi közöd hozzá?” 24 Ez a tanítvány az, aki mindezekről a dolgokról tanúskodik. Ő az, aki ezeket leírta, és tudjuk, hogy amit mond és ír, az igaz.

25 Jézus még sok más dolgot is tett. Ha ezeket mind részletesen leírnák, azt hiszem, az egész világ sem lenne elég, hogy befogadja azokat a könyveket.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=John+21:15-25&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

….

….

….

————–
https://oca.org/readings/daily/2019/09/26

——

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük