Én Jelen vagyok abban az emberben, aki mindenkit szeret, független attól, hogy melyik fajhoz, valláshoz, nemhez vagy bőrszínhez tartozik (&150.)

Igazság Könyve:
” Az ég három napig el fog sötétedni közvetlenül visszatérésem előtt
2014. május 13. kedd, 8:50


Drága, szeretett leányom, a legnagyobb öröm Számomra látni szeretett követőimet, akik válaszoltak a Hívásomra, hogy imádkozzák a Keresztes Imahadjárat Imáit, amelyek a Szentlélek Ereje által a lelkek milliárdjait fogják megmenteni.
Én a Keresztes Imahadjárat Imáit arra fogom felhasználni, hogy megújítsam és megtisztítsam az emberek lelkét, egy időben azzal, amikor a Föld arculatát is megújítom.
A nagy megújuláskor minden egyazon időben fog befejeződni, hogy a világ készen álljon és méltó legyen az Én, Jézus Krisztus, a visszatérő Megváltó fogdására.
 
Csakúgy, mint amikor a nemzetek a fejedelmiségeket fogadják, sok előkészületre van szükség mielőtt a király a lábát a földjükre tenné. Ti soha nem engednétek meg egy királynak sem, hogy akkor érkezzen látogatóba, amikor mindenütt rendetlenség, rongálódás van, vagy amikor az utcák piszkosak. Ezért eme országok képviselői gondoskodni fognak arról, hogy megfelelően legyenek felöltözve, és kellőképpen felkészülve, hogy méltóképpen fogadhassák a látogató előkelőséget. Ők nagy gondot fognak fordítani egy nagy fogadás előkészítésére, és képviselőket fognak választani, akiket méltónak tartanak arra, hogy üdvözöljék a látogatóba érkező királyt. Végül nagy ünnepséget fognak rendezni, hogy megünnepeljék a király érkezését, és azon a napon fel fognak sorakozni az utcákon, és dicshimnuszokat fognak énekelni. Ők kitüntetésekkel fogják elhalmozni a látgató fejedelmet és kíséretét. Így lesz az Úr Nagy Napján is, amikor Én, Jézus Krisztus, ítélni jövök.

Én a trombiták hangjára, és az angyalok kórusának édes hangjára váratlanul fogok megérkezni. Az ég három napra el fog sötétedni közvetlenül visszatérésem előtt. De azután megannyi színben fog világítani, amilyet ember még soha nem látott.

 
 
 
—-
Római katolikus:

2019-05-16

húsvét 4. hét csütörtök

SZENTLECKE az Apostolok Cselekedeteiből
Dávid utódaiból támasztotta Isten az Üdvözítőt.
Pál és kísérői Páfuszban tengerre szálltak, és a pamfíliai Pergébe hajóztak. A Márknak nevezett János ekkor elvált tőlük, és visszatért Jeruzsálembe.
Ők viszont Pergén keresztül eljutottak a pizídiai Antióchiába. Itt egy szombati napon betértek a zsinagógába, és leültek. A mózesi törvény és a próféták írásainak olvasása után a zsinagóga elöljárói odaküldtek hozzájuk valakit ezzel a kéréssel: „Testvérek, ha volna néhány buzdító szavatok a néphez, csak beszéljetek!”
Ekkor Pál szólásra emelkedett, kezével csendre intett és beszélni kezdett: „Izraelita férfiak és ti, istenfélők, figyeljetek! Izrael népének Istene kiválasztotta atyáinkat, és az egyiptomi tartózkodás idején nagy néppé tette őket. Majd hatalmas karjának oltalma alatt kivezette őket onnan, és negyven esztendeig gondjukat viselte a pusztában, Kánaán földjén hét népet semmisített meg, hogy földjüket nekik adja birtokul. Mindez körülbelül négyszázötven évig tartott. Azután Sámuel prófétáig bírákat adott nekik. Ettől fogva királyt kívántak, és Isten negyven esztendőre Sault, Kisnek fiát adta nekik, ezt a Benjámin törzséből származó férfiút. Amikor őt elvetette, Dávidot tette királyukká. Róla így nyilatkozott: »Jessze fiában, Dávidban szívem szerint való férfiúra találtam, aki mindenben teljesíti akaratomat.«
Ígéretéhez híven az ő utódaiból támasztotta Isten a választott nép Üdvözítőjét, Jézust, akinek eljövetele előtt János a
bűnbánat keresztségét hirdette az egész népnek. Amikor János befejezte küldetését, kijelentette: »Nem az vagyok, akinek engem tartotok. De íme, itt jön már, akinek a saruját sem vagyok méltó megoldani.«”
Ez az Isten igéje.
ApCsel 13,13-25

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Hadd énekeljem Örökké, * Urunknak irgalmas jóságát. (Vö. 2. vers. – 6. tónus)
Vagy: Alleluja. 6. szám.
Előénekes: Az Úr irgalmáról éneklek örökkön-örökké, * hűségedet nemzedékről nemzedékre hirdeti ajkam.
Így szóltál: † „Irgalmam szilárdan áll mindörökké.” * Valóban, a te hűséged erős, miként a mennybolt.
Hívek: Hadd énekeljem örökké, * Urunknak irgalmas jóságát.
Vagy: Alleluja.
E: „Kiválasztottam szolgámat, Dávidot, * szent olajommal felkentem.
Biztos támasza kezem lesz, * karom teszi őt erőssé.”
H: Hadd énekeljem örökké, * Urunknak irgalmas jóságát.
Vagy: Alleluja.
E: „Vele lesz hűségem és kegyelmem, * magasra emelkedik feje az én nevemben.
Így szólít majd engem: † »Atyám vagy nékem, * Istenem és üdvöm sziklája.«”
H: Hadd énekeljem örökké, * Urunknak irgalmas jóságát.
Vagy: Alleluja.
Zsolt 88,2-3.21-22.25 és 27

ALLELUJA
Jézus Krisztus, te hűséges tanú † és elsőszülött a holtak közül! * Szerettél minket, és véreddel lemostad bűneinket. Vö. Jel 1,5ab – 1 D2. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent János könyvéből
Aki Jézus küldöttjét befogadja, az magát Jézust fogadja be.
Miután a húsvéti vacsorán Jézus megmosta tanítványai lábát, így szólt hozzájuk:
„Bizony, bizony, mondom nektek: Nem nagyobb a szolga uránál, sem a küldött küldőjénél. Boldogok vagytok, ha ezt megértitek, és így is cselekedtek. Nem mindnyájatokról mondom ezt. Ismerem azokat, akiket választottam. De be kell teljesednie az írásnak: Akivel megosztottam kenyeremet, sarkát emelte ellenem.
Előre megmondom, mielőtt megtörténnék, hogy amikor megtörténik, higgyétek, hogy én vagyok.
Bizony, bizony, mondom nektek: Aki befogadja azt, akit én küldök, engem fogad be; aki pedig engem fogad be, azt fogadja be, aki küldött engem.”
Ezek az evangélium igéi.
Jn 13,16-20″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2019-05-16

 
 
 
” Én Jelen vagyok abban az emberben, aki mindenkit szeret, független attól, hogy melyik fajhoz, valláshoz, nemhez vagy bőrszínhez tartozik (&150.)
2014. május. 16. péntek, 16:05

Drága, szeretett leányom, arra kérem mindazokat, akik szeretnek Engem, hogy szenteljék Szívemnek azokat a lelkeket, akik elutasítják Irgalmamat. Arra kérlek benneteket, hogy hozzátok Hozzám a
hitetleneket, akik nem fogják elfogadni Jelenlétemet, és azokat, akik még akkor is elutasítanának Engem, ha személyesen megállnék előttük. Ezek a megkeményedett lelkek más jellegű spirituális tevékenységből merítenek vigasztalást, mert nem hajlandók elfogadni Engem. Ha elfogadnák az Igazságot, akkor nagy belső békére találnának, amilyet soha semmilyen más spirituális üzérkedés sem tudna nyújtani nekik. Azoknak, akik nem hisznek Bennem vagy Abban, Aki küldött Engem, soha nem fog békére találni a lelkük.

Csak Én, Jézus Krisztus, hozhatok igazi békét a szíveteknek, mert Engem Ő küldött, Aki megteremtett benneteket, hogy elvigyelek Hozzá tieteket. Rajtam keresztül meg fogjátok találni Atyámat. És amikor az Atya egyesül az Általa teremtett gyermekeivel, béke fog uralkodni. Isten Békéje nélkül soha nem lehet harmónia a Földön.
Ahol nincs béke, már tudni fogjátok, hogy azt az Istennel szembeni alázatos szolgaság hiánya okozza.

Azoknak, akik a legjobban ismerik Legszentebb Szavamat, soha nem szabad elfelejteniük: bármennyit is tudtok Rólam, azt soha nem szabad Ellenem felhasználnotok. Ezalatt Én azt értem, hogy nektek bíznotok kell Bennem – abban,
Aki Vagyok. Fogadjatok el Engem alázatos szívvel. Soha ne engedjétek, hogy arroganciátok beárnyékolja Irántam való hűségeteket. Aki szelíd és gyengéd szívű, az szeret Engem. Én Jelen vagyok abban az emberben, aki mindenkit szeret, független attól, hogy melyik fajhoz, valláshoz, nemhez vagy bőrszínhez tartozik. Én jelen vagyok mindazokban, akik úgy élik az életüket, ahogyan tanítottam nekik. Azokban is Jelen vagyok, akik nem ismernek Engem, de követik Jellemvonásaimat.

Amikor Én a Földön jártam, soha nem dicsekedtem a tudásommal – egyszerűen csak átadtam az Igazságot. Én soha nem szórtam rágalmakat senkire; nem üldöztem és nem fedtem meg azokat, akik nem akartak Engem követni. Soha nem mondtam rosszat senkiről. Én elfogadtam Isten minden gyermekét és minden vétséget, amit Velem szemben elkövettek. Soha nem mondtam azt, hogy az Életemet csak egy néhány kiválasztottért áldoznám fel. Nem. Én mindenkiért odaadtam Magam, de különösen a megátalkodott bűnösökért. Egy embert sem részesítettem előnyben a másikkal szemben. Soha nem halmoztam el dicsérettel az egyiket, és megrágalmaztam a másikat, mert ez lehetetlen lett volna.

Igyekeztem az Igazságot hírdetni abban a reményben, hogy Szavam maghallgatásra talál. Békét hoztam sok nyugtalan léleknek, akik elég alázatosak voltak ahhoz, hogy hallgassanak Rám. Határozott, de méltányos voltam azokkal szemben, akik gyűlöletük és gonosz nyelvük által gyötörtek Engem. Kiűztem a démonokat azokból a lelkekből, akik szembeszálltak Velem, és nagy Ajándékokat adtam azoknak, akik nagyon szenvedtek. Figyelmen kívül hagytam azon idők úgynevezett „szent emberek” gúnyolódásait, akik csak önmagukat szerették. Isten sohasem volt első (helyen) az életükben, annyira lefoglalta őket a saját szükségleteikkel való törődés. De a lelkek, akiket megkerestem, azok voltak, akik
nem hittek Istenben. Ők kinyújtották Felém a kezüket, és nem értették, hogy miért vonzódnak Hozzám. A saját akaratuk által jöttek Hozzám, de sokakat azok a lelkek hoztak Hozzám, akik tudták, hogy Ki Vagyok, és hogy Ki küldött Engem. Ennek köszönhetően Én különleges Kegyelmekkel árasztottam el őket, és ők azonnal megtértek.

Ma, amikor a Nagy Nap elérkezte előtt veletek beszélek, arra vágyom, hogy elhozzátok Hozzám a
hitetlen lelkeket. Ezt az ima által kell tennetek, imádkozván a Keresztes Imahadjárat alábbi imáját:

(150.) A hitetlen lelkek megmentéséért:
Drága Jézus, arra kérlek, hogy mentsd meg mindazokat, akik nem a saját hibájuk miatt nem hajlandók elismerni Téged. Felajánlom szenvedéseimet, hogy elhozzam Neked azok lelkét, akik elutasítanak Téged, és azért az Irgalomért, amelyet az egész világra ki fogsz árasztani. Irgalmazz a lelküknek. Vedd őket Mennyei Menedékedbe, és bocsásd meg bűneiket. Ámen.

Jézusotok “
 

 

 
—–
Görög katolikus:

“…40 Mert Atyám azt akarja, hogy akik látják a Fiút és hisznek benne, azoknak örök élete legyen, és feltámasszam őket az utolsó napon.”

41 A júdeaiak felháborodtak és megütköztek azon, hogy Jézus azt mondta: „Én vagyok az a kenyér, amely a Mennyből szállt le.” 42 Azt mondták: „Hiszen ez Jézus, a József fia! Ismerjük a szüleit! Hogy mondhat ilyet, hogy a Mennyből jött le?

43 De Jézus így felelt nekik: „Ne zúgolódjatok egymás között! 44 Senki sem tud magától hozzám jönni, csak akkor, ha vonzza és vezeti az Atya, aki engem elküldött — én pedig majd feltámasztom azt az embert az utolsó napon.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=John+6:40-44&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS


Fülöp bemeríti az etióp főembert

26 Ezek után Fülöphöz így szólt az Örökkévaló egyik angyala: „Készülj fel, és indulj el dél felé, azon az úton, amely Jeruzsálemből a sivatagon keresztül Gázába visz!”

27-28 Fülöp útnak eredt, és meglátott egy szekeret, amelyen egy előkelő etióp férfi utazott. Etiópia királynőjének, Kandakénak a nagy hatalmú főembere[a] volt ez, akire a királynő országa pénzügyeit bízta. Éppen hazafelé utazott Jeruzsálemből, ahová azért ment föl, hogy ott Istent imádja. A szekerén ülve Ézsaiás próféta könyvét olvasta. 29 Ekkor a Szent Szellem szólt Fülöpnek: „Menj oda, és csatlakozz ahhoz a szekérhez!” 30 Amikor Fülöp odafutott a szekérhez, hallotta, hogy az etióp főember Ézsaiás próféta könyvét olvassa. Megkérdezte tőle: „Érted-e, amit olvasol?”

31 Ő így válaszolt: „Hogyan érthetném, ha valaki meg nem magyarázza?” Megkérte Fülöpöt, hogy szálljon fel, és üljön mellé. 32 Éppen azt a részt olvasta, amely így szól:

„Ahogy a juhot levágni viszik,
    úgy vezették őt.
Ahogy a bárány hallgat, amikor nyírják,
    ő sem szólt egy szót sem.
33 Megszégyenítették, és igazságtalanul bántak vele.
    Élete véget ért a földön,
    s nem fogják emlegetni utódait!”[b]

34 A főember Fülöphöz fordult: „Kérlek, mondd meg, kiről beszél itt a próféta: saját magáról, vagy valaki másról?” 35 Fülöp hozzáfogott, hogy elmagyarázza a Jézusról szóló örömhírt. Azzal kezdte, amit a főember éppen olvasott.

36 Amint tovább haladtak, egy vízfolyáshoz értek. Ekkor az etióp főember megszólalt: „Nézd csak, ott a víz! Szeretnék bemerítkezni. Van-e valami akadálya?” [37] [c] 38 Akkor a főember megparancsolta, hogy álljanak meg. Mindketten belementek a vízbe, és Fülöp bemerítette a főembert. 39 Amikor feljöttek a vízből, az Úr Szelleme hirtelen elragadta Fülöpöt. Az etióp főember nem is látta többé, mégis boldogan folytatta útját.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Acts+8%3A26-39&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–
https://oca.org/readings/daily/2019/05/16
—–
http://www.gorogkatbuda.hu/naptar.html
—-

“…

Én a trombiták hangjára, és az angyalok kórusának édes hangjára váratlanul fogok megérkezni. Az ég három napra el fog sötétedni közvetlenül visszatérésem előtt. De azután megannyi színben fog világítani, amilyet ember még soha nem látott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük