Üdvösség Anyja: az Üdvösség Érme a Megtérés Ajándékát kínálja fel

Igazság Könyve:
2013.07.18 19:14

“Gyermekem, kívánom, hogy ismertessétek meg azt, hogy ezentúl azon a címen kell, hogy megszólítsatok, amelyet legutolsó Földi címként adott nekem a Fiam. Ebben az Utolsó Küldetésben mindenkor úgy kell rám hivatkozni, mint az Üdvösség Anyjára.

Képmásomat meg kell alkotni és egy Érem egyik oldalára kell ütni, melyen úgy kell elhelyezni Engem, hogy a nap a fejem mögé legyen helyezve és ahol tizenkét csillag töviskoronát szőve helyezkedik el a fejemen. Azt szeretném, hogy az Érem hátoldalára Fiam Szíve legyen rajzolva az Üdvösség két kardjával, melyeknek mindkét oldalon keresztezniük kell egymást.

Az Üdvösség Kardjainak kettős céljuk lesz. Az első Kard el fogja pusztítani a fenevadat, és Nekem adatott meg az a felhatalmazás, hogy az Utolsó Napon ezt megtegyem. A másik Kard a leginkább megkeményedettebb bűnösök szívét fogja átszúrni, és ez lesz az a Kard, mely által a lelkük megmentésre kerül.

Ez az Érem nagy mennyiségben legyen elérhető, és amikor azok, akik keresik és megkapják azokat, meg kell áldassák egy pappal, majd ingyenesen kell másoknak továbbadniuk. Az Üdvösség Érme a Megtérés és az Üdvösség Ajándékát kínálja fel.

Mindazoknak, akik az Üdvösség Érmét megkapják, a Keresztes Imahadjárat ezen 115. imáját kell imádkozniuk:
A Megtérés Ajándékáért
Ó Üdvösség Anyja, borítsd be lelkemet az Üdvösség könnyeivel.
Szabadíts meg a kétségektől engem.
Emeld fel a szívemet, hogy érezzem Fiad Jelenlétét.
Hozz nekem békét és vigasztalást.
Imádkozz, hogy én valóban megtérjek.
Segíts nekem, hogy elfogadjam az Igazságot, és nyisd meg a szívemet, hogy részesüljek Fiad, Jézus Krisztus Irgalmában. Ámen.

 
Gyermekem, kérlek, tervezd meg és csináltasd meg ezt az Érmet. Én az út minden lépésénél vezetni foglak téged, és aztán gondoskodnod kell arról is, hogy világszerte hozzáférhető legyen.
Menj békében Fiam szolgálatára.
Édesanyád,
Az Üdvösség Anyja”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/udvosseg-anyja-az-udvosseg-erme-a-megteres-ajandekat-kinalja-fel/—–
Római katolikus:
2018-07-1715. évközi hét kedd

OLVASMÁNY Izajás próféta könyvéből
Csak az menekül meg, aki hűségesen kitart Isten mellett.
Történt pedig Ácháznak, Júda királyának napjaiban, aki Joatámnak, Oziás fiának volt fia, hogy Rászin, Szíria királya, továbbá Pekach, Remalja fia, Izrael királya, elindult megostromolni Jeruzsálemet.
Dávid házának megvitték a hírt, hogy a szír hadsereg már Efraimban táborozik. A király és a nép szíve a hírtől úgy megremegett, ahogy a széltől megremeg az erdő fáin a levél.
Izajás prófétának akkor ezt parancsolta az Úr: „Menj Ácház király elé a Felső-tó vízvezetékének végéhez, a Ruhafestők mezejéhez vezető útra, és vidd magaddal fiadat, Seár-Jásubot!
Így szólj Ácházhoz: Ne félj, légy nyugodt!
Szíved ne remegjen ettől a két füstölgő üszkös fadarabtól: a szíriai Rászintól és Remalja fiától, akik most gonosz tervet szőttek ellened!
Ők azt mondták: »Vonuljunk fel Júda ellen, félemlítsük meg, ragadjuk el, és tegyük királyává Tábél fiát!«
Halld az Úr szavát: Ez nem következik be, ez nem történik meg.
Damaszkusz csupán Szíria fővárosa marad, Raszin is csupán Damaszkusz királya.
Hatvanöt év múlva összeomlik Efraim, s nem lesz többé nép! Szamaria csak Efraim fővárosa marad, Remalja fia meg csak Szamariának ura.
Ha nem hisztek szavamnak, nem maradhattok fenn.”
Ez az Isten igéje.
Iz 7,1-9

VÁLASZOS ZSOLTÁR :
Válasz: Istenünk örök időkre * megalapozta városát. Vö. 10. vers. – 4 g. tónus.
Előénekes: Nagy az Úr, és minden dicséretre méltó * Istenünk városában.
Szép és ékes az ő szent hegye, * az egész földkerekség öröme.
Hívek: Istenünk örök időkre * megalapozta városát.
E: Észak határán áll Sion hegye: * a nagy király városa.
Házaiban ismerik Istent, * mert ő maga lett a menedékük.
H: Istenünk örök időkre * megalapozta városát.
E: Íme, királyok fogtak össze, * és együtt felvonultak ellene,
de amint meglátták, elámult szemük, * és zavarukban elfutottak.
H: Istenünk örök időkre * megalapozta városát.
E: Úgy lepte meg őket a rettegés, * mint szülőasszonyt a szorongása,
mint mikor keletről szélvihar támad, * mely szétzúzza a tarziszi hajókat.
H: Istenünk örök időkre * megalapozta városát.
Zsolt 47,2-3a.3b-4.5-6.7-8

ALLELUJA
Bár hallgatnátok ma Isten szavára! * Ne legyetek többé keményszívűek! Zsolt 94,8ab – 2. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Jézus súlyos ítéletet mond azokra, akik visszautasítják Isten kegyelmét.
Jézus egyszer így korholta azokat a városokat, amelyekben a legtöbb csodát tette, és mégsem tartottak bűnbánatot:
Jaj, neked, Korozain! Jaj, neked, Betszaida! Ha Tiruszban és Szidonban történtek volna azok a csodák, amelyek nálatok történtek, már régen bűnbánatot tartottak volna, szőrzsákba öltözve és hamuba ülve. Mondom nektek: Tirusz és Szidon városának tűrhetőbb sorsa lesz az ítélet napján, mint nektek.
És te, Kafarnaum! Azt hiszed, az égig emelkedel? A pokolba süllyedsz. Ha Szodomában történtek volna a nálatok történt csodák, mind a mai napig fennállna.
Azt mondom nektek: Szodoma földjének tűrhetőbb sorsa lesz az utolsó ítélet napján, mint neked, Kafarnaum.
Ezek az evangélium igéi.
Mt 11,20-24″

http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2018-07-17


——
Görög katolikus:

“… 5 A nép túlnyomó többségében azonban Isten nem lelte kedvét, ezért azok sorra elhullottak a pusztai vándorlás alatt.Ami velük történt, intő példa számunkra, hogy mi ne kívánjunk gonosz dolgokat, mint ők! Ne imádjatok hamis isteneket, mint ők! Ahogy az Írás mondja: „Leült a nép enni-inni, és fölkelt táncolni.”[a] Szexuális bűnöket se kövessünk el, mint ahogyan közülük sokan, és emiatt egyetlen napon huszonhárom ezren pusztultak el. Krisztus[b] türelmét se tegyük próbára, mint azok közül egyesek, akiket ezért kígyók pusztítottak el. 10 Ne elégedetlenkedjetek, mint közülük sokan, akiket ezért megölt a pusztító angyal.

11 Mindezek azért történtek, hogy tanuljunk a példájukból! Azért írták le, hogy figyelmeztessenek bennünket, akik ennek a korszaknak a végén élünk. 12 Azért aki azt gondolja, hogy ő biztosan áll, vigyázzon, nehogy elessen!”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=1+Corinthians+10%3A5-12&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

“… 6 Jézus ezt mondta nekik: „Legyetek óvatosak: tartsátok távol magatokat (szíveteket * szerkesztő) a farizeusok és szadduceusok kovászától!Ők meg így tanakodtak egymás között: „Biztosan azért mondta ezt, mert elfelejtettünk kenyeret hozni.”

Jézus tudta, miről beszélnek, és ezt mondta: „Miért tanakodtok azon, hogy nincs nálatok kenyér? Még mindig nem értitek?! Nem emlékeztek az ötezer emberre, az öt kenyérre, és hogy hány kosár maradékot szedtetek össze? 10 Vagy a négyezerre, a hét kenyérre, és a maradékokkal teli kosarakra? 11 Hát nem értitek, hogy nem kenyérről beszéltem? Azt mondtam, hogy legyetek óvatosak, és tartsátok távol magatokat a farizeusok és szadduceusok kovászától!”

12 Ekkor értették meg a tanítványok, hogy miről beszélt. Nem arról, hogy óvakodjanak a kovásztól, amely a kenyeret megkeleszti, hanem hogy a farizeusok és szadduceusok tanításaitól tartsák távol magukat (szívüket * szerkesztő).”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+16%3A6-12&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük