Szavam – amint azt mondani fogják – oly sok megbotránkoztatást okoz, hogy politikailag helytelennek fogják azt tartani

Igazság Könyve:
“2014. augusztus 7. csütörtök 23:40

Drága szeretett leányom, ha nem lennék Türelmes, Büntetésem most azokat az igazságtalanokat sújtaná, akik Földi Egyházamat ostorozzák.

A Kereszténység elleni gyűlölet háromféle módon sújt benneteket. Az első a világméretű hitehagyás, amelyet bosszúállóim okoztak, akik abba a megtévesztésbe vezetik a világot, hogy utasítsanak el mindent, ami Tőlem származik, Engem pedig dobjanak egy kietlen vidékre, hogy az enyészet martaléka legyek. A második, a racionalizmus és az ember által Szavamra gyakorolt zavaró beavatkozása miatt jött létre, melyet Szavam tudósai terjesztenek, akik nem az Igazság Lelkével vannak eltelve, hanem saját önelégültségükkel, amelyet a gőg táplál. Mivel ők annyira jártasnak hiszik magukat, új értelmezéseket fognak adni Tanításaimnak, és át fogják alakítani mindazt, amit tanítottam, hogy saját önző igényeiket kielégítsék. És aztán ott vannak azok, akiknek kőből van a szíve – hideg, érzéketlen, s tele Irántam való mély és heves gyűlölettel, és mindazok iránt, akik Keresztény voltukat nyíltan gyakorolják.Az ördög hatása olyan sokféleképpen nyilvánul meg, hogy az ember egyedül képtelen lesz ellenállni azoknak a követeléseknek, amelyeket ez a három csoport vele szemben támaszt, akik megpróbálják megállítani őt Isten Igazságának a hirdetésében. Szavam – amint azt mondani fogják – oly sok megbotránkoztatást okoz, hogy politikailag helytelennek fogják azt tartani és így elsődleges okként ez lesz megnevezve, hogy gyökeresen megváltoztassák a Kereszténység arculatát.

Csak az egyszerűek, azok az emberek lesznek hűek Hozzám, akik olyanok, mint a kisgyermekek, mert a többiek túlságosan el lesznek foglalva azzal, hogy végrehajtsák az Igém értelmezésére vonatkozó változásokat.És ez idő alatt, a papok, akiket arra hívtam, hogy tanúságot tegyenek az Igazságról, előkészületeket fognak tenni az Igazság megőrzése érdekében.

 

Az Igazság elrejtése rettenetes sötétséget fog hozni; annak megváltoztatása, Keresztre feszítésem megcsúfolása. Az Igazság egy új helyettesítőjének a bemutatása, az Engem való teljes megtagadás. Mégis, ennek a legnagyobb elkövetői azok lesznek, akik a Rólam való ismeretükkel büszkélkednek – az ő maszkjuk a hamis szentség, éppen ezért a szavaik és tetteik soha nem fognak Hozzám vonzani benneteket, mert a Szentlélek nem lesz jelen a lelkükben. Amikor a Szentlélek nincs jelen, akkor ők – Szavam ezen árulói – a sötétségbe fognak másokat vonni, akik hazugságaikat lelkesen át fogják ölelni. Mindezek a hamisságok a gonosz jelét fogják magukon viselni – a gőg jelét –, mely a sivatag kapuja. Amint ez a kapu kinyílik, minden más gonoszság át fog áramlani rajta, és mindazok lelke, akik megadják magukat az eretnekségnek, sivárrá fog válni.Az Igazság nélkül egy olyan világban fogtok élni, ahol semmi olyat nem fogtok hallani, ami békét hozna nektek. Jelenlétem Fénye nélkül, a nap nem fog ragyogni – eltompul és elbágyad, és aztán köddé válik, mígcsak a halandó ember keze nem fogja elhozni a fényt úgy, hogy azok, akiknek szemük van, de nem hajlandók látni, többé már nem fognak látni, míg azok, akik láttak és elfogadták Isten Lelkét, továbbra is látni fognak.

Jézusotok”

 

 

———-
Igaz élet Istenben:
“A MENNYEI EGYHÁZ
1989. november 2.

(E napokban az Úr állandóan a “három vasrudat” mutatja nekem. Most ragyogó narancssárga színben látom, mintha igen forróak lennének.)

Vassulám, tüzemmel és lángom erejével nemcsak meglágyítom, hanem leheletemmel mindörökre egyetlen erős rúddá kovácsolom e vasrudakat. Akkor mindannyian tökéletesen meg fogjátok ismerni akaratomat, és meg fogtok érteni engem. Ez lesz adományom számotokra. A mennyei Egyház az én dicsőségemben fog ragyogni, és ti egyetlen tabernákulum körül fogtok himnuszokat énekelni. Földetek, a kísértetek földje átalakulva és feltámadva kel újra életre. Jöjj leányom, a Bölcsesség fog tanítani téged,  Megáldalak, szeress engem!”

 
 
 
—–
Római katolikus:
2019-08-0718. évközi hét szerda

OLVASMÁNY Mózes negyedik könyvéből
A választott nép kevésre becsülte az ígéret földjét; Isten ezért büntetést szabott ki rájuk.
Amikor a választott nép a fáráni pusztában tartózkodott, az Úr ezt mondta Mózesnek: „Küldj férfiakat Kánaán földjére, hogy kémleljék ki azt a földet, amelyet népemnek akarok adni! Minden törzsből küldj egyet-egyet, olyant, aki a vezetők körébe tartozik.”
A kiküldöttek negyven nap múlva visszatértek, miután kikémlelték a földet, és eljutottak Mózeshez és Áronhoz meg a választott nép egész gyülekezetéhez a Fárán-pusztába, amely Kádes mellett van. Beszámoltak nekik és az egész sokaságnak, aztán megmutatták nekik a föld gyümölcseit. Ezt mondták: „Eljutottunk arra a földre, amelyre küldtél bennünket. Az csakugyan tejjel és mézzel folyó ország, amint ezekből a gyümölcsökből is látható. Lakói azonban igen erősek, városai pedig nagyok és fallal vannak körülvéve. Enák fiait is láttuk ott. Amalekiták laknak a Délvidéken, heteusok, jebuzeusok, amorreusok a hegységben, és kananeusok laknak a tenger mellékén és a Jordán folyó körül.”
Erre a nép zúgolódni kezdett Mózes ellen, de Káleb csendesítette őket: „Menjünk csak fel bátran, és foglaljuk el azt a földet, mert bizonyosan el tudjuk foglalni!” Ám a többiek, akik vele voltak, azt mondták: „Nem mehetünk fel egy olyan nép ellen, amely erősebb, mint mi.” Sőt, gyalázták népük előtt azt a földet, melyet megtekintettek, és azt mondták: „A föld, amelyet bejártunk és kikémleltünk, elemészti lakóit; népe, melyet láttunk, szálfatermetű; láttunk ott néhány óriást Enák fiaiból, az óriások nemzetségéből, akikhez képest mi olyanoknak látszottunk, mint a sáskák.”
Emiatt jajveszékelve sírt az egész sokaság azon az éjszakán.
Az Úr ekkor így szólt Mózeshez és Áronhoz: „Meddig fog még zúgolódni ellenem ez a hálátlan nép? Meghallottam népem zúgolódását. Mondd meg tehát nekik: Ezt üzenem nekik, én, az Úr: Amilyen igaz, hogy én élek, olyan igaz, hogy úgy bánok veletek, ahogy fülem hallatára ti zúgolódtatok. Ebben a pusztában fog heverni holttestetek. A megszámláltak közül, aki húszéves elmúlt, és zúgolódott ellenem, senki sem megy be arra a földre.
Ama negyven nap számának megfelelően, amely alatt szemügyre vettétek az ígéret földjét, egy-egy esztendőt számítva minden napért, negyven esztendeig fogtok lakolni gonoszságtok miatt, és megismeritek bosszúmat. Ahogyan megmondtam, én, az Úr, úgy fogok bánni e nagyon gonosz sokasággal, amely fellázadt ellenem; ebben a pusztában fog elpusztulni és meghalni.”
Ez az Isten igéje.
Szám 13,1-2.25-14,1.26-29.34-35

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Emlékezzél meg, Uram, rólunk, * hiszen népedhez te jóságos vagy. (4a. vers. – 2. tónus)
Előénekes: Atyáinkkal együtt mi is vétkeztünk, * bűnbe estünk, gonoszat tettünk.
Atyáink Egyiptomban * nem értették meg csodáidat.
Hívek: Emlékezzél meg, Uram, rólunk, * hiszen népedhez te jóságos vagy.
E: Csakhamar elfeledték tetteid, * nem bíztak Isten terveiben.
Telhetetlen vágyra gerjedtek a pusztában, * a sivatagban Istent kísértették.
H: Emlékezzél meg, Uram, rólunk, * hiszen népedhez te jóságos vagy.
E: Elfeledték Istent, aki megmentette őket, * aki nagy jeleket művelt Egyiptomban,
Kám földjén csodákat, * félelmetes dolgokat a Vörös-tengeren.
H: Emlékezzél meg, Uram, rólunk, * hiszen népedhez te jóságos vagy.
E: Már arra gondolt, hogy eltörli őket, * ha nem lett volna Mózes, akit kiválasztott.
Ám ő résen állt színe előtt, hogy elfordítsa az Úr haragját, * nehogy elpusztítsa őket.
H: Emlékezzél meg, Uram, rólunk, * hiszen népedhez te jóságos vagy.
Zsolt 105,6-7a.13-14.21-22.23

ALLELUJA
Nagy próféta támadt köztünk: * Isten meglátogatta az ő népét. Lk 7,16 – 2. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Jézus meggyógyítja egy kánaáni pogány asszony leányát.
Abban az időben Jézus továbbhaladt. Tirusz és Szidon vidékére vonult vissza. És íme, jött egy arra lakó kánaáni asszony, és kiáltozva kérte: „Könyörülj rajtam, Uram, Dávid fia! A lányomat kegyetlenül gyötri a gonosz szellem!” Ő azonban szóra sem méltatta. Végül odamentek hozzá tanítványai, és arra kérték: „Küldd el őt, ne kiáltozzon utánunk!”
Jézus kijelentette: „Az én küldetésem csak Izrael házának elveszett juhaihoz szól.” Ám az asszony odajött, és leborult előtte e szavakkal: „Uram, segíts rajtam!” Ő így válaszolt: „Nem való elvenni a gyerekek kenyerét és odadobni a kutyáknak!” Mire az asszony: „Igen, Uram, de a kutyák is esznek abból, ami lehull gazdájuk asztaláról!” Erre Jézus így szólt hozzá: „Asszony! Nagy a te hited! Legyen úgy, amint szeretnéd!” És a lánya meggyógyult még abban az órában.
Ezek az evangélium igéi.
Mt 15,21-28″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2019-08-07

 
——
Ortodox (Görög keleti): 

12 Azért aki azt gondolja, hogy ő biztosan áll, vigyázzon, nehogy elessen! 13 Eddig még csak olyan próbatétel ért benneteket, amely minden más embert is előbb-utóbb elér. Isten azonban hűséges, ezért nem fogja megengedni, hogy túl nehéz megpróbáltatásnak legyetek kitéve. Sőt, amikor a próbatétel kellős közepén vagytok, utat nyit nektek, hogy kiszabaduljatok belőle. Így ki fogjátok bírni a megpróbáltatást.

14 Ezért kedveseim, mindenképpen kerüljétek a bálványimádást! 15 Úgy szólok hozzátok, mint értelmes emberekhez, gondoljátok meg jól, amit mondok! 16 Az „áldás-pohár”,[a] amelynél áldást mondunk, vajon nem azt jelenti-e, hogy közösségben vagyunk Krisztus vérével, vagyis a halálával? A kenyér pedig, amelyből együtt eszünk, vajon nem azt jelenti-e, hogy közösségben vagyunk a Krisztus „Testével”? 17 Csak egyetlen kenyér van, mi pedig sokan vagyunk. Mégis egyetlen „Testet” alkotunk sokan, mert valamennyien abból az egyetlen kenyérből veszünk egy-egy darabot.

18 Gondoljatok csak Izráel népére! Amikor ők az áldozati állatok húsából esznek,[b] közösségben vannak az áldozati oltárral, igaz? 19 Ezzel azonban egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy a hamis isteneknek és a bálványoknak áldozott hús valami fontos dolog lenne. Azt sem gondolom, hogy maguk a bálványok fontosak lennének. 20 Dehogyis! Azt mondom, hogy amit az emberek a bálványoknak áldoznak, azt valójában gonosz szellemeknek adják, és nem Istennek. Én azonban nem akarom, hogy a gonosz szellemekkel legyetek közösségben! 21 Nem tehetitek meg, hogy az Úr poharából is isztok, meg a gonosz szellemek poharából is. Nem ehettek az Úr asztalának ételéből is, meg a gonosz szellemek asztalának ételéből is. 22 Vagy magunkra akarjuk haragítani az Urat?[c] Talán erősebbek vagyunk nála?”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=1+Corinthians+10:12-22&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

20 Ezután szigorúan megparancsolta a tanítványoknak, hogy senkinek se mondják el, hogy ő a Messiás.

Jézus előre jelzi a halálát és feltámadását

21 Ettől kezdve beszélt Jézus a tanítványainak arról, hogy fel kell mennie Jeruzsálembe, s ott a nép vezetői, a főpapok és a törvénytanítók miatt sokat kell majd szenvednie. Végül megölik, de három nappal később fel fog támadni.

22 Ekkor Péter félrehívta Jézust, szemrehányást tett neki, és helyre akarta igazítani: „Isten mentsen meg téged attól, Uram, hogy ez bekövetkezzen! Ilyesmi semmiképpen sem történhet meg veled!”

23 De Jézus hátat fordított Péternek, és ezt mondta: „Takarodj a szemem elől[a], Sátán! El akarsz gáncsolni, mivel nem úgy gondolkodsz, mint Isten, hanem úgy, mint az emberek!”

24 Ezután a tanítványaihoz fordult: „Aki engem akar követni, az tagadja meg magát, vegye fel és vigye a keresztjét, úgy kövessen.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+16:20-24&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

——
https://oca.org/readings/daily/2019/08/07

 
 

2014. augusztus 5. hétfő, 14:16

Ti nem fogtok soha másokat elítélni, rágalmazni, vagy másokról hazugságokat terjeszteni – majd pedig vakmerően azt mondani, hogy Tőlem valók vagytok. Távozzatok Tőlem. Hamarosan a Színem elé fogtok járulni és arra lesztek felszólítva, hogy számot adjatok cselekedeteitekről.

A Kereszténység az az életerő, mely fenntartja a világot. Én Vagyok a Fény, mely elválasztja az éjt a nappaltól, Nélkülem a sötétségben bukdácsolnátok. Jöjjetek Velem, amikor hívlak benneteket – vagy egyáltalán ne jöjjetek.

Jézusotok”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük