A leginkább megbecsült Püspököm az igazságszolgáltatás szörnyű tévedésének tárgyát fogja képezni

Igazság Könyve:

“2014.04.10 17:22

Drága szeretett leányom, majd megszakad a Szívem felszentelt szolgáim helyzete és a nehéz megpróbáltatások miatt, amellyel szembe kell nézniük ellenségeim miatt. A leginkább megbecsült Püspököm az igazságszolgáltatás szörnyű tévedésének tárgyát fogja képezni. Aztán, miután őt már leördögözték, sok felszentelt szolgámnak szemrehányást fognak tenni, ha panaszkodni mernek az új törvények ellen, amelyek nem Tőlem valók, és amelyeknek szemtanúi kell, hogy legyenek Egyházamba való bevezetésekor.

Sok felszentelt szolgám el fog tűnni, és akaratuk ellenére börtönbe fogják őket zárni. Másokra viszont, akik elmenekültek az ellenségtől, vadászni fognak, és nekik azokat a napokat jó előre, nagyon óvatosan meg kell tervezniük. Nem sokkal később az antikrisztus képe minden oltár fölött lógni fog, miközben majd Arcomnak, Keresztemnek, a szenteknek és Szentségeknek minden nyoma nyomtalanul eltűnik. Ez a diktatúra olyan lesz, mint azok, amelyeket korábban már megéltetek, ahol az embereket eltaposták. Ezektől az új világvallás imádóitól azt fogják elvárni, hogy meghajoljanak az antikrisztus képe előtt. Ezek az imádók saját magukat fogják megáldani ez utálat előtt, de nem a Kereszt jele lesz az, amit magukra fognak vetni – ez egy kézjel által fog történni. Mindazok, akik a fenevad előtt meghajolnak, az ő rabszolgáivá válnak, akik aztán azok ellen fognak fordulni, akik nem hajlandók bálványozni a fenevadat. Még a saját családtagjaikat is el fogják árulni, kiszolgáltatván őket a büntetésnek; ilyen nagy hatalmat fog a fenevad felettük gyakorolni.

Én egyfajta védelmet fogok örökségül mindnyájatokra hagyni, a fenevad hatalma ellen, különösen felszentelt szolgáimnak, és utasításokat fogok adni e szívszaggató út minden lépésénél. El fogom küldeni nektek bátor szolgáimat, püspökeimet, papjaimat és más szolgákat, akik mindnyájan Hozzám tartoznak, és akik továbbra is szolgálni fognak Engem. Ők (kegyelmi) Ajándékokkal lesznek megáldva, amelyek segíteni fognak nektek, hogy Bennem és Velem maradjatok, hogy képesek legyetek elviselni ezt a nyomást addig a napig, amikor eljövök megmenteni népemet, és Királyságomba viszem azt. Ne féljetek ezektől az időktől, mert ezek nem lesznek nehezek, ha elfogadjátok Irgalmasságom Kezét, és megtanultok teljesen megbízni Bennem. Ma megáldalak benneteket Atyám Nevében és az Én Erőmet, Bátorságomat és Lendületemet adom nektek, mert ezekre szükségetek lesz, ha továbbra is igaz Keresztények maradtok és hűek Szent Szavamhoz.

Jézusotok”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-leginkabb-megbecsult-puspokom-az-igazsagszolgaltatas-szornyu-tevedesenek-targyat-fogja-kepezni/


—–
Római katolikus:

2019-04-10

5. nagyböjti hét szerda

OLVASMÁNY Dániel próféta könyvéből
Az Isten ellen lázadó ember mindig megszégyenül, bármilyen erősnek és hatalmasnak gondolja is magát.
A babiloni fogság idején Nabukodonozor király elé hurcoltak három ifjút, – Sidrák, Misák és Abdenágó volt a nevük – és a király kérdőre vonta őket:
„Igaz-e, hogy megvetitek isteneimet, és nem imádjátok az aranyszobrot, amelyet készítettem? Nos, hogyha fölharsan a kürt, a fuvola, és szól a hárfa, lant, koboz és citera, készek vagytok-e a szobor előtt leborulni és imádni azt? Mert hogyha nem, nyomban tüzes kemencébe vetlek titeket; és van-e olyan isten, aki kezemből megszabadít titeket?”

Sidrák, Misák és Abdenágó így felelt a királynak:
„Nem szükséges, ó, király, hogy erre válaszoljunk neked. A mi Istenünk, akit tisztelünk, ki tud szabadítani minket az égő tüzes kemencéből és a te kezedből. De ha nem akarná is, tudd meg, király, hogy isteneidet akkor sem tiszteljük, és az aranyszobrot, amelyet állítottál, nem imádjuk:”
Ekkor a király nagy haragra lobbant az ifjak ellen. Arca is elváltozott, és úgy rendelkezett, hogy a kemencét a szokásosnál hétszerte jobban fűtsék be. Majd meghagyta legerősebb katonáinak, hogy kötözzék meg Sidrákot, Misákot és Abdenágót, és vessék őket a tüzes kemencébe.
Így is történt, (Ők azonban sértetlenül jártak-keltek a lángok között; magasztalták Istent, aki Úr minden fölött.) Ekkor a király megdöbbent, sietve felállt, és így szólt főembereihez:
„Nemde, három megkötözött ifjút dobtunk a tűzbe?”
Azok azt felelték: „Úgy van, nagy király.”
Ekkor a király így folytatta: „Én azonban négy férfiút látok, és ezek kötelékeiktől megszabadulva, sértetlenül járnak-kelnek a lángokban. A negyedik éppen olyan, mint Isten angyala.”
Majd így fohászkodott: „Áldott legyen Sidrák, Misák és Abdenágó Istene, ki elküldötte angyalát hű szolgái
megmentésére. Ők csak benne bíztak egyedül, és nem hallgattak a király szavára. Kockára tették életüket, hogy az igaz Istenen kívül ne kelljen más istent imádniuk és szolgálniuk!”
Ez az Isten igéje.
Dán 3,14-20.91-92.95

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: * Dicséretre méltó és magasztos örökkön örökké. (52b. vers. – 6. tónus)
Előénekes: Áldott vagy, Urunk, atyáink Istene. *
Hívek: * Dicséretre méltó és magasztos örökkön örökké.
E: Áldott a te dicsőséges szent neved. *
H: * Dicséretre méltó és magasztos örökkön örökké.
E: Áldott vagy templomodban, dicsőséged szent helyén, *
H: * Dicséretre méltó és magasztos örökkön örökké.
E: Áldott vagy királyi trónodon. *
H: * Dicséretre méltó és magasztos örökkön örökké.
E: Áldott vagy, aki mélységekbe tekintesz, † és a kerubok fölött trónolsz. *
H: * Dicséretre méltó és magasztos örökkön örökké.
E: Áldott vagy az égbolt fölött. *
H: * Dicséretre méltó és magasztos örökkön örökké.
Dán 3,52.53.54.55.56

EVANGÉLIUM ELŐTTI VERS
Boldogok, akik jószívvel fogadják Isten igéjét, * és állhatatosságukkal gyümölcsöt hoznak. Vö. Lk 8,15 – 12. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent János könyvéből
„Akkor lesztek valóban szabadok, ha az Isten Fia szabaddá tesz benneteket.”
Egy alkalommal Jézus a benne hívő zsidókhoz fordult, és ezt mondta nekik: „Ha megmaradtok tanításomban, akkor lesztek igazán tanítványaim: megismeritek az igazságot, és az igazság majd szabaddá tesz benneteket.” Ők erre tiltakoztak: „Ábrahám leszármazottjai vagyunk, és soha senkinek sem szolgáltunk. Hogy mondhatod tehát azt, hogy: »Szabadok lesztek?«”
Jézus így felelt: „Bizony, bizony, mondom nektek: mindaz, aki bűnt cselekszik, szolgája a bűnnek. A szolga nem marad mindig ura házában, de a fiú ottmarad mindvégig. Ha viszont (Isten) Fia szabaddá tesz titeket, akkor valóban szabadok lesztek. Tudom, hogy Ábrahám utódai vagytok, mégis az életemre törtök, mert tanításom nem fog rajtatok. Én azt hirdetem nektek, amit Atyámnál láttam; ti ellenben azt teszitek, amit a ti atyátoktól hallottatok.”
Erre közbevágtak a zsidók: „A mi atyánk Ábrahám!” Jézus így folytatta: „Ha Ábrahám gyermekei vagytok, tegyétek is azt, amit Ábrahám tett! De ti az életemre törtök, bár azt az igazságot hirdetem, amit Istentől hallottam. Ábrahám ilyet nem tett. Ti azt teszitek, amit atyáitok tettek!” Ők azonban tovább erősködtek:Mi nem vagyunk törvénytelen gyermekek, csak egy atyánk van: az Isten.”
Jézus azonban megállapította: „Ha Isten volna atyátok, szeretnétek engem, mert én Istentől vagyok, és tőle jöttem. Nem a magam nevében jöttem, hanem az Isten küldött engem.”
Ezek az evangélium igéi.
Jn 8,31-42″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2019-04-10

 
 
 
“2014.04.09 15:30

Az igazi megtérés az emberek Isten iránti szeretetéből fakad, amelynek a Szentlélek Ajándéka és az ember szabad akarata a hajtóereje. Ezt a hamis tant a ti szabad akaratotok nélkül varrják a világ nyakába. Ha ezt visszautasítjátok, akkor Fiam ellenségei meg fognak büntetni benneteket.

Azoknak, akik elárulják Fiamat az utolsó napokban, nem lesz életük. Azok, akik nem fogják Őt elárulni, örökké fognak élni Isten Dicsőségében.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja ”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/udvosseg-anyja-fiamat-jezus-krisztust-egy-masik-judas-fogja-elarulni-aki-nagy-hatalommal-rendelkezik/

 
 

——
Görög katolikus:

Ki tervezte és vitte végbe mindezt?
    Ki hozta elő kezdettől fogva a nemzedékeket?
Én, az Örökkévaló!
    Mert én vagyok az Első,
és ugyanaz leszek akkor is,
    mikor szólítom az utolsó nemzedéket!”
Látják ezt a távoli nemzetek,
    remegve félnek, és összegyűlnek,
    reszketve jönnek a föld széleiről.

6-7 Bíztatja egymást az ötvös és a kovács,
    ezt mondják: „Légy erős!”
Egymást bátorítja és segíti
    az ács és a fafaragó: „Így jó lesz,
csak meg kell még erősíteni a bálványt,
    hogy ne inogjon!”

Ne félj, mert veled vagyok, Izráel!

Ezt mondja az Örökkévaló:
„De te, Izráel, ne félj,
    mert szolgám vagy!
Téged választottalak, Jákób,
    barátomnak, Ábrahámnak népe.[a]
A föld széléről hoztalak el,
    a világ végéről hívtalak magamhoz.
Azt mondtam neked:
    Szolgám vagy!
Én választottalak,
    soha nem doblak félre!
10 Ne félj,
    mert veled vagyok!
Ne aggódj,
    mert én vagyok Istened!
Megerősítelek,
    sőt, megsegítelek!
Igazságos jobbommal felkarollak,
    és megtartalak.
11 Nézd! Akik gyűlölnek téged,
    megszégyenülnek, és vereséget szenvednek.
Akik harcolnak ellened,
    elvesznek, és megsemmisülnek.
12 Keresed majd ellenségeidet,
    de nem találod őket.
Akik ellened támadtak,
    semmivé lesznek,
    végleg eltűnnek.

13 Hiszen én vagyok az Örökkévaló, a te Istened!
    Fogom a jobb
kezed,
s azt mondom:

    Ne félj, én segítek neked!
14 Ne félj, férgecske Jákób,

    maroknyi Izráel,
én segítek neked!
    — mondja az Örökkévaló,
    Megváltód, Izráel Szentje. — …”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Isaiah+41:4-14&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

A Szövetség jele: a körülmetélés

17.1 Amikor Abrám 99 éves lett, az Örökkévaló ismét megjelent neki, és megszólította:

„Én a Mindenható Isten[a] vagyok,
    te pedig élj a jelenlétemben,
    és senki ne vádolhasson téged!
Szövetséget kötök veled,
    és nagyon megsokasítom utódaidat.”

Akkor Abrám a földre borult Isten előtt, aki így folytatta: „Lásd, ez az én részem a szövetségből: Sok nép atyjává teszlek. A neved sem Abrám[b] lesz, hanem Ábrahám[c], mert sok nép atyjává tettelek. Nagyon megsokasítalak, nemzeteket támasztok belőled, és királyok származnak tőled. Szövetséget kötök veled, és nemzedékről-nemzedékre utódaiddal is: örök szövetséget, hogy Istened leszek, és nekik is Istenükké leszek. Kánaán földjét pedig, amelyen most jövevény vagy, neked és utódaidnak adom örök birtokul, és Istenükké leszek.”

Azután ezt mondta Isten Ábrahámnak: „A te részed a szövetség szerint: tartsd meg szövetségemet, és utódaid is őrizzék meg, nemzedékről-nemzedékre!”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Genesis+17:1-9&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

 

20 A bölcs fiú örömet szerez apjának,
    az öntelt ostoba pedig szégyent hoz anyjára.
21 Az értelmetlen örül, ha valami ostobaságot tehet,
    az értelmes pedig egyenes úton jár.
22 Bölcs tanács nélkül meghiúsul a terved,
    ha pedig hallgatsz a bölcsek tanácsára, megvalósul.
23 Örömet szerez, ha meg tudsz felelni valakinek,
    még inkább, ha ezt jó pillanatban teszed!
24 A bölcs ember útja felfelé vezet, az életre,
    egyre távolabb a halottak országától, amely a mélyben van.
25 Az Örökkévaló összedönti a büszkék házát,
    de megvédi az özvegyek birtokát.
26 A gonosz gondolatokat gyűlöli az Örökkévaló,
    de a kedves szavakat szereti.
27 Aki csalással szerzett vagyon után sóvárog,
    saját családját teszi tönkre,
    aki pedig gyűlöli a megvesztegetést, élni fog.
28 Az igazságos megválogatja szavait,
    de az istentelenek szájából árad a gonoszság.
29 Az Örökkévaló távol van az istentelenektől,
    de az igazak imádságára válaszol.
30 Az örömtől ragyogó szemek másokat is felvidítanak,
    s a jó hír szinte megeleveníti testedet.
31 Aki hallgat a figyelmeztetésre, amely az életre vezet,
    az a bölcsek között fog lakni.
32 Aki elutasítja a figyelmeztetést, a saját életét gyűlöli,
    aki viszont megfogadja, értelmes lesz.
33 Az Örökkévaló tisztelete és félelme bölcsességre tanít,
    és a megtiszteltetést az alázatosság készíti elő.

16.1 Az ember szíve tervezget,
    de a bölcs válasz az Örökkévalótól származik.
Mindenki helyesnek tartja a saját tetteit,
    de az Örökkévaló az, aki mérlegeli szívünk szándékait.
Bízd rá az Örökkévalóra minden dolgodat,
    így lesznek sikeresek a terveid.
Az Örökkévaló mindent a saját rendeltetése szerint teremtett,
    még az istenteleneket is: őket a veszedelem napjára.
Az Örökkévaló utálja, aki öntelt,
    s biztos, hogy nem hagyja büntetlenül.
A kegyelem és hűség eltörli[a] a bűnt.
    Tiszteld és féld az Örökkévalót, az távol tart a gonosztól!
Ha az Örökkévalónak tetszik, ahogy élsz,
    még az ellenségeidet is kibékíti veled.
Jobb a kevés, amit igazságosan szereztél,
    mint a nagy gazdagság, amihez csalással jutottál.
Terveidet a szíved készíti,
    de lépteidet az Örökkévaló irányítja.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=proverbs+15-16&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–
https://oca.org/readings/daily/2019/04/10
—–
http://www.gorogkatbuda.hu/naptar.html
—–

 
—–
WARNING! SCARY! – Justin Bieber Baby (REVERSED) SATANIC ILLUMINATI MESSAGE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük