Azok, akik prófétáimat átkozzák, Engem átkoznak

2019/09/09
 
Igazság Könyve:

2014. szeptember 9. kedd, 17:00

Drága szeretett leányom, Szívem nagy szomorúsággal dobog ebben az időben. Vannak köztetek olyanok, akik – miután átölelték Szavamat, mely ezeken a szent Üzeneteken keresztül Szeretetemnek és Együttérzésemnek köszönhetően adatik – a legkegyetlenebb módon árultak el Engem. Ez az árulás nem különbözik attól, amelyet földi Időm során követtek el Ellenem.

A kétség magvait azok ültetik a többiekbe, akiket – a hazugságok és a gyűlölet miatt, melyet a gonosz ültetett a szívükbe – a megtévesztésbe vezettek. Ő, aki Engem továbbra is gyűlöl, gyűlöletet fog Ellenem szítani, megfertőzvén néhányat azok közül, akik érintettek ebben vagy más küldetésben, melyek a Mennyből adatnak a lelkek megmentésére. Ő hazudni fog, és rágalmakat fog szórni választottaimra, hogy elfordítsa Tőlem a lelkeket. Azoknak mondom, akik hátat fordítanak Nekem: tudjátok meg, hogy árulásotok ketté vágja a Szívemet. Tudnotok kell, hogy amit Ellenem tesztek, a ti dolgotok, mert szabad akarattal rendelkeztek. De amikor arra használjátok befolyásotokat, hogy eltávolítsátok Tőlem a lelkeket, személyesen foglak felelősségre vonni benneteket minden egyes lélekért, akiket sikerül eltávolítanotok Nagy Irgalmasságomtól. Jaj annak a léleknek, aki gyűlöletet szít Ellenem, Jézus Krisztus ellen, amikor az Én egyetlen vágyam az, hogy Isten minden gyermekét Magammal vigyem.

Azért jöttem, hogy Irgalmamba burkoljam a lelkeket, és ha akadályokat gördítetek, hazugságokat terjesztetek, és arra indítotok másokat, hogy megvessék prófétáimat, akkor Én szigorúan meg foglak büntetni benneteket, mert ez az egyik legnagyobb bűn Isten ellen. Ha szándékosan megpróbáltok beavatkozni Üdvösségtervembe, akkor az utolsó napon a Színem elé foglak szólítani benneteket, és felelősségre lesztek vonva a lelkek Tőlem való megfosztásának bűnéért, akik a ti gonosz cselekedeteitek miatt vesztek el a gonosz javára. És amikor azt állítjátok, hogy Isten Szava a gonosz lélektől jön – ezt a gonoszságot soha nem fogom nektek megbocsátani. Maradjatok csendben. Ne kövessétek el ezt a súlyos bűnt Isten ellen. Ha többé már nem fogadjátok el Küldetésemet, akkor távozzatok méltósággal, és ne szóljatok egy szót sem. A hallgatásotok fog megmenteni benneteket. Ha gonosz dolgot mondotok Ellenem, a vadonba foglak dobni benneteket, és soha nem lesztek Királyságom részei.

A Szívem összetört, de az Elhatározásom nem. Ne attól féljetek, hogy esetleg megtévedtek, hanem Isten Haragjától, mert akik prófétáimat átkozzák, Engem átkoznak.

Jézus Krisztus

Az Emberfia”

https://masodikeljovetel.hu/azok-akik-profetaimat-atkozzak-engem-atkoznak


—————
Igaz élet Istenben:

FIGYELMEZTETEM AZOKAT, AKIK KINEVETIK A LELKET

1988. szeptember 5.

(Három órával később kaptam meg a hírt: egyik pap, akiben bíztam, és akiről azt gondoltam, hogy hisz Isten üzenetében, “elárult“. Egyáltalán nem hitt, csak színlelte egész idő alatt. Kijelentette: “Isten nem nyilvánítja ki magát ilyen módon, sem pedig ilyen személynek. Nagyon fájt, mert azt gondoltam, hogy megértette, és hogy jó barát. Elvesztettem egy “barátot”… Ezt a hírt más barátaimtól kaptam.)
Uram?

Később: 1988. szeptember 6.

Én vagyok. Figyelmeztettelek téged gyermekem erre az árulásra: Jöjj; támaszkodj rám! Hadd tudják meg mennyire nem hiteles azoknak érvelése, akik azt mondják neked, hogy ez nem tőlem származik, és lelkesedésük rossz irányba fordult. Úgy tűnik, hogy nem látják tisztán igazságosságomat és csak saját gondolataikat hangoztatják. Az Írás mondja: “Milyen szépen hangzik azok lépése, akik jó hírt hoznak.”És azoknak, akik meglepődnek azon, hogy miféle eszközt választottam, azt mondja az Írás: “Azok találtak meg engem, akik nem kerestek, és azoknak nyilvánítottam ki magamat, akik nem kérték tanácsomat.”

Annak a papnak azonban van egy jó érve. Én valóban nem vagyok a megfelelő személy ahhoz, hogy ilyen “adományom” legyen. Nem vagyok jó. Barátnőm, Beatrice megkérdezte tőle: “És nit tart Mária Magdolnáról?”Azt válaszolta: “Ó, igen, de ő később megtért. “Azt gondolja tehát, hogy én nem tértem meg.

Légy békében! Én befogadtalak téged Szent Szívembe.  ….”

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum323.html

 
 
 
—-———
Római katolikus:
2019-09-09

23. évközi hét hétfő

SZENTLECKE Szent Pál apostolnak a kolosszeiekhez írt leveléből
Az apostol az Egyház szolgája, hogy Isten üdvözítő tervét hirdesse.
Testvéreim!
Örömmel szenvedek értetek, és testemben kiegészítem azt, ami még hiányzik Krisztus szenvedéséből az ő testének, az Egyháznak javára.
Ennek lettem a szolgája az Istentől értetek kapott hivatásnál fogva, hogy az Isten szavát érvényre juttassam: Azt a titkot, amely korszakok és nemzedékek óta rejtve volt, s amelyet most szentjeinek kinyilatkoztatott. Velük akarta megismertetni az Isten, milyen fönséges gazdagságot rejt a pogányok számára ez a titok: Krisztus a megdicsőülés reménye bennetek. Őt hirdetjük, amikor intünk és a teljes bölcsesség birtokában tanítunk mindenkit, hogy minden embert tökéletessé tegyünk Jézus Krisztusban.
Ezért fáradok és küzdök az ő erejével, amely hatékonyan működik bennem. Szeretném, ha tudnátok, mennyit küzdök értetek, valamint a laodiceaiakért és mindazokért, akik személyesen nem ismernek, hogy szívükben megerősödve és a szeretetben egyesülve eljussanak a tökéletes megismerés teljes gazdagságára: Isten titkának, Krisztusnak megismerésére. Benne rejlik a tudomány és bölcsesség minden kincse.
Ez az Isten igéje.
Kol 1,24-2,3

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Isten megmenti életem; * ő az én dicsőségem. 8a. vers.
Előénekes: Lelkem, nyugodj meg teljesen Istenben, * hagyatkozz rá türelemmel.
Mert ő az én üdvösségem, ő az én Istenem, * ő a sziklaváram, nem fogok meginogni.
Hívek: Isten megmenti életem; * ő az én dicsőségem.
E: Minden népek, benne bízzatok, * tárjátok fel szíveteket őelőtte, mert Isten a mi menedékünk.
H: Isten megmenti életem; * ő az én dicsőségem.
Zsolt 61,6-7.9

ALLELUJA
Jézus mondja: † „Juhaim hallgatnak szavamra; * ismerem őket, és ők a nyomomban járnak.” Jn 10,27 – 1 D2. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
A farizeusok szemmel tartják Jézust, és még jótetteiben is csak azt keresik, hogy mit fordíthatnak ellene.
Jézus az egyik szombaton elment a kafarnaumi zsinagógába, és tanítani kezdett.
Volt ott egy jobb kezére béna ember. Az írástudók és a farizeusok figyelték Jézust, vajon meggyógyítja-e szombaton; hogy aztán okot találjanak a vádaskodásra.
Ő azonban ismerte gondolataikat. Megszólította tehát a béna kezű embert: „Kelj fel, és állj ide a középre!” Az felkelt és odaállt. Jézus akkor hozzájuk fordult: „Kérdem tőletek: Szabad-e szombaton jót vagy rosszat tenni, életet menteni vagy pusztulni hagyni?”
Végignézett rajtuk, aztán így szólt az emberhez: „Nyújtsd ki a kezedet!” Az megtette, és meggyógyult a keze.
Erre esztelen harag szállta meg őket, és arról kezdtek tanakodni, hogy mit tegyenek Jézussal.
Ezek az evangélium igéi.
Lk 6,6-11″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2019-09-09

 
 
 
—–——–
Ortodox (Görög keleti): 
Minden dologban meggazdagodtatok: hitben, beszédben, tudásban, mindenféle igyekezetben, és a szeretetben, amelyet tőlünk tanultatok. Most hát legyetek bőkezűek az adakozásban is!

Nem parancsként mondom, hogy adakozzatok, de szeretném kipróbálni, hogy igazi szeretet van-e bennetek. Ezért mondtam el nektek, hogy mások milyen bőségesen adakoznak. Hiszen megismeritétek Urunk, Jézus Krisztus irántatok való bőkezűségét és nagylelkűségét! Bár ő gazdag volt, szegénnyé lett értetek, hogy az ő szegénysége által ti meggazdagodjatok.

10-11 Hadd adjak nektek tanácsot! Tavaly ti voltatok az elsők, akik adni akartak — és adtatok is. Most pedig jó lenne, ha befejeznétek, amit elkezdtetek. Ne csak a jó szándék legyen bennetek, hanem tegyétek is meg, amit elhatároztatok! Tehát gyűjtsétek össze, amit adni akartok — mindenki a lehetőségeihez mérten. 12 Mert ha valóban adni akartok, akkor ajándékotok ahhoz mérten lesz kedves, ami az erőtökből telik, hiszen senkitől sem várnak többet, mint amit képes adni. 13 Nem arról van szó, hogy amiatt, hogy másokon segítetek, ti meg szükséget lássatok. 14 Inkább a kiegyenlítésre törekedjetek. Hiszen most a ti adományotok fogja kipótolni, ami a testvéreiteknek hiányzik. Máskor meg éppen fordítva: ők fogják majd a bőségükből kipótolni a ti hiányotokat. Így mindannyian egyformán részesedtek a javakból, 15 ahogyan az Írás mondja:

„Aki sokat szedett,
    az sem tudott túl sokat összegyűjteni,
de aki keveset szedett,
    annak sem lett túl kevés, amit összegyűjtött.”[a] …”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=2+Corinthians+8:7-15&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

A farizeusok ekkor kimentek a zsinagógából, és azonnal tanakodni kezdtek a Heródes-pártiakkal, hogy milyen úton-módon lehetne Jézust kivégeztetni.

Nagy sokaság gyülekezik Jézushoz

Jézus ezután visszavonult tanítványaival a Galileai-tó mellé. Azonban nagy sokaság követte Galileából, Júdeából, Jeruzsálemből, Idumeából, a Jordánon túli területekről, meg Tírusz és Szidón vidékéről, mert hallották, hogy milyen hatalmas dolgokat tett. Mivel nagyon sokan összegyűltek, Jézus szólt a tanítványainak, hogy készítsenek elő a számára egy bárkát, hogy az emberek ne tolongjanak körülötte. 10 Ugyanis nagyon sok embert meggyógyított, ezért akik valamilyen betegségben szenvedtek, mind igyekeztek a közelébe férkőzni, hogy megérinthessék. 11 Voltak közöttük olyanok is, akikben gonosz szellemek laktak. Amikor meglátták Jézust, leborultak előtte, és azt kiabálták: „Te vagy az Isten Fia!” 12 Jézus azonban szigorúan rájuk parancsolt, hogy ezt ne hirdessék.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Mark+3:6-12&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

——
—–———-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük