0404_paganism_

Katolikusok millióit fogják súlyos tévedésbe vezetni, Templomaim pedig el fogják veszíteni megszentelt voltukat

Igazság Könyve:

“2014.04.04 23:20

Drága szeretett leányom, Isten nem azért tárja fel a próféciákat az ember számára, hogy szenzációt keltsen. Ezek a próféciák azért adatnak, hogy felkészítsék az embereket a Királyságomban való jövőjükre, és hogy idejében figyelmeztetni lehessen őket a lelküket érintő potenciális veszélyekre. Az életetekbe történő minden beavatkozás, mely Atyám parancsára történik, a ti javatokat és a többi lélek javát szolgálják.

A neked adott Próféciáim, leányom, valóban és végérvényesen elkezdődtek. A csalók átvették az irányítást, belülről, és ők továbbra is be fogják csapni a világot, rábeszélvén az embereket, hogy egy új tant lehet módosítani – megváltoztatva a meglévő Szent Tant, melyet Isten fektetett le -, hogy az megfeleljen minden ember életének és minden vallásnak. Óvakodjatok az „ökumenikusszótól vagy bármilyen más olyan próbálkozástól, hogy átvegyék földi Egyházamat, és megfosszák Istenségétől.

Ő, aki meghamisítja a Liturgiát, nem az Én hiteles szolgám, mégis pontosan ez fog megtörténni. És mit fognak csinálni az Én felszentelt szolgáim? Le fogják hajtani a fejüket, dicsőítő magasztalásra fogják emelni karjaikat az új hamis tanok előtt, és meg fognak tagadni mindent, amit Én a világnak adtam. A világi dolgok iránti szeretetük, a vágy, hogy megcsodálják őket, és a nagyravágyó törekvéseik megfosztják őket fogadalmuktól. Árulókká válnak, és hátat fordítanak nekem. Ezek Katolikusok millióit fogják súlyos tévedésbe vezetni, Templomaim pedig el fogják veszíteni Megszentelt voltukat. Nem sokkal az után, hogy Egyházam magját megszentségtelenítették, össze fogják gyűjteni az összes többi Keresztény vallásokat, és egy új ökumenikus szektát fognak kiagyalni, ami ahhoz a nyilvános nyilatkozathoz fog vezetni, amely tagadni fogja a Pokol létezését. Majd miközben visszafelé dolgoznak, szembe az Igazsággal, pontosan az ellenkező irányba, minden hívőnek azt fogják mondani, hogy a bűn nézőpont kérdése, és hogy azt az áteredő bűn miatt lehetetlen elkerülni. Ezért azt fogják mondani nektek, hogy ez nem olyan dolog, amiért aggódnotok kellene. Magának a bűnnek új meghatározást fognak adni. Amint ez megtörténik, minden erkölcsi érzés ki fog halni. Amikor az erkölcsöt már nem tartják fontosnak, akkor a bűn elburjánzik. A bűn el fog terjedni, megnövekszik, míg csak a társadalmi rend teljesen fel nem bomlik, és azok, akik hűek maradnak Egyházamhoz – az Igaz Egyházhoz – a rémület látványát fogják átélni.

Az emberek a bűneikkel fognak büszkélkedni, nyíltan fognak kérkedni erkölcsük hiányával, és az új világvallás azt fogja előírni, hogy a bűn sohasem gátol vagy károsít meg benneteket Isten szemében. Az isten, akire ők hivatkozni fognak, maga a Sátán lesz, de ők ezt nektek sohasem fogják megmondani. Ahhoz, hogy kigúnyoljanak Engem, be fogják nektek mutatni az antikrisztust, akit lelkesen fognak fogadni, mivel a hamis próféta meg fogja tapsolni és bálványozni fogja őt.

Az antikrisztus mindent meg fog tenni, hogy ellene mondjon a Tanításaimnak, de ezt karizmával és elbűvölően fogja tenni. Milliók fogják őt imádni. Ő minden lesz, ami Én nem Vagyok. Ő oly sok embert el fog bolondítani, hogy könnyű lesz neki az eretnekségbe és a szörnyű pusztulásba vezetni Isten gyermekeit.

Én most erre a napra készítlek fel mindnyájatokat. Sokaknak közületek nagyon nehéz ezt a hírt hallgatni, de ez az Igazság. Az Igazság meg fogja szabadítani a lelketeket a haláltól. Csak harcoljatok az Igazság ellen és semmi jó nem fog származni abból – csak kétségbeesés! Csak akadályozzatok meg másokat abban, hogy hűségesek maradjanak Egyházamhoz, arra ösztönözvén őket, hogy kövessék az eretnekséget, amelyet jelenleg Egyházam belsejéből kényszerítenek a világra, és az oroszlánoknak lesztek dobva! Azoknak, akik mások lelkét erőszakkal elpusztítják, Kezem legnagyobb büntetésével fognak szembesülni.

Fogadjátok el az Igazságot, és készüljetek fel. Ha követtek Engem, akkor Én biztonságosan a Királyságomba foglak vezetni benneteket. Ellenben ha a fenevadat követitek, ő az örökké tartó Pokol tüzébe fog vezetni benneteket és mindazokat, akiket magatokkal visztek.

Jézusotok”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/katolikusok-millioit-fogjak-sulyos-tevedesbe-vezetni-templomaim-pedig-el-fogjak-vesziteni-megszentelt-voltukat/


—–
Római katolikus:

2019-04-04

4. nagyböjti hét csütörtök

OLVASMÁNY Mózes második könyvéből
Isten megkönyörül a választott népen Mózes közbenjáró imájára.
Amíg Mózes fent volt a Sínai-hegyen az Úrnál, a nép a völgyben bálványimádásra tért. Mózesnek akkor ezt parancsolta az Úr: „Indulj a völgybe, néped vétkezett, a nép, amelyet kihoztál Egyiptom földjéről.
Hamar letért az útról, melyet mutattál neki: aranyborjút csinált magának, ezt imádja, sőt áldozatot is mutat be neki.
Azt mondogatja: »Ez a te istened, Izrael, aki kihozott téged Egyiptom földjéről.«”

Mózeshez így beszélt tovább az Úr: „Látom már, hogy milyen keménynyakú ez a nép; engedd, hadd gerjedjen föl ellenük haragom, hogy eltöröljem őket, és téged tegyelek nagy nemzetté!” De Mózes így kérlelte Urát, Istenét: „Uram, miért gerjedne föl haragod néped ellen, amelyet nagy hatalommal és erős kézzel kivezettél Egyiptomból? Kérlek, ne mondhassák az egyiptomiak: »Csalárdul kivitte, hogy megölje a hegyekben, és eltörölje őket a föld színéről.«
Szűnjék meg haragod, és bocsásd meg néped gonoszságát! Emlékezzél Ábrahámra, Izsákra és Jákobra, a te szolgáidra, akiknek önmagadra megesküdve megígérted: »Megsokasítom ivadékodat, mint az ég csillagait, és az egész földet, amelyről szóltam, utódaidnak adom, hogy az övék legyen örökre!«”
Ezek után megengesztelődött az Úr, és nem hajtotta végre azt a büntetést, amelyet népe ellen elhatározott.
Ez az Isten igéje.
Kiv 32,7-14

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Gondolj ránk, Urunk, * mivel szereted népedet! (4a. vers. – 4 g. tónus)
Előénekes: Hóreb hegyénél aranyborjút öntöttek, * és leborultak a faragott bálvány előtt.
Fölcserélték a dicsőséges Istent * a füvet legelő borjú képével.
Hívek: Gondolj ránk, Urunk, * mivel szereted népedet!
E: Elfeledték Istent, aki megmentette őket, * aki Egyiptomban nagy csodákat művelt.
Csodajeleket Kám földjén, * a Vörös-tengernél félelmetes dolgokat.

H: Gondolj ránk, Urunk, * mivel szereted népedet!
E: Már arra gondolt, hogy eltörli őket, * ha nem lett volna Mózes, akit kiválasztott.
Ám ő résen állt színe előtt, hogy elfordítsa az Úr haragját, * nehogy elpusztítsa őket.
H: Gondolj ránk, Urunk, * mivel szereted népedet!
Zsolt 105,19-20.21-22.23

EVANGÉLIUM ELŐTTI VERS
Isten úgy szerette a világot, hogy egyszülött Fiát adta érte, * hogy örökké éljen minden őbenne hívő. Jn 3,16 – 1 D2. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent János könyvéből
Mózes lesz a vádlójuk azoknak, akik nem hisznek Krisztusban.
Egy alkalommal Jézus ezeket mondta a zsidóknak:
„Ha én tanúskodom önmagamról, a saját tanúskodásom keveset ér. Más tanúskodik rólam, (az Atya), és én tudom, hogy igaz az ő tanúsága, amelyet rólam tesz.
Ti (Keresztelő) Jánoshoz fordultatok, és ő tanúságot tett az igazságról. Nekem azonban nincs szükségem emberi tanúságra. Ezeket azért mondom, hogy üdvözüljetek. Égő és világító fény volt János, de ti csak ideig-óráig akartatok az ő fényében gyönyörködni.
Mellettem nagyobb bizonyítékok szólnak, mint János tanúskodása: az én tetteim, amelyeket az Atya akaratából cselekedtem. Azok bizonyítják, hogy az Atya küldött engem.
Tehát maga az Atya, aki küldött engem, ő tett tanúságot mellettem. Ti viszont sem szavát nem hallottátok, sem arcát nem láttátok. De még igéje sem marad bennetek, mert nem hisztek abban, akit ő küldött.
Vizsgáljátok meg az írásokat, hiszen azt tartjátok, hogy általuk nyertek örök életet! Éppen az írások tanúskodnak mellettem. Ti mégsem akartok hozzám jönni, hogy elnyerjétek az (örök) életet.
Emberektől nem fogadok el dicsőítést. Ismerlek titeket. Tudom, hogy nincs meg bennetek az Isten szeretete. Én Atyám nevében jöttem, de nem fogadtatok el. Majd ha más valaki a saját nevében jön, azt elfogadjátok. Hogyan hihetnétek ti, akik egymást dicsőítitek, de nem keresitek azt a dicsőséget, amely Istentől származik?
Ne gondoljátok, hogy én leszek a ti vádlótok az Atyánál. A ti vádlótok Mózes lesz, akiben pedig reménykedtek. Ha hinnétek Mózesnek, nekem is hinnétek, hiszen ő rólam írt. Ha azonban az ő írásainak nem hisztek, hogyan hinnétek az én tanításomnak?”
Ezek az evangélium igéi.
Jn 5,31-47″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2019-04-04


——
Görög katolikus:

Az Örökkévaló leteszi Sionban az alapkövet

14 Halljátok meg az Örökkévaló szavát, ti gúnyolódók, akik Jeruzsálemben e népet vezetitek! 15 Azt mondtátok:

„Szövetséget kötöttünk a halállal,
    megegyeztünk a Seollal:
ha eljön a pusztító áradat,
    minket ugyan el nem ér!
Mert a hazugság lesz a menedékünk,
    elrejtőzünk a hamisságban.”

16 Ezért azt üzeni nektek az Örökkévaló Isten:

„Nézzétek! Én magam helyezek el
    Sionban egy alapkövet.
Kipróbált ez a kő,
    az épület drága sarokköve,
biztos alap, amely meg nem inog.
    Aki benne bízik, nem csalódik soha.[a]
17 Erre építkezem,
    az ítélet kezemben a mérőzsinór,
    függőónom[b] az igazságosság.
De jégeső söpri el a hazugság-menedéket,
    áradás sodorja el a hamisság-rejteket!
18 Szövetségetek a halállal mit sem ér,
    egyezségetek a Seollal meg nem áll,
mert a pusztító áradat bizony elborít,
    a földre tipor titeket is!

19 Valahányszor eljön az áradat,
    elér benneteket!
Eljön minden reggel,
    eljön délben, vagy éjjel.
    Micsoda rettegés zuhan reátok,
amikor mindez beteljesül,
    és végre megértitek!

20 Úgy jártok, mint a példázat mondja:
    »Rövid az ágy, hogy kinyújtózz benne,
    keskeny a takaró, hogy betakarjon.«”

21 Mert az Örökkévaló felkel, és harcolni fog,
    mint egykor a Perácim-hegyen,
megharagszik, mint a Gibeon-völgyben,[c]
    és szokatlan dolgot tesz.
Véghezviszi tervét,
    amely mindenkit meglep.
22 Most azért ne gúnyolódjatok!
Különben köteleitek még szorosabbak lesznek,

    mert hallottam, hogy Uram, a Seregek Ura
véglegesen határozott felőletek:
    egész országotokra pusztulást rendelt,
    visszavonhatatlanul!”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Isaiah+28%3A14-22&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

“… 32 Ezek tehát Nóé fiainak nemzetségei, származásuk szerinti rendben. Az özönvíz után tőlük népesedett be ismét a föld, és tőlük származtak a népek, amelyek mindenfelé elterjedtek a föld színén.

Bábel tornya

11.1 Ebben az időben még a földön élő összes nép egy nyelven beszélt, és ugyanazokat a szavakat használták. Ahogy a népek terjeszkedtek Kelet[f] felől, Sineár földjén egy síkságra érkeztek, és ott letelepedtek. Akkor ezt mondták egymásnak: „Gyertek, készítsünk téglákat, és égessük ki!” Így az égetett tégla lett az építőanyaguk, és a szurok szolgált kötőanyagként, hogy a téglákat összetartsa.

Azután ezt határozták: „Gyertek, fogjunk össze, építsünk magunknak fallal körülvett várost, és egy égig érő tornyot! Építsük föl, hogy ezzel hírnevet szerezzünk magunknak, és tartsunk össze, hogy ne szóródjunk szét a földön!”

Akkor az Örökkévaló leszállt, hogy megnézze a várost és a tornyot, amelyet a halandók építettek. Mert ezt gondolta magában: „Lám, ez a nép egy nyelvet beszél! Látom, hogy közös akarattal elhatározták ezt az építést. És ez még csak a kezdete annak, amit terveznek. Bizony, ha így folytatják, semmi sem akadályozza meg őket, hogy véghez is vigyék, amit csak akarnak! Szálljunk csak le hozzájuk, és zavarjuk össze a nyelvüket, hogy ne értsék meg egymást!”

Így is történt, és innen szórta szét a földön az Örökkévaló a népeket. A város építése pedig félbeszakadt. Azért nevezik azt a várost Bábelnek,[g] mert ott zavarta össze az Örökkévaló a népek nyelvét, és onnan szélesztette őket szét a földön.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Genesis+10-11&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

“…

19 A teljesült kívánság édes a léleknek,
    de az ostoba kívánja a gonoszt,
    és nem akar róla lemondani.
20 Aki a bölcsekkel barátkozik, maga is bölcs lesz,
    de ha ostobákhoz csatlakozik, bajba kerül.
21 A bűnösöket szerencsétlenség üldözi,
    de az igazak szép jutalmat kapnak.
22 Az igaz örökséget hagy még az unokáinak is,
    a bűnösök vagyona pedig az igazak számára van félretéve.
23 A szegény ember szántóföldje bőséges termést adhat,
    de néha az igazságtalanság azt is tönkreteszi.

24 Aki nem fenyíti meg a fiát, amikor kellene,
    nem szereti igazán,
aki pedig valóban szereti,
    idejében megfegyelmezi.
25 Az igaz ember jóllakásig ehet,
    míg a gonoszok éhen maradnak.

14.1 A bölcs asszony[a] építi a családját,
    az ostoba pedig saját kezével rombolja le.
Aki igazságosan él, tiszteli és féli az Örökkévalót,
    de aki görbe utakon jár, Istent veti meg.

Az ostoba a beszéde miatt bajba kerül,
    a bölcset pedig saját szavai mentik meg.
Ha nincsenek ökreid, hogy műveljék a földet,
    üres a magtárad.
De bőséges termésre számíthatsz,
    ha erős ökreid vannak.
A hűséges tanú mindig igazat mond,
    de a hamis tanú hazudik.
A gúnyolódó hiába keresi a bölcsességet, nem találja,
    az értelmes azonban örömest tanul.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Proverbs+13-14&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–
https://oca.org/readings/daily/2019/04/04
—–
http://www.gorogkatbuda.hu/naptar.html
—–
https://www.youtube.com/watch?v=4kWQ0YjTrkM

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük