Amikor eljövök az Irgalmasság Királyaként, egy lélekben sem fog semmilyen kétség maradni a felől, hogy Én Ki Vagyok, és Mi Vagyok

Igazság Könyve:

“2013.11.20 14:15

Drága szeretett leányom, mond meg követőimnek – mindazoknak, akik hisznek Bennem, Jézus Krisztusban –, hogy minden nap időt kell szakítaniuk az imára azok lelkének a megmentése érdekében, akik Számomra elvesztek. Arra vágyom, hogy a Tőlem kapott Kegyelmekért cserébe segítsetek elhozni Hozzám azokat a lelkeket, akik összetörik a Szívemet.


Azt kell kérnem tőletek, hogy viseljétek el azt a fájdalmat, amelyet a miatt fogtok érezni, hogy az emberiséget elszakították Tőlem, Jézus Krisztustól. Ezt a földi Egyházamban történő szakadás fogja okozni. Azáltal, hogy teljes engedelmességgel elfogadjátok ezt a szenvedést, leküzdhetem azt a szorítást, amelyet a gonosz gyakorol azok fölött, akik túl gyengék ahhoz, hogy Isten Szavát hirdessék. Nem szabad félnetek soha ettől a Küldetéstől, mert ez Szeretett Atyám nagylelkűségének köszönhetően adatik a világnak. Ő egyszerűen csak sértetlen Teremtését akarja visszaszerezni, hogy egyetlen gyermekét se veszítse el.Nem számít, hogy ki korbácsol, gúnyol vagy üldöz benneteket, csak gondoljatok a büntetésre, amely mindazokat fogja sújtani, akik az Arcomba köpnek.Tehát figyelmen kívül hagyván a gúnyolódásokat, akkor buzgón kell majd imádkoznotok minden ilyen sajnálatra méltó lélekért. Legyetek nagylelkűek, és akkor el fogtok telni a Szentlélekkel, hogy majd Mennyei Seregem oldalán harcolhassatok, megmentvén a világot a gonosztól. Ezért szeretettel és bizalommal kell várakoznotok, és Én nagy Áldásokban foglak részesíteni benneteket.A reményt sohasem szabad feladni a félelem miatt. A félelem soha nem szabad, hogy elvakítson benneteket azzal a feladattal szemben, amelyet elvárnak tőletek, így amikor eljövök az Irgalmasság Királyaként, egy lélekben sem fog semmilyen kétség maradni a felől, hogy Én Ki Vagyok, és Mi Vagyok. Gyűljetek össze. Egyesüljetek. Hozzatok minden lelket az Én Irgalmas Karjaimba. Hogy ebben a segítségemre lehessetek, az alábbi különleges Keresztes Imahadjárat imáját kell imádkoznotok, segítvén Nekem így összegyűjteni és egyesíteni minden lelket.A Keresztes Imahadjárat 128. imája: Hogy összegyűjtsünk és egyesítsünk minden lelket:Drága Jézus, segíts nekünk, szeretett tanítványaidnak, hogy Karjaidba gyűjtsük a világot, és bemutassuk Neked azokat a lelkeket, akiknek a legnagyobb szükségük van Nagy Irgalmasságodra.
Tégy minket képessé arra, hogy a Szentlélek Ajándékával biztosítani tudjuk, hogy az Igazság Lángja elnyelje mindazokat, akik elszakadtak Tőled.
Egyesíts minden bűnöst, hogy mindenki megkapja a megbékélés valamennyi lehetőségét.
Add meg mindnyájunknak az erőt, hogy továbbra is szilárdan megmaradjunk Szent Szavad mellett, amikor arra kényszerítenek bennünket, hogy elutasítsuk az Igazságot, amely a Legszentebb Evangéliumok által lett hirdetve a világnak.
Mi Benned, Érted és Veled maradunk ezen utunk mindenegyes lépésénél, amely az üdvösséghez vezet. Ámen.Legyetek békében. Bízzatok Bennem. Helyezzétek minden imátokat Lábaim elé, és Én válaszolni fogok mindenegyes Hozzám intézett kérésre, hogy megmentsek minden név szerint Nekem bemutatott lelket.

Jézusotok”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/amikor-eljovok-az-irgalmassag-kiralyakent-egy-lelekben-sem-fog-semmilyen-ketseg-maradni-a-felol-hogy-en-ki-vagyok-es-mi-vagyok/

—–
Római katolikus:

2018-11-2033. évközi hét kedd

SZENTLECKE a Jelenések könyvéből
Ha az Úr szavát halljuk, nyissuk ki lelkünk ajtaját; és a kegyelem fehér ruhájában várjuk az Úr érkezését!
Én, János, látomásom közben hallottam, amint az Úr ezt mondta nekem:
„A szárdeszi egyház elöljárójának írd meg! Így szól, akié Isten hét ajándékú lelke és a hét csillag: »Ismerem tetteidet. Tudom, hogy élőnek neveznek, de halott vagy. Ébredj fel, és önts erőt a többiekbe is, akik közel vannak a (lelki) halálhoz! Tetteidet nem találom tökéletesnek Istenem előtt. Jusson eszedbe tehát, hogyan kaptad és hallottad a tanítást! Tarts ki mellette, és térj meg! Ha nem várakozol rám, mint a tolvaj jövök (hozzád), és nem fogod tudni, melyik órában érkezem. De vannak néhányan Szárdeszben, akik nem szennyezték be ruhájukat. Ők velem fognak járni fehér ruhában, mert megérdemlik.
A győztest fehér ruhába öltöztetik. Nevét nem törlöm ki az élet könyvéből, hanem megvallom Atyám és angyalai előtt. Akinek füle van, hallja meg, mit mond a (Szent)lélek az egyházaknak
A laodiceai egyház elöljárójának írd meg! Így szól Krisztus, a hűséges és igaz tanú, Isten teremtésének ősforrása: »Ismerem tetteidet. Nem vagy se hideg, se meleg. Bárcsak hideg volnál vagy meleg! De mivel langyos vagy, és se hideg, se meleg, kivetlek a számból. Azt mondod: Gazdag vagyok, dúsgazdag, semmire sincs szükségem! Hát nem tudod, hogy nyomorult vagy és szánalomra méltó, szegény, vak és mezítelen? Tanácsolom néked, végy tőlem tűzben tisztult színaranyat, hogy meggazdagodjál; fehér ruhát, hogy felöltözködjél, és ne lássék szégyenletes mezítelenséged; és kenőcsöt, hogy megkend a szemedet, és láss. Akiket szeretek, azokat korholom és megfenyítem. Buzdulj fel, és tarts bűnbánatot! Nézd, az ajtóban állok, és kopogtatok. Aki meghallja szavamat, és kinyitja az ajtót, ahhoz bemegyek, és vele étkezem, ő meg velem.
A győztest magam mellé ültetem a trónra; amint én is győztem, és Atyámmal együtt ülök a trónon. Akinek füle van, hallja meg, mit mond a (Szent)lélek az egyházaknak!«”
Ez az Isten igéje.
Jel 3,1-6.14-22

VÁLASZOS ZSOLTÁR :
Válasz: Jutalmul adom a győztesnek, * hogy mellettem üljön trónomon. Jel 3,21 – 5. tónus.
Előénekes: Aki bűn nélkül éli életét, * és helyesen cselekszik.
Aki igazat gondol szívében, * kinek rágalmat nem beszél szája.
Hívek: Jutalmul adom a győztesnek, * hogy mellettem üljön trónomon.
E: Aki felebarátjának nem tesz rosszat, * aki nem gyalázza embertársát.
Aki a gonoszt semmibe veszi, * de tiszteli az istenfélőt.
H: Jutalmul adom a győztesnek, * hogy mellettem üljön trónomon.
E: Aki pénzét uzsorára nem adja, * és vesztegetést nem fogad el az ártatlan ellen.
Aki így éli életét, * soha meg nem rendül.
H: Jutalmul adom a győztesnek, * hogy mellettem üljön trónomon.
Zsolt 14,2-3ab.3cd-4ab.5

ALLELUJA
Isten előbb szeretett minket, * és elküldte Fiát engesztelésül bűneinkért. 1Jn 4,10b – 10. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Az Emberfia azért jött, hogy megkeresse és üdvözítse, ami elveszett.
Abban az időben: Jézus Jerikó városán haladt át. Élt ott egy Zakeus nevű gazdag ember, aki a vámosok feje volt. Szerette volna látni és megismerni Jézust, de a tömeg miatt nem láthatta, mert alacsony termetű volt. Így hát előrefutott, felmászott egy vadfügefára, hogy láthassa, mert Jézusnak arra kellett elhaladnia.
Amikor Jézus odaért, felnézett és megszólította: „Zakeus, gyere le gyorsan, mert ma a te házadban kell megszállnom.”
Erre ő sietve lejött, és örömmel fogadta Jézust. Akik ezt látták, méltatlankodva megjegyezték: „Bűnös embernél száll meg.”
Zakeus azonban odaállt az Úr elé, és így szólt: „Nézd, Uram, vagyonom felét a szegényeknek adom, és ha valakit valamiben megkárosítottam, négy annyit adok helyette.”
Jézus kijelentette: „Ma üdvösség köszöntött erre a házra, hiszen ő is Ábrahám fia. Az Emberfia azért jött, hogy megkeresse és üdvözítse, ami elveszett.”
Ezek az evangélium igéi.
Lk 19,1-10″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2018-11-20


——
Görög katolikus:

Tudjuk, hogy a Törvény jó, ha helyesen alkalmazzák. Azt is tudjuk, hogy a Törvényt nem azokra kell alkalmazni, akik igazságosan élnek, hanem azokra, akik törvényszegők, lázadók, istentelenek, bűnözők, hitetlen gonoszok, elvetemültek, apagyilkosok, anyagyilkosok, emberölők, 10 paráznák, homoszexuálisok, emberrablók, hazugok, hamisan tanúskodók, vagy más olyan dolgot tesznek, ami az egészséges tanítással ellenkezik. 11 Ez a tanítás pedig része annak a dicsőséges örömüzenetnek, amely áldott Istenünktől származik, s amelynek hirdetésével engem megbízott.

Hálaadás Isten kegyelméért

12 Hálát adok Urunknak, Krisztus Jézusnak, aki engem megerősített, megbízhatónak tartott, és rám bízta ezt a szolgálatot. 13 Megbízott bennem, annak ellenére, hogy régebben gyaláztam Jézust, üldöztem a tanítványait, és erőszakos voltam. Isten mégis könyörült rajtam, mert tudatlan és hitetlen voltam, amikor ezeket tettem. 14 Urunk bőségesen árasztotta rám kegyelmét, és megajándékozott azzal a hittel és szeretettel, amely Krisztus Jézusban található.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=1%20Timothy+1&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

26 Ahogyan Nóé napjaiban volt, úgy lesz az Emberfia eljövetelének idejében is. 27 Akkor az emberek ettek, ittak, megházasodtak és férjhez mentek egészen addig, amíg Nóé be nem ment a bárkába. Azután jött az Özönvíz, és mindenkit elpusztított.

28 Ugyanaz történik majd, mint ami Lót idején történt. Az emberek akkor is ettek, ittak, vásároltak és eladtak, ültettek és építettek, 29 de mikor Lót kiment Sodomából, tűz és kéneső hullott az égből, és mindenkit elpusztított a városban. 30 Ugyanígy lesz abban az időben is, amikor az Emberfia megjelenik.

31 Azon a napon, ha valaki éppen felment a háza lapos tetejére, vissza se menjen a házba, hogy onnan elvigyen valamit, hanem azonnal meneküljön! Ha a mezőn lesz, azonnal meneküljön, ne forduljon vissza és ne törődjön azzal, amit hátrahagy! 32 Emlékezzetek Lót feleségére![a]

33 Aki meg akarja őrizni a lelkét, vagyis az életét, az el fogja veszteni, de aki feladja az életét, az örökre megmenti.

34 Mondom nektek: azon az éjszakán, ha ketten lesznek egy ágyban, az egyiket felviszik, a másikat otthagyják. 35 Ha két asszony őröl majd együtt a kézimalommal, az egyiket felviszik, a másikat otthagyják.” [36] [b]

37 A tanítványok megkérdezték tőle: „Hová, Uram?”

Ő pedig így válaszolt: „Ahol a tetem van, oda gyűlnek a keselyűk.”[c] …”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Luke+17%3A26-37&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–
https://oca.org/readings/daily/2018/11/20

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük