Hamarosan jönni fog egy ember, és azt fogja nektek mondani, hogy ő feltárja Létezésem Igazságát

Igazság Könyve:
2014. szeptember 6. szombat, 16:00

 

Drága szeretett leányom, Bölcsességem Isteni Eredetű, és az ember képtelen megérteni annak nagyságát, hogy Ki Vagyok Én.

A Szentlélek Ajándéka által Én elegendő tudást adok az emberiségnek. Tanításaim egyszerű formában adattak a világnak, hogy minden ember megérthesse az Igazságot. Isten Bölcsessége sohasem bonyolult, és azért adatik, hogy az ember megkapja a szükséges tisztánlátást, hogy felkészítse lelkét Királyságomra. A Szeretet tiszta. A Szeretet egyszerű. Az igaz Szeretet kölcsönös. Az egyetlen vágyam, hogy a lelkek úgy válaszoljanak a Szeretetemre, hogy a Szentlélek Ajándéka által felhatalmazva, egy pillanat alatt megértsék a velük szembeni elvárást, és így részesei lehessenek Királyságomnak.

Hírvivőket küldök nektek, hogy megkapjátok a tisztánlátást, hogy érteni tudjatok. Azonban a mindennapi életetek során az Igazságot a fennálló zűrzavar miatt nem könnyű elfogadni. Igémnek folyamatosan ellene mondanak, vizsgálják, és ismételten csak vizsgálják; újraértékelik és félreértelmezik azt, megnehezítvén így Isten Igaz Szavának a betartását. Ha nyíltan állást foglaltok a mellett, hogy hisztek Igémben, Tanításaimban és Szentségeimben, akkor emiatt hamarosan ki fognak benneteket gúnyolni.

Hamarosan sok önjelölt teológus meg fogja kérdőjelezni Valós Identitásomat és a Legszentebb Szentháromság Létezését. Ők nagyszerű érveket fognak használni arra, hogy Isten Igaz Szavával szemben elvakítsanak benneteket, és felhasználnak majd mindenféle teológiai érvelést annak bizonyítására, hogy minden vallás egyforma. Ők hamarosan el fogják utasítani az Igazságot – Isten Igéjét. Bonyolult és ellentmondásos tanokkal fogják Isten Igéjét meggyalázni világszerte, és a templomjárók ettől nem lesznek okosabbak, mivel ostobaságokkal etetik őket. Igémet el fogják rejteni, és hagyni fogják, hogy ellepje a por. Ne feledjétek, hogy Igémet úgy kell érteni, ahogyan az megadatott.

Részletek Istenségemről és Isten Misztériumáról még nem voltak feltárva az emberiség számára, mert annak nem kell addig megtörténnie, amíg a Béke Új Korszaka el nem kezdődik.

Hamarosan jönni fog egy ember, és azt fogja nektek mondani, hogy ő feltárja Létezésem Igazságát és Második Eljövetelem részleteit. Ő el fogja bűvölni a világot. Aztán azt fogja állítani, hogy ő nem más, mint Én, Jézus Krisztus. Sokan hinni fognak neki, mert nem úgy értették meg az Igét, ahogyan azt a Szent Bibliában rögzítették.

Én, Jézus Krisztus, újra el fogok jönni, ítélni élőket és holtakat, de ez a jelenlegi Földön nem fog, és nem is történhet meg.

Jézusotok”

 


———-
Igaz élet Istenben:

Ó itt vagy tanítvány, már vártam rád! Béke, kiválasztott leányom!Jézus, fogom a kezedet, és megvigasztal, amit fülembe súgsz: „Ne félj!”, majd így folytatod: „Segíteni fogok neked!” és megkapom a segítséget. Arra késztetted lelkemet, hogy énekeljen Neked. Ujjadat arra használtad, hogy szívembe írd az ősök bölcsességét. Gyönyörűségedet leled abban, hogy példabeszédeid rejtett értelmét felfedd előttem, és Szíved örül, ha felfedi előttem gazdagságát. De ahhoz, hogy továbbadjam mindazt, amit adtál nekem, a Te erődre, a Te türelmedre, a Te bölcsességedre, a Te alázatodra, a Te szeretetedre van szükségem, hogy csalódást ne okozzak Neked nehéz küldetésem közben!

Egyetlen feladat sem lesz túl nehéz számodra, és senki sem lesz képes legyőzni téged, egyetlen földi uralkodó sem fog soha megrendíteni. Tested még halálod után is prófétálni fog. Semmi sem lesz hiába, amit teszel. Mondom neked, még ha az ellenség rád is szabadul, feltartóztatom támadását. Add át ezért üzenetemet, és tisztítsd meg e nemzedék szívét! …”

 
 
 

2014. szeptember 1. hétfő, 20:08

Ami volt kezdetben, az lesz a végén  is. Minden Isten által teremtett élet megújul, hasonlóan ahhoz, ahogyan az a Paradicsomban volt teremtve az emberi nem számára. …”

Ők soha nem fognak győzedelmeskedni Egyházam felett

—-
Római katolikus:
2019-09-0622. évközi hét péntek

SZENTLECKE Szent Pál apostolnak a kolosszeiekhez írt leveléből
Isten mindent Fia által teremtett.
Testvéreim!
Jézus Krisztus a láthatatlan Isten képmása, minden teremtmény elsőszülötte. Mert benne teremtett mindent a mennyben és a földön: a láthatókat és láthatatlanokat, a trónusokat, uralmakat, fejedelemségeket és hatalmasságokat. Minden általa és érte lett teremtve. Ő előbb van mindennél, és minden benne áll fenn.
Ő a testnek, az Egyháznak a feje. Ő a
kezdet, az elsőszülött a halottak közül, hogy övé legyen az elsőség mindenben. Úgy tetszett (az Atyának), hogy benne lakjék az egész teljesség, s hogy általa békítsen ki magával mindent a földön és a mennyben, minthogy a kereszten kiontott vérével békességet szerzett mindenkinek.
Ez az Isten igéje.
Kol 1,15-20

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Járuljatok az Úr színe elé * vidám énekszóval! 2c. vers,
Előénekes: Ujjongjatok az Úrnak, minden földek, * szolgáljatok az Úrnak vidámsággal!
Járuljatok színe elé * vidám énekszóval!
Hívek: Járuljatok az Úr színe elé * vidám énekszóval!
E: Tudjátok meg, hogy az Úr az Isten, * övéi vagyunk, ő alkotott minket.
Az ő népe vagyunk, * legelőjének nyája.
H: Járuljatok az Úr színe elé * vidám énekszóval!
E: Őt magasztalva lépjetek be kapuján, † énekelve vonuljatok hajlékába, * áldjátok nevét, és adjatok hálát néki.
H: Járuljatok az Úr színe elé * vidám énekszóval!
E: Valóban jó az Úr, † irgalma örökké megmarad, * és hűsége nemzedékről nemzedékre.
H: Járuljatok az Úr színe elé * vidám énekszóval!
Zsolt 99,2.3.4.5

ALLELUJA
Én vagyok a világ világossága – mondja az Úr, * aki engem követ, övé lesz az élet világossága. Jn 8,12 – 4 g. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Az új tanítás, amelyet Jézus hozott, nem mérhető a régi mértékkel.
Egy alkalommal a farizeusok és írástudók így szóltak Jézushoz: „János tanítványai gyakran böjtölnek és imádkoznak, és ugyanígy a farizeusok tanítványai is; a tieid azonban csak esznek-isznak.” Jézus így felelt nekik: „Csak nem foghatjátok böjtre a násznépet, amíg vele van a vőlegény? Eljön az idő, amikor elviszik a vőlegényt: akkor majd böjtölnek.”
Példabeszédet is mondott nekik: „Senki sem hasít ki új ruhából foltot, hogy ócska ruhára tegye. Hiszen így az újat is elszakítja, és az ócska ruhára sem illik az új folt. Senki sem tölt új bort régi tömlőkbe, mert az új bor szétszakítja a tömlőket; a bor kiömlik, és a tömlők is tönkremennek. Az új bor új tömlőbe való: akkor mindkettő megmarad. Aki óbort iszik, nem kívánja az újat, mert azt mondja: »Jobb az óbor.«”
Ezek az evangélium igéi.
Lk 5,33-39″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2019-09-06

 
——
Ortodox (Görög keleti): 

10 Mert az a fajta szomorúság, amely Isten akarata szerint változtatja meg a gondolkodásotokat, és visszatérít őhozzá, végül az üdvösségre vezet — az ilyet utólag sohasem kell megbánni. Ezzel szemben a hitetlenek világának szomorúsága a halálba vezet. 11 A ti szomorúságotok nyilván Isten akarata szerinti változtatott meg titeket: nagy igyekezetet, védekezést, bosszankodást, félelmet és ragaszkodást keltett bennetek. Felkeltette bennetek a vágyat, hogy újra találkozhassunk. Sőt, meg is akartátok büntetni azt, aki vétkezett. Ezek a dolgok mind azt bizonyítják, hogy ártatlanok vagytok. 12 Ha tehát írtam is nektek, nem amiatt az ember miatt írtam, aki valami rosszat tett, sem nem amiatt, akit megbántottak. Azért írtam, hogy ti magatok is lássátok meg Isten szemével, milyen nagy igyekezet van bennetek irántunk. 13 Így azután megvigasztalódtunk és felbátorodtunk.

Igen, mi magunk is felbátorodtunk, de még jobban megörültünk annak, hogy Titusznak örömet szereztetek, és a szellemét felvidítottátok. 14 Ugyanis előzőleg sok jót mondtam Titusznak rólatok, sőt, dicsekedtem veletek. Nagyon örülök, hogy ezzel nem vallottam szégyent, mert ő úgy tapasztalta, hogy amit rólatok mondtam, mind igaz. 15 Így azután Titusz még jobban szeret benneteket. Örömmel emlékezik vissza arra az engedelmességre, tiszteletre, sőt félelemre, amellyel fogadtátok. 16 Szívből örülök én is, hogy minden tekintetben megbízhatok bennetek.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=2+Corinthians+7:10-16&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

Az új bort új tömlőbe kell tölteni

18 Bemerítő János tanítványai és a farizeusok rendszeresen böjtöltek. Közülük néhányan eljöttek Jézushoz, és megkérdezték: „Bemerítő János tanítványai és a farizeusok tanítványai is böjtölnek. A te tanítványaid miért nem?”

19 Ő ezt válaszolta: „Vajon böjtölnek-e a lakodalomban a vendégek, amíg velük van a vőlegény? Ugye, nem? 20 De eljön az idő, amikor a vőlegényt elviszik tőlük. Akkor majd ők is böjtölni fognak.”

21 „Senki sem varr régi ruhára új szövetből foltot, mert az új csak tovább szakítaná a régit. Az új ugyanis elválik a régitől, és még nagyobb lesz a szakadás! 22 Senki sem tölt új bort régi bortömlőkbe,[a]  mert az új bor szétszakítja a tömlőket, amelyek így tönkremennek, ráadásul a bor is kiömlik. Az új bort új tömlőkbe kell tölteni.””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Mark+2:18-22&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

——
https://oca.org/readings/daily/2019/09/06

——

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük