Az lesz a legnagyobb Nap azóta, hogy Isten megteremtette Ádámot és Évát

Igazság Könyve:
“Az lesz a legnagyobb Nap azóta, hogy Isten megteremtette Ádámot és Évát
2014. június 13. péntek, 22:20

Mélységesen szeretett leányom, az Én Időm nagyon közel van, és ezért fontos, hogy minden egyes ember úgy készüljön fel a világban, mintha bármelyik pillanatban kiragadtatna ebből az életből. Ne hagyjátok figyelmen kívül Hívásomat, mert azok, akik elmulasztják, hogy felkészüljenek a Nagy Napra, nagy gyötrelemben fognak maradni.

Második Eljövetelem Napján, melyet megelőz a Nagyfigyelmeztetés, amikor bebizonyítom a világnak, hogy Én Ki Vagyok, készen kell állnotok. Azért jövök, hogy mindnyájatokat egy pompás, új és dicsőséges Paradicsomba vigyem. Senkit sem szeretnék kizárni. Mindannyian Isten dédelgetett gyermekei vagytok. Azok, aki nem ismerik származásukat, azonnal tudni fogják, hogy Ki Vagyok. Mert ez egy mélyen gyökerező emberi ösztönből fog jönni, a természetes szülőtől elválasztott gyermekhez hasonlóan, aki fel fogja ismerni saját testét és vérét, még ha az egy egész életet is vesz igénybe, csakhogy újra egyesüljenek egymással. Ez egy természetes érzés lesz, és azok, akiknek a szívűk meleg, az utolsó pillanatban eltelnek majd szívderítő szeretettel. Nincs mitől félnetek.

Azoknak mondom, akik úgy döntenek, hogy a hamis istenekben hisznek, és akik nem ismerik fel a Szentháromságos Egy Istent: ti nem fogtok készen állni, hogy elfogadjatok Engem, mert ti mindig elutasítottatok Engem. Mégis Magamhoz foglak húzni, és meg foglak ölelni benneteket. Isten Hatalma leereszkedik majd rátok, és nehezetekre fog esni, hogy hátat fordítsatok Nekem. Ezért azoknak, akik látnak Engem, beleértve azokat is, akik elutasítottak Engem ebben az életben, a következőt mondom: abban az időpontban a legtöbben közületek fel fogják ismerni az Igazságot.
Meg fogjátok engedni Nekem, hogy Szentséges Karjaimba húzzalak benneteket.
Én azonnal, egy szempillantás alatt
Királyságomba foglak emelni benneteket. És akkor elkezdődik a vég kezdete. Azoknak a lelkeknek, akik imádják a fenevadat, és akik testben, elmében és lélekben átadták magukat a Sátánnak, és azoknak, akik az ő önkéntes ügynökeivé váltak, nem lesz hova fordulniuk, nem lesz hova elbújniuk, és ők ott maradnak majd minden segítség nélkül, mert a Sátán el fogja hagyni őket. Addigra a Sátán a mélységbe lesz vetve, és ezen a ponton az ő hatalma teljesen meg fog szűnni. Azoknak a lelkeknek a következőt mondom: Még ebben az időpontban is Irgalommal leszek irántatok. Hívnotok kell Engem és mondanotok:

„Jézus, segíts nekem. Jézus bocsásd meg minden bűnömet”, és Én a Paradicsomomba emellek benneteket is.
Meg fogom menteni azokat a lelkeket, akik hívnak Engem még mielőtt az ég bezárulna, a hegyek összeomlanának, a tenger elárasztaná a földet; és aztán az ég és a régi föld együttesen el fognak tűnni. Fel fog emelkedni új Paradicsomom, az új Ég és új Föld, éppúgy, ahogyan az Ádám és Éva számára teremtve volt, és mindenki örvendezni fog. Az lesz a legnagyobb Nap azóta, hogy Isten megteremtette Ádámot és Évát. Sohase veszítsétek el a reményt, és emlékezzetek a most nektek adott Szavaimra.


Az Én Irgalmam olyan nagy, hogy még azok is meg lesznek mentve – ha óhajtják, és ha hívnak Engem az Utolsó Napon -, akik eladták a lelküket az ördögnek. Ők szintén egy dicsőséges Örök Életet élhetnek, Isten minden gyermekével együtt. Ez az új Paradicsom a ti jogos örökségetek. Ne tékozoljátok azt el a Sátán hamis és üres ígéreteiért.

Szeretlek mindnyájatokat. Tartsátok Szeretetemet szívetekbe zárva, és Én mindig meg foglak védeni benneteket a gonosztól.
 
 
 
 


—–
Római katolikus:

06-13

A mi urunk, Jézus Krisztus, az örök főpap

vagy
OLVASMÁNY Izajás próféta könyvéből
A mi bűneinkért szúrták át.
Így szól az Úr: Íme, szolgám diadalmaskodik, fönséges lesz és felmagasztalják, és nagy dicsőségre emelkedik.
Amint sokan elborzadtak láttán – hisz oly dicstelennek látszott, és alig volt emberi ábrázata –, úgy fog majd sok nemzet ámulni rajta, és királyok némulnak el színe előtt.
Mert olyasmit fognak
látni, amilyet még sohasem hirdettek nekik, és olyan dolognak lesznek tanúi, amilyenről addig soha nem hallottak.
Ki hitt abban, amit hallottunk, és az Úr karja ki előtt nyilvánult meg?

Úgy nőtt föl előttünk, mint a hajtás, és mint a gyökér a szomjas földből.
Nem volt sem szép, sem ékes, hogy szívesen nézzük őt, a külsejére nézve nem volt vonzó.
Megvetett volt, utolsó az emberek között, a fájdalmak férfia, aki tudta, mi a szenvedés, olyan, aki elől iszonyattal eltakarjuk arcunkat, megvetett, akit bizony nem becsültünk sokra.
Bár a mi betegségeinket viselte, és a mi fájdalmaink nehezedtek rá, mégis (Istentől) megvertnek néztük, olyannak, akire lesújtott az Isten, és akit megalázott.
Igen, a mi bűneinkért szúrták át, a mi gonoszságainkért törték össze, a mi békességünkért érte utol a büntetés, az ő sebei szereztek nekünk gyógyulást!
Mi mindnyájan, mint a juhok, tévelyegtünk, ki-ki a maga útjára tért, és az Úr mégis az ő vállára rakta mindnyájunk gonoszságát. Megkínozták, s ő alázattal elviselte, nem nyitotta ki száját.
Mint a juh, amelyet leölni visznek, vagy amint a bárány elnémul nyírója előtt, ő sem nyitotta ki száját. Erőszakos ítélettel végeztek vele.
Ugyan ki törődik ügyével?
Igen, kitépték az élők földjéről, és népem
bűnei miatt halállal sújtották.
A gonoszok között adtak neki sírboltot, és a gazdagok mellé temették el, bár nem vitt végbe gonoszságot, sem álnokság nem volt szájában.
Úgy tetszett az Úrnak, hogy összetöri a szenvedéssel.
Ha odaadja életét engesztelő áldozatul: látni fogja utódait, hosszúra nyúlik élete, és teljesül általa az Úr akarata.
Azért, mert lelke szenvedett, látni fogja a világosságot, és betelik megelégedéssel.
Sokakat megigazultakká tesz szolgám, mivel gonoszságaikat magára vállalta.
Ezért osztályrészül sokakat adok neki, és a hatalmasok lesznek zsákmányai, amiért életét halálra adta, és a gonosztevők közé sorolták, noha sokak vétkeit hordozta, és közben a
bűnösökért imádkozott.

Ez az Isten igéje.
Iz 52,13-53,12

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Íme, eljövök, Uram, * hogy megtegyem a te akaratodat. (8a és 9a. vers. – 7b. tónus.)
Előénekes: Uram, én Istenem, sok nagy csodát tettél miérettünk: * nincs hozzád hasonló.
Akaratod teljesítésére vágyom, Istenem, * törvényed szívemet örömmel tölti el.
Hívek: Íme, eljövök, Uram, * hogy megtegyem a te akaratodat.
E: Igazságodat hirdetem a nagy közösségben, * ajkam el nem hallgat, Uram, jól tudod.
Igazságodat nem rejtettem el szívem mélyén, * hűségedet és segítségedet elbeszéltem.
H: Íme, eljövök, Uram, * hogy megtegyem a te akaratodat.
Zsolt 39,6ab.9bc.10-11ab

vagy
SZENTLECKE a Zsidókhoz írt levélből
Krisztus egyetlen áldozattal örökre tökéletessé tette a választottakat.
Testvéreim!
Krisztus csak egy áldozatot mutatott be a
bűnökért, és örökre helyet foglalt az Isten jobbján. Már csak arra vár, hogy minden ellensége hódolattal leboruljon lába előtt.
Egyetlen áldozattal örökre tökéletessé tette a megszentelteket.
Ezt bizonyítja a Szentlélek is, amikor így szól (Jeremiás próféta által):

Ez az a szövetség, amelyet ama napok után kötök velük, mondja az Úr. Törvényemet szívükbe írom és elméjükbe vésem, bűneikre és engedetlenségükre nem gondolok többé.
Ahol pedig ezek a
bűnök már bocsánatot nyertek, ott nincs többé szükség a bűnért való áldozatra.
Testvérek, Krisztus véréért megvan tehát a reményünk, hogy beléphetünk a szentélybe. Ezt az élethez vezető új utat a függönyön, vagyis saját testén keresztül nyitotta meg nekünk.
Főpapunk is van, akit Isten az ő népe fölé rendelt. Járuljunk hát hozzá őszinte szívvel, hitből fakadó bizalommal, hiszen szívünk megtisztult a rossz lelkiismerettől, és testünket is tiszta víz mosta le. Tartsunk ki rendíthetetlenül reménységünk megvallásában, mert hűséges az, aki az ígéretet tette.
Ez az Isten igéje.
Zsid 10,12-18

ALLELUJA
Íme, az én szolgám, akit támogatok, † választottam, akiben kedvem telik. * Kiárasztottam rá lelkemet, hogy igazságot vigyen a nemzeteknek. Iz 42,1 – 9.tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Ezt tegyétek az én emlékezetemre!
Amint elérkezett a húsvéti vacsora órája, Jézus asztalhoz ült apostolaival együtt.
Így szólt hozzájuk: „Vágyva vágytam arra, hogy ezt a húsvéti vacsorát elköltsem veletek, mielőtt szenvedek. Mondom nektek, többé nem eszem ezt, míg be nem teljesedik az Isten országában.” Aztán fogta a kelyhet, hálát adott és így szólt: „Vegyétek, és osszátok szét magatok között. Mondom nektek: nem iszom a szőlőtő terméséből addig, amíg el nem jön az Isten országa.”
Azután kenyeret vett a kezébe, hálát adott, megtörte és odanyújtotta nekik ezekkel a szavakkal: „Ez az én testem, amely értetek adatik. Ezt tegyétek az én emlékezetemre.” Ugyanígy a vacsora végén fogta a kelyhet is és azt mondta: „Ez a kehely az új szövetség az én véremben, amely értetek kiontatik.”

Ezek az evangélium igéi.
Lk 22,14-20″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2019-06-13

 
——
Görög keleti: 

Pált Agrippa király elé állítják

13 Néhány nappal később Cézáreába érkezett Agrippa király és Bereniké, hogy üdvözöljék Fesztuszt. 14 Amikor már több napja ott voltak, Fesztusz megemlítette a királynak Pált is: „Van itt egy fogoly, akit még Félix hagyott a börtönben. 15 Amikor Jeruzsálembe mentem, a főpapok és a zsidók vezetői azt mondták róla, hogy sok rosszat tett, és azt akarták, hogy ítéljem halálra. 16 Azt válaszoltam nekik, hogy a rómaiak addig nem adnak ki egy vádlottat, hogy megbüntessék, amíg a vádló és a vádlott nem állnak szemtől szemben a bíróság előtt. A vádlottnak meg kell engedni, hogy védekezzen a vád ellen.

17 Amikor idejöttek velem a jeruzsálemi zsidó vezetők, nem vártam sokáig, hanem már másnap a bírói székbe ültem, és behívattam a vádlottat, ezt a bizonyos Pált. 18 Azután a jeruzsálemiek előadták, hogy mivel vádolják, de semmi olyat nem mondtak, amire számítottam. 19 Csak a saját vallásukról vitatkoztak Pállal, meg egy bizonyos Jézusról, aki már meghalt. Pál viszont azt állította, hogy ez a Jézus él.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Acts+25:13-19&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

 

23 Azon a napon nem kérdeztek majd tőlem semmit. Igazán mondom nektek: bármit kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek! 24 Eddig még semmit sem kértetek az én nevemben. Kérjetek, és megkapjátok, hogy örömötök teljes legyen.”

Én már legyőztem a világot

25 „Ezeket a dolgokat példázatokban mondtam nektek. De eljön az idő, amikor már nem példázatokban szólok hozzátok, hanem nyíltan beszélek nektek az Atyáról. 26 Azon a napon, ha az én nevemben kértek valamit az Atyától, nem lesz rá szükség, hogy én kérjem az Atyát értetek. 27 Hiszen maga az Atya szeret titeket, mivel ti is szerettek engem, és elhittétek, hogy Istentől jöttem. 28 Igen, én az Atyától jöttem ebbe a világba, de most elhagyom ezt a világot, és visszamegyek az Atyához.”

29 A tanítványok ekkor azt mondták: „Látod, most valóban nyíltan beszélsz, és nem példázatokban! 30 Most már látjuk, hogy mindent tudsz! Te hamarabb tudsz válaszolni a kérdésünkre, mint hogy megkérdeztünk volna! Ezért hisszük, hogy valóban Istentől jöttél.”

31 Jézus így válaszolt: „Most hiszitek? 32 Figyeljetek rám! Hamarosan eljön az idő, sőt, már itt is van, amikor mindannyian szétszóródtok, ki-ki hazatér az otthonába, és engem egyedül hagytok. De mégsem leszek egyedül, mert Atyám velem van.

33 Ezt azért mondom nektek, hogy teljes békességetek és bizalmatok legyen bennem. Ezen a világon próbatételek, nehéz időszakok és szenvedések várnak rátok, de legyetek bátrak: én már legyőztem a világot.””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=John+16:23-33&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük