My beloved daughter, prepare My children now, for very soon they will come before Me in all My Glory and Compassion.

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

„ A Nagyfigyelmeztetés alatt az Én gyermekeim, látni fogják Arcomat

2011. jún. 20. Hétfő; 11:45

Szeretett leányom, most készítsd fel gyermekeimet, mert nagyon közel az idő, amikor teljes Dicsőségem és Irgalmasságom Színe elé fognak kerülni. Meg fogom Magam mutatni minden férfinak, nőnek és minden értelmes korú gyermeknek, és ez nagyon közel van.

Mindenkinek köszöntenie kell ezt a csodálatos napot, amikor Irgalmasságom által megmutatom Magam, ami pontosan az ellentéte igazságszolgáltatásomnak. Örvendjetek, mert mindenki első alkalommal fogja látni az Arcomat, egyenként mindenki.

Ennek köszönhetően sok ember el fog telni majd szeretettel és boldogsággal, olyan csodálatos lesz ez az egyesülés. Lesznek, akik félni fognak. De nincs mitől félnetek, mert Én mindnyájatokat szeretlek. A bűn az egyetlen elválasztó ok, de ha megbánjátok azokat, és belátjátok azt az Igazságot, hogy Engem és az Örök Atyát megbántottatok, akkor valóban felismeritek majd azt a csodálatos Irgalmasságot, amit akkor adni fogok nektek. Azoknak, akik félni fognak azt mondom: a félelmet a bűnre lehet visszavezetni. Ha bűn van a lelketekben, el fogtok távolodni Tőlem. Ismerjétek el bűneiteket annak, amik azok valójában: emberi gyengeségnek. Aztán nézzetek Rám, és Én az Örök Életre és az Igazságra vezetlek benneteket.

Nagy Irgalmasságom csodálatos üzentet hoz

Nagy Irgalmasságom csodálatos üzenetet hoz gyermekeimnek az egész világon, mert amikor a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezik, akkor esélyt kaptok arra, hogy jóra változtassátok életeteket. Amikor Létezésem Igazsága megnyilvánul, akkor nagymértékű megtérések fognak bekövetkezni.

Akkor, és csakis akkor, amikor már a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezett, lesz lehetséges a nagy büntetést elviselni, ami biztos, hogy be fog következni, ha a bűnösök tömegesen meg nem bánják bűneiket. Ha nem így fog történni, akkor Atyám Keze azokra fog mindenhol lesújtani, akik nem akarják meghallani az Igazságot, vagy azokra, akik elhanyagolják az Irántam és testvéreik iránti szeretetüket. Akkor már bűnös életetek nem lesz elfogadható. Ez lenne nektek az utolsó szalmaszál. A sátán erős befolyása nem engedi majd meg, hogy gonosz szorítása megenyhüljön az emberek fölött, azok fölött, akik konokul követik a gonoszhoz vezető ösvényt, és akik gyermekeimet üldözni fogják, de ennek véget fogok vetni.

A nagy büntetés

Az Örök Atya egy olyan nagy büntetést fog a világra szabadítani, amilyet még senki sem látott Noé ideje óta. Azok a követőim, akik talán azt mondják, hogy Jézus nem beszélhet ilyen módon, feltehetik a következő kérdést: ha Jézus Irgalmassággal van tele, akkor miért hagyná jóvá Ő, vagy az Isten, az Atya, hogy a sátán hadserege tovább terrorizálja a gyermekeit? Isten, a gyermekei iránti szeretetből hagyja jóvá ezt a nagy büntetést. Mind bánjátok meg bűneiteket. Utasítsátok el a sátán üres ígéreteit. Utasítsátok el azt a hamis életet, amelyet ő kínál fel számotokra. Fogadjátok el azt a tényt, amikor azt halljátok, hogy ma a világon az Én Nevem már elutasításra került, mert ezt a sátán fogja befolyásolni. Ameddig gyermekeim nem fordulnak el tőle, addig nem lehet béke ebben a világban.

Úgy fogadjátok el ezt a Figyelmeztetést, mint a Tiszta Szeretet Üzenetét. Azoknak, akik hatalmon vannak, a következőket mondom: utasítsátok vissza a hazugságokat, amelyre hűséget esküdtetek, vagy el kell szenvednetek a következményeket.

A legnagyobb Irgalom, melyet a Nagyfigyelmeztetés ideje alatt fogok mutatni, az a megoldás lesz, ami a Béke Új Korszakához fog vezetni. Ha ezt elfogadjátok, akkor a büntetés elmarad. Ha visszautasítjátok, akkor egyedül csak az Én követőim menekülhetnek meg. A többieknek közületek már túl késő lesz.

Szerető Megváltótok és Igazságos Bírátok, Jézus Krisztus”

https://masodikeljovetel.hu/nagyfigyelmeztetes-alatt-az-en-gyermekeim-latni-fogjak-arcomat

———-

Igaz élet Istenben:

EGYESÍTSÉTEK A HÚSVÉT DÁTUMÁT!

EGYHÁZAM EGYIK RÉSZE VAKKÁ VÁLT

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum847.html

————-

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html

MÉG MINDIG VÁROK HÚSVÉT DÁTUMAINAK EGYESÍTÉSÉRE!

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum1040.html

A TI SZÍVETEKBEN FOGOM ÚJJÁÉPÍTENI EGYHÁZAM EGYSÉGÉT

1991. május 2.
Üzenet egy lélek számára:
Béke legyen veled! Országom eljövetele hamarosan bekövetkezik, és akaratom is teljesülni fog a Földön éppúgy, ahogy a mennyben 1 , és a ti szívetekben fogom újjáépíteni Egyházam egységét.

Nem várok tovább emberi jóváhagyásra, és menyasszonyomat újból ragyogó dicsőségbe öltöztetem.

Fel fogják oldani a megosztottság átkát. …

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum617.html

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

„A hetven prófétáló vén

16 Azután ezt mondta az Úr Mózesnek: Gyűjts össze hetven férfit Izráel vénei közül, akikről tudod, hogy a nép vénei és elöljárói. Vidd oda őket a kijelentés sátrához, és álljanak föl ott veled.

17 Akkor leszállok és beszélek ott veled. Elveszek abból a lélekből, amely benned van, és nekik is adok, hogy veled együtt hordozzák a nép terhét, és ne magad hordozd azt.”

„24 Mózes kiment és elbeszélte a népnek az Úr szavait, majd összegyűjtött hetven férfit a nép vénei közül, és a sátor köré állította őket.

25 Az Úr pedig leszállt felhőben, és beszélt hozzá. Majd elvett abból a lélekből, amely Mózesben volt, és annak a hetven vénnek adta. Amikor a lélek rajtuk nyugodott, akkor prófétáltak, de máskor nem.

26 Két férfi azonban a táborban maradt: az egyiknek Eldád, a másiknak Médád volt a neve. Rajtuk is megnyugodott a lélek, mert ők is az összeírottak között voltak. De ők nem mentek ki a sátorhoz, hanem a táborban prófétáltak.

27 Egy szolga meg elfutott és jelentette Mózesnek, hogy Eldád és Médád prófétálnak a táborban.

28 Akkor megszólalt Józsué, Nún fia, aki ifjúkorától fogva Mózes szolgája volt, és ezt mondta: Uram, Mózes, tiltsd meg nekik!

29 De Mózes ezt mondta neki: Miért vagy ilyen féltékeny? Bárcsak az Úr egész népe próféta volna, és nekik is adná lelkét az Úr!”

 

„23 Sion fiai, vigadjatok és örüljetek, mert Istenetek, az Úr megadta nektek a szükséges esőt, záport hullat rátok ősszel és tavasszal, mint régen.

24 Megtelnek majd a szérűk gabonával, bőven ömlik a sajtókból a must és az olaj.

25 Kárpótollak azokért az évekért, amelyekben pusztított a sáska, a szöcske, a cserebogár és a hernyó: az a nagy sereg, amelyet rátok küldtem.

26 Ehettek majd jóllakásig, és dicséritek az Úrnak, Isteneteknek a nevét, mert csodát tett veletek. Nem kell szégyenkeznie népemnek soha többé.

27 Akkor megtudjátok, hogy én Izráellel vagyok, és hogy én, az Úr, vagyok a ti Istenetek, senki más! Nem kell szégyenkeznie népemnek soha többé.”

„… A legnagyobb Irgalom, melyet a Nagyfigyelmeztetés ideje alatt fogok mutatni, az a megoldás lesz, ami a Béke Új Korszakához fog vezetni. Ha ezt elfogadjátok, akkor a büntetés elmarad. Ha visszautasítjátok, akkor egyedül csak az Én követőim menekülhetnek meg. A többieknek közületek már túl késő lesz.

Szerető Megváltótok és Igazságos Bírátok, Jézus Krisztus”

 

„24 Kihozlak benneteket a népek közül, összegyűjtelek az országokból, és beviszlek benneteket a saját földetekre.

25 Tiszta vizet hintek rátok, hogy megtisztuljatok. Minden tisztátalanságotoktól és minden bálványotoktól megtisztítlak benneteket.

26 Új szívet adok nektek, és új lelket adok belétek: eltávolítom testetekből a kőszívet, és hússzívet adok nektek.

27 Az én lelkemet adom belétek, és azt művelem veletek, hogy rendelkezéseim szerint éljetek, törvényeimet megtartsátok és teljesítsétek.

28 Abban az országban fogtok lakni, amelyet őseiteknek adtam. Az én népem lesztek, én pedig Istenetek leszek.”

 

 

 

„19 Aznap, amikor beesteledett, a hét első napján, ott ahol összegyűltek a tanítványok, bár a zsidóktól való félelem miatt az ajtók zárva voltak, eljött Jézus, megállt középen, és így szólt hozzájuk: “Békesség néktek!”

20 És miután ezt mondta, megmutatta nekik a kezét és az oldalát. A tanítványok megörültek, hogy látják az Urat.

21 Jézus erre ismét ezt mondta nekik: “Békesség néktek! Ahogyan engem elküldött az Atya, én is elküldelek titeket.”

22 Ezt mondván, rájuk lehelt, és így folytatta: “Vegyetek Szentlelket!

23 Akiknek megbocsátjátok a bűneit, azok bocsánatot nyernek, akikéit pedig megtartjátok, azoknak a bűnei megmaradnak.””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Numbers%2011:16-17,%2024-29;%20%20%20%20%20Joel%202:23-32;%20%20%20%20%20Ezekiel%2036:24-28;%20%20%20%20%20%20John%2020:19-23;%20%20%20%20%20Acts%202:1-11;%20%20%20%20John%207:37-52,%208:12&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

https://www.oca.org/readings/daily/2021/06/20

„ A Nagyfigyelmeztetés alatt az Én gyermekeim, látni fogják Arcomat

2011. jún. 20. Hétfő; 11:45

Szeretett leányom, most készítsd fel gyermekeimet, mert nagyon közel az idő, amikor teljes Dicsőségem és Irgalmasságom Színe elé fognak kerülni. Meg fogom Magam mutatni minden férfinak, nőnek és minden értelmes korú gyermeknek, és ez nagyon közel van.

Mindenkinek köszöntenie kell ezt a csodálatos napot, amikor Irgalmasságom által megmutatom Magam, ami pontosan az ellentéte igazságszolgáltatásomnak. Örvendjetek, mert mindenki első alkalommal fogja látni az Arcomat, egyenként mindenki. …”

———-
Római katolikus:

2021-06-20

Évközi 12. vasárnap

Kezdőének:
Népének erőssége az Úr, Fölkentjének szabadulása és menedéke. Szabadítsd meg, Uram, néped, áldd meg a te örökséged, légy pásztora és te vezesd mindörökké! (Zsolt 27,8-9)

Könyörgés:
Urunk, Istenünk, add, hogy szent nevedet mindenkor tiszteljük és szeressük, mert gondviselő oltalmadat soha nem vonod meg azoktól, akiket állhatatos szeretetedre tanítasz. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön örökké.

OLVASMÁNY Jób könyvéből
Jób panaszára az Úr felelt a viharból, és így szólt: „Ki zárta el kettős kapuval a tengert, amikor előtört a mélység öléből, amikor ruha gyanánt megalkottam neki a felhőket, és ködből pólyát adtam neki, amikor határvonalat szabtam számára, és gátat építettem, kettős kapuval? Azt mondtam neki: »Eddig jöjj és ne tovább!
Itt törjön meg hullámaid gőgje!«”
Ez az Isten igéje.
Jób 38,1.8-11

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Adjatok hálát az Úrnak, * mivel irgalma örökké megmarad. 8 G. tónus.
Vagy: Alleluja, alleluja, alleluja.
Előénekes: Akik hajóikon tengerre szálltak, * a nagy vizeken végezték munkájukat,
azok látták az Úr nagy tetteit, * a mély tengeren szemlélték csodáit.
Hívek: Adjatok hálát az Úrnak, * mivel irgalma örökké megmarad.
Vagy: Alleluja, alleluja, alleluja.
E: Szavára szélvihar támadt, * és hullámai feltornyosultak.
Felemelkedtek az égig, majd a mélységbe zuhantak, * nagy veszedelmükben kétségbe estek.
H: Adjatok hálát az Úrnak, * mivel irgalma örökké megmarad.
Vagy: Alleluja, alleluja, alleluja.
E: Gyötrelmükben felkiáltottak az Úrhoz, * aki szorongatásukból kihozta őket.
Szellővé csendesítette a vihart, * hullámai elcsitultak.
H: Adjatok hálát az Úrnak, * mivel irgalma örökké megmarad.
Vagy: Alleluja, alleluja, alleluja.
E: Örvendeztek, mert csendesség támadt, * és a várva várt révbe vezette az őket.
Nagy jóságáért adjatok hálát az Úrnak, * az emberek fiaival tett nagy csodáiért.
H: Adjatok hálát az Úrnak, * mivel irgalma örökké megmarad.
Vagy: Alleluja, alleluja, alleluja.
Zsolt 106,23-24.25-26.28-29.30-31

SZENTLECKE Szent Pál apostolnak a korintusiakhoz írt második leveléből
Testvéreim!
Krisztus szeretete sürget minket, hiszen arra a meggyőződésre jutottunk, hogy ha egy meghalt mindenkiért, akkor mindenki meghalt. És ő azért halt meg mindenkiért, hogy akik élnek, ne maguknak éljenek, hanem annak, aki értük meghalt és feltámadt. Ezután tehát nem ismerünk senkit emberi szempontból. Ha Krisztust azelőtt emberi módon ismertük is, most már nem úgy ismerjük. Mindenki, aki Krisztusban van, új teremtmény.
Ez az Isten igéje.
2Kor 5,14-17

ALLELUJA
Nagy próféta támadt köztünk, * Isten meglátogatta az ő népét. Lk 7,16 – 2. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Márk könyvéből
Egy napon Jézus, amikor este lett, így szólt tanítványaihoz: „Keljünk át a túlsó partra.” Erre azok elbocsátották a tömeget, és Jézust magukkal vitték úgy, ahogy ott volt a bárkában. Más csónakok is voltak velük. Nagy szélvihar támadt, a hullámok a bárkába csaptak, úgyhogy az már-már megtelt. Ő a bárka végében egy vánkoson aludt. Felkeltették és megkérdezték: „Mester, nem törődsz azzal, hogy elveszünk?” Erre fölkelt, ráparancsolt a szélre, és ezt mondta a tengernek: „Hallgass el, nyugodj meg!” A szél elállt, és nagy csendesség lett. Ekkor hozzájuk fordult: „Miért féltek? Még mindig nincs bennetek hit?” Nagy félelem fogta el ugyanis őket. Egymást kérdezgették: „Ki lehet ez, hogy még a szél és a tenger is engedelmeskedik neki?”
Ezek az evangélium igéi.
Mk 4,35-41

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-06-20