0205_isten-tronja_3

Szeretetem, Irgalmam, Együttérzésem lesz a ti megmentő Kegyelmetek

Igazság Könyve:
“Szeretetem, Irgalmam, Együttérzésem lesz a ti megmentő Kegyelmetek
2014. május 14. szerda, 23:30

Drága, szeretett leányom, a Kegyelmek, amelyeket a világnak bemutatok a
hitetleneket buzgó követőimmé fogja átalakítani. Ők azonnal meg fognak térni, és szerető szolgaságban a földre fognak Előttem hullni.

Azok, akik életük egész során elárultak és eltaszítottak Engem, elő fognak jönni, és könyörögni fognak Hozzám, hogy Enyéimként fogadjam el őket. Azonban a legnehezebben azokat lehet majd megmenteni, akik összeesküvést szőnek Szavam ellen. Hiszen ők sokkal tájékozottabbak, mint azok, akik tudatlanok Szavam jelentését illetően, mégis tudatosan megpróbálják azt átírni, hogy megfeleljen arrogáns önbecsülésüknek. Mert minden ismeretük ellenére, ők nem látják az Igazságot, mivel nem hajlandók azt meglátni. Ők nem a teljes Igazságot fogják hirdetni, hanem helyette egy másikat gyártanak azért, hogy másokat becsapjanak.

Vannak, akik Ellenem fordultak, mert úgy vélik, hogy az Engem való szolgálásuk elhívatottsága azt eredményezte, hogy megvilágosodtak. Ők azt gondolják, hogy a Szentlélek Ereje által felhatalmazást kaptak Tanításaim olyan módon történő alkalmazására, hogy azzal ne sértsenek meg egy modern társadalmat.  Büszkeségük lesz a bukásuk, és a Kegyelemtől való elesésüknek sokan lesznek azok közül tanúi, akik becsapva érzik magukat, mert megtévesztésbe vezették őket. Mások közülük pontosan tudják, hogy mit tesznek, mert nem Én vagyok az, akit szolgálnak, hanem a Gonosz. Ők eltökélten járnak köztetek azzal a szándékkal, hogy elpusztítsák Isten Igaz Szavát. Ők nem fognak bűnbánatot tartani, Kezemet sem fogják elfogadni, mert elhiszik a fenevad hazugságait, aki évszázadokon át az eljövendő paradicsomát ígérte ellenségeimnek. Kapzsiságuk és becsvágyuk miatt úgy döntöttek, hogy hisznek ebben a rafinált megtévesztésben. Mire megértik végre az Igazságot, már rég a mélységbe lesznek dobva. Ezek csak néhányak azon szerencsétlenek és félrevezetettek közül, akik tagadták az ördög létezését, azt, aki ő valójában, és a feneketlen gödröt, ahol ő mindörökre lakni fog.

Figyelmeztetem Isten minden gyermekét, hogy az ördög útjának a követése – Isten Szavának az elutasítása és a halálos bűn elkövetése -, büntetést fog maga után vonni. Aki ezt nektek másképpen mondja, az félrevezet benneteket. De a bűnbánót még az utolsó pillanatban is meg fogom menteni, annyira vágyom arra, hogy megmentselek mindnyájatokat.

Szeretetem, Irgalmam, Együttérzésem lesz a ti megmentő Kegyelmetek. Nem szeretnélek megijeszteni benneteket, de az Igazat el kell mondanom. Ha Hozzám jöttök – nem számít, hogy végsősoron mi volt a hitetek –,
Enyéimként foglak összegyűjteni benneteket. Soha ne feledjétek el ezt az Ígéretet. Megígérem, hogy a kétségbeesés mélységében is el foglak érni benneteket.

Jézusotok “
 
 
 
 
 
“Én nem azért kutatom fel a gonoszokat, hogy könnyűszerrel elpusztítsam őket. Egyetlen vágyam, hogy mindnyájukat megmentsem. (&149.)
2014. május 11. vasárnap, 18:00

Drága, szeretett leányom, leghőbb vágyam, hogy Isten minden gyermekének szeretetet, békét és boldogságot hozzak. Függetlenül attól, hogy mennyire
gonoszak az emberek tettei, soha nem vágyom bosszúra. Nem keresem azt sem, hogy bárkinek is megaláztatást okozzak, bár lehet, hogy ők másokat megaláznak az Én Nevemben. Soha nem keresem azt, hogy tönkretegyem az ember hírnevét, jóllehet ő az oka a világban lévő sok pusztításnak.

Teszi mindezt Irgalmának köszönhetően. Ő növelni fogja az emberek szívében a szeretetet, hogy így segítse az emberiséget a gyűlölet elleni küzdelemben, amely hamarosan fokozódni fog a világban, amikor is az emberek szíve olyan hideggé fog válni, mint a . …”


—–
Római katolikus:

2019-05-14

húsvét 4. hét kedd

SZENTLECKE az Apostolok Cselekedeteiből
Jézus tanítványait először Antióchiában nevezték keresztényeknek.
Azok a hívek, akik az István diakónus miatt kitört üldözés elől szétszéledtek, eljutottak egész Föníciáig, Ciprusig és Antióchiáig, az evangéliumot azonban csak a zsidóknak hirdették.
Akadt azonban köztük néhány ciprusi és cirenei férfi is, akik Antióchiába érve a görögökkel is szóba álltak, és
hirdették nekik az Úr Jézusról szóló evangéliumot. Velük volt az Úr segítsége, úgyhogy sokan megtértek, és az Úr hívei lettek.
Ennek a híre eljutott a jeruzsálemi egyházba is. Ezért elküldték Barnabást Antióchiába. Amikor megérkezett, örvendezve látta az Úr kegyelmét, mindenkit buzdított, hogy őszinte
szívvel ragaszkodjék az Úrhoz, mivel derék ember volt, telve Szentlélekkel és hittel. Így aztán nagyon sokan csatlakoztak az Úrhoz.
Barnabás erre elutazott Tarzusba, hogy fölkeresse Sault. Amikor megtalálta, magával vitte őt Antióchiába. Egy álló esztendőn keresztül részt vettek az összejöveteleken, és nagyon sok embert tanítottak. A tanítványokat először Antióchiában nevezték el krisztusiaknak, azaz keresztényeknek.

Ez az Isten igéje.
ApCsel 11,19-26

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Menjetek el az egész világra, * és hirdessétek az evangéliumot. (Mk 16,15 – 2. tónus)
Vagy: Alleluja. 2. szám.
Előénekes: Isten a szent hegyekre alapította városát, † mert az Úr szereti Sion kapuit, * jobban, mint Jákob hajlékait.
Dicső dolgokat mondanak rólad, * Isten városa.
Hívek: Menjetek el az egész világra, * és hirdessétek az evangéliumot.
Vagy: Alleluja.
E: Tisztelőim között említem majd Egyiptomot és Babilont, * itt születtek mindnyájan, a filiszteusok, a tírusziak és a néger népek.
Azt mondják majd Sionról: † benne született ez is, meg az is, * és a Fölséges maga tette őt erőssé.
H: Menjetek el az egész világra, * és hirdessétek az evangéliumot.
Vagy: Alleluja.
E: Az Úr számba veszi a népeket, * ezek mind itt születtek.
A körtáncot lejtők mind azt dalolják: * „Minden forrásom belőled fakad!”
H: Menjetek el az egész világra, * és hirdessétek az evangéliumot.
Vagy: Alleluja.
Zsolt 86,1-3.4-5.6-7

ALLELUJA
Jézus mondja: † „Juhaim hallgatnak szavamra, * ismerem őket, és ők a nyomomban járnak,” Jn 10,27 – 1 D2. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent János Könyvéből
Részlet Jézus jeruzsálemi beszédéből: „Én és az Atya egy vagyunk.”
Abban az időben a templomszentelés ünnepét ülték Jeruzsálemben. Tél volt. Jézus éppen a templomban járt, Salamon oszlopcsarnokában. A zsidók körülvették őt, és megkérdezték: „Meddig tartasz még bizonytalanságban minket? Ha te vagy a Messiás, mondd meg nekünk nyíltan!”
Jézus így felelt: „Mondtam már nektek, de
nem hiszitek el. Cselekedeteim, amelyeket Atyám nevében művelek, tanúságot tesznek rólam. De ti
nem hisztek, mert nem vagytok juhaim közül valók. Az én juhaim hallgatnak szavamra. Ismerem őket, és ők követnek engem. Én örök életet adok nekik. Nem vesznek el soha, és senki sem ragadja el őket kezemből. Atyám, aki nekem adta őket, hatalmasabb mindenkinél: senki sem ragadhatja el őket Atyám kezéből.
Én és az Atya egy vagyunk.”
Ezek az evangélium igéi.
Jn 10,22-30″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2019-05-14

 
 
 
“Én egy olyan embert fogok támasztani Egyházamban, aki fel fog állni, és az Igazságot fogja hirdetni
2014. május 10. szombat, 17:30


A hit ekkor olyannyira terjedni fog, hogy a férfiak, a nők és azok fiai hirdetni fogják a Szent Evangéliumokban foglalt Szavamat a világnak mind a négy sarkában. Ők prófétálni fognak, feltárván a világnak ezeket az Isteni Üzeneteket, és Jelenlétem be fogja őket borítani, hogy megadja számukra a szükséges erőt és bátorságot. …”

 
 
—–
Görög katolikus:

Fülöp Samáriában hirdeti az örömüzenetet

Fülöp[a] Samária városába ment, és ott a Messiást hirdette a népnek. Nagy sokaság gyűlt össze, akik egy szívvel-lélekkel hallgatták, amit mondott. Látták a jeleket és csodákat, amelyek Fülöp által történtek. Sokan megszabadultak a gonosz szellemektől, akik hangos kiáltással kimentek belőlük. Sok béna is meggyógyult. Az egész várost elárasztotta az öröm.

Élt a városban egy Simon nevű varázsló, akit a nép csodált a varázstudománya miatt. Simon maga is sokat dicsekedett a hatalmával. 10 Samáriában a vezetőktől a koldusokig mindenki hallgatott rá, és hitt neki. Úgy nevezték, hogy „Nagy hatalmú”, és azt gondolták, hogy Isten ereje mutatkozik meg benne. 11 Azért csodálták, és hallgattak rá, mert Simon már régóta ámulatban tartotta és lenyűgözte őket a varázslataival.

12 Amikor azonban Fülöp hirdette nekik az örömüzenetet Isten Királyságáról és Jézusról, a Messiásról, a város lakói — férfiak és nők egyaránt — hittek Fülöpnek, és bemerítkeztek. 13 Simon maga is hívő lett, bemerítkezett, és igyekezett mindig Fülöp közelében maradni. Látta a nagy csodákat és jeleket, amelyek Fülöp által történtek, és egészen meg volt döbbenve.

14 Amikor Jeruzsálemben meghallották az apostolok, hogy Samária lakosai befogadták Isten üzenetét, elküldték hozzájuk Pétert és Jánost. 15 Amikor ők ketten megérkeztek, imádkoztak a samáriai hívőkért, hogy azok is kapják meg a Szent Szellemet. 16 Ezek a hívők ugyanis már bemerítkeztek az Úr Jézus nevébe, de a Szent Szellem még nem szállt le rájuk. 17 Amikor azonban Péter és János rájuk tették a kezüket[b], a samáriai hívők is megkapták a Szent Szellemet.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Acts+8:5-17&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

27 Ne azon igyekezzetek, hogy ilyen földi kenyeret kapjatok, amely mulandó! Inkább arra törekedjetek, hogy olyan kenyeret szerezzetek, amely örökké megmarad, és örök életet ad! Ezt a kenyeret majd az Emberfia adja nektek, mert ő az, akit Isten erre felhatalmazott.”

28 Megkérdezték Jézustól: „Mit kíván tőlünk Isten? Mit tegyünk?”

29 Ő így felelt: „Ezt az egyet: higgyetek abban, akit Isten elküldött!”

30 Ekkor azok megkérdezték: „De milyen csodával tudod bizonyítani, hogy Isten éppen téged küldött? Ha majd ezt bebizonyítod, akkor hiszünk neked! Mit fogsz tenni? 31 Atyáink mannát ettek a pusztában, ahogy meg van írva: »Mennyből származó kenyeret adott nekik enni.«”[a]

32 Erre Jézus így válaszolt: „Igazán mondom nektek: nem Mózes adta nektek azt a mennyei kenyeret. Az igazi Mennyből jövő kenyeret Atyám adja nektek, 33 mert az igazi, Istentől származó kenyér az, aki a Mennyből száll le, és életet ad minden embernek.””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=John+6%3A27-33&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–
https://oca.org/readings/daily/2019/05/14
—–
http://www.gorogkatbuda.hu/naptar.html
—–

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük